🌱荳子☀️🍝🧇 荳子當初係荃灣開店先🤣睇住佢大 見證住佢愈開愈多分店 咁多年都站得住腳 質素當然有保證! 佢嘅鹹食食過幾次都好出性 性價比高 👍🏻今次就食甜品為主 果然沒有令我失望👻🍊GAT($58)造型非常可愛 三粒小桔仔 食落相當有驚喜 係炸左嘅糯米糍😍 外脆內軟 入面係奶黃餡好好味 😋最窩心係配上益力多雪芭 十分清新好味 可以中和返 炸桔仔嘅油膩感 同埋佢擺盤好有心思 真係成件藝術品咁 睇得食得😗😙Green tea Waffles 🧇 🍵 ($58)呢度嘅waffles 好特別 係圓圓的 好似donuts 咁好鬆軟 伴碟份量多到嚇親 有一堆蘋果加紅豆、爆爆珠 、果仁碎 、綠茶醬同牛奶醬 一球綠茶雪糕同cream 🤣🤣絕對唔會唔夠野送個waffles 成件事真係好滿足🥰絕對會再Encore 嘅cafe 性價比高 質素有保證
🌱荳子☀️🍝🧇

🍊GAT($58)

造型非常可愛 三粒小桔仔 食落相當有驚喜
係炸左嘅糯米糍😍 外脆內軟 入面係奶黃餡

Green tea Waffles 🧇 🍵 ($58)
Green tea Waffles

成件事真係好滿足🥰

絕對會再Encore 嘅cafe 性價比高 質素有保證
2021-05-03
Green tea Waffles
2021-05-16 403 瀏覽
其實講咗好耐想試呢間,但係次次經過都大排長龍就會放棄🥲 雖然今次都排咗差唔多成粒鐘,但係時間仲早,未肚餓嘅時候開始排,所以都唔算太痛苦🥳 入座前,見到員工除咗抹枱凳,仲抹埋地,咁乾淨仔細,睇到都覺得安全好多😇☕️Americano (跟餐)放低之後,心諗點解americano俾奶(因為好少主動俾)🤨最後個奶救咗我一命😂 啲豆靚唔靚真係唔知,淨係知好...苦。作為一個好憎酸咖啡,好鍾意飲苦咖啡嘅人,我都覺得佢好苦🤢 加咗奶之後好啲,唔會多咗甜味/奶味,純碎溝淡咗冇咁苦。飲唔慣苦嘅咖啡豆唔建議嗌。🍝黑松露軟殼蟹意粉 $98一直想試beans嘅原因就係想食呢個意粉🥳 黎到嘅時候o咗個咀,點解咁細份😨 但係其實食落都好飽😅 意粉軟硬適中,未去到al dente但係覺得未至於太淋。黑松露味極重!!😍 但係唔會太鹹,超加分🥳 軟殼蟹炸得好脆,唔會太乾,但係好鹹😳 個人覺得,如果第一次黎食可以試,但係我自己再黎就未必會再嗌🍕慢煮燒烤汁手撕豬薄餅 $92冇上網睇過相/review就嗌咗,黎到嘅時候少少失望😔 好足料,超多芝士😍 手撕豬份量ok,但係個汁好似溝咗茄汁,唔係純bbq醬,自己唔算太鍾意。可惜個

☕️Americano (跟餐)

🍝黑松露軟殼蟹意粉 $98

🍕慢煮燒烤汁手撕豬薄餅 $92
冇上網睇過相/review就嗌咗,黎到嘅時候少少失望😔 好足料,超多芝士😍 手撕豬份量ok,但係個汁好似溝咗茄汁,唔係純bbq醬,自己唔算太鍾意。可惜個餅地實在太失望😭 一啲都唔似pizza,如果寫flatbread都好啲.. 其實唔算難食,但係下次再黎唔會再嗌,同埋如果有得再揀都唔會嗌🥶

🌰瑞士栗子撻 +$25跟餐
終極栗子控在這裡🙋🏻‍♀️ 因為自己好鍾意食栗子撻,所以覺得必試🤣 栗子蓉甜度啱啱好,但係唔係太滑。同坊間好多栗子撻差唔多,入面有粒栗子,少少蛋糕咁。撻就冇乜特別,但係因為佢唔係好甜所以覺得幾好!跟餐+$25都可以接受,但係叫我單點$42就唔會嗌啦🤭

服務質素:🌕🌕🌕🌕
野食質素:🌕🌕🌕🌗
乾淨指數:🌕🌕🌕🌕🌕
CP值:🌕🌕🌖
回頭指數:🌕🌕🌖

總括而言,期待已久嘅Beans唔算太驚艷,但都未至於失望嘅。Cafe黎講我就覺得都算中上。但係荃灣有好多好味而又唔洗排嘅野食,所以下次黎荃灣都未必會再食~
  • 黑松露軟殼蟹意大利粉
2021-04-30 665 瀏覽
同事大力推介去荃灣試下荳子,所以充滿期望去幫襯。去到唔洗排隊,好快地被安排就坐。先嚟車打芝士薯條,香噴噴脆卜卜,芝士醬分量足夠,芝士味香濃但又不太鹹。黑松露軟瞉蟹意大利粉上枱時,陣陣黑松露香味,份量好適中,軟瞉蟹脆卜卜,不過有少少油。意大利粉好煙靭,黑松露醬汁好多! 黃金蟹肉意大利粉擺盆好吸引,有少少蟹肉但配有大大碌蟹柳。醬汁味道好濃,而且好多,食到最後仍然味道濃厚。伯爵茶LATTE,忌廉好似空氣感,食到伯爵茶的味道,甜度剛剛好。香蕉芒果沙冰,香蕉跟芒果打得很滑溜,不會太甜,大力推介。
同事大力推介去荃灣試下荳子,所以充滿期望去幫襯。

2021-04-28 529 瀏覽
嬲到要開個acc寫食評前幾年黎幫襯過 覺得啲食物好好味 今日黎到 叫咗個南瓜菇煮意粉黎食我對食物好唔好食既要求都已經好低 但呢碟意粉完全刷新我既認知個擺盤係好靚 但成碟食落去係同一隻味無錯呀 係成碟嘢食黎食去都淨係得麵粉味!上面舊菇同入面啲西蘭花都係得麵粉既味道.........唔知係咪我對貴公司既食期望過高 定係真係食物水準差咗好多另外仲有叫咗個千島醬Pizza 味道同我係薩利亞食既差唔多 但你收我七十幾蚊 人地收三十幾蚊咋喎得杯咖啡叫做正常啲本身想叫埋甜品 但碟意粉真係大失所望 無曬心情所以無叫到坦白講 真係好失望🥲🥲 無下次了
嬲到要開個acc寫食評
前幾年黎幫襯過 覺得啲食物好好味
今日黎到 叫咗個南瓜菇煮意粉黎食
我對食物好唔好食既要求都已經好低
但呢碟意粉完全刷新我既認知
個擺盤係好靚
但成碟食落去係同一隻味
無錯呀 係成碟嘢食黎食去都淨係得麵粉味!
上面舊菇同入面啲西蘭花都係得麵粉既味道.........
唔知係咪我對貴公司既食期望過高 定係真係食物水準差咗好多

另外仲有叫咗個千島醬Pizza
得杯咖啡叫做正常啲
本身想叫埋甜品 但碟意粉真係大失所望 無曬心情所以無叫到
坦白講 真係好失望🥲🥲 無下次了
Pumpkin  &  Mushroom  Spaghetti
Latte
2021-04-27
2021-04-24 354 瀏覽
收工諗住係OpenRice簡外賣自取番歸食碌到beans 見好耐冇食過就選擇外賣你做晚餐啦本身好中意佢黑松露軟殼蟹意粉但外賣又驚一陣會淋哂所以都係簡左黃金蟹肉意大利粉番到去打開果下都好驚喜真係同佢menu張相一模一樣有大大隻蟹殼值得俾個like👍🏻黃金 原來係stand for 蛋黃ge 所以成個pasta都好濃郁除左相片先到果兩條蟹柳外揭起個蟹蓋 都仲有蟹肉既整體來就說 beans真係一路都keep到水準
收工諗住係OpenRice

揭起個蟹蓋 都仲有蟹肉既

整體來就說 beans真係一路都keep到水準
外賣自取
2021-04-23 264 瀏覽
💖 GAT 🍊🍊🍊$58造型非常趣致🤣🤣🤣 顧名思義,Gat係「桔」嘅廣東話拼音。呢道甜品睇落似三個桔仔🍊🍊🍊,橙色外層炸得脆卜卜,口感煙韌軟糯,mochi入面係好濃的奶黃餡料,插喺上面嘅薄荷葉🌱好得意!!!-食完一口🍊mochi唔多唔少都會有啲油膩~ 呢個時候,配上一口冰凍嘅益力多雪芭🍨,輕微的乳酸味真係格外清新!伴碟仲有我最鍾意嘅士多啤梨🍓、裝飾擺盤嘅朱古力🍫碎,同埋酸酸甜甜嘅柚子果醬,好夾好balanced,昇華咗成個甜品碟嘅味道🥰🥰🥰-荳子 (海壩街) (荃灣)📍荃灣海壩街99號地下
💖 GAT 🍊🍊🍊$58
GAT

荳子 (海壩街) (荃灣)
📍荃灣海壩街99號地下
2021-04-22 361 瀏覽
地址-荳子 (海壩街) (荃灣)荃灣海壩街99號地下環境/設施-都算清幽,相約幾個好朋友一聚一流。特色-成間餐廳嘅裝修以木紋為主,食物質素高,性價比亦都高,最推介係佢嘅all day breakfast同oreos吐司🍞,佢嘅窩夫形狀有啲似bagel,但係非常之鬆軟,蛋味香濃,吐司方面佢有麻薯喺面,切開係有流心,好驚喜😍$58蚊好抵卡邦尼意粉嘅味道非常濃郁,意粉嘅軟硬度適中,值得一食!賽螃蟹意大利飯啲飯粒整得唔夠諗,呢一方面有少少失色,蟹肉味亦都未去到好濃,下次可能試第二款。叫主食有得送嘢飲,仲唔需要+1 ,性價比甚高,為返人均價格都係$110評分-4.8/5.0
地址-荳子 (海壩街) (荃灣)荃灣海壩街99號地下
環境/設施-都算清幽,相約幾個好朋友一聚一流。

卡邦尼意粉嘅味道非常濃郁,意粉嘅軟硬度適中,值得一食!

評分-4.8/5.0
2021-04-20
生日
  • 豪華英式全日早餐
2021-04-21 255 瀏覽
黑蒜磯燒鮑魚蜆肉白酒意大利粉🍝好鍾意煮到個汁啱啱好嘅意粉〰️唔會好濕又唔會好乾身〰️個調味又啱啱好唔會話太濃味〰️不過個鮑魚就冇乜特別〰️淋淋哋用匙羹都切到🥄BEANS小食拼盤🦴分別有香辣雞翼,焦糖雞翼,啤酒洋蔥圈同埋肉醬薯條〰️香辣雞翼就係炸雞翼加咗啲辣椒粉喺上面🌶然後焦糖雞翼好食😋熱辣辣加上好多焦糖〰️惹味😋因為我本身唔係點食洋蔥圈🧅所以唔識評價不過都覺得幾好食嘅〰️肉醬還肉醬薯條還薯條〰️所以記得溝埋一齊食〰️如果唔係就會係冇乜味嘅薯條同少少咸嘅肉醬〰️跟餐嘅檸檬蜂蜜🍋🍯散叫嘅iced americano ☕️

黑蒜磯燒鮑魚蜆肉白酒意大利粉🍝
好鍾意煮到個汁啱啱好嘅意粉〰️
唔會好濕又唔會好乾身〰️
個調味又啱啱好唔會話太濃味〰️
不過個鮑魚就冇乜特別〰️淋淋哋用匙羹都切到🥄

BEANS小食拼盤🦴
分別有香辣雞翼,焦糖雞翼,啤酒洋蔥圈同埋肉醬薯條〰️
香辣雞翼就係炸雞翼加咗啲辣椒粉喺上面🌶
如果唔係就會係冇乜味嘅薯條同少少咸嘅肉醬〰️

跟餐嘅檸檬蜂蜜🍋🍯

散叫嘅iced americano ☕️
2021-04-18 278 瀏覽
行街嘅時候行到有啲攰🤯🤯,咁岩經過呢間舖頭,見餐牌都幾吸引,所以行咗入去諗住坐低hea下食個甜品放鬆下😋其實我都好飽,不過甜品對女人來講係第二個胃,哈哈所以即刻衝左入去食叫咗個香蕉朱古力冬甩配綠茶雪糕🍌🍌,朱古力燒得好脆,上面鋪咗焦糖,😋😋食落好特別好香。冬甩炸得幾好,唔會太軟,配埋雪糕一齊食好正薯條配黑松露沙律醬,🤩🤩呢個嘢食係去到邊一間coffee shop都必叫嘅,薯條炸得好脆好夠熱😋😋,黑松露沙律醬好香,絕對冇得輸

2021-04-18 2687 瀏覽
噚日(17-4-2021 Sat)去完銀行食個晏,由於呢喥可以用中電送嘅$100.00電子消息劵,咁就大大力嚟懲罰佢啦.我哋嚟到唔多人排隊,大約等咗10分鐘就有位,睇完menu,老公決定要$89.00嘅班尼廸蛋,黑魚子,煙三文魚嘅all day breakfast,要減$8.00,變成$40.00嘅自家製龍蝦海鮮濃湯.我要$58.00嘅Green Tea Waffles,有蜂蜜窩夫,蜜燴紅豆蘋果,吉士奶油,綠茶雪糕,香草忌廉同純乳酪同 $39.00一壺,免費refill嘅蘋果肉桂茶.落完單,店長話all day breakfast重有一杯嘢飲包,可遲啲決定落單.冇耐,蘋果肉桂茶同自家製龍蝦海鮮濃湯到嚟,特製嘅壺可以好安全咁放喺杯上面,好骨子.拎開自家製龍蝦海鮮濃湯睇,海鮮放咗喺杯喥,有蝦,帶子各一隻同兩隻蜆,龍蝦濃湯好深色,味道真係好濃郁,而且一壺斟到兩碗咁多,好抵飲.海鮮又新鮮,好正.蘋果肉桂茶係茶包嚟,肉桂味重啲但唔太濃,可接受.Green Tea Waffles到嚟,圓形嘅窩夫好鬆軟,味道清淡,要加綠茶漿同奶;蘋果紅豆都甜甜的,上面嘅珠珠有荔枝味.中間嗰撮應該係吉士奶油啩,味道唔

我哋嚟到唔多人排隊,大約等咗10分鐘就有位,睇完menu,

左: 蘋果肉桂茶, 右: 自家製龍蝦海鮮濃湯
自家製龍蝦海鮮濃湯

蘋果肉桂茶係茶包嚟,
蘋果肉桂茶
肉桂味重啲但唔太濃,可接受.

Green Tea Waffles到嚟,
Green Tea Waffles
圓形嘅窩夫好鬆軟,
Waffles

中間嗰撮應該係吉士奶油啩,味道唔錯.咁,純乳酪呢?邊啲係?

班尼廸蛋,黑魚子,煙三文魚all day breakfast,賣相好靚,
班尼廸蛋
蛋黃全流心,
班尼廸蛋
配埋微鹹嘅煙三文魚食好夾;沙律菜同麵包粒都正常冇問題.

然後後加$52.00嘅薑汁味半熟梳乎厘,
薑汁味半熟梳乎厘
呢個要用30分鐘做,淡淡嘅薑汁味,我覺得啱啱好;梳乎厘鬆軟,
薑汁味半熟梳乎厘
亦真係半遜,底係全熟但仍鬆軟.
薑汁味半熟梳乎厘
同一個甜品有兩種口感.

老公最後要黑糖薑母茶,
黑糖薑母茶
呢個味道亦啱啱好,唔錯.

上次食評已經係上年5月23日刊登嘅呢篇: https://www.openrice.com/zh/hongkong/review/%E7%AC%AC3000%E7%AF%87%E9%A3%9F%E8%A9%95-%E6%84%9B%E5%BF%83%E9%BB%83%E5%BA%97-e3729967
2021-04-17
  • 班尼廸蛋
  • 黑魚子
  • 煙三文魚all day breakfast
2021-04-17 293 瀏覽
相信荳子依間餐廳大家都唔陌生,今次係第2次幫襯荃灣分店,食物質素依然保持水準👍🏻👍🏻,唔怪得知keep住都係荃灣人龍店啦😆😆!-依杯premium chocolate 🍫 大推!😍😍😍首先當然十分igable啦📸,飲落唔會死甜,真係有一陣陣可可朱古力味,又唔會好稠,雖然係好肥仔😈,但係值得嗌返杯飲架☺️☺️。-至於主食方面就叫左3樣,特別推薦大家嗌芝士蘑菇雞蛋toast😍😍😍!!!!!! 個忌廉醬係超級澎湃,又creamy,仲有洋蔥絲係中間。切開雞蛋🥚,裏面既熱溶芝士就會流哂出嚟,超級拉芝🧀🧀!一定要襯熱食!底下既麵包🍞亦都好鬆軟,可能係一上枱就食,麵包冇浸到淋哂,包邊仲有小小脆,相當唔錯😎😎!-另外2款主食分別係黑松露意大利飯同素食南瓜汁意大利粉🎃。黑松露味唔算濃,相對上就比較一般,中規中矩,冇乜特別驚喜!-最後就到主角出場!!黎到beans點都要嗌佢地既甜品🤤🤤🤤 Oreo麻薯toast有少少失望,原本以為切開會有超多oreo醬湧出黎,點知係冇乜😅,而且麻薯係一舊放係多士面🍞,食落唔係難食既,不過比預期有落差,可以下次叫抹茶流心toast會開心d😂😂。好彩仲有抹茶卷同梳芙里彌補返姐🥰🥰

最後就到主角出場!!黎到beans點都要嗌佢地既甜品🤤🤤🤤 Oreo麻薯toast有少少失望,原本以為切開會有超多oreo醬湧出黎,點知係冇乜😅,而且麻薯係一舊放係多士面🍞,食落唔係難食既,不過比預期有落差,可以下次叫抹茶流心toast會開心d😂😂。好彩仲有抹茶卷同梳芙里彌補返姐🥰🥰,抹茶卷中間既matcha cream好出色,勁香濃既抹茶味🍵,但係唔會苦,蛋卷亦都好濕軟,自己一個食一舊都唔過分😆😆😆。梳芙里熱辣辣上枱,賣相已經俾個like,食落好香蛋味,內裏絕對唔會係超空氣,仲食到軟淋既口感🤤🤤!
雖然舖面唔大,但係坐得舒服,經過荃灣一定要試下😊。
2021-04-13 381 瀏覽
其實已經唔係第一次幫襯,一直以黎都覺得係唔錯嘅選擇!可惜今次廚房係食物品質監控上令人太失望了!蜜糖雞翼,味道的確唔錯,但雞翼有點異味,果晚朋友食完即屙🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️我自己直頭又屙又嘔!真心覺得餐廳應該正視食物品質安全問題!要小心保存食材!黑松露醬薯條卡邦尼意粉不過不失Cheese cake味道同賣相都唔錯,檸檬味令成個cheesecake 無咁漏👍🏻Chocolate 味道濃郁,十分香滑👍🏻

黑松露醬薯條

卡邦尼意粉
不過不失

Cheese cake

Chocolate
味道濃郁,十分香滑👍🏻

2021-03-31 441 瀏覽
最近要慳錢,所以周圍搵平嘢食。朋友話上星期試左呢度下午茶好抵,所以我又捉佢嚟食多次。下午茶時間3點至6點,限時90分鐘。吹水食個tea夠晒時間慢慢歎。下午茶總共有6款全部都係$58,有咸有甜,因為事前已經食咗個午餐,所以我哋都係點甜嘅。其中一個set係home make cake,再有大概10款既蛋糕/撻可以揀。然後配一杯$40以下嘅飲品...即係個甜品只要$18真係好抵🙈我哋其中一個點左朱古力流心吐司,有d似泰國code個厚多士🤤。吐司中間係空心嘅,所以唔會太飽太漏(但如果想當係午餐應該就唔夠喇);另外一個黑朱古力慕絲,細細舊好精美,味道係正常甜品😂;因為怕太晏飲咖啡會瞓唔到,飲品我點左伯爵茶lattle,我本來叫少冰但結果嚟到都係成杯冰😬,飲品啖啖地冇乜茶味整餐嚟講都係抵食為主,$58一個set唔使加一另外想提提,店員好有禮貌好想讚下👍🏻👍🏻

整餐嚟講都係抵食為主,$58一個set唔使加一

另外想提提,店員好有禮貌好想讚下👍🏻👍🏻
2021-03-29 380 瀏覽
平日晏晝時間 竟然冇人排隊即刻衝入去食個lunch埋單走的時候出面已經排晒隊雖然呢間嘢出名係全日早餐 但今次係冇試到架一入去見到隔離枱嗰個軟殼蟹就覺得好正所以試咗軟殼蟹黑松露意粉個軟殼蟹脆卜卜 黑松露味亦都好出 好夠味北京燒鴨包 仲有薯條沙律配竟然係西餐廳度食到片皮鴨鴨的份量也不少 好香最令我驚喜的是pizza佢的Pizza 外邊脆卜卜 但因為Pizza是中途上 忘記了拍照蟹棒Pizza真係正 又足料 極推
平日晏晝時間 竟然冇人排隊

佢的Pizza 外邊脆卜卜

但因為Pizza是中途上 忘記了拍照

蟹棒Pizza真係正 又足料 極推

2021-03-28 266 瀏覽
𝗧𝗵𝗶𝘀 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗵𝗲𝗮𝘃𝗲𝗻𝘀 𝗳𝗼𝗿 𝗺𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝗹𝗼𝘃𝗲𝗿𝘀 𝗼𝘂𝘁 𝘁𝗵𝗲𝗿𝗲 (𝗹𝗶𝗸𝗲 𝗺𝗲𝗲𝗲!) 😍 𝗜 𝘄𝗲𝗻𝘁 𝗵𝗲𝗿𝗲 @beans_cafe_hk 𝘁𝗵𝗶𝗻𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗳 𝗵𝗮𝘃𝗶𝗻𝗴 𝗱𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿 𝗮𝗻𝗱 𝘁𝗿𝘆𝗶𝗻𝗴 𝗼𝘂𝘁 𝘁𝗵𝗲𝗶𝗿 𝘁𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲 𝗽𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗯𝘂𝘁 𝘄𝗵𝗲𝗻 𝗶 𝘀𝗮𝘄 𝘁𝗵𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗴𝗿𝗲𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗮 𝗰𝗼𝗺𝗯𝗼..? 𝗶 𝘄𝗲𝗻𝘁 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗶𝗴𝗵𝘁 𝗮𝗵𝗲𝗮𝗱 𝗳𝗼𝗿 𝗱𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁! 😅 𝗵𝗮𝗵𝗮! 𝗜𝘁 𝘄𝗮𝘀 𝘀𝗼𝗼𝗼 𝗴𝗼𝗼𝗱! ✨𝑮𝒓𝒆𝒆𝒏 𝑻𝒆𝒂 𝑪𝒐𝒎𝒃𝒐 (88hkd)𝘸𝘩𝘪𝘤𝘩 𝘪𝘯𝘤𝘭𝘶𝘥𝘦𝘴:- 𝘝𝘢𝘯𝘪𝘭𝘭𝘢 𝘮𝘢𝘵𝘤𝘩𝘢 𝘣𝘢𝘭𝘭 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘮𝘢𝘵𝘤𝘩𝘢 𝘴𝘺𝘳𝘶𝘱 𝘪𝘯𝘴𝘪𝘥𝘦!- 𝘔𝘢𝘵𝘤𝘩𝘢 𝘪𝘤𝘦 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘤𝘰𝘰𝘬𝘪𝘦 𝘤𝘳𝘶𝘮𝘣𝘴- 𝘔𝘢𝘵𝘤𝘩𝘢 𝘤𝘩𝘰𝘤𝘰𝘭𝘢𝘵𝘦 (? 𝘕𝘰𝘵 𝘴𝘶𝘳𝘦 𝘣𝘶𝘵 𝘵𝘩𝘢𝘵’𝘴 𝘸𝘩𝘢𝘵 𝘐 𝘳𝘦𝘮𝘦𝘮𝘣𝘦𝘳 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘵𝘢𝘧𝘧 𝘵𝘰𝘭𝘥 𝘮𝘦.. 𝘩𝘢𝘩𝘢)- 𝘔𝘢𝘵𝘤𝘩𝘢 𝘭𝘢𝘷𝘢 𝘤𝘢𝘬𝘦𝗠𝘆 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗳𝗮𝘃𝗲 𝗶𝗻 𝘁𝗵𝗲

✨𝑮𝒓𝒆𝒆𝒏 𝑻𝒆𝒂 𝑪𝒐𝒎𝒃𝒐 (88hkd)
𝘸𝘩𝘪𝘤𝘩 𝘪𝘯𝘤𝘭𝘶𝘥𝘦𝘴:
- 𝘔𝘢𝘵𝘤𝘩𝘢 𝘭𝘢𝘷𝘢 𝘤𝘢𝘬𝘦

𝗠𝘆 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗳𝗮𝘃𝗲 𝗶𝗻 𝘁𝗵𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗯𝗼 𝘄𝗮𝘀 𝘁𝗵𝗲 𝗺𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝗹𝗮𝘃𝗮 𝗰𝗮𝗸𝗲! 𝗜𝘁 𝗵𝗮𝘀 𝘁𝗵𝗲 𝗿𝗶𝗴𝗵𝘁 𝘀𝘄𝗲𝗲𝘁𝗻𝗲𝘀𝘀 𝘁𝗼 𝗶𝘁, 𝗳𝘂𝗹𝗹 𝗮𝗻𝗱 𝗿𝗶𝗰𝗵 𝗼𝗳 𝗺𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝗳𝗹𝗮𝘃𝗼𝘂𝗿, 𝗮𝗻𝗱 𝗼𝗼𝗼𝗼𝗵 𝘀𝗼𝗼𝗼 𝗴𝗼𝗼𝗼𝗲𝗲𝘆!!! 𝗧𝗵𝗮𝘁’𝘀 𝗵𝗼𝘄 𝗶 𝗹𝗶𝗸𝗲 𝗺𝘆 𝗹𝗮𝘃𝗮 𝗰𝗮𝗸𝗲 𝘄𝗼𝘂𝗹𝗱 𝗯𝗲! (𝗜 𝗵𝗮𝘃𝗲 𝗮 𝗹𝗮𝘃𝗮 𝗰𝗮𝗸𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗶𝗽𝗲 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝘁𝗵𝗲 𝘀𝗮𝗺𝗲 𝗴𝗼𝗼𝗼𝗲𝗻𝗲𝘀𝘀 (𝗹𝗶𝗻𝗸 𝗶𝗻 𝗺𝘆 𝗕𝗜𝗢! 😍)

𝗠𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝘃𝗮𝗻𝗶𝗹𝗹𝗮 𝗯𝗮𝗹𝗹 𝗶𝘀 𝗱𝗲𝗹𝗶𝗰𝗶𝗼𝘂𝘀 𝘁𝗼𝗼! 𝗪𝗶𝘁𝗵 𝘁𝗵𝗲 𝗺𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝘀𝘆𝗿𝘂𝗽 𝘀𝘂𝗿𝗽𝗿𝗶𝘀𝗲 𝗶𝗻𝘀𝗶𝗱𝗲! 𝗧𝗵𝗲 𝗶𝗰𝗲 𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝘁𝗵𝗲 𝗺𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝗰𝗼𝗼𝗸𝗶𝗲 𝗰𝗿𝘂𝗺𝗯𝘀 𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗻𝗼𝘁𝗵𝗲𝗿 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗹 𝗼𝗳 𝗴𝗼𝗼𝗱𝗻𝗲𝘀𝘀 𝘁𝗼𝗼! 𝗔𝗻𝗱 𝗹𝗮𝘀𝘁 𝗯𝘂𝘁 𝗻𝗼𝘁 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗲𝗮𝘀𝘁... 𝘁𝗵𝗲 𝘀𝗼𝗳𝘁 𝗮𝗻𝗱 𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺𝘆 𝘁𝗲𝘅𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗮𝘁 𝗺𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝗹𝗼𝗹𝗹𝗶𝗽𝗼𝗽 𝘄𝗮𝘀 𝗵𝗲𝗮𝘃𝗲𝗻𝗹𝘆...😍

𝗪𝗶𝗹𝗹 𝗯𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗶𝗻𝗴 𝗯𝗮𝗰𝗸 𝗳𝗼𝗿 𝗺𝗼𝗿𝗲!
  • Green tea combo