2021-07-01
無限時吃到飽養生火鍋套餐成個用餐過程無限時,無人催埋單,可以慢慢傾偈enjoy美食😋 我地真係吃到好飽,捧住個肚咁返屋企🤰🏻餐廳有多種養生嘅湯底可以選擇,感覺可以一邊打邊爐一邊養生真係好正😜我地揀左養生姫松茸雜菌涮涮鍋+麻辣蕃茄雞肉涮涮鍋🥰 呢兩款湯底本身已經好夠味,基本上唔需要點醬汁醬料我覺得已經好好食😋幾乎見到每一台都有食呢個黃金鹹蛋魚皮😍果然真係正嘢👍🏻大大塊,鹹蛋味濃郁,厚切+脆口,又唔油膩😍正呀真係!肉類方面全部都十分之高質,牛肉味好重好香濃,亦都切到好薄身👍🏻西班牙伊比利亞黑毛豬都有得你揀🤤配料比一般餐廳細份/細粒,但我地都一致認同呢一個係優點,因為少食多滋味😛而且冇咁快覺得飽,可以試多幾款唔同嘅配料😍想講埋呢度嘅配料都好有自己嘅特色,e.g手工梅菜豬肉丸,手工黑松露墨魚滑,連羽衣甘藍都有,的確係比較少見🥰飯後甜品方面嘅選擇都係屬於高質,分別有Häagen-Dazs,movenpick,dreyer’s雪糕,比較新嘅雀巢Kitkat朱古力脆皮雪糕都有!😍真係超滿足🥰未返到屋企我地已經回味緊頭先食過嘅嘢,決定今年內一定要至少再嚟一次打邊爐😜