2023-04-08 85 瀏覽
見到旺角開左間無限時涮涮鍋,今日一於去食放題,我地12點入座,佢話用餐時間到6點,認真誇張!有4個餐揀,我地揀左$508餐,有安格斯牛頸脊和牛小排一上枱,職員比左shake shake蕃薯條,外層酥脆,內裡軟嫩,非常好吃。shake shake粉有梅粉、麻辣、紫菜等…涮涮鍋的湯底也非常鮮美,我地揀左雙拼椰子雞同沙茶牛湯~主角牛肉,好有牛香又嫩滑,食到停唔到口,仲有海鮮同埋其他配料,樣樣都好新鮮食到最後仲有雪糕,好滿足嘅一餐PS餐廳環境也非常舒適,乾淨企理,氣氛溫馨愉悅,讓人感覺非常放鬆舒適

有4個餐揀,我地揀左$508餐,有安格斯牛頸脊和牛小排

涮涮鍋的湯底也非常鮮美,我地揀左雙拼椰子雞同沙茶牛湯~

食到最後仲有雪糕,好滿足嘅一餐

2023-04-07 62 瀏覽
主打台式無限任食放題不同價位、食材品質、份量飽足之餘、CP值高兼輕鬆划算時間無限時火鍋套餐邊歎邊嚐,以套餐食材及配料主供家庭聚餐或情侣小聚為主,菜式包括「地瓜條、甜品」只需揀啱相宜的價位吃得開心相對有驚喜 ! 尤其喜歡一眾肉控的你更具吸引力貼心不馬虎既鴛鴦鍋湯頭(麻辣鴨血凍豆腐鍋)(藥膳椰子雞涮涮鍋)惹味順喉味道令層次提昇,更可自行QR Code按追加安格斯牛肉、炸物類、手工丸物、海鮮及自家製飲品滿足零憂慮的食慾

主打台式無限任食放題
不同價位、食材品質、份量飽足之餘、CP值高兼輕鬆划算
時間無限時火鍋套餐邊歎邊嚐,以套餐食材及配料主
尤其喜歡一眾肉控的你更具吸引力

貼心不馬虎既鴛鴦鍋湯頭
2023-04-06
2023-04-05 46 瀏覽
📌馬祖 無限時任食台式火鍋,食物款式選擇多美國牛肉、西班牙豬肉、台灣特色火鍋料全部任點吃到飽,會唔會太幸福🥹🔖藥膳椰子雞+麻辣鴨血涷豆腐鍋-藥膳椰子雞:淡淡椰子味,滋潤清甜湯頭有雞件、木耳同豆卜-麻辣鴨血凍豆腐:湯底越煮越辣好惹味鍋內有鴨血、粟米同凍豆腐,麻辣味辣度十足,非常有層次🌶️🔖Prime Grade 美國安格斯牛肉安格斯牛肉牛味濃郁,厚薄適中油花均勻🥩放到麻辣湯同椰子湯同樣好味😚🔖西班牙無激素豬肉豬肉亦係無限添加,肉質嫩滑有口感,質素唔錯👍🏽🔖火鍋配料🥢是日海鮮-款式每日不同今日款式係蜆&蟶子,肉質鮮甜配椰子雞湯好正✨🥢手工黑松露墨魚滑-黑松露味濃郁,墨魚滑亦爽口彈牙,推介必點🦑🥢台灣腸-黑椒台灣腸好惹味🥢白鱔片-肉質爽彈配麻辣湯最好不過🥢雞脾肉-非常嫩滑,雞肉厚實,推介之一❣️另外有鹵水豬大腸、米血糕、台灣鴨血、糖不甩等台灣特色火鍋料仲有必食韓國部隊鍋即食麵,粗身麵條放到麻辣鍋裡面勁吸味,係重口味不過好正🤤🔖自家製飲品自家製嘅台式飲品、冷泡茶無限量供應汽水都係喝到飽,仲有熱櫃熱住紙包飲品,好貼心❣️🔖甜品每人一份自選甜品🍮有三大雪糕品牌Dryers、Movenpick同Haage
📌馬祖

無限時任食台式火鍋,食物款式選擇多
美國牛肉、西班牙豬肉、台灣特色火鍋
全部任點吃到飽,會唔會太幸福🥹

🔖藥膳椰子雞+麻辣鴨血涷豆腐鍋
-藥膳椰子雞:淡淡椰子味,滋潤清甜
湯頭有雞件、木耳同豆卜

-麻辣鴨血凍豆腐:湯底越煮越辣好惹味
鍋內有鴨血、粟米同凍豆腐,麻辣味辣度十足,非常有層次🌶️

🔖Prime Grade 美國安格斯牛肉
安格斯牛肉牛味濃郁,厚薄適中油花均勻🥩
放到麻辣湯同椰子湯同樣好味😚

🔖西班牙無激素豬肉
豬肉亦係無限添加,肉質嫩滑有口感,質素唔錯👍🏽

🔖火鍋配料
🥢是日海鮮-款式每日不同
今日款式係蜆&蟶子,肉質鮮甜配椰子雞湯好正✨

🥢台灣腸-黑椒台灣腸好惹味

🥢白鱔片-肉質爽彈配麻辣湯最好不過

🥢雞脾肉-非常嫩滑,雞肉厚實,推介之一❣️
另外有鹵水豬大腸、米血糕、台灣鴨血、糖不甩等台灣特色火鍋

🔖自家製飲品
自家製嘅台式飲品、冷泡茶無限量供應
汽水都係喝到飽,仲有熱櫃熱住紙包飲品,好貼心❣️

🔖甜品
每人一份自選甜品🍮有三大雪糕品牌Dryers、Movenpick同Haagen Dazs雪糕任選一款🤗
2023-04-04 79 瀏覽
最近香港天氣漸涼,中午就同同事去食火鍋,試咗呢間位於旺角瓊華中心的火鍋,又幾好食😋湯底揀咗藥膳花膠湯底,味道有幾塊厚厚嘅花膠,十分養顏,試咗佢好多好食物,推介以下呢幾款🤣花膠片,好少任食火鍋可以有呢個選擇,味道好爽脆,女士必叫!黑松露墨魚滑,爽口彈牙,配上好濃郁嘅黑松露醬,encore左兩次🤣魚類海鮮類佢有好多款選擇,包括鱔片,鯇魚片,魚雲,蜆肉,海蝦等等,海鮮種類好多種,每種好新鮮,其中鱔片同魚雲尤其出色😋最後仲有movenpick 同Häagen-Dazs雪糕任揀,每人都有一款,食到飽飽,好滿足!🥰
花膠片,好少任食火鍋可以有呢個選擇,味道好爽脆,女士必叫!
2023-04-01 128 瀏覽
今日做野太忙午餐都唔得閒食,所以食過早鳥任食無限時火鍋❤️我哋揀左最貴個plan 7:30前離座有八折👍早啲去食慢慢坐,仲可以同朋友吹水👍7:30前離座八折優惠只需$487由於太肚餓的關係揀左兩個穩陣湯底,台灣藥膳養生雞湯底同日本壽喜燒野菌唰唰鍋~極上prime grade 霜降牛小排~雪花好靚,香濃牛味,入口嫩滑,不斷encore❤️仲有SRF 極黑和牛肩脊肉1⃣️樣吸引,不同部位不同口感😁西班牙伊比利亞黑毛豬脂肪豐富均勻,鐘意的豬一定要試👍飲品方面係暫時放題黎講,提供最多的選擇,包括有泰國梳打水,仲有好多種冷泡茶,有黑糖冬瓜檸檬茶,冷泡日月潭蜜香荼,愛文芒花茶等等非常有特色❤️雪糕方面有Häagen-Dazs, Dreyers甜筒,movenpick 都係暫時見到高級雪糕最齊全嘅放題👍👍
7:30前離座八折優惠只需$487

極上prime grade 霜降牛小排~
雪花好靚,香濃牛味,入口嫩滑,不斷encore❤️

仲有SRF 極黑和牛肩脊肉1⃣️樣吸引,不同部位不同口感😁
西班牙伊比利亞黑毛豬
脂肪豐富均勻,鐘意的豬一定要試👍

2023-03-29 262 瀏覽
天氣近排又涼番,係時候打吓邊爐返工咁辛苦當然要慰勞下自己,去咗馬祖台灣養生涮涮鍋,揀咗個最高級嘅套餐,7:30前離座$487/位,性價比超高❗️首先揀鍋底,揀咗藥膳椰子雞同麻辣鴨血凍豆腐鍋藥膳椰子雞:香濃椰子🥥,忍唔住煲起就畢咗一碗嚟飲🫢麻辣鴨血凍豆腐:揀咗BB辣🌶️,辣度可接受用來淥牛肉非常惹味,湯底內嘅鴨血好滑溜,而且入晒味,要瘋狂追加😆點菜冇幾耐就有店員送上地瓜條,仲有唔同口味嘅調味粉,我今次加咗甘酶粉,酸味味,食落冇咁油膩肉類有:🐮Prime Grade美國安格斯牛肉、Prime Grade安格斯牛頸脊、極上Prime Grade霜降牛小排🐷西班牙無激素豬肉片、西班牙伊比利亞黑毛豬🐷牛方面當然主攻極上Prime Grade霜降牛小排,脂肪比例平均,好雪花😆海鮮有:海蝦🦐、蜆、蟶子仔、白鱔片、脆鯇片等…海蝦新鮮彈牙、蜆同蟶子仔無沙飲品有:多款汽水🥤、果汁同埋冷泡茶🌟特別推介🌟🥭愛文芒果茉莉花茶、黑糖冬瓜檸檬茶🍋仲有好少火鍋店會有暖櫃放不同嘅無糖茶,啱哂養生嘅朋友,好貼心❤️讚👍🏻甜品當日有Haagen Dazs、Movenpick、Dreyers同Kitkat選擇,每位一客,食完非常圓
天氣近排又涼番,係時候打吓邊爐

首先揀鍋底,揀咗藥膳椰子雞同麻辣鴨血凍豆腐鍋

藥膳椰子雞:香濃椰子🥥,忍唔住煲起就畢咗一碗嚟飲🫢

肉類有:
🐷西班牙無激素豬肉片、西班牙伊比利亞黑毛豬🐷

海鮮有:
海蝦🦐、蜆、蟶子仔、白鱔片、脆鯇片等…
海蝦新鮮彈牙、蜆同蟶子仔無沙

飲品有:
多款汽水🥤、果汁同埋冷泡茶
🌟特別推介🌟
🥭愛文芒果茉莉花茶、黑糖冬瓜檸檬茶🍋

甜品當日有Haagen Dazs、Movenpick、Dreyers同Kitkat選擇,每位一客,食完非常圓滿🫶🏻
2023-03-23
幫襯過馬祖幾次每一次嘅體驗都係非常滿意食物新鮮不在話下員工彬彬有禮大部份都面掛笑容透過WhatsApp訂位員工都係非常好禮貌飲品嘅選擇都有好多除咗自家製嘅一啲飲品之外亦有個暖櫃好貼心咁為一啲唔飲凍飲嘅客人提供多一個選擇醬料方面都有好多選擇麻油好香每一次我都會落大量餐廳亦都準備好多壺湯比客人自助加湯之用湯裏面有杞子絕對唔馬虎湯底有好多種類每款都好吸引試過咁多款都係椰子雞最吸引牛肉質素好高海鮮方面亦有好多選擇特別鍾意佢嘅羽衣甘藍蔬菜都算多選擇至於甜品就唔係任食嘅每人只可以揀一款雪糕如果可以食多一款就更加完美 佢係無限時任飲任食我哋試過由2pm坐到6pm 😂好似7:30pm前離座仲有8折真係一個朋友聚會嘅好地方
幫襯過馬祖幾次

好似7:30pm前離座
仲有8折
真係一個朋友聚會嘅好地方
2023-03-28 59 瀏覽
🍲馬祖台灣養生涮涮鍋地址:旺角彌敦道628號瓊華中心11樓中午和友人一起慢慢地享受台式火鍋【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】🫕藥膳花膠雞涮涮鍋湯底必點藥膳系列,今次選了花膠雞,養生又滋補,能夠配合所有材料。🐷🐂豬肉,牛肉質素佳,小編貪心每樣都試,食物多樣化,非常適合一大班朋友一起分享。下列五種肉類,小編最愛牛肉,非常之薄片,落鍋幾秒就可以食。Prime Grade 安格斯牛頸脊極上Prime Grade霜降牛小排西班牙伊比利亞黑毛豬西班牙無激素豬肉片Prime Grade 美國安格斯牛肉餐廳非常貼心,除了一般的凍飲外,特設熱飲櫃,適合不同人士。小編揀咗台灣出名嘅愛民芒果系列,清新香甜,非常解渴。蔬菜類型豐富,菇類、萵筍、鮮淮山、蕃茄、一系列的菜,所有材料非常新鮮,而且份量非常多,建議找多點朋友來一齊分享。最後當然唔少得每人都可以揀番一杯雪糕,小編揀咗Moviepick楓糖合桃雪糕,朋友就鍾意Häagen-Dazs嘅Cookie and cream。位置就腳,座位舒適,非常之享受。

🍲馬祖台灣養生涮涮鍋
地址:旺角彌敦道628號瓊華中心11樓

中午和友人一起慢慢地享受台式火鍋

【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】
🫕藥膳花膠雞涮涮鍋

下列五種肉類,小編最愛牛肉,非常之薄片,落鍋幾秒就可以食。
Prime Grade 安格斯牛頸脊
極上Prime Grade霜降牛小排
西班牙伊比利亞黑毛豬
西班牙無激素豬肉片
Prime Grade 美國安格斯牛肉

位置就腳,座位舒適,非常之享受。
呢間台式養生涮涮鍋🍲19款湯底勁多選擇 包括藥膳 麻辣 蕃茄湯系列最特別係爆漿熔岩芫茜豆腐湯😲無挑戰到勁茜鍋😂叫個滋補醉🐔鍋姐兩樽備用杞子紅棗湯 保證真材實料唔加水❅ 肉類 ❅主打Prime grade 美國安格斯🐮西班牙無激素🐷片而升級就加SRF極黑和牛同伊比里亞黑毛豬❅ 手工配料 ❅丸類與眾不同 少見梅菜豬肉丸最好食係黑松露墨魚丸🦑細細粒又彈牙❅ 海鮮類 ❅魚片為主 蝦貝新鮮 是日精選會有兩款❅ 台式茶 ❅清淡推介- 愛文🥭茉莉花冷泡茶嗜甜推介- 黑糖冬瓜🍋冷泡茶仲有日月潭蜜香紅茶 桂花烏龍 ❅ 甜品 ❅正!三大品牌🍦都有焙茶牛乳扭紋同朱古力都想食呀🤤
呢間台式養生涮涮鍋🍲19款湯底勁多選擇

焙茶牛乳扭紋同朱古力都想食呀🤤
醉雞鍋
Prime grade 美國安格斯牛
2023-03-28 42 瀏覽
其實聽馬祖台灣火鍋都好耐,一直都無試,知道旺角瓊華有一間標榜無限時台式任飲任食火鍋,就嗱嗱臨打去訂枱啦!餐廳座位闊敞舒適,最岩一路打邊爐一路同朋友吹水!今次同朋友選左Prime Grade美國安格斯牛肉+西班牙無激素豬肉片+火鍋配料無限追加,如果係晚上7點半之前離座,計埋加一都係人均$271!好抵食!湯底超多選擇,總共有成19款,今次選左個鴛鴦鍋,麻辣鴨血凍豆腐鍋併台灣藥膳養生雞涮涮鍋!兩款湯底都好足料,尤其藥膳雞,湯好鮮甜,同平時煲的湯有得揮!係選緊湯底的同時職員會送上一碟黃金地瓜條,仲會提供四包調料粉同紙袋,比大家整一個shake shake地瓜薯條,好過癮!必食的當然係Prime Grade美國安格斯牛肉,顏色鮮艷新鮮,肉質偏軟淋!西班牙無激素豬肉片肥瘦均勻唔油膩!而雞肉好有驚喜,超級嫩滑juicy!海鮮類唔可以錯過,叫左花膠仔、帶子、魚柳、蜆同蟶子,所有海鮮都十分新鮮,值得叫!而丸類因為驚太飽所以只叫左2款,有墨魚丸同芝士丸,2款丸都十分彈牙,芝士丸咬入口會爆芝士,一d都唔敷𧗠!而其他火鍋配料當中推介鴨血、響鈴、炸魚皮同窩荀!如果唔驚太飽推薦手工麵,麵整得超級煙韌,條條分明,加

而其他火鍋配料當中推介鴨血、響鈴、炸魚皮同窩荀!如果唔驚太飽推薦手工麵,麵整得超級煙韌,條條分明,加少許芝麻醬,一流!

飲品超級多選擇,總共有4個大櫃!當中最鐘意愛文芒果茉莉花茶,芒果味夠重,酸酸甜甜好解膩!食飽後每人可以叫一杯雪糕做甜品,滿足哂個肚皮!
2023-03-27 40 瀏覽
台式養生無限時任食火鍋 呢間台式涮涮鍋 位於旺角 地理位置屬於方便 店舖面積好大 新淨 闊落 舒適 佢有幾個組別餐可供選擇 我今次就揀咗入門版 $308/位 我哋今日試佢嘅藥膳鍋 有九款藥膳鍋可以揀 一時之間唔知揀咩好添🤣 藥膳花膠唰唰鍋🍲入邊本身已經有雞件 黑木耳 花膠 粟米🌽 紅棗 杞子 都幾足料 可以先飲咗湯 食少少嘢慢慢再打邊爐😄 美國安格斯牛肉🐂西班牙無激素豬肉🐖仲其他火鍋🍲配料 大約有五六十款 全部可以無限量加追👍😋安格斯肉質鮮甜 我encore咗兩次🤣無激素豬肉 肉質鮮嫩濃郁 😋😋 手打丸類 墨魚滑 水餃🥟 新鮮飽滿 👍 海鮮類 海蝦 白鱔片 魚雲 鯇魚片 蜆 都好新鮮 🥰 蔬菜都好多選擇 😄 真係樣樣食少少 都已經飽曬啦 超滿足 🥰🥰 飲品方面 有自家製台式飲品及茶飲 當然有各式汽水🥤 仲有暖櫃提供熱飲☕️好窩心🥰 每枱贈送黃金地瓜條一份跟四款醬汁 我最鍾意海苔味😋😋 🍮甜品方面 每人可選一款 雪糕有häagen-Dazs Movenpick及Dryers🍨 都幾重本😄 鍾意食牛肉嘅朋友 可以升級食佢嘅黑毛和牛牛肩脊肉或者 極上霜降牛小排 😄 🎈馬祖無限時台灣養生
台式養生無限時任食火鍋

海鮮類 海蝦 白鱔片 魚雲 鯇魚片 蜆 都好新鮮 🥰

蔬菜都好多選擇 😄

真係樣樣食少少 都已經飽曬啦 超滿足 🥰🥰

每枱贈送黃金地瓜條一份跟四款醬汁 我最鍾意海苔味😋😋

🎈馬祖無限時台灣養生涮涮鍋 (旺角)
旺角彌敦道628號瓊華中心11樓
🍲無限時火鍋特別適合大班人聚會鐘意食到幾點都得❗火鍋價錢由$250到$600不等有好多款的火鍋湯底我食最基本的套餐 $308有Prime Grade美國安格斯牛肉, 西班牙無激素豬肉片另外仲有好多款的配菜特別推介*🥥藥膳椰子雞鍋好香甜同足料,就算加好多次湯都仲好足味🐃Prime Grade美國安格斯牛肉好多時去食任食,係得第一碟牛靚,但呢度我Encore左幾次都係靚牛!簿切、有雪花、有足夠的牛味!🍠地瓜條每枱有一碟,熱辣辣新鮮炸起,而且可以揀不同味的shake shake粉,有蕃茄味、海苔味、甘酶味同麻辣味。我地用左甘酶味,用紙袋shake shake,酸酸甜甜,好食!🥬羽衣甘藍平時食火鍋比較少有的款式,而且平時當沙律菜食,會覺得有點硬,估唔到火鍋食好好食!superfood 喎,梗係食多D!🫓蟲草花香菇雞肉餃好少有的餃子款,真係有幾條蟲草花係入面,好中意蟲草花的香味,而且餃子皮的厚度好適合火鍋,浸耐少少都唔會散開。仲有好多其他款都唔錯,足八吋蟹棒🦀、精選海鮮🐚、鹵水豬大腸、凍豆腐等等特別欣賞除左凍飲,也有熱飲櫃同茶🍵
🍲無限時火鍋

我食最基本的套餐 $308
另外仲有好多款的配菜

特別推介*
🥥藥膳椰子雞鍋
好香甜同足料,就算加好多次湯都仲好足味

🐃Prime Grade美國安格斯牛肉
簿切、有雪花、有足夠的牛味!
🍠地瓜條

🥬羽衣甘藍

🫓蟲草花香菇雞肉餃

特別欣賞除左凍飲,也有熱飲櫃同茶🍵

• 黃金地瓜條
  • Prime Grade美國安格斯牛肉
2023-03-24 103 瀏覽
平時打邊爐最想坐耐D傾下計,今次同朋友搵左位於瓊華既馬祖無限時台灣養生涮涮鍋!!!門口有自家製嘅台式飲品同茶,仲有暖櫃扶供熱飲,好貼心!自家飲品當中同朋友不停飲愛文芒果茱莉花茶,一入口充滿甜甜芒果香,最後甘香荐味慢慢滲出,好好飲~一入坐就有黃金地瓜條,仲有買款shakeshake粉,好特別! 試哂買款,最有趣係柑梅粉,地瓜條香軟,shakeshake粉酸甜,非常之夾!!湯底有成二十款,同朋友太耐無食台灣味道,點左麻辣鴨血凍豆腐鍋,好多鴨血同凍豆腐,見到D辣椒都開始流口水!! 另外每張台都有兩渣紅棗杞子養生湯俾大家自己加湯揀左極上PrimeGrade 霜降牛小排set,好期待佢既靚牛! 主力點左霜降牛小排、安格斯牛頸脊、安格斯牛肉。三款之中比較鍾意霜降牛小排同安格斯牛頸脊。霜降牛小排油脂較多,入口香嫩牛味唔錯;安格斯牛頸脊,油脂無咁多,但肉味最濃而且肉質彈牙,超正!!!除左牛,海鮮係任點!!! 同朋友不停encore海蝦、是日海鮮。是日海鮮有沙白,肉質飽滿彈牙又無沙;海蝦夠大隻,而且鮮甜又彈牙~新鮮魚雲都點左兩份,一吮就入口,夠哂香滑!除左海鮮同牛,其實都有唔少手工餃同丸類,都好值得一試

門口有自家製嘅台式飲品同茶,仲有暖櫃扶供熱飲,好貼心!

除左海鮮同牛,其實都有唔少手工餃同丸類,都好值得一試,同朋友覺得手工三寶丸幾抵食,細細丸,一啖一粒唔怕俾佢塞飽,而且三款都juicy多肉汁!
火鍋控🍲朋友👩‍💻約我喺旺角食飯,咁當然又係食火鍋啦😆,呢次佢👩‍💻就帶咗我嚟呢間火鍋店🤩開餐,話呢度食物種類非常多🤩,佢👩‍💻鍾意😆要咗 $518 嘅「SRF極黑和牛任食火鍋」,包括咗用好多食物😋鍋底有多款可以揀,我哋揀咗「養生姬松茸雞肉涮涮鍋」,淨係鍋底裏邊已經有好多嘢食🤩肉類有多款選擇,例如有Prime Grade 安格斯牛頸脊、極上Prime Grade霜降牛小排、西班牙伊比利亞黑毛豬、西班牙無激素豬肉片 等海鮮亦都有好多選擇,例如 脆鯇魚片、白鱔片、帆立貝、生猛海蝦、花膠片 等等😋又有好多不同嘅丸/打邊爐小食🍡,例如魚蛋、牛丸、墨魚丸、牛筋丸、墨魚腐皮卷、濃芝豆腐燒(流心)、午餐肉、台灣芝士腸、鴨血 等;當然亦都有多款蔬菜🥬可以選擇🤩仲有多款雪糕可以揀,我哋揀咗呢兩款😋仲有好多嘢可以飲🤩朋友同我都食到超級飽,非常滿足😆

仲有多款雪糕可以揀,我哋揀咗呢兩款😋

仲有好多嘢可以飲🤩

朋友同我都食到超級飽,非常滿足😆
2023-03-23 74 瀏覽
•旺角|馬祖無限時台灣養生涮涮鍋在旺角行行下街 路過見到台式火鍋 立即去試試上到去先知道原來是無限時間 吃到飽既台式火鍋湯底太多款式都想試,最後選了台灣沙茶牛肉涮涮鍋🐮牛肉方面叫了最高級霜降牛小排😍😍 滾3-5 秒馬上可以食好重牛味豬肉叫了最高級伊比利亞黑毛豬🐷 依款豬肉真係要試下食完再想不停再叫😍其他食物方面有: 手打丸類,餃子,海鮮,魚皮,響鈴,蜂巢豆腐飲品方面: 特式自家製冷泡茶 有幾款係其他涮涮鍋未試過😍 汽水 仲有好細心既暖櫃 有熱飲品最後甜品仲有Movenpick 雪糕食😍😍

旺角|馬祖無限時台灣養生涮涮鍋
在旺角行行下街 路過見到台式火鍋 立即去試試
上到去先知道原來是無限時間 吃到飽既台式火鍋
湯底太多款式都想試,最後選了台灣沙茶牛肉涮涮鍋🐮

牛肉方面叫了最高級
霜降牛小排😍😍 滾3-5 秒馬上可以食
好重牛味

豬肉叫了最高級
伊比利亞黑毛豬🐷 依款豬肉真係要試下
食完再想不停再叫😍

最後甜品仲有Movenpick 雪糕食😍😍
2023-03-23
5 分鐘 (堂食)