2023-05-17
🍲馬祖無限時台灣養生涮涮鍋🐖🐂 《旺角》馬祖無限時任食火鍋 🍲可以瘋狂吃到飽飲到飽!回本無難度!想優惠d嘅話7:30前離座有8折有優惠🤤除左牛、豬任食之外 超過60款火鍋配料無限追加🤭🍲湯底方面超多選擇 應該有20款 叫左鴛鴦鍋 100分8:40別係 台式養生醉雞涮涮鍋同麻辣鴨血凍豆腐鍋 醉鍋酒味濃👍🏻仲叫左花膠同蟲草花落去 熬湯🤭🥩🥓肉類有:任食極 上Prime Grade霜降牛小排 、Prime Grade 安格斯牛頸脊、西班牙伊比利亞黑毛豬 、西班牙無激素豬肉片D肉全部都好高質!牛肉好滑 牛味濃 另外驚喜係西班牙豬肉 ! 佢切得好薄 好易熟 食落好似牛肉咁😂 冇豬so 味👍🏻 一黎到坐低冇耐就有 自家製Shake Shake黄金地瓜條 🍠任配四款味粉(甘酶/ 蕃茄/ 香辣/海苔)係即炸的!熱辣辣 誠意滿分💯佢呢到有超多款自家手工製丸 🍡最欣賞佢細細粒一啖一粒 可以試多幾款口味👍🏻特別推介:手工黑松露墨魚丸 啖啖黑松露味之餘仲好鮮墨魚味 手工梅菜豬肉丸 呢款好好食🤤真係梅菜肉餅嘅感覺仲有海鮮 🦐🦑🐟其他配料 🧆炸物同蔬菜🥬等等好多款選擇 飲品方面有 都有超多款選擇 推介自家冷泡茶-
特別推介:
手工黑松露墨魚丸 啖啖黑松露味之餘仲好鮮墨魚味
手工梅菜豬肉丸 呢款好好食🤤真係梅菜肉餅嘅感覺
仲有海鮮 🦐🦑🐟其他配料 🧆炸物同蔬菜🥬等等好多款選擇 飲品方面有 都有超多款選擇 推介自家冷泡茶-愛文芒果茉莉花茶🍵除此之外仲有好多款飲品 最鍋心係有暖飲櫃 照顧唔鐘意飲凍飲嘅朋友
🍨甜品方面:有好多牌子選擇 包括Haagen-Dazs Movenpick Dreyer's等等 絕對唔係cheap 野
仲有kitkat 脆皮雪條!🤤