2020-03-12
推薦指數:🤩🤩🤩🤩🤩超高質手握壽司,位於尖沙咀雖然鋪位好細,但都有高椅子提供,唔洗完全企係到立食。立濱果然好高水準,晚市8件壽司只係HK$168,但包的壽司相當高質,有埋帶子、大赤蝦、海膽等等,CP值爆燈!抵食過每件散點,大家黎到一定要嗌呢個8件壽司SET ~ 店鋪雖然相對細同窄小, 但反而可以廚師有近距離接觸。見到親手每件壽司都用心手握,而且仲會每件壽司都向你細心解釋,絕對係用心良心小店!睇到出係用心去製作,亦希望客人食得津津樂道~嗌完8件SET係唔夠飽,同朋友再散點,油甘魚腩、三文魚腩、吞拿魚蓉軍艦,件件都高質超水準~成晚Encore左幾次的就係 - 灸燒左口魚壽司!!!超級好食~ 問下廚師點解會用紫菜包住件灸燒左口魚? 原來係咁樣可以包住左口魚的油香,浸出黎的魚油絕不浪費,夾住紫菜食更可以中和油膩度,成件事真係好滿足好完美。左口魚肥美充滿油香,我地成晚嗌左幾次呢款左口魚壽司~高度推介~必食