2018-06-29
一係唔食,一食就連續食平身無話特別偏好拉麵,估唔到尋晚食左拉麵,今日同我一地睇完早場既好姊妹又話想食拉麵既然好閨密出到聲,我當然樂意奉陪睇完meun各自揀左碗唔同味既,再追加左啲配料share食每檯都會有壼檸檬冰水同杯喺檯面俾客人自行倒黎飲,唔錯唔錯先黎係我地追加既部份其中我地追加既腩肉叉燒$20有四片,腩肉唔會肥膩,亦唔會好嚡,配上拉麵食都唔錯呢碗係閨密既辛口柚子拉麵$98而我要既係 黑豚拉麵$98一碗有5大片豚肉叉燒,相比起腩肉叉燒,豚肉叉燒既脂肪更少而追加既溏心蛋$14做得唔錯,蛋黃流心,蛋味濃郁拉麵係幼身既直麵,非常掛湯湯底都幾重豚骨味,但唔會過於濃杰,對我黎講就岩岩好食完成碗面再飲多一兩啖湯就見碗底啦,飽足飽足------------------------------食物質素:🤤🤤🤤(5🤤最優)價格水平:💰💰💰(5💰最貴)環境裝修:✨✨✨✨(5✨最好)服務態度:🌟🌟🌟🌟(5🌟最佳)整體評分:❤❤❤❤❤❤❤(10❤滿分)是次評論及分數視乎進餐當天的品質而訂,亦同為個人觀感:)------------------------------
既然好閨密出到聲,我當然樂意奉陪
睇完meun各自揀左碗唔同味既,再追加左啲配料share食
每檯都會有壼檸檬冰水同杯喺檯面俾客人自行倒黎飲,唔錯唔錯
先黎係我地追加既部份
呢碗係閨密既辛口柚子拉麵$98
而我要既係 黑豚拉麵$98
一碗有5大片豚肉叉燒,相比起腩肉叉燒,豚肉叉燒既脂肪更少
而追加既溏心蛋$14做得唔錯,蛋黃流心,蛋味濃郁
拉麵係幼身既直麵,非常掛湯
湯底都幾重豚骨味,但唔會過於濃杰,對我黎講就岩岩好
食完成碗面再飲多一兩啖湯就見碗底啦,飽足飽足
食物質素:🤤🤤🤤(5🤤最優)
價格水平:💰💰💰(5💰最貴)
環境裝修:✨✨✨✨(5✨最好)
服務態度:🌟🌟🌟🌟(5🌟最佳)
整體評分:❤❤❤❤❤❤❤(10❤滿分)
是次評論及分數視乎進餐當天的品質而訂,亦同為個人觀感:)