芝加哥串燒酒場

Chicago Bar And Restaurant
2023-11-10 16 瀏覽
週日晚上來到中環蘭桂芳輕鬆下,與朋友來到,🌟芝加哥串燒酒場,呢間酒吧有酒飲,仲有好多款式串燒食👍餐廳裝潢漂亮有心思,食物亦相當高質,所以經常都好多人前來歎美食飲酒。🍶菊正宗樽酒 純米比較辛口。🍸Margarita我好喜歡的cocktail。🐽🐖極品即燒乳豬燒得皮脆肉嫩,非常美味。🦪招牌珍寶生蠔串一串有三隻,隻隻都好飽滿。😍仲叫了好多串燒,幾抵食:燒蜜糖叉燒日本博多雞心串韮菜燒牛油燒大蝦頭鹽燒燒白鱔串燒Prime 牛小扒雞肉軟骨棒日本一口番薯仔燒燒魚肉燒賣極品紅東星斑柳鹽燒雞軟骨🧀芝士年糕

🍶菊正宗樽酒 純米

比較辛口。

🍸Margarita

我好喜歡的cocktail。

🐽🐖極品即燒乳豬

燒得皮脆肉嫩,非常美味。

🦪招牌珍寶生蠔串

一串有三隻,隻隻都好飽滿。

😍仲叫了好多串燒,幾抵食:

燒蜜糖叉燒

極品紅東星斑柳

鹽燒雞軟骨

🧀芝士年糕

2023-11-05
🍢鹽燒牛舌心 ($33)口感煙靭帶胡椒味道.🍢香蒜蔥花廣島蠔 ($32)香帶微甜炸蒜和香蔥味道頗香.🍢新鮮翠肉瓜 ($19) 爽口多汁 價錢親民.🍢炸大八爪魚足 ($68)香脆可口外層炸粉厚度剛剛好魚肉彈牙煙靭 好吃.🍢香蒜燒鮮鮑魚 ($82/3隻)迷你size鮑魚燒後口感煙韌.🥂Rainbow帶點菠蘿味的Cocktail彩色的分層🌈.🥂Wednesday Bubble微酸甜 少許西柚味Mocktail還有很啱打卡的波波🫧
🍢鹽燒牛舌心 ($33)
口感煙靭
帶胡椒味道
🍢香蒜蔥花廣島蠔 ($32)
香帶微甜炸蒜和香蔥
味道頗香
🍢新鮮翠肉瓜 ($19)
爽口多汁 價錢親民
🍢炸大八爪魚足 ($68)
香脆可口外層
炸粉厚度剛剛好
魚肉彈牙煙靭 好吃
🍢香蒜燒鮮鮑魚 ($82/3隻)
迷你size鮑魚
燒後口感煙韌
🥂Rainbow
帶點菠蘿味的Cocktail
彩色的分層🌈
🥂Wednesday Bubble
微酸甜 少許西柚味Mocktail
還有很啱打卡的波波🫧
  • 炸大八爪魚足
2023-11-08 13 瀏覽
今日同朋友去咗一間可以吹水飲酒又有野食既芝加哥串燒酒場!餐廳有露天同室內坐位,店員好有禮貌咁問我想坐室外定室內,我當然坐室內啦🤣🤣室內裝修感覺非常舒適,仲有個小舞台同Led wall 可以比大家影相打卡,好正!當晚飲咗幾款酒:🌟 See On the Beach $98賣相相當唔錯wo,飲落去都幾易入口,非常適合女士!🌟Red Horse $88飲左幾杯甜甜地既酒,再試埋啤酒!Red Horse 麥味非常重,濃密度都幾高。🌟Kirin Ichiban Frozen Beer $91第一啖飲,完全飲唔到啤酒,因為上面全部都係啤酒沙冰,第二啖沙冰同啤酒一齊飲,好順滑感覺好特別,第一次飲呢種沙冰啤酒一開始仲以為上面係雪糕😂😂,又幾正幾好飲!🌟 Ca (Bubble) $128比張相吸引左所以叫來試下!店員一將杯Ca放係台,見到無bubble正想問,但未問店員已經講叫我等等,跟住店員點一下手中既容器放入柸....Bubble就係咁出左黎啦,建議大家記得準備手機錄低!呢杯Ca味道甜甜地,輕微既vocka,不錯,重點呢杯酒打卡一流!串燒🍢🍢🍢🌟煙燻和牛牛舌 $38🌟雞肉軟骨棒 $28🌟風味燒雞腎串

當晚飲咗幾款酒:
🌟 See On the Beach $98
賣相相當唔錯wo,飲落去都幾易入口,非常適合女士!

🌟Red Horse $88

🌟燒尖椒串$19
🌟蒲燒雞脾菇$19
🌟枝豆$29
🌟鹽燒白鱔串$58
串燒一上枱賣相已十分吸引,香氣十足!牛舌厚度一啲都唔失禮,唔會薄薄一片,好厚身咬落去有口感,有牛味,仲有煙燻香味!雞肉軟骨棒唔係周圍可以食到,係功夫野黎架,調味唔會太濃仲特別配上兩款醬汁比客人試好貼心!雞腎串燒得岩岩好,唔會好乾!芝士黑松露玉子味道香濃,黑松露溶左既芝士係玉子上面,一口一口咬落去,完全唔會好漏,好滋味!鳳梨燒出面食既多數太生,所以比較酸,但餐廳好好,選用較熟既鳳梨,燒得非常香甜!尖椒串唔會燒得太熟,咬落去勁辣勁鍾意(個人極為偏愛)!雞脾菇好鮮甜一樣唔會燒得好乾,而燒白鱔好考功夫,能夠燒到皮脆肉嫩,真係一d都唔簡單,好好食。

萬聖節到了,今日公司同事齊齊約埋去蘭桂芳慶祝下,同事訂咗芝加哥串燒酒場,是蘭桂芳高級酒吧餐廳,主打海鮮串燒+手工啤酒,香港打卡必到餐廳酒場。餐廳分室內外座位,每晚現場live band表演,歡樂氣氛濃厚。串燒即叫即燒,火侯十足,熟度恰到好處,肉質鮮嫩,香氣撲鼻。香蒜蔥花廣島蠔6隻,生蠔隻隻肥大飽滿,而且絕對新鮮冇腥味,蠔上面鋪滿葱花和炸過的香蒜,令口感和味道都更加豐富。招牌茄子燒,茄子口感軟綿綿,蒜香味濃郁,非常惹味。極品即燒乳豬,第一次見到串燒有乳豬,立即要試吓,乳豬皮燒得好香脆,肉質鮮嫩Juicy。燒蜜椒雞翼串、蜜糖雞翼、鹽燒雞翼,雞翼有多款不同口味,各有特色,全部都係皮脆肉嫩。燒雞翅包肉、燒雞翅包飯,無骨雞翼脹卜卜,入面放滿餡料,雞肉嫩滑和外層脆卜卜嘅雞皮,啖啖都滋味無窮。燒蜜糖叉燒焦香肉嫩好入味。招牌珍寶生蠔串,蠔肉肥美,蠔味香濃,加咗特製醬汁特別惹味!鳳梨燒,香甜多汁。泰式生蝦,肉質爽嫩Q彈,配上泰式醬汁及蒜片,味道更提升。炸饅頭外脆內軟,蘸著煉乳吃令人食不停口。1664啤酒口感清新爽口,濃郁順滑。Brookly IPA擁有濃烈的啤酒花香,味道濃郁!

串燒即叫即燒,火侯十足,熟度恰到好處,肉質鮮嫩,香氣撲鼻。

招牌茄子燒,茄子口感軟綿綿,蒜香味濃郁,非常惹味。

燒蜜糖叉燒焦香肉嫩好入味。

招牌珍寶生蠔串,蠔肉肥美,蠔味香濃,加咗特製醬汁特別惹味!

鳳梨燒,香甜多汁。

泰式生蝦,肉質爽嫩Q彈,配上泰式醬汁及蒜片,味道更提升。

炸饅頭外脆內軟,蘸著煉乳吃令人食不停口。

1664啤酒口感清新爽口,濃郁順滑。

Brookly IPA擁有濃烈的啤酒花香,味道濃郁!
好少打食評但呢間真係食到好燥,7點入座,得幾張有人食,2個人諗住叫7串串燒好快有,點知等咗45分鐘要追先話幫你睇單,隔咗10分鐘即合共等一小時先有野食。之後已經即刻落單第2輪食品,呢個時候餐廳已經坐滿,但好多張落咗order都未有野食。又過咗45分鐘去到20:45,我問過staff啲野食得未,佢check完話仲未整,我嬲到…咁唔該你幫我取消佢埋單。就係咁,呢餐完全食唔飽,2小時入面有9成都係等等等,如果唔取消第2張單,我估等到11點都未有得食😞Blacklisted forever 🤯

Blacklisted forever 🤯
2023-11-04
2023-11-04 23 瀏覽
呢間酒吧太有良心啦,居然每串串燒都係廿零蚊就可以叫到,外面食串燒都要四五十蚊既時候,呢間絕對係抵食既鋪頭,鋪頭位置在 蘭桂坊轉右位置,一條小巷既盡頭。鋪頭有得坐裡面或外面位置,當天選了裡面位置坐,鋪面 闊落,最鍾意係播緊中文歌,哈哈,另外當天叫了不同類型既串燒,食物質素都幾唔差,當日叫了鰻魚串,居然都係廿九蚊,出面食一串都要六十蚊起,另外還叫了安格斯牛 肉蘆筍串、 黑糖雞髀肉串, 煙肉車厘茄串等等,串燒質素絕對可以,所以如果想在中環找一間串燒酒吧,真的可以來這裡

相約友人到蘭桂芳聊天,看了肥豪的介紹便過來試試,非常大的燈牌,不會找錯地方,一會兒便坐無虛席Chicago logo beer $93帶淡淡菠蘿香氣,偏甜的啤酒,非常易入口Godiva Chocolate $98很濃朱古力味,甚至喝到些朱古力碎,帶點酒味,像甜品一樣,很合我口味,女生最愛水牛城雞翼$25/燒三文魚鰭$28/尖椒串$19/翠玉瓜$19/牛肋條$29/牛舌心$33/玉子燒$38串燒價錢平,低至十多元,於是點了一堆,而且份量不少特別推介:帶肉汁的雞翼沾滿酸辣的水牛城味,好吃;三文魚鰭有3塊,很香魚油味;超推介牛舌心,爽口之餘很香牛味其他串燒都好吃,蔬菜燒過後仍很多汁不會乾,正碳燒牛扒$49/雞皮餃子$26沒想到$49的牛扒這麼大塊,雖是薄切,仍有牛味,抵食雞皮餃子很邪惡,用雞皮包裹雞肉,送酒一流燒白鱔$58/雞翅包肉$19白鱔超厚身,份量很足,燒得魚皮脆身,肉質肥美,推介雞翅包肉是肉食獸的天堂,已經去骨,包裹著雞肉,啖啖肉過足口癮招牌茄子燒$39大大條茄子燒得剛好,超多肉且新鮮巨型黑豚蛇腸 $99超巨型的黑豚腸,外脆內軟,咸咸香香,與友人分享,送酒一流總括來說食物價錢合理,氣

Chicago logo beer $93
帶淡淡菠蘿香氣,偏甜的啤酒,非常易入口

Godiva Chocolate $98

串燒價錢平,低至十多元,於是點了一堆,而且份量不少
超推介牛舌心,爽口之餘很香牛味
其他串燒都好吃,蔬菜燒過後仍很多汁不會乾,正

碳燒牛扒$49/雞皮餃子$26
沒想到$49的牛扒這麼大塊,雖是薄切,仍有牛味,抵食
雞皮餃子很邪惡,用雞皮包裹雞肉,送酒一流

燒白鱔$58/雞翅包肉$19
白鱔超厚身,份量很足,燒得魚皮脆身,肉質肥美,推介

招牌茄子燒$39
大大條茄子燒得剛好,超多肉且新鮮

巨型黑豚蛇腸 $99
超巨型的黑豚腸,外脆內軟,咸咸香香,與友人分享,送酒一流

總括來說食物價錢合理,氣氛好好,難怪在平日晚上都坐滿人,肯定會再來

2023-11-03 12 瀏覽
Happy Friday 🎉黎到蘭桂坊特別有氣氛,又適逢近 Halloween 萬聖節狂歡節日 🎃 所以走到酒吧啤一啤食吓串燒🍢雞軟骨加啤酒cocktail 最好配搭生啤當然好新鮮,cocktail mocktail 都好多選擇。cocktail 調校都一流,叫左Snow Ball,混合配搭好好飲🍹再叫雞翼鰻魚串燒,以拼盤上菜,一路chill 一路享受當中樂趣。酒吧現場好有氣氛,音樂又好聽,仲有即叫即燒串燒炸物,當然好味道除了雞翼串燒外,還有海鮮蔬菜串燒同小牛扒,仲有燒鮮鮑魚,款式好多選擇

雞軟骨加啤酒cocktail 最好配搭

2023-11-02 15 瀏覽
知道大埔出名而評價高串燒店開到蘭桂芳,當然要一嚐! 串燒種類過百款,單單見餐牌內串燒類型之廣泛已令人興奮!而且於中環定價實屬平價,並驚喜地又有一定質素!除氣氛好外,店員服務亦周到.怪不得當晚全場爆滿!已悄悄收藏為中環再回訪之地!🔸燒宮崎雞腿扒珍珠飯($68)🔸香蒜蔥花廣島蠔($188/6隻)🔸鹽燒牛舌心($33) 🔸燒豬大腸($29)🔸極品即燒乳豬($78)🔸煙燻和牛牛舌($38)🔸招牌茄子燒($39)🔸鹽燒白鱔串($58)🔸極品紅東星斑柳($38)🔸招牌燒牛骨髓($29)🔸 Kirin Ichiban Frozen Beer($91)🔸1664 Blanc($83)串燒店竟然有飯類提供,而且雞肉嫩滑而雞皮充滿炭香而脆!(😳出奇地高分!!要有飯落肚人士,或飲酒前打打底啱晒~)而串燒每樣都有一定質素!有過百款選擇當然要試一下平時少見嘅~招牌燒牛骨髓質感綿滑,煙燻和牛牛舌比爽彈鹽燒牛舌更帶煙燻香氣.串燒店有乳豬確係少見😮真心皮脆肉嫩!如果大件多少少就更開心😬東星班彈牙實在,啖啖肉.而每次不能不叫嘅白鱔串同樣焦香. 廣島蠔新鮮,燒煮後仍脹卜卜,加上蒜蔥而添惹味!整體性價比高✨

🔸燒宮崎雞腿扒珍珠飯($68)
🔸香蒜蔥花廣島蠔($188/6隻)
🔸鹽燒牛舌心($33) 🔸燒豬大腸($29)
🔸極品即燒乳豬($78)
🔸煙燻和牛牛舌($38)🔸招牌茄子燒($39)
🔸鹽燒白鱔串($58)🔸極品紅東星斑柳($38)
🔸招牌燒牛骨髓($29)
🔸1664 Blanc($83)

串燒店竟然有飯類提供,
而且雞肉嫩滑而雞皮充滿炭香而脆!
(😳出奇地高分!!
要有飯落肚人士,或飲酒前打打底啱晒~)

而串燒每樣都有一定質素!
有過百款選擇當然要試一下平時少見嘅~

2023-11-01 27 瀏覽
好耐冇嚟蘭桂坊 喺蘭桂坊嘅榮華裡開咗呢一間新嘅串燒酒場 晚上特別多人幾乎 Full House 呢度氣氛好好呀 今日放工就嚟同朋 飲啤酒 食串燒 傾下偈咁 餐牌上面嘅嘢食 種類好多有海鮮 肉類 蔬菜 飲品點咗配串燒最啱嘅 Samuel Adams 76啤酒 一杯Gabriel Meffre Cotes Du Rhbe, France 紅酒 一路飲一路品嚐串燒鹽燒燒白鱔串啖啖肉好香口 魚皮燒到好脆 燒土匪雞翼 燒到好香 仲係單骨嘅 非常容易食 香蔥燒蟶子王 係我嘅最愛 好新鮮冇沙 鹽燒銀雪魚 啖啖肉無骨 好耐冇食 香蒜蔥花廣島蠔 個蠔湯好濃鬱 好大隻 送酒最啱 泰式生蝦刺身 非常新鮮 點上個辣汁食 其他菜式都燒得好出色 飲住啤酒 食串燒再傾下計真係. 好放鬆relax 週圍氣氛都好好 玩得非常盡興

鹽燒燒白鱔串

鹽燒銀鱈魚
招牌燒牛骨髓
  • 香蒜蔥花廣島蠔
2023-11-01 14 瀏覽
價錢正常 服務態度一般 成個場都冇乜冷氣 食物質素十分差 落單差不多等咗一個鐘先上菜 等咗一個鐘上嘅串燒全部都係凍 牛扒行路以為食緊石頭 串燒無味 唔建議大家食 除咗酒水正常唔會建議大家嚟食

2023-10-31 14 瀏覽
週五放工來到不夜城蘭桂芳,音樂啤酒燈光交雜熱鬧非凡,今夜到「芝加哥串燒酒廠」飲酒食串燒放鬆一下,酒吧有室內與室外座位,由於當日臨時起意未訂位只有室外位,伴著點秋風也挺chill。餐牌有近百項串燒選擇,肉類、海鮮、炸物等等一應俱全,更豐富的當然是酒類。今晚點了—🍢碳燒牛扒肉扒切成一塊塊方便入口,厚度適中,一口咬下意外的嫩完全不乾柴。🍢宮崎去骨雞腿厚實的炭烤雞腿扒,外皮烤得焦酥,裡面雞肉白嫩剔透。雞皮油脂豐富,搭配軟嫩多汁的雞腿肉,美味指數爆表。🍢香蒜蔥花廣島蠔讓人聽了就口水直流的烤生蠔,加上滿滿的蔥花與芝士,非常邪惡。在芝士的外皮下將飽滿的生蠔從外殼取出,口感很新鮮美味,第二輪又再加點幾顆。🍢鹽燒燒白鱔串喜歡吃魚的朋友可以試試白鱔,彈牙的外皮結合扎實的魚肉,在少許鹽巴調味下襯托出肉的甘甜。🍢Tuesday Bubble這杯Mocktail 上桌時侍應會來製造bubble,整杯看上去像個燈泡,在餐廳五顏六色的燈光不斷變色,真是靚極了。酒本身有好飲,帶著點水果香,非常適合搭配燒烤食物,打卡一流!整體而言,餐廳環境標準酒吧聲光效果,氣氛舒適,調酒質素高,串燒更是樣樣都好食,是放工Relax下的

今晚點了—

🍢碳燒牛扒

🍢宮崎去骨雞腿

🍢香蒜蔥花廣島蠔

🍢鹽燒燒白鱔串

🍢Tuesday Bubble

整體而言,餐廳環境標準酒吧聲光效果,氣氛舒適,調酒質素高,串燒更是樣樣都好食,是放工Relax下的好地方。
🥚萬聖節就到可以約朋友去蘭桂坊食串燒🥹❣️.呢間鋪一睇鋪面就想衝入去😍掛咗好多萬聖節嘅裝飾✨如果淨係同朋友過嚟飲嘢其實都唔錯‼️不過唔知大家知唔知呢間就係肥豪介紹過嘅串燒店🤩‼️嗰陣見佢食生蠔食得咁開心已經bookmarked❣️串燒超多款揀樣樣都好想食就叫到成枱都係😿✨兩個人食咗成千蚊食到好飽但係真係超爽😛🤍.招牌茄子燒(💰$39)❣️新鮮翠玉瓜 (💰$19)炭燒牛扒(💰$49)金菇牛肉卷 (💰$28)風味燒雞腎 (💰$19)蜜汁燒黑豚肉 (💰$46)牛油帆立貝(💰$38)❣️黑糖雞髀肉串(💰$24)芝士雞髀肉串(💰$25)宮崎去骨雞腿(💰$42)玉子燒 (💰$38)燒娃娃菜(💰$17)芝士黑松露大啡菇 (💰$45)芝士年糕(💰$32)❣️芝士大虎蝦(💰$68)❣️原隻魷魚串(💰$28)香蒜蔥花廣島蠔(💰$64/2)❣️燒明太子多士(💰$28)拉絲水牛芝士條(💰$65)Saturday(💰$78)Gin Fizz(💰$82).🤍蒜香茄子份量極大而且十分腍❣️炸蒜、青蔥粒超香🥹🥹味道重但唔會太鹹好惹味‼️食到成口好臭不過好正🤭✨🤍海鮮一定要食多啲🥹牛油帆立貝兩粒都超大粒🥹‼️好佛心好有誠意🥺焗生蠔都勁多汁勁肥
🥚萬聖節就到可以約朋友去蘭桂坊食串燒🥹❣️
招牌茄子燒(💰$39)❣️
新鮮翠玉瓜 (💰$19)
炭燒牛扒(💰$49)
金菇牛肉卷 (💰$28)
風味燒雞腎 (💰$19)
蜜汁燒黑豚肉 (💰$46)
牛油帆立貝(💰$38)❣️
黑糖雞髀肉串(💰$24)
芝士雞髀肉串(💰$25)
宮崎去骨雞腿(💰$42)
玉子燒 (💰$38)
燒娃娃菜(💰$17)
芝士黑松露大啡菇 (💰$45)
芝士年糕(💰$32)❣️
芝士大虎蝦(💰$68)❣️
原隻魷魚串(💰$28)
香蒜蔥花廣島蠔(💰$64/2)❣️
燒明太子多士(💰$28)
拉絲水牛芝士條(💰$65)
Saturday(💰$78)
Gin Fizz(💰$82)
🤍海鮮一定要食多啲🥹牛油帆立貝兩粒都超大粒🥹‼️好佛心好有誠意🥺焗生蠔都勁多汁勁肥美🫣🫶🏻當然唔少得佢嘅芝士虎蝦同埋魷魚🤭隻蝦啖啖都係肉🥹🥹魷魚又大條爽口唔難咬🥺🫶🏻
🤍求吓你哋記住嗌芝士年糕🥹烘烤到一啲都唔油身✨‼️咬落去芝士漿熱辣辣🥺成個質地好煙韌🥺仲有記住芝士條要趁熱食🥹我等到凍晒入面已經唔識拉絲😿
🤍明太子多士都贏得蛋美歡心😛係勁脆身嘅多士‼️食太多肉嘅時候就會咬兩啖解膩😹😹😹
🤍講真雞牛豬發揮就正正常常😛建議食多啲海鮮仲開心🤭飲品一定要嗌‼️食片燒唔飲嘢點得🤭
📍 芝加哥串燒酒場 (中環)
中環榮華里12-14號榮華大廈B座地下L及M號舖
🤍[8.5/10]
#蛋美在中環 #蛋美吃串燒 #蛋美吃居酒屋 #香港美食 #大埔美食 #中環美食 #元朗美食 #蒜香茄子 #雞肉串燒 #沙嗲雞 #大啡菇 #白鱔  #清酒煮蜆 #帆立貝 #芝士#叉燒 #雜菌  #忌廉雜菇 #呼哈 #翠玉瓜 #雞髀菇 #茄子 #芝士控 #魷魚 #灸燒 #雞腎 #汁燒 #梳打 #芝士年糕
2023-10-30 15 瀏覽
服務實在太差,明白happy Friday 是比較多人,但是也不是又要人等1小時還未上菜的。7:12點的, 8:16還沒上菜,只來了兩杯酒和一碟小食,實在太離譜,不會再去光顧。這裏這麼多好評,我實在懷疑是不是酒吧找打手寫的。
2023-10-29 911 瀏覽
平時工作咁忙,間中都要relax下嘅,有時就會同朋友去蘭桂坊飲杯嘢傾吓偈,最近就比我搵到一個新嘅好地方,仲要有串燒食添!✨芝加哥串燒酒場~!之前已經有大埔朋友想約我去,佢哋話呢間串燒店好正,一直都好想去試吓、原來佢已經靜雞雞進駐左中環,😜咁就啱晒我la~第一件時間嗌咗兩杯嘢飲先呢~ 呢度飲品款式都好多,仲有d特別嘅Cocktail~ 🍸 Godiva chocolate我唔鍾意酒味重嘅,梗係揀杯穩陣甜嘅Cocktail啦😜 Godiva朱古力啱晒女仔飲~ 朱古力味重過酒味~ 😆🍺 Chicago Logo Beer呢隻啤酒比較night少少、味道甜少少,感覺有啲似1664但又冇咁淡口~ 送串燒一流!然後~~~串燒嚟啦!好誇張😆我哋一口氣嗌咗勁多🤣上枱嘅時候用一大塊木板去上菜俾我哋~~ 🍢招牌珍寶生蠔串🍢燒鵪鶉蛋🍢爆湯麻辣肉丸🍢明太子玉子燒🍢燒蜜糖叉燒🍢一口和牛串🍢燒和牛胸爽串🍢安格斯牛肉葱串🍢金菇牛肉卷🍢燒羊架🍢孜然燒羊腩🍢雞皮餃子🍢黑糖雞脾肉串🍢水牛城燒雞翼🍢招牌茄子燒🍢鳳梨燒全部串燒都可以揀自己鍾意嘅辣度~ 咁特別講一講我自己特別鍾意嗰幾款啦~ 珍寶生蠔都算幾大隻、夠Juice又唔

🍸 Godiva chocolate
朱古力味重過酒味~ 😆

🍺 Chicago Logo Beer

然後~~~串燒嚟啦!

🍢招牌珍寶生蠔串
🍢黑糖雞脾肉串
🍢水牛城燒雞翼
🍢招牌茄子燒
🍢鳳梨燒

珍寶生蠔都算幾大隻、夠Juice又唔腥~
鵪鶉蛋就自己必食嘅~
玉子燒好味😋明太子醬不死~
蜜糖叉燒真心正! 肉質軟嫩多汁~

牛肉葱串同金菇牛肉卷都OK唔會太乾身~ 羊架5成熟燒得啱啱好、唔錯~
雞皮餃子外皮脆卜卜幾好味~

黑糖雞髀肉甜甜地嫩滑Juicy正~

茄子大條多蒜好惹味!

鳳梨燒用上新鮮菠蘿唔酸好味道~

呢度嘅裝修好好氣氛~ 柱上有大大個火焰LED,有普通枱又有高枱,
約同事朋友happy hour同dinner 都非常之適合呀!

2023-08-24