2020-06-12
尋晚大約8點去到 已經好多人好有feel bar枱前面有部大電視 可以比你一路飲酒一路睇電視幾爽。就算係旺場但係一啲都唔感覺得好迫 環境同枱都令人覺得好寬躺係未order晚飯之前佢比左一客抄花生我地食先。本身以為普通花生無咩特別但係原來他的花生已經過調味炒香食起來10分美味。在吃串燒之前當然要order兩杯酒我叫了一杯Nothing一杯1664。Nothing椰子味香 當中散發淡淡的酒味我哋叫咗好多串燒 我原本好怕佢會一碟碟上每款菜式一個碟 令到成個枱都係碟10分混亂。但係佢竟然將我眾多的全消放在一個木板上擺盤。令我覺得十分美觀 不同於一般串燒店完全係可以用嚟打卡。我們叫了燒帶子,燒鮑魚,牛舌心,羊肉串 ,燒羊架,燒茄子,燒大啡菇及和牛串等等首先燒帶子是原隻燒當中有淡淡的海水味10分新鮮 肉感厚實燒鮑魚好有咬口 鮑魚味10分濃牛舌心十分厚實 牛味十足!羊肉串 羊味好夠 但又唔會有騷味!燒茄子多汁調味粉十足!香味濃郁!大啡菇外層鬆軟內裏多汁和牛串濃牛肉味!總括而言這間餐廳全消及酒類飲品都做得10分有誠意餐廳環境也不錯擺盤也10分好! 下次一定會再來光顧
在吃串燒之前當然要order兩杯酒
我叫了一杯Nothing一杯1664。
Nothing椰子味香 當中散發淡淡的酒味
不同於一般串燒店完全係可以用嚟打卡。
首先燒帶子是原隻燒當中有淡淡的海水味10分新鮮 肉感厚實
燒鮑魚好有咬口 鮑魚味10分濃
牛舌心十分厚實 牛味十足!
羊肉串 羊味好夠 但又唔會有騷味!
燒茄子多汁調味粉十足!香味濃郁!
大啡菇外層鬆軟內裏多汁
和牛串濃牛肉味!