2021-03-31 441 瀏覽
最近要慳錢,所以周圍搵平嘢食。朋友話上星期試左呢度下午茶好抵,所以我又捉佢嚟食多次。下午茶時間3點至6點,限時90分鐘。吹水食個tea夠晒時間慢慢歎。下午茶總共有6款全部都係$58,有咸有甜,因為事前已經食咗個午餐,所以我哋都係點甜嘅。其中一個set係home make cake,再有大概10款既蛋糕/撻可以揀。然後配一杯$40以下嘅飲品...即係個甜品只要$18真係好抵🙈我哋其中一個點左朱古力流心吐司,有d似泰國code個厚多士🤤。吐司中間係空心嘅,所以唔會太飽太漏(但如果想當係午餐應該就唔夠喇);另外一個黑朱古力慕絲,細細舊好精美,味道係正常甜品😂;因為怕太晏飲咖啡會瞓唔到,飲品我點左伯爵茶lattle,我本來叫少冰但結果嚟到都係成杯冰😬,飲品啖啖地冇乜茶味整餐嚟講都係抵食為主,$58一個set唔使加一另外想提提,店員好有禮貌好想讚下👍🏻👍🏻

整餐嚟講都係抵食為主,$58一個set唔使加一

另外想提提,店員好有禮貌好想讚下👍🏻👍🏻