2022-10-17
💁🏻♀️💁🏻♂️那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ˙ 想食呢間好耐㗎啦,俾佢個勁大塊嘅排骨吸引住!不過上次去過北角嗰間,門口嗰一級實在係太大🫠🫠🫠冇辦法直到所以今次就轉戰大角咀呢間分店 🍴那個滷排骨便當配花壇茉莉厚奶綠💰$66 + $9嚟到真係唔好講笑,超級驚艷!勁大塊啊!完全見唔到下面嘅材料!😆未食已經覺得好吸引!下面嘅材料有粉絲、炒粟米、焦糖玉子、炒椰菜花同酸菜(應該冇講錯😛)配料應該係每日唔同嘅,因為有一個牌仔寫住今日配料係啲乜嘢,不過我唔記得影低🙈🙈🙈🙈個排骨唔好講笑,好好味!佢又唔係一般就咁炸咁熱氣嘅感覺,甜甜地鹹鹹地,好正!連啲配菜都好好食 🍴香酥排骨(海苔)便當配黑糖波霸奶茶💰 $64 + $12又係勁大塊!炸得超級出色!一啲都唔乾,好淋身好好食!救命!😆😆😆真係大塊都食唔晒呀最後🥹🥹🥹🍴香酥脆雞(香辣)便當配炭焙烏龍厚奶茶💰$64 + $9一嚟到嘅震撼程度當然冇排骨咁誇張啦😆😆但其實份量都唔少㗎,有三大嚿炸雞,不過我下次唔會揀香辣,因為揀完其他味之後佢都可以俾你選擇加辣,咁就可以多一重享受喇!😍電子落單,餐牌都好人性化,可以多飯/少飯,配菜都可以選擇要或者唔要👍🏻👍🏻總括而言呢間性價比真
🍴那個滷排骨便當配花壇茉莉厚奶綠
💰$66 + $9
🍴香酥排骨(海苔)便當配黑糖波霸奶茶
💰 $64 + $12
🍴香酥脆雞(香辣)便當配炭焙烏龍厚奶茶
💰$64 + $9
電子落單,餐牌都好人性化,可以多飯/少飯,配菜都可以選擇要或者唔要👍🏻👍🏻總括而言呢間性價比真係好高😆😆食唔晒都捧住個肚走
🦽: 門口有一級,需要人協助,店舖裏面位置比較細,如果有輪椅可能需要等得比較耐時間🙈🙈
味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務: ⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢: ⭐️⭐️⭐️⭐️
🦽👍🏻: ⭐️⭐️⭐️
🚗: 出面條街已經係錶位,不過長期都被車泊晒,需要等一段時間