2020-06-03
個日接完男朋友收工 想食串燒就過左黎大和呢度食由於男朋友唔太中意食太多醬汁的串燒,我估計芝加哥串燒酒場應該幾岩佢食。果然不出我所料,餐廳啲串燒大多都是即叫即燒,而不會落太多的醬汁應該岩男朋友仔食啦掛簡簡單單都是叫左十幾款串燒,具體食左咩唔太記得,不過普遍全部都好食的。 當中最令我齒頰留香的是香蔥燒半殼扇貝、招牌茄子燒、燒大啡菇、車厘茄雞髀肉串🥳🥳呢四樣野好味到令我好深刻,因為燒得熱辣辣之餘仲好香噴噴。特別燒大啡菇,熱辣辣之餘上面加隻生蛋,食落口個味道好Match 如果用open rice book位仲有兩隻燒蠔送,味道也不錯👏🏻餐廳環境都算有feel, 就算對住大街都唔算好熱。男朋友肥仔多汁,佢都無嫌熱👏🏻👏🏻如果有朋友仔都中意睇波的話,都建議佢地黎呢間,因為有電視可以睇波話明酒吧,更係飲返兩杯,不過飲得多酒都唔代表有親密行為架,最緊要大家飲得做先嗌呀下邊幾張圖係有價錢嘅餐牌,方便大家睇
下邊幾張圖係有價錢嘅餐牌,方便大家睇