2022-04-19 100 瀏覽
未放假已約好朋友openrice book table去到都吾係好多人市區少左好多人(大家都去晒郊區)睇完menu 後自己掃QR code order order 完出去俾錢就可以了半自助方式都算係幾方的龍蝦蟹肉包配凱薩沙律薯條薯條咸左少少蟹肉配的醬不錯包有點甜味韓式炸雞粒配黑教堂魔鬼辣汁炸得不錯(配上汁更加好吃)髒髒紫薯鮮奶(沙冰)微甜接近無甜味不錯鮮奶少了點p.s. 朋友想叫熱飲14:30已經sold out晒需要考慮會否再幫襯
未放假已約好朋友
openrice book table
去到都吾係好多人
市區少左好多人(大家都去晒郊區)
睇完menu 後自己掃QR code order

order 完出去俾錢就可以了
半自助方式都算係幾方的

龍蝦蟹肉包配凱薩沙律薯條
薯條咸左少少
蟹肉配的醬不錯
包有點甜味

韓式炸雞粒配黑教堂魔鬼辣汁
炸得不錯(配上汁更加好吃)

髒髒紫薯鮮奶(沙冰)微甜
接近無甜味不錯
鮮奶少了點

p.s. 朋友想叫熱飲14:30已經sold out晒
需要考慮會否再幫襯

2022-04-17
下午茶
2022-04-18 106 瀏覽
真係純粹個人意見我覺得呢間餐廳以下既食物係好一般,一般到我唔會想再食其實我一心係黎食鳥籠果款嘅手打漢堡,但唔知係咪晏晝去食既緣故,所以冇得叫?剩係下午茶有得叫?(因為我走既時候見到人地食)首先講下呢杯髒髒黑糖珍珠奶茶見到人飲咁自己緊係又想試下架啦,咁特別但飲落去真係冇特別,老虎堂杯黑糖珍珠奶茶好飲好多杯髒髒紫薯味道好奇怪,好似用粉沖出嚟,啲紫薯味好假個人鍾意risotto 既飯質軟啲,佢呢個係偏硬既,同埋味道一般呢個粉既味道可接受,但側邊既炸雞好乾下為咗食到佢哋嘅手打漢堡,我都會再黎試多次,小食都未試,希望下次再嚟唔會覺得失望啦另外想講下服務態度都差差地既,好想唔想你食咁,例如好大力咁放低啲食物門口位置係靚嘅,呢個要讚
真係純粹個人意見
我覺得呢間餐廳以下既食物係好一般,一般到我唔會想再食

首先講下呢杯髒髒黑糖珍珠奶茶
見到人飲咁自己緊係又想試下架啦,咁特別
但飲落去真係冇特別,老虎堂杯黑糖珍珠奶茶好飲好多

杯髒髒紫薯味道好奇怪,好似用粉沖出嚟,啲紫薯味好假

呢個粉既味道可接受,但側邊既炸雞好乾下

門口位置係靚嘅,呢個要讚

2022-04-07
2022-04-17 114 瀏覽
這裡食物質素不錯👌🏻 而且免收服務費,在旺角鬧市中較少見喔‼️😚▫️❥$𝟵𝟴 ᴀʟʟ ᴅᴀʏ ʙʀᴇᴀᴋꜰᴀꜱᴛ🍳 碟中放滿了炒蛋、煙肉、薯餅、蕃茄、香腸、焗豆、烘麵包、沙律,色彩繽紛又豐富‼️🍅🥓🥗 ▫️❥$𝟴𝟴 紐約芝士汁大蝦意大利燴飯🥘 大蝦爽口,米飯充滿濃郁的芝士香,質感ᴄʀᴇᴀᴍʏ‼️👅 不過吃到最後有點膩‼️😎▫️跟餐+❥$𝟭𝟱 紫薯鮮奶💜 淡淡的紫色還有心形拉花‼️🌸 味道不會太甜‼️😋▫️跟餐+❥$𝟭𝟲 芝芝草莓🍓 草莓沙冰加了芝士奶蓋,非常清爽、好喝‼️🧊 ▫️另外還配有餐湯🥣

另外還配有餐湯🥣
我不是為了打卡影相純粹為了好吃的食物睇OpenRice 搵到依間,食物賣相非常好既cafe .入到去唔算大,我地坐個張枱都細到不得了。要用QR code 落完出去比錢先。個餐湯係忌廉湯但係‘’食落‘’係好似肯德伯伯薯蓉溝左少少水個種味道同口感,個湯唔係飲係食有點奇怪。珍珠奶茶同草莓沙冰好飲 珍珠好香黑糖味 好中意但係我杯珍珠奶茶個膠杯係漏口飲個時倒到我個袋都濕哂 唯有唔cup蓋咁飲卡邦尼意粉黃黃的賣相好吸引,果然食落口都滿滿蛋香味好creamy ,但不太熱😳龍蝦包餐 200元滿滿期待,結果。。。個沙律菜非常新鮮,醬汁都好惹味。包係沒有任何溫度的,龍蝦係凍既,龍蝦爽口但味道尤如普通鮮蝦既味道就是沒有什麼味道我個人好著緊配菜個薯條好唔好食佢依個d薯條係好似包裝薯片個d薯條咁,又幼又乾,食左一口令我覺得佢好似開一包出倒出半包比你,咁佢又唔洗自己炸薯條😞我明明睇OpenRice 人地依個餐係配粗薯架喎真係好失望 第一次食咁樣既薯條😭食完心也涼了
我不是為了打卡影相
純粹為了好吃的食物
睇OpenRice 搵到依間,食物賣相非常好既cafe .
入到去唔算大,我地坐個張枱都細到不得了。
要用QR code 落完出去比錢先。

個餐湯係忌廉湯
珍珠奶茶同草莓沙冰好飲 珍珠好香黑糖味 好中意
但係我杯珍珠奶茶個膠杯係漏口
飲個時倒到我個袋都濕哂 唯有唔cup蓋咁飲

卡邦尼意粉
黃黃的賣相好吸引,果然食落口都滿滿蛋香味
好creamy ,但不太熱😳

龍蝦包餐 200元滿滿期待,結果。。。
個沙律菜非常新鮮,醬汁都好惹味。
包係沒有任何溫度的,龍蝦係凍既,
龍蝦爽口但味道尤如普通鮮蝦既味道
就是沒有什麼味道

我個人好著緊配菜個薯條好唔好食

我明明睇OpenRice 人地依個餐係配粗薯架喎真係

好失望 第一次食咁樣既薯條😭
食完心也涼了
2022-04-16 105 瀏覽
放假出嚟搵朋友食lunch,因為朋友係附近做野所以就近近地搵間餐廳啦。好耐之前喺茶聊都食過一次,印象非常好,所以就揀佢啦😋😋我地一人一個lunch set,包茶飲同湯(送完即止),今次係磨菇濃湯,蘑菇味好香濃但略嫌粉太多,有少少一patpat咁。1. All day breakfast ($98)超豐富既ADB,性價比好高,多士係抹茶多士😋蕃茄超厚切,用料一啲都唔吝嗇,感覺非常好。2.蔬菜炸薯餅配車厘茄蓉半松子仁香草醬意粉(好長嘅名 $78)估唔到同相片一樣有3塊薯餅,入面係薯仔蓉個種,配新鮮車厘茄蓉食好清新🍅意粉方面有點兒太乾身,味道算清淡。今次叫咗杯熱水果茶,好解膩,水果味夠出,有驚喜!
食過一次,印象非常好,所以就揀佢啦😋😋

1. All day breakfast ($98)

今次叫咗杯熱水果茶,好解膩,水果味夠出,有驚喜!
見到餐廳環境唔錯諗住同朋友有一個愉快嘅下午茶時間所以就選擇咗佢———————————————之後望真啲餐廳環境,同招牌菜式龍蝦包先至認得曾經想過ViuTV節目辣伙頭當時睇節目介紹見到老闆教製作龍蝦包過程就覺得好吸引,所以今次嚟到點都試一次———————————————落單流程:QR code落單,再出櫃檯先付款後送上食物———————————————$188龍蝦包餐包裝-龍蝦包,伴炸薯條,伴碟沙律菜接近$200 1個龍蝦餐,我係充滿期待。快速影完一張相,已經馬上食用為免溫度變凍影響食用感結果放落口,個包好似已經攤咗喺度好耐,完全冇熱辣辣放入口嘅感覺,非常普通,心知其實我只係食到搽咗牛油焗香嘅麵包味,食唔到龍蝦有咩特別。———————————————伴隨唔係太需要成本嘅薯條同沙律菜,價位同質素衡量下我覺得係唔合格。另外薯條都係凍咗,如果你期待食啱啱烘/焗好嘅麵包,啱啱炸好嘅薯條,我得到嘅結果就係相反。———————————————飲品:髒髒黑糖珍珠鮮奶$44味道賣相可以嘅,黑糖味自然唔會死甜,珍珠有咬口,鮮奶味都濃厚。———————————————紫薯疏乎厘pancake$98賣相係幾靚
見到餐廳環境唔錯
諗住同朋友有一個愉快嘅下午茶時間
所以就選擇咗佢
———————————————
之後望真啲餐廳環境,同招牌菜式龍蝦包
先至認得曾經想過ViuTV節目辣伙頭
當時睇節目介紹見到老闆教製作龍蝦包過程
就覺得好吸引,所以今次嚟到點都試一次
落單流程:
QR code落單,再出櫃檯先付款後送上食物
$188龍蝦包餐
包裝-龍蝦包,伴炸薯條,伴碟沙律菜
接近$200 1個龍蝦餐,我係充滿期待。

快速影完一張相,已經馬上食用
為免溫度變凍影響食用感

飲品:髒髒黑糖珍珠鮮奶$44
紫薯疏乎厘pancake$98

賣相係幾靚,叫做有擺盤
味道就一般,感覺好似麥當勞炒蛋變成pancake嘅形態味道,以疏乎厘pancake來講,佢做得唔算好味而且賣得貴。

小插曲:分配新碟食用甜品時,突然摸到碟下面立痴痴,發現原來有隻未洗乾淨嘅碟,下邊痴咗啲好似芝士嘅物體,疫情下感覺更加唔好。

2022-04-06 81 瀏覽
一諗到咖啡店,真係依間選擇好多,不過我自己去咖啡店除咗想坐得舒服之外,都想食到好嘢,於是呢一間餐廳就真係冇介紹錯啦!我自己好鍾意呢一度嘅泰式BBQ汁海鮮漢堡配薯條,呢一度嘅漢堡包真係非常之大件,而且係又好香脆嘅炸魚柳,真係好甜!而且再加埋呢度酸酸辣辣嘅醬汁,一啖咬落去嘅時候味道層次非常之豐富

🦀黃金流沙軟殼蟹龍蝦汁意大利燴飯💰$126🧀忌廉芝士蘑菇釀雞翼💰$62🥗煙三文魚凱薩沙律💰$98🥪龍蝦蟹肉包配凱撒沙律薯條💰$188🍫髒髒黑糖珍珠鮮奶💰$44⚡️想同三五知己好好咁傾密計,當然要搵翻間坐得舒服野食又吸晴好食嘅cafe😌旺角可以話係所有人聚會嘅中心點😂所以揀咗茶聊聚會~⚡️揀咗一系列嘅餐點,最令小女子同知己們留下深印象嘅,就係🧀忌廉芝士蘑菇釀雞翼,芝士味濃郁,加上蘑菇非常香口😚雞翼亦皮脆肉嫩,值得encore🤟🏻⚡️ 🥗煙三文魚凱薩沙律上枱個下即刻「嘩」出聲,因為擺盤係個大型玻璃碗,煙三文魚嘅份量好多,三個人食啱啱好🤣至於🥪龍蝦蟹肉包都有手掌咁大✋🏻饀料好足🤰🏻雖然小女子鐘意伴碟嘅薯條就是了🍟🤣⚡️ 🍫髒髒黑糖珍珠鮮奶係呢到嘅招牌,一試之下又確係唔同😳奶味濃郁而且好香,配上超澎湃嘅奶蓋同完全唔手軟嘅可可粉,令人非常滿足🥰
🦀黃金流沙軟殼蟹龍蝦汁意大利燴飯

煙三文魚凱薩沙律
龍蝦蟹肉包配凱撒沙律薯條
龍蝦蟹肉包配凱撒沙律薯條

髒髒黑糖珍珠鮮奶

20 分鐘 (堂食)
黃金流沙軟殼蟹龍蝦汁意大利燴飯
忌廉芝士蘑菇釀雞翼
煙三文魚凱薩沙律
髒髒黑糖珍珠鮮奶
2022-04-01 129 瀏覽
📍茶聊旺角砵蘭街189號1樓味道 🍽️🍽️🍽️🍽️價錢 💵💵💵賣相 👀👀👀👀環境 💒💒💒💒服務 🛎️🛎️🛎️相信茶聊呢間旺角樓上cafe大家應該唔陌生 除咗同朋友點咗最出名嘅👉🏻骯髒黑糖珍珠奶茶同 👉🏻骯髒紫薯鮮奶 我哋仲用咗openrice訂座優惠免費送梳乎厘😍 超!大!個!!! 食到好飽🤰🏻Instagram @_kiugorfoodchannel_

📍茶聊
旺角砵蘭街189號1樓

味道 🍽️🍽️🍽️🍽️
價錢 💵💵💵
賣相 👀👀👀👀
環境 💒💒💒💒
服務 🛎️🛎️🛎️

追番之前嘅食評先呢日約咗朋友仔要傾野所以想搵間坐得舒服啲嘅Cafe雖然都係坐到六點就要走🥲呢間Cafe嘅座位都叫做幾闊落唔會話連隔離枱傾乜都聽到晒不過下午茶餐價錢就真係唔算平啦$78仲要杯飲品並非任何特色飲品只係一杯茶雖然杯茶都幾香食物應該係走fusion路線我叫咗個酸辣天使湯麵配涼拌雲耳食物嘅賣相都幾討好個酸辣湯底真係夠酸夠辣呢個係出色嘅啲天使麵亦都幾好食唔會太淋估唔到天使麵咁樣去煮都好食不過個流心海膽熔岩魚餅就冇乜特別有啲似凍肉舖$30一磅嘅雜丸🙈至於杯大吉嶺紅茶都幾香而且都算大杯但係如果可以有啲特色飲品飲就會開心啲囉🥲
追番之前嘅食評先
至於杯大吉嶺紅茶都幾香
而且都算大杯
但係如果可以有啲特色飲品飲就會開心啲囉🥲
2022-03-28 454 瀏覽
講真我好少出旺角😏唔係因為你杯珍珠奶茶我都唔會出去試😏😏呢間野服務態度就唔想再講🤦🏼‍♀️雖然我都唔係想食佢嘅態度。。但都唔好咁差🤦🏼‍♀️野食就普普通通啦。。唔係好特別。。而奶茶就可以值得一試😁影張相呃下ᒪIKE都好呀😁😁..🍝檸檬牛油北海道帶子意大利飯🌭原隻龍蝦包配薯條🧋髒髒黑糖珍珠鮮奶..📍 茶聊旺角砵蘭街189號1樓..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#tearapy#tearapycafe#mongkokcafe#mongkokfood#blac
講真我好少出旺角😏
唔係因為你杯珍珠奶茶我都唔會出去試😏😏
呢間野服務態度就唔想再講🤦🏼‍♀️
雖然我都唔係想食佢嘅態度。。但都唔好咁差🤦🏼‍♀️
野食就普普通通啦。。唔係好特別。。
而奶茶就可以值得一試😁
影張相呃下ᒪIKE都好呀😁😁
🍝檸檬牛油北海道帶子意大利飯
🌭原隻龍蝦包配薯條
📍 茶聊
旺角砵蘭街189號1樓
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#tearapy#tearapycafe#mongkokcafe#mongkokfood#blackcoffeehk#blackcoffeemk#mkfood#旺角cafe#旺角美食
🍝檸檬牛油北海道帶子意大利飯 🌭原隻龍蝦包配薯條
原隻龍蝦包配薯條
🧋髒髒黑糖珍珠鮮奶
𝖵𝗂𝗌𝗂𝗍𝖾𝖽 𝗍𝗁𝗂𝗌 𝖼𝖺𝖿𝖾 𝗂𝗇 #𝗆𝗈𝗇𝗀𝗄𝗈𝗄 𝖻𝖾𝖼𝖺𝗎𝗌𝖾 𝗈𝖿 𝗍𝗁𝖾 𝖺𝗍𝗍𝗋𝖺𝖼𝗍𝗂𝗏𝖾 𝗆𝖾𝗇𝗎𝗌 𝖨 𝗌𝖺𝗐 𝗂𝗇 𝗌𝗈𝗆𝖾 𝖿𝗈𝗈𝖽𝗂𝖾 𝖨𝖦 𝗉𝗈𝗌𝗍𝗌.. 𝗌𝗉𝖾𝖼𝗂𝖺𝗅𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾 𝖼𝖺𝗀𝖾𝖽 𝖻𝗎𝗋𝗀𝖾𝗋 𝖺𝗇𝖽 𝗍𝗁𝖾 𝖽𝗂𝗋𝗍𝗒 𝖻𝗈𝖻𝖺 𝗆𝗂𝗅𝗄.𝖳𝗁𝖾 𝖼𝖺𝖿𝖾 𝗂𝗌 𝗊𝗎𝗂𝗍𝖾 𝗌𝗉𝖺𝖼𝗂𝗈𝗎𝗌 𝖺𝗇𝖽 𝖨 𝗅𝗈𝗏𝖾 𝗍𝗁𝖺𝗍 𝗍𝗁𝖾𝗒 𝗁𝖺𝗏𝖾 𝗌𝖾𝖺𝗍𝗌 𝗈𝗏𝖾𝗋𝗅𝗈𝗈𝗄𝗂𝗇𝗀 𝗍𝗁𝗋 𝗌𝗍𝗋𝖾𝖾𝗍 𝖺𝗇𝖽 𝗍𝗁𝖾𝗒 𝖺𝗅𝗌𝗈 𝗁𝖺𝗏𝖾 𝖼𝗈𝗓𝗒 𝖼𝗈𝗎𝖼𝗁 𝖺𝗍 𝗍𝗁𝖾 𝖼𝗈𝗋𝗇𝖾𝗋 𝗈𝖿 𝗍𝗁𝗋 𝖼𝖺𝖿𝖾𝕎𝕙𝕒𝕥 𝕨𝕖 𝕠𝕣𝕕𝕖𝕣𝕖𝕕:✨𝘼𝙢𝙚𝙧𝙞𝙘𝙖𝙣 𝙙𝙚𝙡𝙪𝙭𝙚 (𝘢𝘯𝘨𝘶𝘴 𝘣𝘦𝘦𝘧 𝘱𝘢𝘵𝘵𝘺, 𝘤𝘳𝘪𝘴𝘱𝘺 𝘣𝘢𝘤𝘰𝘯, 𝘤𝘩𝘦𝘦𝘴𝘦, 𝘤𝘩𝘪𝘷𝘦𝘴 𝘴𝘤𝘳𝘢𝘮𝘣𝘭𝘦𝘥 𝘦𝘨𝘨, 𝘤𝘢𝘳𝘢𝘮𝘦𝘭𝘪𝘻𝘦𝘥 𝘰𝘯𝘪𝘰𝘯, 𝘧𝘳𝘪𝘦𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘤𝘦𝘴𝘢𝘳 𝘴𝘢𝘭𝘢𝘥) -𝟣𝟧𝟪𝗁𝗄𝖽 (𝟪/𝟣𝟢)✨𝙎𝙝𝙧𝙞𝙢𝙥 𝙧𝙞𝙨𝙤𝙩𝙩𝙤 𝙬/ 𝙣𝙚𝙬 𝙮𝙤𝙧𝙠 𝙘𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 -𝟪𝟪𝗁𝗄𝖽 (𝟪.𝟧/𝟣𝟢)✨𝘾𝙤𝙘𝙤𝙖, 𝙗𝙧𝙤𝙬𝙣 𝙨𝙪

𝕎𝕙𝕒𝕥 𝕨𝕖 𝕠𝕣𝕕𝕖𝕣𝕖𝕕:
✨𝘾𝙤𝙘𝙤𝙖, 𝙗𝙧𝙤𝙬𝙣 𝙨𝙪𝙜𝙖𝙧, 𝙖𝙣𝙙 𝙥𝙚𝙖𝙧𝙡𝙨 𝙢𝙞𝙡𝙠 -𝟦𝟦𝗁𝗄𝖽 (𝟧/𝟣𝟢)
American    Deluxe
American    Deluxe
鬧市區想搵一間唔係連鎖餐廳都唔容易,不過旺角朗豪坊附近就有尼間充滿特色既樓上cafe,佢地都開左好多年啦,🐻個次咁岩想搵個地方坐下食下好西,就諗起佢順便打個卡 😎⁡🐻の試食‼️✨「龍蝦蟹肉包配凱撒沙律薯條」$188✨「忌廉芝士蘑菇釀雞翼」$78✨「髒髒紫薯鮮奶(沙冰)」$44✨「髒髒黑糖珍珠鮮奶」$44⁡整體來說,佢地既食物飲品唔算係性價比好高,不過勝在多選擇而且味道正常、賣相一流超岩打卡 😆 髒髒飲品我會比較推介黑糖珍珠鮮奶🧋而龍蝦蟹肉包食落係幾滿足的 🦞 記得要熱食啊❗️

🐻の試食‼️
✨「龍蝦蟹肉包配凱撒沙律薯條」$188
✨「忌廉芝士蘑菇釀雞翼」$78
✨「髒髒紫薯鮮奶(沙冰)」$44
✨「髒髒黑糖珍珠鮮奶」$44

2022-03-19 64 瀏覽
疫情下同老公出去放下風,就揀左都想試好耐既依間餐廳。一入去已經覺得環境設計唔錯,都適合中意打卡既朋友,黃色燈光亦令人感到舒適職員態度亦友善有禮。餐牌設計精美,主食我地叫左芝士汁大蝦燴飯+龍蝦包拼薯條,前者味道濃郁香厚,後者配搭新鮮,但包就略嫌乾同硬身左少少,薯條不過不失。野飲就叫左杯熱既木瓜鮮奶桃膠,甜道適中又夠晒大杯,適合養生女士。最後甜品就叫左原味疏乎里,無論係賣相或者味道都好掂,一上果刻震震下已好期待,一入口更即溶,絕對值得推介!
疫情下同老公出去放下風,就揀左都想試好耐既依間餐廳。
職員態度亦友善有禮。
芝士汁大蝦燴飯,龍蝦包拼薯條,疏乎里
午餐
芝士汁大蝦燴飯,龍蝦包拼薯條,疏乎里
  • 原味梳乎厘
  • 原隻龍蝦包配薯條
  • 木瓜桃膠鮮奶
2022-03-18 47 瀏覽
✨茶·聊 Tearapy ✨🧋髒髒黑糖珍珠鮮奶 $44 賣相靚又好飲🤤打卡之選 珍珠煙韌彈牙,黑糖超香 鍾意珍珠奶待你值得一試 🍔和牛漢堡配薯條 和牛份量超多😍啖啖肉 肉食獸必點 麵包外脆內軟 薯條新鮮炸起餐廳方面座位安排坐高枱,位置舒適,望向街景,感覺舒服。以上菜速度同服務形式都似日式快餐店多啲,如果想坐得耐傾吓偈chill下就唔係一個好選擇啦~ 呢間係一間空間感好高既樓上cafe,地方好闊落,岩哂三五知己朋友去聚舊,上到黎成個感覺好舒服,無諗過旺角會有個咁正既地方😅 ┄ ♡ 評分區 ♡ ┄💰價錢:7/10😋味道:7/10🌆環境:7/10 📍#茶聊 地址:旺角砵蘭街189-191號1樓
✨茶·聊 Tearapy ✨

🧋髒髒黑糖珍珠鮮奶 $44
賣相靚又好飲🤤打卡之選
珍珠煙韌彈牙,黑糖超香
鍾意珍珠奶待你值得一試

🍔和牛漢堡配薯條