2021-10-26 133 瀏覽
鍋霸吃到飽台式養生火鍋位於佐敦莊士倫敦廣場,地點方便,地鐵上對面就到。襯剛剛有啲涼涼地,即刻訂枱打個靚邊先。選擇這裡是欣賞無限時任食,但質素非常之唔錯。選擇$398最貴價錢😂 啲牛真係幾靚仔👍🏻今日試左個蕃茄豆腐雜菌鍋,湯底好濃,勁香蕃茄味,而且雜菌好多,入面放的還有豆乾,吸滿湯汁精華,好吃😋牛背脊吃到飽套餐 ,牛的質素不錯,種類亦很多,任君選擇。大蝦海鮮等非常新鮮,餃子入味,其他配料多到試不完,期待下次再來。
鍋霸吃到飽台式養生火鍋
2021-10-25 152 瀏覽
香港標榜養生火鍋既鋪頭都唔少但我夠膽講句咁多間入面真正養生,最真材實料既只有呢一間!藥膳養生花膠鍋、養生姬松茸什菌鍋黎得主打養生既火鍋店,梗係要叫最養生果D啦呢兩個鍋果然夠晒真材實料兩個湯底用上唔同既食材同藥材令個湯底有陣陣既藥香既同時又唔會比藥味搶晒D味同埋平時打完邊爐我都會係咁咳,因為熱氣但今次呢個食完都完全冇事,仲成個人醒神左暖笠笠,依家天氣咁凍真係岩晒果然真係真材實料既藥膳鍋而呢個藥膳養生花膠雞鍋有大大件軟淋淋入晒味既花膠又有又厚又多肉既雞件令個湯底更加好味呢個養生姬松茸什菌鍋係咁易撈起都已經有咁多種唔同既什菌仲有咁多姬松茸真係養生既極致更令湯底多左份菇類既鮮甜,好正你以為淨係個湯鍋先養生?原來唔止連野飲都係好健康有桂花烏龍冷泡茶、四季春冷泡茶、台灣黑糖冬瓜檸檬茶、烏梅山楂茶完全唔洗怕熱氣同淨係得汽水果汁咁唔健康真係將養生做到極致當然汽水果汁呢D都係唔少得最特別係呢到竟然會有暖飲櫃氣管容易敏感既朋友都可以唔洗驚啦真係超級細心醬料方面好推薦呢個自家製手工辣醬平時打邊爐想要辣多數都係得辣椒但好多時就咁落辣椒就只會得個死辣,完全冇層次,而且好容易過辣而遮蓋左食材味呢個自家製手工辣醬就
香港標榜養生火鍋既鋪頭都唔少
但我夠膽講句
咁多間入面真正養生,最真材實料既只有呢一間!

藥膳養生花膠鍋、養生姬松茸什菌鍋
黎得主打養生既火鍋店,梗係要叫最養生果D啦
呢兩個鍋果然夠晒真材實料
兩個湯底用上唔同既食材同藥材
令個湯底有陣陣既藥香既同時又唔會比藥味搶晒D味
同埋平時打完邊爐我都會係咁咳,因為熱氣
果然真係真材實料既藥膳鍋

呢個養生姬松茸什菌鍋
係咁易撈起都已經有咁多種唔同既什菌
仲有咁多姬松茸
真係養生既極致
更令湯底多左份菇類既鮮甜,好正

你以為淨係個湯鍋先養生?原來唔止
氣管容易敏感既朋友都可以唔洗驚啦
真係超級細心

醬料方面好推薦呢個自家製手工辣醬
平時打邊爐想要辣多數都係得辣椒
呢個自家製手工辣醬就辣得黎有層次,令成個味道更加昇華
最重要係惹味得黎唔會喧賓奪主,打邊爐真係岩晒!

黃金咸蛋黃魚皮
都幾好食既一個魚皮
咸蛋黃幾香
魚皮炸得勁脆
最正係可以加紫菜粉、辣椒粉同椒鹽落去shake
令味道更多變化
Prime grade安格斯牛頸脊
打邊爐就當然唔少得牛啦
呢到既牛竟然係用上prime級既安格斯牛
認真高檔
牛頸脊屬於運動量比較多的部位,令佢肉味濃郁
而且因為呢個係prime級
令佢充滿住分佈平均既油花,所以肉味濃得黎肉質鮮嫩爽滑
真係超高質

西班牙伊比利亞黑毛豬

伊比利亞黑毛豬真係可以話係豬入面既巴塞同皇馬
呢款豬只食橡果,令佢肉味香濃得黎唔會騷,更有陣陣橡果香
加上佢豐富既油脂,每一啖都係享受
估唔到打邊爐都可以食到伊比利亞豬咁高檔
不論牛丸豬肉丸定係墨魚丸
都係又爽又滑又彈牙
而且味道仲好香濃
手工黑松露墨魚滑
魚滑食得多,加黑松露真係未試過,估唔到又幾夾
魚肉滑得黎好鮮味,加上有陣陣黑松露香,好味
食台式火鍋真係一定要食鴨血
呢到既鴨血血味香濃得黎唔會腥
岩晒各位女士食黎補充下鐵質
咁就將成個養生鍋更加發揮出黎啦
食完野梗係要食返個甜品
除左Häagen-Dazs之外竟然仲有KIT KAT脆皮雪糕批
夠晒誠意
今日去完睇event 就約咗男朋友去打邊爐 所以再揀咗一間比較出名既唔限時吃到飽養生火鍋餐廳🤣位置比較闊落 所以兩個人坐都覺得好方便❤️下周嘅價錢算幾抵食所以我哋而家錢要咗個鴛鴦鍋🤣我哋要咗麻辣牛肉同沙茶牛肉雙拼湯底香濃而且配料充足🤣自己最鍾意佢哋嘅牛肉非常之足料 牛肉油脂豐富 而且有好多舊❤️仲送左鹹蛋黃炸魚皮🤣超級香脆新鮮用黎送湯真係好正🤪我地都停唔到口我地嗌左好多配料 見到佢地都好新鮮🤣除咗我哋平時鍾意食嘅丸, 脆皮腸etc 仲有佢地每日既新鮮海鮮🤣有好大隻嘅新鮮海蝦仲有蜆同聖子仔而且有麻辣邊爐必備嘅鴨血😘好好味 我哋之間最鍾意就係有一隻沙茶牛肉滷水豬耳同牛柏葉😘 由於太配合到湯底 encore 左而且最推薦就係佢哋嘅牛肉!!!超級好肉味既prime grade 牛肉❤️雖然唔使太耐已經有好香嘅牛味油花分佈都好平均仲有西班牙伊比利亞黑毛豬!!呢個真係超超超超級好味 必點之品佢哋餐廳有好多自家製嘅飲品而我哋最鍾意就係四季春冷泡茶同烏梅山楂茶四季春冷泡查味道甘甜 而且用嚟配火鍋湯底好match 烏梅山楂茶比較清油膩感🤣💕所以主打都係飲佢哋自家製嘅嘢飲
今日去完睇event

仲送左鹹蛋黃炸魚皮🤣超級香脆新鮮
用黎送湯真係好正🤪
我地都停唔到口

我地嗌左好多配料 見到佢地都好新鮮🤣
除咗我哋平時鍾意食嘅丸, 脆皮腸etc
仲有佢地每日既新鮮海鮮🤣
有好大隻嘅新鮮海蝦仲有蜆同聖子仔

而且有麻辣邊爐必備嘅鴨血😘好好味

而且最推薦就係佢哋嘅牛肉!!!
超級好肉味既prime grade 牛肉❤️
雖然唔使太耐已經有好香嘅牛味
油花分佈都好平均
仲有西班牙伊比利亞黑毛豬!!
呢個真係超超超超級好味 必點之品

佢哋餐廳有好多自家製嘅飲品

而我哋最鍾意就係四季春冷泡茶同烏梅山楂茶
四季春冷泡查味道甘甜 而且用嚟配火鍋湯底好match
烏梅山楂茶比較清油膩感🤣💕
所以主打都係飲佢哋自家製嘅嘢飲

• 鹹蛋黃炸魚皮
朋友搬了辦公室在佐敦,讓他一起來吃午飯,今日突然轉冷,吃火鍋最適合不過。這裏的火鍋湯底很特別,以藥膳主打,十分健康養生。我們選了鴛鴦鍋,藥膳椰子雞台灣藥膳養生雞鍋。湯底一到,先飲一下湯底,非常清甜沒有加味精。我們選安格斯肥牛無激素豬肉片套餐,$298 一位。食物搞掃QR code下單,一目瞭然十分方便。食物方面都很高質,蝦很彈牙,鹹蛋魚皮一試驚人,超級好吃,第一碟是免費的,第二碟就要加錢,明白為什麼追加要另外付費,因為很好吃。整體食物都很不錯,多個 食飯好去處。

湯底一到,先飲一下湯底,非常清甜沒有加味精。

我們選安格斯肥牛無激素豬肉片套餐,$298 一位。

整體食物都很不錯,多個 食飯好去處。

• 椰子藥膳雞鍋
2021-10-22 112 瀏覽
得返18度咁凍梗係去打邊爐暖身,呢間仲係無·限·時任食,想坐幾耐食幾耐都得😍$398/位 任飲任食Prime grade 安格斯牛肉西班牙無激素黑毛豬肉平時打邊爐唔食肥牛嫌佢鞋,呢到牛肉用安格斯牛頸脊肉,比較嫩滑之餘肉質有彈性,好食太多🥰我一個人都食左4碟😛仲有好多海鮮,是日精選海鮮有大蜆同小蟶子,仲叫左帆立貝、蝦、花膠等等,回哂本又抵食🥳湯底有得揀麻辣/蕃茄/藥膳/鴛鴦鍋等,今日食麻辣小辣+藥膳花膠,藥膳花膠湯頭濃郁,麻辣就辣得過癮,兩款都正!飲品選擇除咗有基本嘅汽水紙包飲品之外仲有酒類、台式冷泡茶,有糖走甜都有呢到另外收費的有酒、鴛鴦鍋、咸蛋黃魚皮(食左,好脆好香蛋黃味),整體嘢食都好快送到,無點漏單,服務不錯

$398/位 任飲任食
Prime grade 安格斯牛肉
西班牙無激素黑毛豬肉

2021-10-21 100 瀏覽
大概香港人真係好鍾意打邊爐,冇分季節冇分時間冇分心情,最近男朋友心情唔係咁好又知道佢鍾意打邊爐所以決定同佢黎個開心食到飽下午火鍋放題,今次揀咗響屋企隔離嘅《鍋霸》!之前都有聽身邊朋友講質素好好👍🏻咁梗係要試吓啦。因為算係下午茶時分,人唔算多上到去唔使等位可以直接入去,店員安排咗我哋坐窗邊嘅大枱,之後又簡單介紹左點餐方法同野飲分佈,仲同我地講依加會送一碟即製咸蛋黃炸魚皮!正呀~我地至愛呀!仲可以自己加調味料再放入袋搖!之後我地點好哂野食,當然要去拎野飲啦,喺度飲了區見到成牆唔同類型嘅飲品都唔知點揀,結果揀咗桂花烏龍,最特別嘅地方係第一次見到有未溫桂keep住啲嘢飲,諗諗吓其實都幾啱我呢啲中女既,真係好窩心呀~我哋點左麻辣蕃茄雞湯底同埋養生花膠雞湯底,簡直係驚喜呀入邊啲雞非常大件,湯底入邊嘅底料亦都非常之多,重點係花膠都好多!湯底仲好濃好好味添!配料嚟晒,有我最鍾意食嘅牛肉同埋豚肉我哋仲叫咗海鮮,見到啲聖子同蜆!雙眼發亮一次過倒晒落去個湯就會變咗又有蜆味又有花膠同雞既濃味,放埋牛肉落去再加上我哋點嘅麻辣湯底非常之嘢未將啲凍豆腐揼晒啲麻辣湯嘅味道真係好正!我哋兩個人叫咗三轉真係上菜又快又唔會
我哋兩個人叫咗三轉真係上菜又快又唔會全部都係啲好飽肚既野,食完明顯見到佢個樣開心晒果然食嘢係可以醫治唔開心特別係食到飽嘅火鍋放題
2021-10-21 3944 瀏覽
鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (佐敦)佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場6樓天氣開始有點轉涼,開始有點想打邊爐,有同事介紹佐敦一間台灣打邊爐店,於是乎星期六日就特登出嚟試一試。任點任食兩小時!正價時段入座,大人$398 ,小童$268。超過數十款湯底任君選擇,要辣有辣,唔辣嘅都有補身嘅例如蟲草鍋。自家製shake shake鹹蛋黃魚皮送一份,很香脆的魚皮,配上鹹蛋黃!鹹香惹味!無限暢飲自家製飲品自家製四季春冷泡茶自家製桂花烏龍冷泡茶自家製台灣黑糖檸檬冬瓜茶自家製烏梅山楂茶每人一份Häagen-Dazs或者mavenpick雪糕。養生姬松茸雜菌涮涮鍋點了一個松茸雜菌鍋,真係好多菇類!湯底清甜!還有珍貴松茸,打邊爐之餘又可以補身,一啲都唔上火。店內環境大,抽氣系統充足,打邊爐都打得好舒服!肥牛片無激素豬肉片,任點!黑松露墨魚丸、我功黑松露墨魚滑!非常鮮!海蝦大大隻,鯇魚片、海鮮任叫!帆立貝大大粒!其他食材新鮮,全部任點任叫!

鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (佐敦)
佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場6樓

任點任食兩小時!

正價時段入座,大人$398 ,小童$268。

無限暢飲自家製飲品
自家製四季春冷泡茶
自家製桂花烏龍冷泡茶
自家製台灣黑糖檸檬冬瓜茶
自家製烏梅山楂茶

每人一份Häagen-Dazs或者mavenpick雪糕。

養生姬松茸雜菌涮涮鍋
點了一個松茸雜菌鍋,真係好多菇類!

店內環境大,抽氣系統充足,打邊爐都打得好舒服!

肥牛片無激素豬肉片,任點!

黑松露墨魚丸、我功黑松露墨魚滑!非常鮮!

海蝦大大隻,鯇魚片、海鮮任叫!

帆立貝大大粒!

其他食材新鮮,全部任點任叫!

2021-10-14
2021-10-20 105 瀏覽
今次同朋友嚟佐敦嘅莊士倫敦廣場打邊爐,食養生火鍋,仲要係不限時任食,食到超飽~~不限時任食得嚟仲要食物高質先係最重要~一嚟就送咗一碟黃金炸魚皮,炸得香脆,新鮮好味~~揀咗鴛鴦鍋,養生醉雞鍋同麻辣牛肉鍋~~其實淨係呢個鍋已經好好食,雞肉有髀位嫩滑厚肉;牛肉鍋嘅牛肋條好入味,軟腍香濃~~麻辣鍋叫小辣夠晒惹味~上菜好快,好快成枱嘢食,伊比利亞黑毛豬肉質鮮嫩味濃~食靚牛,安格斯牛頸脊口感軟嫩~~另外,仲有大量火鍋材料可以order,有是日海鮮,係蟶子同蜆~幾新鮮~呢度嘅手打丸好好食,爽口彈牙~最後,仲想推介下冷泡茶,呢度嘅人氣飲品,我試咗幾隻味,最鐘意黑糖冬瓜檸檬茶,清甜解渴,同烏梅山楂茶,酸甜解膩~

不限時任食得嚟仲要食物高質先係最重要~

一嚟就送咗一碟黃金炸魚皮,炸得香脆,新鮮好味~~

呢度嘅手打丸好好食,爽口彈牙~

2021-10-19 96 瀏覽
呢啲涼爽既天氣,啱晒打邊爐,平時去打邊爐,好多都限時,未食飽就夠鐘,食得黎又冇時間傾計🥲今日黎到呢間,無限時之餘食材高質既「任食」火鍋,可以慢慢品賞嘢食,又可以同fd傾下計,唔洗急急腳!餐廳環境舒適,座位闊落,卡座為主,坐得舒服之餘又有包廂既Feel。湯底種類都好多選擇,唔辣既就有養生醉雞,藥膳花膠雞,藥膳椰子雞,番茄濃湯類別既,牛肉、雞肉、豆腐雜菌等。仲有麻辣牛肉(雞肉)湯底,座位旁有兩枝藥膳原湯,自行加湯!揀完湯底,就可以透過QR Code 落單,我地就叫左398$個餐,可以任食美國安格斯牛頸脊,西班牙伊比利亞黑毛豬,海鮮,各式手打丸類,落單無耐,食物就送到,奉送$48鹹蛋黃魚皮,鹹蛋黃既香味同魚皮既油香味好夾,脆卜卜!仲可以加檯面既調味粉,shake shake。✨麻辣牛肉涮涮鍋,湯底都好足料,牛肉燉到好軟嫩,入味,✨安格斯牛頸脊,雪花紋細緻,嫩滑有咬口,值得一試,海蝦、聖子、大蜆,都好新鮮,鮮甜有口感,牛柏葉,萵筍,鴨血,花膠,配麻辣湯底,吸晒d辣味😋除左各式汽水,有幾款自家製既茶,烏龍山楂茶、冷泡桂花烏龍茶、台灣黑糖冬瓜檸檬茶,冷泡四季春茶,冬瓜檸檬茶,酸酸甜甜,幾消濟,飲完

✨麻辣牛肉涮涮鍋,湯底都好足料,牛肉燉到好軟嫩,入味,

✨安格斯牛頸脊,雪花紋細緻,嫩滑有咬口,
值得一試,海蝦、聖子、大蜆,都好新鮮,鮮甜有口感,

牛柏葉,萵筍,鴨血,花膠,配麻辣湯底,吸晒d辣味😋

冬瓜檸檬茶,酸酸甜甜,幾消濟,飲完仲有股冬瓜茶既香味!

食飽仲有飯後甜品,各式高端雪糕!

任食,無限時,估唔到仲咁高質👍

今日放假當然要食個火鍋放題慶祝下。在佐敦道的莊士倫敦廣場,入面有很多放題店,我們去了鍋霸,因為是無限時任食,可以由中午12點食到凌晨2點,真心好霸氣呀!.湯底有很多選擇,我們選了台灣古早牛肉涮涮鍋。超正,成色很深湯底非常濃郁,味道有濃香的牛肉味。撈一撈湯底,見到有5大條牛腩!是5大條牛腩!你可以試下問一問媽媽牛腩幾錢,一條都好貴,仲要有5大條,淨是湯底都要$100-$200。.我們選了$319的套餐,所以可以任點所有肉類,包抱Prime Grade 安格斯牛肥牛、黑毛豬及沙嗲牛肉。也有很多不同的配料,包括海鮮、手打肉丸、蔬菜響鈴等等,款式選擇很多應有盡有!.而且飲品選擇更是多不勝數,少不了汽水可樂紙包飲品,還有台式飲品,及暖的飲品、維他奶等等。推介大家飲他們自家製的冷泡茶,清新解膩。.推介大家吃黃金炸魚皮,超級邪惡地好吃又香脆,滿口爆發蛋黃的香,正!.值得一題這裏的服務超級好,而且不會漏單走單,而且湯底會備先給你兩大壺,不用自己去中央區拿,十分霸氣的做法。.第一次吃火鍋放題可以坐足N個鐘(當然我們只坐了一兩個鐘就走啦哈哈,飽!),這個體驗及服務質素相當令人滿意呢。

2021-10-17 122 瀏覽
這已是第二次的光顧,第一次是它剛開張。再光顧原因有三:1)地點方便,就在佐敦地鐵站旁;2)價錢ok, 我們點了普通set,又沒有時間限制。 每人只是300多元;3)湯底款式多,嘢食多,最喜歡他有羽衣甘藍,雞好味,有不同款丸;蝦非常新鮮我們只是兩人去吃,每款試一次,未吃完,已吃得飽飽。我們選了藥饍雞煲。 這是一間高質任吃火鍋店。必吃: 鹹蛋魚皮(送的)山楂茶;雞件;羽衣甘藍;丸;蝦;如果可以轉C類,可以坐到12點就更好了。

這已是第二次的光顧,第一次是它剛開張。再光顧原因有三:
1)地點方便,就在佐敦地鐵站旁;

必吃: 鹹蛋魚皮(送的)山楂茶;雞件;羽衣甘藍;丸;蝦;

如果可以轉C類,可以坐到12點就更好了。
山楂茶
山楂茶
  • 羽衣甘藍
2021-10-14 127 瀏覽
打完風紅日又放假 當然要出去行下啦😚邊爐癮突然起左 其實之前都食過鍋霸 覺得好正又足料所以再帶屋企人去食😋一坐低就拎咗醬料同嘢飲先 醬料好多選擇 總會調到岩你口味😝飲品方面有幾個雪櫃🤩好多茶類簡 最鍾意桂花烏龍冷泡茶🍵 清清地感覺好潤喉😚湯底揀咗田園蕃茄濃湯牛肉涮涮鍋😍😍蕃茄味超級濃郁 🥰岩晒我依個蕃茄控🍅酸酸甜甜咁其實都好多嘢食選擇 不得不讚超級長蟹柳🤣勁鮮甜!而且夠大條 真係要不斷encore!呢度啲嘢食勁新鮮 肥牛片亦都好嫩 入口即溶🤤諗返起都流緊口水!海蝦🦞大隻得黎勁新鮮 彈牙又鮮甜🤤好少見到出面打邊爐會有呢啲質素嘅蝦👍🏻高質💯到尾聲梗係要食啲甜品🍮竟然有Kitkat脆皮食條😍😍真係滿足到爆 勁開心🥳

一坐低就拎咗醬料同嘢飲先 醬料好多選擇 總會調到岩你口味😝

2021-10-06 296 瀏覽
今日去佐敦辦點事,做完嘢6:00已經肚餓,之前聽過人哋講呢間野唔錯,所以就上嚟一試,沒有訂位,時間尚早,店舖冇咩人,入座嘅時候佢話冇限時任食,如果7:30前埋單就會有人頭費八折。咁我都一心諗住慢慢食,唔使好似食牛大人嗰啲咁樣趕住時間。一入去揀咗湯底,同埋要$298定係$398之後,就有QR code俾你點菜。我點嘅係椰子雞湯底,同埋$298嘅套餐。椰子雞湯底有幾件好大嘅雞,好滑好好味,煲湯入面一舊椰子都冇,但係就好香椰子味,唔知係咪用椰青水或者椰子水?湯底好夠味,忍唔住飲咗幾啖,成餐飯食完都冇口渴。應該唔重味精。送嘅鹹蛋黃魚皮一碟,如果要再添就要$48一碟。之後我哋就叫返免費嘅普通炸魚皮,都唔錯,佢有三種味粉,你可以自己用個紙袋玩shake shake 魚皮。$298 套餐可以叫就係呢款牛肉(上圖左邊)如果比多$100就有安格斯牛頸脊。近排戰鬥力唔係幾好,諗住都只係食幾片牛肉,就叫個平嘅套餐,所以就比唔到意見貴嗰個牛肉好唔好食。要讚下佢啲嘢飲,選擇真係好多元化,所有放題店有嘅佢都有,冇嘅佢都有,我試咗佢兩款冷泡茶,真心唔錯,唔記得影相,最鍾意佢有梳打水,仲要係玻璃樽嗰隻,對於唔飲甜野嘅
咁我都一心諗住慢慢食,唔使好似食牛大人嗰啲咁樣趕住時間。
我點嘅係椰子雞湯底,同埋$298嘅套餐。

要讚下佢啲嘢飲,選擇真係好多元化,所有放題店有嘅佢都有,冇嘅佢都有,我試咗佢兩款冷泡茶,真心唔錯,唔記得影相,最鍾意佢有梳打水,仲要係玻璃樽嗰隻,對於唔飲甜野嘅我來講,打邊爐飲有氣梳打水,一流!

每人仲會贈送一個甜品,都係用QR code自己選擇,裏面有幾款平時熱門嘅雪糕同甜筒,movenpick ,kitkat ,dreyer’s 等,每人可以選一樣。我覺得佢每人只限一杯,但係俾啲靚嘢,總好過俾你任食cheap 嘢。
食到好飽,望吓個鐘,原來都未夠7:30 ,咁就賺埋佢個八折,即刻埋單,連埋加一折咗兩個人五百幾蚊。唔錯。
搵次約埋三五知己,食足佢五個鐘,慢慢吹水,應該仲抵
2021-09-18 339 瀏覽
好耐無出街食飯啦~放題火鍋梗加耐~~心血來潮,前一日係openrice 搵下有咩食,見到呢間鍋霸有得online訂位,又未去過,就拉拉林book左17:00先餐廳同日都好快send whatsapp 黎確認訂座~其實佢寫住無限時,都真係唔限時,我地16:45上到去諗住要坐陣齊人先入得,點知門口姐姐話佢地唔會計時,而家入都係食到19:30前交枱,8折人頭費原來甘好既咩,佢係1500-1930架😂😂 只要你食得落坐低揀食邊款,當然唔小得湯底,湯底都有超過10種選擇,款款都好吸引我地揀左醉雞鍋,湯底都幾甜,下次再食要試吓番茄湯先湯底黎啦,仲有兜鹹蛋黃魚皮送落order都係自己電話落,方便,上餐都快手,員工們都好有禮貌。野食都幾好,海鮮都新鮮同甜,野飲選擇雖然唔多,但係都有自家制既茶飲,醬料都係平常食開個d,可以食巨量既芫荽可以有下次既餐廳
好耐無出街食飯啦~

放題火鍋梗加耐~~

餐廳同日都好快send whatsapp 黎確認訂座~
原來甘好既咩,佢係1500-1930架😂😂 只要你食得落

我地揀左醉雞鍋,湯底都幾甜,下次再食要試吓番茄湯先

湯底黎啦,仲有兜鹹蛋黃魚皮送

可以有下次既餐廳

醉雞鍋
2021-09-12
醉雞鍋
今日心血來潮同屋企人睇完早場後就嚟食,之前食係$298+1 無限時任食,但而家只限3小時,重要係分3個時段,如果想食多2重牛重要貴多100,不過個人覺得食返普通已足夠,但價錢同我之前食個陣唔同,我已經扣左小小分,因為一心諗住唔過份2:00pm食到6:00pm,點知我上到去佢已經講話只可以食到5:00,都算啦,啲嘢食雖然同之前無咩變,但個人覺等限制咗個時間就爭啲
2021-08-28