大角咀有好多好食嘅小店,不過始終交通不太方便所以好少黎。。今次咁啱朋友住附近,所以就推介左呢度台灣野,最鍾意幫襯小店。。要食嘅朋友要留意,佢通常要排隊,但唔會太耐,我1點到,1.15都入到去了。。佢係用掃QR code落單嘅,好多野都想食但只得一個胃😂😂記得揀完想食嘅嘢記得㩒埋提交訂單,唔係就會好似我哋咗傻吓傻吓咁等好耐都未到🤦🏿‍♂️😂😂我哋叫咗三樣嘢,分別係滷汁排骨便當,香脆雞球便當同埋三星蔥餡餅。。個便當黎到,排骨已覆蓋咗個便當,而且每塊都係厚切架!雞就有三件,初初以為好似一般鹽酥雞咁大粒,原來唔係😂😂差唔多半個手掌咁大,而每一件都係好熱好脆同juicy😋😋😋而個餡餅都好今,外面煎到金黃色好脆口,但咬個陣小心啲因為會爆汁😂😂最後埋單都係$168, 平時係出面咁食起碼一個double, 今次真係好抵食,下次要兩去🤤🤤

個便當黎到,排骨已覆蓋咗個便當,而且每塊都係厚切架!

2022-09-04
15 分鐘 (堂食)