2017-08-31
今次一行二人嚟到呢間餐廳食晚飯 ,兩個人夾埋 456蚊埋單,呢間嘢嘅嘢食好好食可以算係物有所值。今晚叫咗一個黑松露吉列牛及味噌牛肉,另外嗌咗一個炸芝士雞肉球。個味噌牛肉同埋黑松吉烈我真係要畀個讚字,因為真係好好食同埋好有特色, 可以畀客人慢慢享受 烹調自己鎖店嘅食物。味噌牛肉味道雖然偏濃味,但配合飯一齊食簡直一流,可以話係偷飯賊。所以令到我亦都另外order咗多一碗飯, 牛肉不單只嫩滑話而且仲有口感。 鍾意食比較濃味嘅人簡直係首選。另外黑松露吉列牛表面因為有芝麻同黑松露所以特別脆口,然後自己可以燒烤到5成熟或10成熟食落去口感一樣好讚。店舖嘅牛肉表面睇落去雪花脂肪同肉都非常之均勻。之後就係炸芝士雞肉丸,雞肉丸炸得好脆口但入面就比較乾咗少少,但整體嚟講呢個雞肉丸係可以 接受。 如果怕乾身嘅話加埋佢個醬一齊食 會更加好。鋪頭雖然細小 裝修簡單但係氣氛唔錯,服務員態度亦都好欣勤。同知己好友想好好享受一個寧靜嘅晚餐都係其中一個首選之一。
店舖嘅牛肉表面睇落去雪花脂肪同肉都非常之均勻。
鋪頭雖然細小 裝修簡單但係氣氛唔錯,服務員態度亦都好欣勤。
同知己好友想好好享受一個寧靜嘅晚餐都係其中一個首選之一。