2023-08-18
中環蘭桂坊榮華里開左間新串燒場,位於蘭桂坊中心地帶,地點便利食物多樣化又有酒飲~餐廳內部裝飾簡潔時尚,充滿現代感!! 場內都有唔同嘅LED燈做裝飾~~非常吸睛~好適合一大班朋友或同事去Happy Hour! 餐牌有唔同肉類嘅串燒、海鮮、蔬菜選擇。我地點咗一份A5極品和牛粒、蜜汁燒黑豚肉,肉質厚實鮮嫩多汁,每一啖都帶來豐富嘅風味, 好好食!! 另外我地亦點咗黑糖雞脾肉串, 甜甜地啖啖肉, 加埋生蛋黃汁, 一絕呀~必點!! 蔬菜方面, 我地點咗翠玉瓜同韮菜燒~即點即製~新鮮又美味~除咗串燒,芝加哥串燒場仲有提供精心製作嘅小食和配菜。我地點咗生蝦刺身,配上泰式醬汁,絕對係一個好正好fresh嘅開胃菜。另外, 明太子玉子燒同燒雞泡魚乾都好受歡迎,送酒一流!! 其實餐廳每一道菜都有唔同辣度可供選擇,有BB辛辣、小辣、中辣、大辣, 可以滿足唔到客人口味嘅需求, 非常貼心~飲品我地嗌咗Royal Hawaiian 同Snow Ball, 有D菠蘿味, 酸酸甜甜, 加少少酒~好開胃~無論係舒適嘅用餐環境定係出色嘅服務品質,中環芝加哥串燒場都為顧客帶嚟特色且令人滿意嘅餐飲體驗。如果您對傳統串燒和創意菜品
無論係舒適嘅用餐環境定係出色嘅服務品質,中環芝加哥串燒場都為顧客帶嚟特色且令人滿意嘅餐飲體驗。如果您對傳統串燒和創意菜品有興趣,我強烈推薦您黎呢間餐廳品嚐他們嘅美食!!!