2019-03-08 27 瀏覽
We came here at 7.25pm and the first thing the waiter said that we have 1hr 30mins per seating. We ordered the salted beef tongue, which was chewy and not edible. The pork was also quite bad. Chicken skewer, scallops, oyster and vegetables were ok. An hour into our meal, while waiting for our final dish to arrive we decided to order one more dish which was rudely refused because we only had 30mins left. In fact the guy immediately brought our bill and asked us to pay first, all this while we are still waiting for our final dish to arrive. When the last dish came, he offered to move me to another table so we can finish eating it. When I further complained, he said he would speak to the manager and come back, which he never did. It was a horrible experience and I will never go there again.
2019-03-08
2019-03-08 85 瀏覽
亞士厘道一向多美食, 今晚就同朋友揀選了這間餐廳, 吃燒烤的店, 最喜歡這些不用自己燒烤, 有人服務的, 可以專心和朋友聊天, 再享受美食。涼茶$18:吃燒烤都比較熱氣, 最好就喝涼茶清清熱。汁燒BB露筍$39: 嚇了我一跳, 怎麼BB會這麼大棵, 是巨B來。露筍長得很難操控, 如果來約會就不建議點選, 怎麼吃也狼狽, 但醬汁味, 露筍爽甜, 令人吃不停口, 建議尾部較粗糙的部分可去掉, 可縮短一些吃得方便些。微辣肉碎茄子$49: 香辣的肉碎燒茄子, 茄子燒得軟腍, 輕易可取出, 份量頗足。香燒餃子雞翼$49: 小小的餃子雞翼, 咬下去雞翼又滑又有肉汁, 有驚喜, 中間釀了像明太子的東西, 味道不錯, 推介。日式燒餃子$48: 也是推介的一款日式燒物, 餃子皮薄香脆, 裡面的肉碎細細的, 是正宗日本餃子的質感。蒜蓉扇貝$59: 燒到熱辣辣, 蒜蓉十分足夠, 扇貝沒燒得太熟, 剛剛好, 保留鮮味。金黃醬虎蝦$59: 金黃醬汁果然惹味, 蝦亦十分新鮮, 肉很彈牙, 也是燒到剛好熟, 控得很好。汁燒翠肉瓜$20: 嘉歡翠肉瓜烤過後多汁美味, 個人喜歡吃它的原味, 但這裡用汁燒就可能適合一些濃

涼茶$18:吃燒烤都比較熱氣, 最好就喝涼茶清清熱。

汁燒翠肉瓜$20: 嘉歡翠肉瓜烤過後多汁美味, 個人喜歡吃它的原味, 但這裡用汁燒就可能適合一些濃味的人。

燒菠蘿$29: 有時吃到一些超甜像糖水的菠蘿, 會懷疑是不是人工加的, 這個菠蘿則有點酸酸的, 但起碼它是天然沒加糖水, 菠蘿件都很巨型, 很大方, 幾個人分享也足夠。
2019-03-08 42 瀏覽
最近喺尖沙咀亞士厘道, 食咗一間非常優質嘅日式串燒店, 日式串燒店, 價錢由20蚊到幾十蚊不等, 先食一個雞肉串 39蚊有兩串, 體積非常之大份, 金黃色嘅雞肉, 咬落去原來非常之多肉汁, 外面嘅醬汁, 同裏面嘅肉汁一齊混合, 非常美妙, 肉質很十分幼嫩滑另外就係餐店推介的火辣牛丸, 外面有辣椒鋪上面 , 咬落去辣度十足, 非常之惹味, 最啱喇食開辣的人另外就係蒜蓉燒虎蝦, 59蚊非常長, 燒得殼嘅香味, 深入去蝦嘅肉質裏面, 仲有面既蒜蓉, 很入味, 肉質有非常之q彈, 真心不錯

最近喺尖沙咀亞士厘道, 食咗一間非常優質嘅日式串燒店,

2019-03-04 165 瀏覽
上個週末突然想食串燒,所以就search最就腳既串燒店🍢🍡上到去人客吾多Walkin就有位👫有好多款肉🥩 點左雞串牛舌豬頸肉羊仔柳生蠔茄子🍆啱哂肉食者,大大嚿肉!但出奇地好快就上碟,令我覺得佢大部分已經ready to eat,未必係即叫即整😤但佢每張枱都放置調味粉比客人自由落👍🏼而且地下有個籃,可以比客人擺袋👍🏼飲品選左啤酒而已,其他吾吸引👉🏽👈🏽但係指定日子去有買幾送幾多人去就抵🥰
上個週末突然想食串燒,所以就search最就腳既串燒店🍢🍡
上到去人客吾多
Walkin就有位👫
有好多款肉🥩
點左雞串牛舌豬頸肉羊仔柳生蠔茄子🍆
啱哂肉食者,大大嚿肉!
但佢每張枱都放置調味粉比客人自由落👍🏼
而且地下有個籃,可以比客人擺袋👍🏼
飲品選左啤酒而已,其他吾吸引👉🏽👈🏽
但係指定日子去有買幾送幾
牛舌
豬頸肉
雞肉串
2019-02-25 857 瀏覽
上星期行街行到肚餓了,就去咗尖沙咀嘅樓上串燒店肚餓了到食晚餐。店內環境暗暗哋,非常適合同朋友嚟一路食串燒、一路飲酒、一路傾吓計。串燒嘅價錢都相宜,除咗海鮮嘅價錢會高啲之外,其它都好抵叫。川式脆燒雞軟骨串 (兩串) $39平時食開雞軟骨都係有檸檬汁調調味,呢到燒得脆口,又好咬口,再有籽然粉調味,唔駛檸檬汁都好夠味。燒墨汁墨魚丸 $19又係已經調好哂味,超方便,墨丸彈牙!蒜蓉燒原條茄子 $49全晚最鍾意食嘅!一上枱,已經被佢份量嚇一嚇,茄子嘅份量同埋蒜嘅份量!蒜蓉落得超大方,成個空間都充滿住好香嘅蒜味,茄子燒完又香,又不失水份,推介!自家製惹味燒雞肉串 (兩串) $39呢個係第二款推介嘅食物!雞肉都大舊,肉質鮮嫩,外皮稍有焦香,相比雞軟骨,呢款性價比超高!蒜蓉牛油烤焗雜菌 $39大份抵食之選!好似去咗bbq咁,有好多款菇🤤全部都好香,當中金菇真係一流,鍾意食金菇嘅朋友必選!香草燒紐西蘭羊架 (兩隻) $98香草好入味,燒得剛剛好,唔會鞋口,略嫌細咗啲啲,唔夠喉🤤🤤黑松露香菇醬燒扇貝 (兩隻) $59賣相雖然差少少,但味道真係唔講得笑,滿滿嘅黑松露,味道超濃郁!肉汁香燒餃子雞翼 (兩隻) $
串燒嘅價錢都相宜,除咗海鮮嘅價錢會高啲之外,其它都好抵叫。
川式脆燒雞軟骨串
川式脆燒雞軟骨串 (兩串) $39
燒墨汁墨魚丸
燒墨汁墨魚丸 $19
又係已經調好哂味,超方便,墨丸彈牙!
蒜蓉燒原條茄子
蒜蓉燒原條茄子 $49
自家製惹味燒雞肉串
自家製惹味燒雞肉串 (兩串) $39
蒜蓉牛油烤焗雜菌
蒜蓉牛油烤焗雜菌 $39
香草燒紐西蘭羊架
香草燒紐西蘭羊架 (兩隻) $98
香草好入味,燒得剛剛好,唔會鞋口,略嫌細咗啲啲,唔夠喉🤤🤤
黑松露香菇醬燒扇貝 (兩隻) $59
肉汁香燒餃子雞翼
肉汁香燒餃子雞翼 (兩隻) $49
呢個我無份食,不過友人同我講佢真係無改錯名,燒完都仲有好豐富嘅肉汁👍🏻
秘製醬汁燒豬頸肉
秘製醬汁燒豬頸肉 $69
話佢係第三名當之無愧!豬頸肉半肥瘦,點埋個醬調調味,食落口係肥美同幸福嘅感覺☺️~
飲品方面,我同友人因為揸車無得飲酒,就揀咗涼茶同檸七樂 各$18
如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
川式脆燒雞軟骨串
香草燒紐西蘭羊架
肉汁香燒餃子雞翼
秘製醬汁燒豬頸肉
2019-02-24 66 瀏覽
黎到尖沙咀諗左好耐去邊度搵嘢食,一於去亞士厘道睇下有咩好食啦!喺樓下就見到呢間串燒店叫做肚餓了,確實係比佢個名吸引住!見咁耐冇食過串燒就去試吓啦!先來叫咗我最鍾意食嘅雞泡魚乾,個醬較得好好真心推介!另外就係食串燒必要嘅雞軟骨,佢仲有幾款唔同嘅調味粉俾你選擇,分別係辣粉同埋孜然粉,當然黑椒都唔少得啦!海鮮就選擇咗芝士燒蠔同埋蒜蓉帶子,材料好新鮮之餘帶子仲好大粒,啖啖肉!識穿燒又點可以唔揀羊架呢!愛羊嘅朋友都知道羊架同孜然粉係最佳嘅組合!羊架嘅脂肪分佈得好平均,絕對推介呀!最後一味我哋都等左幾耐下,上枱先知道原來比貝魚係用錫紙包住嘅!令到比目魚汁鎖咗喺入面,好鮮甜,都覺得自己等咁耐係值得嘅。總括嚟講呢間串燒店質素好高,仲見到佢原來有手工啤酒提供,如果飲住啤酒食串燒應該都幾爽

先來叫咗我最鍾意食嘅雞泡魚乾,個醬較得好好真心推介!

2019-02-21 118 瀏覽
大約9點幾係尖沙咀完左活動想找間餐廳飲下啤酒吹下水就去左這間串燒餐廳試下估唔到咁夜都仲咁多人等左15分鐘先有枱有超多唔同類型的串燒有豬,牛,海鮮,蔬菜,雞....🍆微辣肉碎原條燒茄子($49)整條茄子上,上面好多肉碎唔會好乾身,仲要好香🐠黃金炸魚皮($59)唔係好多地方有黃金魚皮新鮮炸起,超脆口上面好多咸蛋黃,仲要好大塊啊仲有黑松露香菇醬扇貝同豬頸肉除左串燒,點少得啤酒原來有好多款手工啤🍺試左個pear cider , 好易入口👍🏻👍🏻👍🏻
大約9點幾係尖沙咀完左活動
想找間餐廳飲下啤酒吹下水
就去左這間串燒餐廳試下
估唔到咁夜都仲咁多人
等左15分鐘先有枱

有超多唔同類型的串燒
有豬,牛,海鮮,蔬菜,雞....

🍆微辣肉碎原條燒茄子($49)
整條茄子上,上面好多肉碎
唔會好乾身,仲要好香
微辣肉碎原條茄子

🐠黃金炸魚皮($59)
唔係好多地方有黃金魚皮
新鮮炸起,超脆口
上面好多咸蛋黃,仲要好大塊啊
黃金炸魚皮

仲有黑松露香菇醬扇貝同豬頸肉

除左串燒,點少得啤酒
原來有好多款手工啤🍺
試左個pear cider , 好易入口👍🏻👍🏻👍🏻

微辣肉碎原條茄子
黃金炸魚皮
肚餓鳥 真的等到肚餓了 呢間餐廳樓面唔太大 所以我建議上前來的朋友 最好都預先預約 而我亦見到餐廳繁忙時間 只有90分鐘的用餐時間 要留意一下👀我和朋友都叫咗不少嘢食 全部即叫即燒 聞到隔離枱香噴噴的食物 自己叫的又未到唯有叫支酒嘆下先!兩款手工啤 幾推介電影系列呢一款清新檸檬味 不錯!全部的全消上碟時基本上已經有部份調味 枱面仍然有鹽 辣椒粉 孜然粉等等俾大家調味 白魚蛋彈牙好吃😋豚肉厚身、蒜蓉帶子抵食 蒜蓉極多但香氣卻欠奉🤔蘆筍很香 調味適合我口味 唯一可惜的是蘆筍末端很老 有渣 建議可以只保留前端給客人食雞軟骨燒冬菇都是平日串燒店內必點的食品 燒冬菇極多汁 欣賞!原條蒜蓉燒茄子🍆亦都係同一個問題 更多的蒜蓉也好 香氣欠奉 還好像油浸般 未知是否選用現成的蒜蓉醬。推介朱古力棉花糖多士 smores cracker般的口感 女生應該會很喜歡

豚肉厚身、蒜蓉帶子抵食 蒜蓉極多但香氣卻欠奉🤔

2019-02-17 35 瀏覽
今日放假约咗幾個朋友去咗行尖東嘅星光大道。全新嘅星光大道依然咁靚,所以人流依然咁多。逼逼下又行番出去尖沙咀,不經不覺行到去亞士厘道。突然記得老闆提起附近有間叫肚餓了,係一間烤焗串燒專門店,可以比我地坐低歇下腳,吹吓水,傾吓近况。上到去嘅時候,因時間尚早,可以有個較佳位置,朋友睇咗餐牌,叫咗肉汁燒雞翼,雞翼燒得皮脆肉嫩。 鹽燒牛舌 ,好大粒,師傅加咗啲孜然粉落去燒,味道唔錯。安格斯牛柳粒 ,牛肉味濃,好腍,好香。燒豬頸肉的肉質亦好腍,配埋啲自家制嘅醬汁去燒,味道提升唔少,好味道。燒玉子 (芝士蟹籽) 嗰樣好特別,入口味道比想像中更正。金黃醬虎蝦,虎蝦肉鮮甜無比,又大隻,超抵食。蒜蓉扇貝,蒜蓉味唔太濃,配撘得啱啱好。店內重有不同口味嘅手工啤酒,但我哋都唔係好鍾意飲酒,所以叫咗啲汽水就算。

鹽燒牛舌 ,好大粒,師傅加咗啲孜然粉落去燒,味道唔錯。

安格斯牛柳粒 ,牛肉味濃,好腍,好香。

燒玉子 (芝士蟹籽) 嗰樣好特別,入口味道比想像中更正。

金黃醬虎蝦,虎蝦肉鮮甜無比,又大隻,超抵食。

蒜蓉扇貝,蒜蓉味唔太濃,配撘得啱啱好。

2019-02-17 1661 瀏覽
好快又放完一個新年假期,今日第一日開工,希望可以有得放早,返到公司,逗埋開工利是,跟住老闆話下午一齊食個開年飯,跟住可以收工,啲同事開心到不得了,我就打電話約太太下午去行街睇戲,係觀塘APM睇完新喜劇之王後,太太建議不如去尖沙咀行吓,行到攰嘅時候想搵啲嘢食,就諗起朋友介紹過一間位於亞士厘道嘅(烤,焗,串燒專門店)叫做肚餓了,我見個名幾特別,就同太太上去睇吓有乜咁特別,因為係平時所以好快有位,場内環境需然细,但裝修都幾有心思,餐牌内都有好多食物推介,太太發辨,叫咗 燒雞軟骨串,軟骨味香但唔太硬,入口脆卜卜, 珍寶帆立貝,好大隻,味道鮮甜, 金黃醬廣島蠔,蠔味十足,太太食咗一隻覺得唔夠喉,再叫多一份, 燒韭菜,味道唔錯, 芝士煙肉焗大菌,芝士味好濃厚,棉花糖多士,嗰外表幾得意,味道唔太甜,啱哂太太口味,我飲 罐裝忌廉,太太只係叫咗支裝水,食飽後,太太話下次都要再來過,飲吓呢次冇飲過嘅手工啤同其他食物。

場内環境需然细,

但裝修都幾有心思,餐牌内都有好多食物推介,

太太發辨,叫咗 燒雞軟骨串,軟骨味香但唔太硬,

入口脆卜卜, 珍寶帆立貝

,好大隻,味道鮮甜, 金黃醬廣島蠔,蠔味十足

,太太食咗一隻覺得唔夠喉,再叫多一份, 燒韭菜,

味道唔錯, 芝士煙肉焗大菌,芝士味好濃厚,棉花糖多士,

• 鹽燒牛舌
  • 棉花糖多士
  • 蒜蓉扇貝
  • 燒韭菜
2019-02-14 53 瀏覽
今日係放新年假期之後,第一日開工,放工後後約埋嗰同事一齊去咗位於尖沙咀亞士厘道嘅肚餓了烤焗串燒專門店,因該店地方不大,但裝修得幾特別,有啲舊嘅電影海報,好有懷舊氣氛,餐牌上都有好多選擇,同事點咗 柚子雞翼、鹽燒牛舌、燒黑豚肉 、蒜蓉燒虎蝦、 芝士扇貝、原條鰻魚 、珍寶帆立貝,金黃醬廣島蠔,飲品要咗可樂,先來嘅係雞翼,燒得香脆但肉汁可以保持到,配埋嗰柚子汁,特別好食,鹽燒牛舌,因為落咗啲支炎粉味道都O K,但牛舌切得好大舊,好有質感,虎蝦都好大隻,好又有鮮味,芝士扇貝,芝士味濃,但扇貝嘅鮮味重係到,金黃醬廣島蠔,蠔味濃郁,最正係條鰻魚,極肥美,加埋嗰鰻魚汁,真係冇得頂,兩個人一路食一路吹水,不經意都夜深,因明天返早,所以要早啲走人。

,金黃醬廣島蠔,飲品要咗可樂,先來嘅係雞翼,

好有質感,虎蝦都好大隻,

蠔味濃郁,最正係條鰻魚,

極肥美,加埋嗰鰻魚汁,真係冇得頂,

• 香燒原條日本鰻魚
  • 鹽燒厚切牛舌
2019-02-13 172 瀏覽
新春期間,差不多每餐都食中菜,開年第一餐就想食一些特別的,就來到了這間樓上串燒店預先訂了座位,來到要等一小陣子才安排到座位,座無虛席,好熱鬧點餐係以手寫畫單形式,想食多少就點多少,悉隨尊便HOEGAARDEN $45Zero $18同朋友分別點了啤酒同汽水,一落單就好快送上了飲品因為串燒原故,上菜都要些少時間呢鹽燒厚切牛舌 $59真的是貨真價實厚切牛舌,厚厚實實的,啖啖都是肉,好吃黑松露香菇醬燒扇貝 $59燒扇貝配無得輸的黑松露,上面鋪滿了切粒的香菇碎粒,吃起來有點咬勁自家製金黃醬燒廣島蠔 $59自家製黃金醬吃起來像沙律醬配搭些粟米川式燒韭菜 $25必食的燒韭菜,個人認為排名前三名,不會太辣同燒焦,燒得剛剛好黃金薯條 $59這是整晚裡,最好吃的一道,配啤酒一流,吃到底還有一顆顆咸蛋呢黑松露磨菇串 $48磨菇裡釀著黑松露再加了一些雜菌碎,吃起來不會太過單調,贊香燒原條日本鰻魚 $59比想像中有點出入,有點被騙的感覺,不是寫明原條嗎,哈,不過味道不賴,就原諒你啦烤焗西京比目魚 $88簡單的烤焗,已經可以帶出魚的鮮味,如果味道不夠,還可以自行加配調味料(台上面有四款調味料,可任勻選擇)個人認

點餐係以手寫畫單形式,想食多少就點多少,悉隨尊便

HOEGAARDEN $45

Zero $18

同朋友分別點了啤酒同汽水,一落單就好快送上了飲品

因為串燒原故,上菜都要些少時間呢

鹽燒厚切牛舌
鹽燒厚切牛舌 $59

真的是貨真價實厚切牛舌,厚厚實實的,啖啖都是肉,好吃

黑松露香菇醬燒扇貝 $59

黃金薯條
黃金薯條 $59

黑松露磨菇串

黑松露磨菇串 $48

磨菇裡釀著黑松露再加了一些雜菌碎,吃起來不會太過單調,贊

香燒原條日本鰻魚

香燒原條日本鰻魚 $59

烤焗西京比目魚

烤焗西京比目魚 $88

個人認為蔬菜、肉類比海鮮類較為出色,下次再來可以多點這類款式,還有手工啤酒,都想試一試
2019-02-12
香燒原條日本鰻魚
烤焗西京比目魚
  • 燒韮菜
2019-02-13 110 瀏覽
今日同友人尖沙咀行街,諗泥諗去唔知食咩就走左去亞士厘道覓食。見肚餓了串燒好評如潮,二話不說上左去開餐。串燒選擇都算多,但唯獨是冇酒精飲品基本上全部都係罐装,所以冇咩選擇。微辣肉碎原條燒茄子~我食得辣,但肉碎真係好辣!香燒原條鰻魚~汁比較甜,而魚燒得乾爭爭,感覺有啲求其。蒜蓉/芝士廣島蠔~唯一覺得唔錯因為蠔都算幾鮮味厚切牛舌~係好厚切,但五片裡面有三片係咬到牙骹軟都咬晤開。珍貴日本凡立貝~平平無其,燒得好趕,裡面係凍嘅芝士/蒜蓉虎蝦感覺唔夠熱,食落只係得芝士蒜蓉味。雞肉串~正常味汁燒秋葵~有的韌,晤嬸啲辣粉會好啲。黃金墨魚嘴~感覺啲油好似翻用,墨魚有陣味呢餐盛惠$650,真係又貴又唔味
微辣肉碎原條燒茄子~
我食得辣,但肉碎真係好辣!

香燒原條鰻魚~
汁比較甜,而魚燒得乾爭爭,感覺有啲求其。
蒜蓉/芝士廣島蠔~
唯一覺得唔錯因為蠔都算幾鮮味
厚切牛舌~
係好厚切,但五片裡面有三片係咬到牙骹軟都咬晤開。
珍貴日本凡立貝~
平平無其,燒得好趕,裡面係凍嘅

芝士/蒜蓉虎蝦
感覺唔夠熱,食落只係得芝士蒜蓉味。
雞肉串~
正常味
汁燒秋葵~
有的韌,晤嬸啲辣粉會好啲。
黃金墨魚嘴~
感覺啲油好似翻用,墨魚有陣味

呢餐盛惠$650,真係又貴又唔味
在不太肚餓的情況下找地方吃晚飯,串燒店是最好的選擇。位於尖沙咀的肚餓了串燒烤焗專門店只做晚市和宵夜,營業時間為晚上六時至凌晨一時。串燒的選擇不少,還提供多款焗飯和推介美食,窩夫對黃金薯條和黃金炸魚片很感興趣,可惜蝦子餅不太愛吃鹹蛋黃。打頭陣是燒韭菜($25),燒完還保持濕潤,味道亦控制得剛剛好,好吃得要安歌多點一客。鹽燒牛舌($59)一串有四大粒,表層燒得有點脆,裡面很彈牙,充滿肉汁,驚喜之作。蒜蓉茄子($49)的金銀蒜份量很多,但稍嫌部分金蒜粒太硬。柚子雞翼($30)是全晚叫人最失望的,雞翼燒得不香不脆。芝士廣島蠔($59)的廣島蠔十分鮮味,芝士醬亦調得不錯。自家製醬燒黑豚肉($49)燒得過火了一點點,不過自家製醬汁的味道非常好,卻又不會蓋過黑豚肉本身的香濃肉味。蒜蓉扇貝($59)新鮮熱辣,都算大隻。珍寶帆立貝($69)很厚肉,簡單的調味便能帶出它的鮮味,而且火候控制得很好,值得一試。
在不太肚餓的情況下找地方吃晚飯,串燒店是最好的選擇。

燒韭菜

鹽燒牛舌

蒜蓉茄子

蒜蓉茄子($49)的金銀蒜份量很多,但稍嫌部分金蒜粒太硬。
柚子雞翼

柚子雞翼($30)是全晚叫人最失望的,雞翼燒得不香不脆。
芝士廣島蠔

芝士廣島蠔($59)的廣島蠔十分鮮味,芝士醬亦調得不錯。
自家製醬燒黑豚肉

蒜蓉扇貝

蒜蓉扇貝($59)新鮮熱辣,都算大隻。
珍寶帆立貝

2019-01-19
燒韭菜
鹽燒牛舌
自家製醬燒黑豚肉
蒜蓉扇貝
珍寶帆立貝
2019-01-28 54 瀏覽
返工返到痴左線,一早book定台攪掂完公司單野就出去食餐好嘅,又要慢慢食,又要飲啤酒,緊係食串燒啦。一去到男朋友又未黎,緊係歎住啤酒慢慢等。佢地有4款手工啤都係用星爺嘅戲名黎取名,有唐伯虎點秋香、食神、回魂夜同家有囍事1992。我叫左「唐伯虎點秋香」,味道唔錯,唔太濃烈,有淡淡嘅花香,只係太細支唔夠飲。我地2個人食左好鬼多野,叫左12樣野。我最鍾意係黃金炸雞,絕對係肥野之選。個d咸蛋黃多到呢....舊雞熱到呢....我地仲叫埋黃金墨魚咀,嘩!誇張到呢....都唔明d人點解可以減肥咩都唔係好食,嘩卡卡卡!仲有牛舌,佢係超級厚切,好有質感,平時係燒肉店個d係超薄切,口感唔夠。雞軟骨丫、翠玉瓜丫、韭菜丫,雞泡魚乾都係我嘅最愛。計我話,去串燒店食野,燒完唔會太乾、抽氣抽得好,已經好ok!總結係叫野野嘅策略錯左。由於太興奮,我一次過叫左12樣野食,其實應該幾款幾款咁叫,就可以唔駛d野食凍晒喇。同埋佢地出餐都真係幾快,我睇少左佢地嘅速度,哈哈~