2023-06-03
一向知道喺旺角豉油街既呢間阿木台灣麵好出名,今日特登去食碗最出名最地道既紅燒牛腩牛筋麵,一場黎到,梗係要試埋啲小食啦,我仲叫咗個芝士肉鬆蛋餅,佢蛋餅有四款啦味選擇😍我揀咗我最愛既芝士和肉鬆😆😆天氣咁熱,梗係要飲杯野啦😄😄 好開心仲有半價既加配價😄😄我㨂咗金鑽鳳梨汁🤓🤓一路食仲見到原來有粽賣呀😍😍有北部粽、南部粽、素糉仲有客家糉😆😆 睇圖就見到有咩分別,款款都好吸引😆😆😆紅燒牛腩牛筋麵😍😍😍- 好滿足!份量好多! 牛腩牛筋都炆得好淋好入味! 湯底正宗!芝士肉鬆蛋餅- 好多肉鬆呀,配上芝士和蛋餅,超級正😆😆岩哂鐘意食肉鬆既我😍😍金鑽鳳梨汁- 有果肉! 健康又解渴😍😍😍我見到隔離枱食炸排骨便當🍱,好似好正咁😄😄下次要試下😍😍😍阿木台灣麵 (豉油街) (旺角)旺角豉油街60-102號鴻都大廈地下3-4號舖
紅燒牛腩牛筋麵😍😍😍
芝士肉鬆蛋餅
金鑽鳳梨汁
- 有果肉! 健康又解渴😍😍😍
我見到隔離枱食炸排骨便當🍱,好似好正咁😄😄下次要試下😍😍😍
阿木台灣麵 (豉油街) (旺角)
旺角豉油街60-102號鴻都大廈地下3-4號舖