2019-03-18 341 瀏覽
上次第一次食釣魚船屋是2月頭,同朋友聚會兼 farewell,回來寫了一個食評,沒想到3月時剛好餐廳有一個活動,挑選寫得較好的幾位,可以有 $500 現金劵,多謝餐廳選中了我的食評,所以特地約老公來食個午飯。 今次兩個人可以專心吃飯的關係,多叫了幾款上次沒有吃到的,水準都很不錯,感覺比起上次來時還更進步,而且可能是午市剛開我們就入座,人不多,招呼就更勤快。我自己叫了一個熱食的溫泉蛋明太子烏冬,醬料很夠,每一條烏冬都有沾到,味道不錯,先生搶了我一著麵,一直說好味道。 (順帶一提,這個烏冬我見到餐牌另有一個冷食的)先生要了一個午市定食 - 雜錦魚生飯,很新鮮,只落少少豉油已很鮮美。 定食有配麵豉湯,蒸蛋,4小碟前菜及一個小小的沙律。先生拖到食完全部東西,最後才食那個蒸蛋,到一半發現內裡都是水水的蛋漿,問我是否未蒸熟,我喚人來問,侍應說這是他們的做法。因為我們拖到最後才食,都冷了,也嘗不出來是否真的如他所說,不過,個人對於一個日式蒸蛋內裡都是流動的蛋漿,感覺很不好就是了,建議餐廳這一方面還是用回「正常」方式做日式蒸蛋吧。。。每次食日本菜,我都必叫的銀鱈魚西京燒,這件燒得不錯,皮脆,魚肉肥美,

溫泉蛋明太子烏冬

午市定食 - 魚生飯

每次食日本菜,我都必叫的銀鱈魚西京燒,這件燒得不錯,皮脆,魚肉肥美,有油香。
銀鱈魚西京燒

鹽燒牛舌,串燒中間位置較大一片很嫰,後面較細的因為薄身的關係,就會硬一點,但不會咬不爛,調味很好。
鹽燒牛舌

燒露荀,鮮味無渣,不錯。
燒露荀

等到檯面的食物都清得七七八八,我叫的燒羊架還未來,正想問是否漏單時就來了,一咬之下,嫰得不得了,邊位脆,肉軟身,近邊有一點肥膏,燒得很香,另外 ,入口有淡淡羊膻味,很回甘,我個人最怕別人說什麼「這羊很好,一點都不膻」,食羊就是要這一個膻味,不要膻味又要嫰的話你吃牛扒就好了,幹嘛食羊? (不好意思有點小激動),所以這一等待完全值得,而且才 $98 就有 2 件,抵食。
燒羊架
有一點很值得稱讚,不論是羊架還是銀鱈魚,都伴了半碟沙律菜,對於中和肉食的油膩很有幫助,也不用再另外叫一個炒菜。
近日食了兩次健康餐單,多食菜真的對身體很健康,皮膚也變好,所以,對於會提供大量菜的餐廳很有好感。

埋單連加一 $632,扣除 $500 現金劵,只需 $132,這個午餐我們賺了
2019-03-16
用餐優惠
現金券
  • 燒羊架,銀鱈魚西京燒
2019-03-16 891 瀏覽
今日去左「釣魚船屋」,餐廳內有ㄧ大座木船,場內更設兩個海水魚池。餐廳提供自助釣魚服務,只需購買$20一份魚餌,就可以開始釣魚啦。客人可以即席釣魚來吃,更可自選不同煮法,現時新開張優惠,成功釣到魚的話,就會按釣到的魚的時價可享7折優惠。另外餐廳還有多款日式料理,有刺身壽司、燒物、茶漬飯、火鍋等。有興趣的朋友不妨去試試,不過想玩埋釣魚的朋友就記得要打電話先預約啦~非常岩大小朋友一齊嚟,員工都好有禮貌同耐性👍🏻

非常岩大小朋友一齊嚟,員工都好有禮貌同耐性👍🏻
2019-03-12 942 瀏覽
其實係fb一早見到呢間釣魚船屋既介紹,好想試下黎玩下食下架啦~但見到open rice食評好兩極化,好的就好,唔好的就鬧到好差,本都怕中伏,但心想有得釣魚又見佢幾靚幾特別,就算中伏都係要黎試一次既,就膽粗粗黎試下啦!一入去就見到好大隻船同大魚池,入面有好多唔同種類同大細既魚,重有龍蝦同象拔蚌,原來唔只可以釣魚架,龍蝦都可以釣架~我一心想釣龍蝦既,但釣左好耐我都釣唔到☹☹,於是有個店員問見我,你係咪想釣龍蝦呀?我話係呀~咁佢就教我唔好用魚餌,就咁用個勾,勾隻龍蝦上黎~🤩🤩我真係成功勾到隻龍蝦呀~超開心呀~🤣🤣店員服務好好,教我們用qr code自己點菜,我地一行6人可以坐釣到魚既房,私隱度超高,房內係可以放腳既榻榻米,你點玩點食點坐都好自在~環境舒服,聚會一流!如叫店員可按鈕就會有店員來,重好快來到,服務好好~我地不知不覺點左好多野食,上菜好快~樣樣都好新鮮,係有1,2樣差d,就好似個鵝肝壽司啦~鵝肝味唔係話好香,只可以話正常,又唔係話唔好食~所以我唔記得影相🙈🙈 ,其實我地都有d小食無影到相架!就係西京燒銀雪魚,呢個好好食,好滑好香!同埋A4和牛海膽卷!因為又掛住食又掛住釣魚影相,好好
!如叫店員可按鈕就會有店員來,重好快來到,服務好好~

我地不知不覺點左好多野食,上菜好快~樣樣都好新鮮,
就係西京燒銀雪魚,呢個好好食,好滑好香

同埋A4和牛海膽卷!

因為又掛住食又掛住釣魚影相,好好玩,好忙呀~我地都有行出去釣,你感覺係呢到食飯可以好自由咁行來行去唔會比人西面既~店員好熱心咁同我地影相添~
我地覺得呢到既食物,服務都無問題,重覺得價錢合理,因為有咁既裝修咁既設計比你黎玩~香港可以傻邊到揾呀?唔知點解會比人寫到咁差,我就會再來啦,都會介紹比朋友添~
池魚刺身,必試,因為我釣左龍下,就無再釣魚啦~所以叫條池魚食住先

海膽吞拿魚杯,

• 溫泉明太子烏冬
  • 西京燒必試
  • 名物卷,必試
2019-03-10 656 瀏覽
聽左人地講好多次終於黎朝聖下呢間餐廳入到黎見到好大隻船,好特別侍應都好有耐性介紹釣魚既方法比我知道入到黎當然試下他們推介既食物呢兩個小食價錢便宜,而且味道也不錯呢個烏冬有凍或熱食既,雖然結左少少,但係我覺得好啱小朋友食。所以可值得一試。呢個係我向各位推介的食物,我認為不錯。好新鮮但係呢有個唔好嘅地方呢,就係要好早book定位,因為房間同埋船上面嘅位置,都係有限的,所以要約埋一班朋友嚟食飯,就一定要預早留位。
聽左人地講好多次
終於黎朝聖下呢間餐廳
入到黎見到好大隻船,好特別
侍應都好有耐性介紹釣魚既方法比我知道
入到黎當然試下他們推介既食物

呢兩個小食價錢便宜,而且味道也不錯
呢個係我向各位推介的食物,我認為不錯。
好新鮮
2019-03-10 11094 瀏覽
响網上見到蘋果篇「放蛇」報導,真係對釣魚船屋起左戒心,但我不入地獄誰入地獄?遂決定以身犯險,一嘗穩坐釣魚船的滋味。由於漁獲多少未卜,為免「打龜」咁失威,我地先行order幾個套餐和小食。釣魚船屋極上壽司十五貫($258)手握壽司十分出色,十五貫件件不同,件件都有水準,其中有海膽軍艦、三文魚子軍艦等貴價貨,對得住個價錢。日式照燒安格斯西冷牛扒($148)及蝦天婦羅烏冬($98)呢兩個套餐味道中規中矩,沒有什麼驚喜,但份量十足,作為釣魚節目的「配角」絕對勝任有餘。活龍蝦刺身($1600)新張期內所有活魚七折龍蝦八折,大大隻龍蝦「任釣唔嬲」,衡量過價錢尙算合理,人一世物一世,幾歹都要活捉龍蝦作刺身做「主角」。我地用蝦毛作餌,兩三下手腳就釣到大龍蝦,頓時鼓聲雷動,引來全場豔羡目光。龍蝦Sashimi無需額外收費,刺身鮮甜爽脆真係非試不可;而龍蝦麵豉湯加功費每碗$30,同樣鮮甜味美絕對值回票價。今次「保衛釣魚船」活動,真係要為釣魚船屋作大平反。曾去過日本福岡的釣魚船屋餐廳,發覺兩者其實十分近似,家陣唔洗坐飛機都可以嘗試獨特的體驗,釣魚亦是一個不錯的親子活動,絕對值得推介。

釣魚船屋極上壽司十五貫($258)
釣魚船屋極上壽司十五貫

日式照燒安格斯西冷牛扒($148)及蝦天婦羅烏冬($98)
日式照燒安格斯西冷牛扒
蝦天婦羅烏冬
枝豆
河豚魚乾

活龍蝦刺身($1600)

龍蝦湯

2019-03-10
釣魚船屋極上壽司十五貫
河豚魚乾
龍蝦湯
2019-03-09 641 瀏覽
在日本去過釣魚餐廳, 知道香港都開咗一間之後, 趁兒子生日, 特登一家人嚟試下, 地方當然冇日本嘅餐廳咁大, 但係香港嚟講已經算係非常之不錯。 餐廳雖然唔喺十分近地鐵站, 但行過去都算方便。 我們一家五個人有一間獨立房 , 喺正魚池旁邊, 所以坐喺間房裏面都可以釣魚 。好好彩我哋釣到一條, 用嚟做刺身同埋炸魚骨,一魚兩食, 另外其他 食物質素都好好。 因為餐廳新張期內有discount, 所以價錢都算合理。 餐廳服務都非常不錯, 值得推介 一間好特別嘅餐廳。
2019-03-07 763 瀏覽
新開即釣即食居酒屋好多姜太公起度垂釣廿蚊包魚竽魚餌慢慢玩冇乜嘢呀媽返出去食嘢先👍釣到上嚟既魚有7折 幾抵👍而家仲喺新張期內全單85折👍一釣到即有人打鑼打鼓 有氣氛👍裝修係特別嘅 可以喺船上釣魚👍釣到上嚟 即劏即食夠新鮮👎最近超級火紅 嗰日都係搏walkin👎釣咗上嚟嘅魚就一定要買㗎啦有時可能淨係想畀小朋友玩下釣魚👎落單不經人手 要scan QR code最怕啲Hi tech嘢 想搵個人解釋下都難👎定價觀塘而言唔平👎用料唔算特別靚 海膽食到苦嘅
新開即釣即食居酒屋

👎落單不經人手 要scan QR code
最怕啲Hi tech嘢 想搵個人解釋下都難
👎定價觀塘而言唔平
👎用料唔算特別靚 海膽食到苦嘅

舊同事生日,見晚巿做八五折優惠,我地去左試新開張既釣魚船屋。不過佢都幾full ,一定要早幾日book 位先有得坐係池邊釣魚囉。我地最後坐係最尾果張他他米位,無得釣魚囉😔。因為有其中一個同事唔食生野,所以我地叫左好多熟食。先黎牛油果鰻魚卷,賣相可以,味道都正正常常,但略嫌啲飯硬左啲有啲奇怪,唔係特別好食姐。再有清酒煮蜆,一碗得果八隻蜆,又唔係大隻喎,每人一隻已經無晒,好唔抵。仲叫左個鰻魚手卷同梅茶漬飯比唔食生野既同事食,但手卷啲飯都係出奇地硬,唔似係用日本米囉。我試左少少個茶漬飯,但覺得好咸囉,都唔好食既。之後仲叫左釣魚船屋魚生飯,啲魚生好新鮮👍🏻 有又爽又甜既牡丹蝦,有入口即溶啖啖油香既拖羅,池魚,油甘魚,左口魚裙邊,海膽,三文魚,甜蛋同唔知乜乜魚。佢都好多料 ! 夠新鮮 ! 再叫個A4和牛馬糞海膽名物卷,海膽鮮甜又大塊,和牛牛味濃,都唔錯。再有個蒽花吞拿魚腩卷,好似吞拿小卷咁,味道正正常常,面頭舖左啲吞拿魚蓉,無乜特別。驚啲男仔唔夠飽,所以叫多個蒜片海膽炒飯比佢地,除左啲海膽好味之外,我覺得個炒飯好普通姐。
因為有其中一個同事唔食生野,所以我地叫左好多熟食。
2019-02-28
慶祝紀念
生日
2019-03-06 599 瀏覽
《勁似日本!釣魚船屋》相信好多朋友仔都試過日本釣魚嘅餐廳,香港都有得玩喇!包包一入門口見到好大隻船,已經「嘩!嘩!聲。」餐廳賣點係自己釣活魚即食,保證新鮮,當然唔一定釣到啦。今次我地book咗獨立房,房間一開窗就可以直接釣魚喇,野食都未叫,包包就急不及待咁拎起魚竿釣魚🎣喇。除咗獨立房之外,呢度嘅重點係可以坐船上面,適合一大班朋友聚會邊釣邊玩。食物都多元化,有壽司🍣刺身、丼、麵食、炸物、鍋物、燒物等等。我地一邊食一邊釣,見好多枱都成功有魚上釣,但包包就空手而回,不過佢無唔開心😂😂仲話下次要再玩過!
《勁似日本!釣魚船屋》

• 壽司,牛肉鍋
2019-03-05 504 瀏覽
早幾日去左釣魚船屋到食🐟一入到去就好有日本餐廳既風味,中間有一架大船,好似係可以係上面食🤔不過因為我同朋友加埋都係4個人,所以餐廳安排左間房仔比我地。間房以4個人黎講算係比較鬆動,有個窗仔,打開就可以釣魚,但係因為友人對海鮮敏感,所以個日我地就無釣到魚。但係望落個魚池,d水睇落去清澈,而且仲有唔少魚係裡面游動,都算係一個唔錯ge風景。而食物方面,整體而言都係算幾好食🤤個日我地食左個刺身拼盤,種類繁多,一個盤好似都有6-7種魚生係裡面🍣。每一種都好新鮮,雖然我都唔係好知係d咩魚🐠😂😂我地仲食左一個烏冬同一個蕎麥麵。相對個蕎麥麵,烏冬既表現出色好多,味道濃厚。一開頭我地唔係好知隻蛋仔要黎做咩既時候😂店員仲好好咁同我地介紹d配料有咩用。而且烏冬既價錢相對其他食物較為實惠,認真推介。之後我地都食左幾種卷物同d海膽,個人認為d卷物都好有特色,如果身邊有朋友唔係好中意食魚生,黎到呢間都可以試下佢地d卷物。但係,最令我印象深刻既係d海膽,平時我都唔係好中意食海膽,覺得佢地好大陣腥味,但係今次係呢間到食海膽真係驚艷左我🤣佢唔單止唔腥,仲好鮮甜,係有史以黎食海膽最好既經驗(p.s 可能係我平時食個d太平
而食物方面,整體而言都係算幾好食🤤個日我地食左個刺身拼盤,種類繁多,一個盤好似都有6-7種魚生係裡面🍣。每一種都好新鮮,雖然我都唔係好知係d咩魚🐠😂😂我地仲食左一個烏冬同一個蕎麥麵。相對個蕎麥麵,烏冬既表現出色好多,味道濃厚。一開頭我地唔係好知隻蛋仔要黎做咩既時候😂店員仲好好咁同我地介紹d配料有咩用。而且烏冬既價錢相對其他食物較為實惠,認真推介。之後我地都食左幾種卷物同d海膽,個人認為d卷物都好有特色,如果身邊有朋友唔係好中意食魚生,黎到呢間都可以試下佢地d卷物。但係,最令我印象深刻既係d海膽,平時我都唔係好中意食海膽,覺得佢地好大陣腥味,但係今次係呢間到食海膽真係驚艷左我🤣佢唔單止唔腥,仲好鮮甜,係有史以黎食海膽最好既經驗(p.s 可能係我平時食個d太平😂)
整體而言,我覺得呢間釣魚船屋都係一間值得嘗試既餐廳,雖然如果釣魚既話價錢會比較貴,但係其他食物我覺得都係物有所值既~如果大家有興趣嘗鮮,我都係十分推介ga👍🏻👍🏻👍🏻
2019-03-04 758 瀏覽
提早一個星期book嘅位八點鐘去到已經見到好多人圍住條船係度釣魚有人釣到魚職員仲會打鼓 氣氛熱鬧!可能係因為新開 環境都好好幸運地坐到包廂位,閂埋門私隱度高最岩同閨蜜一齊黎四個人食左個刺身盛,15貫壽司,甲羅燒同埋海膽天婦羅真係必試呀!叫左2個share食,和牛昆布鍋都幾正。閨蜜叫左支山花,職員介紹話岩女仔飲,又真係幾好飲仲俾我地釣到一條間八,整埋刺身食,自己釣的魚自己食,好有成就感哈哈價錢個人覺得值,無論環境,食物質素,氣氛,服務態度都一流!唯一不足就真係太難book到位,食完已經book定四月先。。。大滿足!好開心!
提早一個星期book嘅位
八點鐘去到已經見到好多人圍住條船係度釣魚
有人釣到魚職員仲會打鼓 氣氛熱鬧!

可能係因為新開 環境都好好
幸運地坐到包廂位,閂埋門私隱度高
最岩同閨蜜一齊黎

閨蜜叫左支山花,職員介紹話岩女仔飲,又真係幾好飲

價錢個人覺得值
,無論環境,食物質素,氣氛,服務態度都一流!
唯一不足就真係太難book到位,食完已經book定四月先
。。。
大滿足!好開心!

2019-03-01
2019-03-01 962 瀏覽
橫裝舒服又有釣魚活動,地點都算方便的餐廳,論環境都是很滿意。昨晚點了食品:清酒煮蜆:清酒味道欠奉,蜆質素是好,夠大隻,又不會煮得太老,朋友們覺得好似唔太熟,我就覺得還可以,但是整體不是太出色,因為小編太喜愛食這道菜,所以食了不同的餐廳,這間不推介。雜錦天婦羅:餐廳比較少有魚(在雜錦天婦羅入面)今次有魚,算是驚喜,還有秋葵同翠肉瓜都好食,當然不少得蝦/薯🍠/南瓜/ ,整體來說,是合格的。壽司盛15貫:有什麼壽司講看圖,這個都是合格,價錢賣相也不錯,還有三文魚籽/海膽等,比較貴價的壽司,唯一是有三文魚壽司,可能是成本的關係。這點都可以理解。芥末八爪魚:佐酒小吃。份糧適中。燒蠔:賣相一般,味道不錯。不過經常有溜單情況,所以大家落單後要注意甲羅燒賣相好,記得將蛋放入蟹內,搞埋一齊燒啊!這個推介。不過小心好快燒焦,所以要快吃啊茶碗蒸及燒秋葵一般。可以不用試。

昨晚點了食品:

雜錦天婦羅:

壽司盛15貫:

芥末八爪魚:
佐酒小吃。份糧適中。

燒蠔:

甲羅燒

茶碗蒸及燒秋葵一般。可以不用試。

2019-03-01 1091 瀏覽
我哋一早book左房,入左一間房仔, 空間好大,周圍郁都唔驚,要除鞋,四個人就算好大聲傾計都唔驚人地聽到, 閂埋門之後嘅私隱度超級高, 無論傾私事定公事都好適合。 又有得QR code落單同禁鐘叫人過黎,岩哂我呢d科技撚。總之,絕對適合幾位朋友或者一大班朋友來慶祝生日或者玩下感受下釣魚嘅樂趣!食物方面,釣魚船屋刺身盛 梅($380),魚生厚身,非常新鮮,值得再叫!冷稻庭烏冬(推薦,$68) - 點完濃濃的醬汁後,非常入味,掛起曬醬汁,加入生雞蛋後更香,推薦!釣魚船屋招牌卷($168)上到的時候只有三件,但發現原來佢勁細心幫我哋每一件分成兩半所以total有六件可以share食,加分。海膽杯(特價)的海膽完全不腥,性價比高,還叫了一個濃湯蕎麥麵卻沒什麼特別,稻庭冷烏冬特別推薦!鰻魚牛油果卷($98)鰻魚有鰻魚味,牛油果香香的。甜品方面,蜜桃和芒果雪葩(必點,$68)都非常好吃,特別是蜜桃,並不是化學的味道!是真的有水果味的,非常高質。我只是吃了一口就已經想再叫一個,必點!

鰻魚牛油果卷($98)鰻魚有鰻魚味,牛油果香香的。

2019-03-01 702 瀏覽
有QR CODE俾我地用手機自助落單,好方便😊。餐廳幫我們安排了卡位,卡位係榻榻米,有位放腳,每個卡位會有竹簾分隔👏🏿👏🏿👏🏿。食物落完單之後好快到。食物新鮮🍣🍣🍣。雖然無釣魚,但我地食咗鰻魚牛油卷,招牌卷,刺身盛-梅,海膽杯,冷烏冬,熱蕎麥麵等。海膽最正,味道甘甜😋😋😋。其他刺身都好新鮮。😋😋😋😋會再去。🥰🥰
2019-02-28
  • 招牌卷,刺身盛
2019-02-28 668 瀏覽
為左釣魚而來,四人坐左系釣魚既房仔,開窗就直接可以釣到魚,好方便。一黎就釣魚啦,D魚係唔食餌既,有人客偷偷倒哂D魚餌落去,D魚都完全唔食。聽說釣到魚,條魚有七折,於是大家好比心機系度釣魚。話說D水好多泡泡系面,可能因為俾人玩左一日,有少少腥味,對氣味好敏感既人會辛苦D,一般人都OK可以接受既。釣魚唔知釣到幾時先有得食,所以叫左兩樣野食住先,鯛魚茶漬飯(68蚊)好平,原來係有原因的,係超級細碗,前菜咁既份量,鯛魚就係面面果一塊咁大把。湯係抹茶加魚湯來的,但超級超級鹹,之面冇人POST講過鹹呢個問題,我諗係當日意外掛🤔溫泉蛋明太子烏冬(溫)呢個係幾好食既,欣賞佢個烏冬係暖暖地,烏冬又滑又彈牙,醬汁又岩岩好,唔多唔少,份量係正常份量黎既!登登,黑鯛魚刺身(HKD380)其實結果係玩左個幾鐘都釣唔到魚,但大家都好想食所以叫左一條,份量都多既,但唔覺特別鮮甜,價錢算唔算抵食真係見人見智。最後仲叫左個火鍋但掛住玩冇影到相,係海鮮火鍋(HKD380),料都多既,夠兩個人食,仲有少少薯粉同兩件年糕,叫左魚刺身,唔食魚既朋友都可以放D魚落去打邊爐,另外加個烏冬落去都係一個好提意!不過問題都係個湯底勁鹹,
為左釣魚而來,
四人坐左系釣魚既房仔,開窗就直接可以釣到魚,好方便。
一黎就釣魚啦,D魚係唔食餌既,
有人客偷偷倒哂D魚餌落去,D魚都完全唔食。

聽說釣到魚,條魚有七折,於是大家好比心機系度釣魚。

話說D水好多泡泡系面,可能因為俾人玩左一日,
有少少腥味,對氣味好敏感既人會辛苦D,
一般人都OK可以接受既。

釣魚唔知釣到幾時先有得食,所以叫左兩樣野食住先,

鯛魚茶漬飯

鯛魚茶漬飯(68蚊)
好平,原來係有原因的,
係超級細碗,前菜咁既份量,鯛魚就係面面果一塊咁大把。
湯係抹茶加魚湯來的,
但超級超級鹹,
之面冇人POST講過鹹呢個問題,我諗係當日意外掛🤔

明太子烏冬(溫)

溫泉蛋明太子烏冬(溫)
呢個係幾好食既,欣賞佢個烏冬係暖暖地,
烏冬又滑又彈牙,醬汁又岩岩好,唔多唔少,
份量係正常份量黎既!

黑鯛魚刺身

登登,黑鯛魚刺身(HKD380)
其實結果係玩左個幾鐘都釣唔到魚,
但大家都好想食所以叫左一條,
份量都多既,但唔覺特別鮮甜,價錢算唔算抵食真係見人見智。

最後仲叫左個火鍋但掛住玩冇影到相,
係海鮮火鍋(HKD380),
料都多既,夠兩個人食,仲有少少薯粉同兩件年糕,
叫左魚刺身,唔食魚既朋友都可以放D魚落去打邊爐,
另外加個烏冬落去都係一個好提意!
不過問題都係個湯底勁鹹,最後我哋係要加水先搞得掂,真係唔知係是日意外定廚師重口味啦。

總結間野係唔太難食既(除左個湯既意外),
不過就真係唔係抵食羅,
如果淨係食野唔釣魚既,可以唔使黎啦,
如果係想玩下釣魚,都建議可以黎玩下,
反正20蚊魚餌就有得玩。

服務方面冇問題喎,只係枱面個鐘叫極都冇人黎,
我覺得可能係壞既,
於是我每次搵人都係伸個頭出走廊,侍應都多一叫就有人黎,
加水加湯果D全部快手冇等好耐,冇黑面。

20蚊魚餌

2019-02-18
明太子烏冬(溫)
黑鯛魚刺身