2021-05-05 735 瀏覽
這樣的 哥哥幫我訂了位 所以今天和老公第一次來神石燒用膳 店員很用心安排入座及講解 食物味道比我想像中還好味 我們點漢堡扒和安格斯三重奏 漢堡扒份量比我想像中的多 價格$50 真係抵食好味 而三重奏一次可試三種食材 有漢堡扒 神石牛肉 牛膈肌 各有特色 自助的沙律吧 半放題形式 有飯 有湯 有沙律菜 重點係無限添加 食到你飽 真的大滿足 未試過既朋友 值得一試除了每天有午餐 還有很多選擇 唔食牛既朋友 可以選擇食豚肉或者雞肉 還有海鮮 有伊勢海老同池魚 除了主食 仲有多款小食可以追加 有虎蝦 珍寶帶子 廣島蠔 秋刀魚等等 唔會淨係食肉覺得單調 另有啤酒汽水 雖然選擇不多 但勝在有個沙律吧補救吓
2021-05-05
  • 安格斯漢堡扒
你冇睇錯我冇打錯🤪今次又係神石燒🐂不過今次介紹就係最近新開張嘅將軍澳分店喇😚我哋👫其實一直都好期待TKO依間分店,因為喺👧🏻東女屋企樓下咋🥰咁👦🏻就可以成日過嚟揾👧🏻食啦🥰•而且我都覺得將軍澳依間係最高質㗎😍空間上又會闊落啲 有房仔💁🏽‍♀️自助吧仲有兩邊💁🏽‍♀️有埋薯仔沙律🥗添呀🤓❗️麵豉湯 白飯 沙律任你吃相信大家都知💛—————————————————————————👧🏻神石美國極級天然牛扒🐂 & 匈牙利鴨肝 午市套餐 $89·冇睇錯❗️我哋又係講返同一款燒牛呀🤣心諗做咩又講🥴但唔同分店其實質素都會有唔同㗎🤓我覺得將軍澳依間嘅🐂嫩滑度最高❗️用入口即融嚟形容一啲都唔誇張😍而且牛鮮味最突出,唔使點加調味料都感受到原本鮮味🥰 見到佢一上碟🐂都係2,3成熟,咁再燒多陣就啱啱好❗️耐咗就well-done㗎喇💁🏽‍♀️•依間分店令我surprise嘅位除咗牛最高質,就係佢嘅薯仔沙律🥗因為我喺其他分店係冇見過有🥔🥗💁🏽‍♀️ 味道上覺得唔錯 唔會有太膩嘅感覺🤪你知啦 好怕食肥🤣食落仲粉粉地添😝•湯就一般可以再熱啲💁🏽‍♀️ 飯口感正常 粒粒分明冇過硬過淋💁🏽‍♀️••••••••••••••••••••••

有埋薯仔沙律🥗添呀🤓❗️
麵豉湯 白飯 沙律任你吃相信大家都知💛
—————————————————————————

👦🏻西男最愛嘅鴨肝多士💛💛💛

我覺得依個餐會係午市限定入面最抵食嘅一個🤤因為依個鴨肝多士單叫成三十幾蚊一舊🥲所以午市限定有塊扒加個多士都只係89蚊🙊真心真。抵🤩鴨肝本身夠哂羶味🤪可能唔係個個人都鐘意🤭所以佢跟上一塊多士😛一擺入口🤤佢又唔係好油或者好多肥膏😬但係你會食到佢一啲油份出黎😋羶味會被多士嘅味道所中和🤪一啲都唔油膩😬雖然佢係鴨嘅肝但係只有好少嘅內臟味😚同你去食一塊燒鴨差唔多😙但係依度仲有塊多士令你冇咁容易食膩😍

👦🏻表示:雖然講到咁好食😂但係食得多始終都會厭或者膩🤓而且內臟嘅膽固醇都高架🥶所以一個月一次可以了👍🏻

————————————————————————
📍將軍澳重華路8號東港城2樓265號舖

2021-04-19
  • 匈牙利鴨肝多士
2021-04-19 1252 瀏覽
係Deliveroo叫左個珍寶帶子拼黑毛和牛膈肌150g外賣首先份量總共只得6片有根既唔知咩部位既牛 80g份量都唔知有無 個底仲要墊左d蘿蔔絲係到扮多隔離粒帶子仲要同普通帶子刺身個d 1樣size 到底邊到珍寶85折折左都要165蚊 外賣就可以欺騙顧客?前日就咁叫個牛膈肌加麵鼓湯同野飲都只係133 d牛都叫正正常常係無150g 今次貴左無湯無野飲你比d咁既帶子同牛我?新開無耐就咁樣呃顧客 以後都唔會再幫襯呢間野
85折折左都要165蚊 外賣就可以欺騙顧客?

新開無耐就咁樣呃顧客 以後都唔會再幫襯呢間野
2021-04-19
60 分鐘 (外賣送餐)
原本OpenRice 8:00已經book咗位,但係見到門口有人龍💛💛諗緊其實係唔係要排隊呢?都係去問一問職員⋯因為book咗位嘅關係好快就即刻帶左我哋入座,唔算等得好耐。講返食物先,叫咗個300幾蚊既二人餐,有兩隻蝦,西冷,雞扒,美國黑毛和牛,雖然三百幾蚊,但係啲牛非常Juice,同埋外出用餐好怕食蝦(因為實在太懶😂)但係呢度嘅蝦就咁搵叉,叉住一扯起就食得,對於懶人來講十分好😋😋另外沙律同埋飯素白飯都係自助嘅。可能唯一要彈嘅係,枱面比較油。但見到店員客人一離座就努力清潔👍🏻

2021-04-18
10 分鐘 (堂食)
用餐優惠
優惠券
2021-04-16 834 瀏覽
今晚叫了一份神石燒美國黑安格牛頸脊,肉質鮮嫩多汁,尤其醬汁味道有驚喜嘅感覺,令味道提升。店內提供日本珍珠米飯、薯仔沙律、味增湯、雜菜放題。日本珍珠米飯🍚配牛頸脊一流薯仔沙律🥗內蒟蒻令沙律有咬口味增湯味道偏鹹總結:一份用心製作嘅驚喜

店內提供日本珍珠米飯、薯仔沙律、味增湯、雜菜放題

日本珍珠米飯🍚配牛頸脊一流
薯仔沙律🥗內蒟蒻令沙律有咬口