2018-04-22
[ CP值🔝| 平食燒吉列牛🔥]••早幾日男朋友話我失血過多先會頭暈暈😵要同我去食牛肉🐮呢間之前介紹過,覺得好抵食,比其他同類型餐廳算平🤑雖然都加左價,份量又縮左水🙊⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🔹吉列牛($98)黑松露味($148)⭐️7.5/10我個人覺得唔使比貴啲試黑松露🙅🏻♀️因為黑松露味不算突出,亦都無好味左,只係感覺上特別啲🤭份量都唔少,有16/17塊(夾左走幾塊唔靚既先影相😂),牛肉有雪花紋❄️吉列皮同牛肉痴得好好,燒完都唔會分散👍🏻肉味肉質都唔錯,個人認為最重要係燒得好🤨大約每邊燒5秒係最好👅-▫️+$36轉定食(飯素、溏心蛋、櫻花昆布湯🌸)飯粒個日太生,有啲硬,食得好唔舒服😖溏心蛋都OK,但湯味道怪怪地😖-🔺有啲牛脂比我地當油用💦🔺店員都好盡責,keep住留意啲火有無熄左,立刻就幫我地換🔥
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆
🔹吉列牛($98)黑松露味($148)⭐️7.5/10
▫️+$36轉定食(飯素、溏心蛋、櫻花昆布湯🌸)
🔺有啲牛脂比我地當油用💦