2021-11-21
經朋友介紹下,黎左勁有宮廷feel既香香宮煮👍🏻唔單止個名好特別,入面仲擺張皇帝椅同衫比你打咭影相添📸️🔥食物🔥1️⃣特色卜卜蜆鍋$198: 約50隻以上既蜆,數唔哂好多😳隻隻都冇沙,鮮甜~放埋香菜令到湯底更清甜👍🏻2️⃣頂級雪花牛肉(200 g)$198: 厚切牛口感特別好,而且唔會韌,牛味亦很濃厚✨3️⃣餃子拼盤(4粒)$88:分別四款韭菜豬肉/黑松露蟹肉/蟹王和我最鍾意既鳳尾鮮✨餃子味道都幾有特色,特別係鳳尾蝦真係有條蝦尾凸出嚟😳4️⃣豬頸肉$48: 睇餐牌見到切到玫瑰花咁好靚,就一定要嗌😂除咗樣OK,味道都唔錯❗️5️⃣海蝦$88: 好新鮮,肉質爽彈鮮甜。6️⃣刀削麵$38: 未試過打邊爐食刀削麵,都係一個唔錯嘅選擇😆一碟有兩個,份量都幾多㗎!💥環境💥宮庭式嘅裝修,仲有分幾個唔同嘅宮廷名,餐牌卷成聖旨,真係夠晒創意😁仲有宮廷衫俾你着嚟打卡影相📸️地方有好大,同埋空氣又好流通~完全係好Perfect❗️💥服務💥店員好醒目,又好好招呼,好主動咁加湯,收碟,上菜又好快。
🔥食物🔥
5️⃣海蝦$88: 好新鮮,肉質爽彈鮮甜。
💥環境💥
💥服務💥
店員好醒目,又好好招呼,好主動咁加湯,收碟,上菜又好快。