2006-07-18 16 瀏覽
見工去到粉嶺咁鬼遠, 一定要食番個tea補數, 人生路不熟, kfc有個新tea set, 咪去叫下囉.香蔥腸仔鬆餅2件加飲品只售$12, 咁抵? 一於食佢先~~嘩....個鬆餅油到呢, 個張吸油紙都吸唔晒, 入面無腸仔, 只係有好油淋淋的香蔥, 鼓起最大勇氣, 忘記油淋淋地咬落去....味道同平日的鬆餅太不同了, 因為佢太難食啦, 同街坊餅店的蔥油飽係一樣味的, 好唔掂~~~~~味唔得又無料, 千祈咪食啊!!!!

2005-11-29 25 瀏覽
佢間間都唔係好啦~旺角算幾好啦~葵芳呢邊服務生唔好好好~有待改善~
佢間間都唔係好啦~
旺角算幾好啦~
葵芳呢邊服務生唔好好好~
有待改善~
2005-11-28 27 瀏覽
呢間KFC攪到咩咩慈好火!佢地D雞成日翻炸之外,員工服務態度奇差!而且有次佢俾杯凍奶茶我,倒入個杯到得3/5就擺起餐盤上面,我問「哇?!得咁少?」佢理都唔理繼續執食物=.=++(咁既人都有?!)而且呢間KFC既香辣雞辣味唔均勻,有時一邊辣一邊唔辣!仲有呢間KCF揀既雞隻隻都減過肥,D雞都無乜肉=.=應該明我意思吧?PS 佢地有個俾客人用既洗手盤,長壞,裝左起度都唔知做咩
呢間KFC攪到咩咩慈好火!

而且呢間KFC既香辣雞辣味唔均勻,有時一邊辣一邊唔辣!

PS 佢地有個俾客人用既洗手盤,長壞,裝左起度都唔知做咩
2005-07-26 42 瀏覽
同男朋友仔唔知乜晚餐去食kfc...呢日唔知做乜kfc 既水準差咁多既?! 食左兩個21蚊餐, 一個係脆脆雞柳飯(因為我果時好想食脆脆雞柳,不嬲都覺kfc既脆脆雞柳一流), 另一個餐就係兩舊雞加薯茸, 仲加左兩個蜜桃鬆餅...結果個脆脆雞柳飯唔知點解變左炸雞扒飯囉=.="不過唔緊要啦, 照食可也~ 我同男朋友仔都異口同聲話:嘩~d雞超辣...平時叫辣雞都唔會辣成咁既...結果我未食完塊炸雞扒已經飲哂杯可樂喇=.=" 仲有舊蜜桃鬆餅雖然夠口感, 不過淡而無味既, 甜多少少就好喇...不過可取既係d野都幾夠熱既...
(非會員)
2005-05-10 32 瀏覽
前兩日放工約個朋友食飯,又諗唔到食嘜,咪近近地係度食左個二人桶套餐,d食物都ok,不過就一路食就一路有好多蚊仔飛黎飛去,攪到一隻手食野,另一隻手就趕蚊,食完到"炸炸臨"走人,唔怪得成間鋪數埋都係得個十個食野。