2017-12-02 96 瀏覽
兆萬一向出名食放題,基本上層層都有一間放題,呢間係兆萬傳說中最好食嘅放題,所以我同我男朋友就食呢間啦通常我一入去都會睇吓飲品櫃同甜品櫃,飲品櫃裏面有有幾款韓國飲品,都幾多選擇甜品櫃,有奶凍、泡芙、啫喱等等隔離仲有雪糕櫃添跟着講吓食物方面,先來食刺身,款式應有盡有,帶子好鮮味,蝦夠鮮甜,八爪魚好味呢個係我男朋友至愛, 翻啅左兩次,本身我都唔好食羊架,但係食落唔蘇,我都覺得唔錯辣炒硯,好惹味花之戀必食,好味,細細舊一啖落口呢個有驚喜,好味,甜甜地,不過已經唔記得咩名臨走仲有韓國雪條每人一條,正呀最後最後,真係要讚讚入面既侍應、經理,真係好好服務

甜品櫃,有奶凍、泡芙、啫喱等等

隔離仲有雪糕櫃添

辣炒硯,好惹味

花之戀必食,好味,細細舊一啖落口

呢個有驚喜,好味,甜甜地,不過已經唔記得咩名

臨走仲有韓國雪條每人一條,正呀

最後最後,真係要讚讚入面既侍應、經理,真係好好服務
2017-12-02 103 瀏覽
十點七八打電話問可以食到幾點,區地講開到凌晨兩點,食就進台兩個鐘任食!結果我進台四十幾分鐘同我地講要截單!仲話有得打邊爐,結果到最後同我講吾好意思漏單,(當時我截單時已經有提醒工作人員幫我追)d野食麻麻地,地方窄,係一次極唔好的飲食體驗!🈚下次啦
2017-12-01
25 分鐘 (堂食)
宵夜
2017-11-24 150 瀏覽
表弟表妹第一次過來香港,佢地比較撿飲摘食,但聽聞對壽司有興趣,於是上網睇邊間抵食,最後撿左呢間帶佢地來放題,定左5點半,五位。五個人一千幾蚊,話節假日要加十,暑假又加十,兼加一,加加埋埋,一個人都差唔多二百幾,一滴都唔抵咯,食物難食過雷門咯,又少野食~表妹表弟只飲野,話唔好食,浪費食物又浪費金錢~邊有客人話無要凍飲,服務員話無,全係雪凍既。不如加多30蚊,去大喜屋食,起碼滴野食質素好好多~總體來講,唔抵食。
2017-11-19 286 瀏覽
星期日12點幾走黎食,見咁多好評諗住唔差,點知中伏....一入去已覺得地板唔乾淨,勁痴立立咁,不過算,野食好就可以接受...但除左刺身之外,其他野食等勁耐都未黎,又漏單嚴重,人手明顯不足,要催單幾次先上,搞到完全冇心機食仲有明明話係松葉蟹棒,原來只不過係買番黎既蟹柳,唔係咁都拎出黎生食刺身除左三文魚外都好麻麻,帶子唔鮮仲有陣腥味,經過今次決定以後唔食兆萬放題,又唔係特別平,加埋一都差不多兩舊水,有大把好選擇
星期日12點幾走黎食,見咁多好評諗住唔差,點知中伏....

刺身除左三文魚外都好麻麻,帶子唔鮮仲有陣腥味,

和牛壽喜燒
海老天婦羅
牛柳粒
2017-11-19
2017-11-13 128 瀏覽
最愛吃放題既我又時候搵番間好味既放題餐廳食下,今次就黎到神戶屋試下!餐廳是在旺角中心地區,交通方面,很適合我這種愛逛街後大吃特吃的人,而座位也算是非常適服不會很迫~壽司是我覺得非常值得推介的食物之一,勁香黑松露味,料又多!整體味道有水準!刺身款式很多,點多少便送來多少,沒有任何漏單情況,三文魚和其他刺身全部厚切,非常豐盛點了幾款天婦羅,等了10分鐘就送上,味道很好,外層炸得香脆,尤其蝦天婦羅特別好味沒想到放題還有這種炒菜吃,水準也不過不失~鍋物的份量很好,不會太多,不然就吃不下其他的了~呢個串燒蝦味都好新鮮最後,很得一提,這裏的甜品有水準,不會很甜~心大軟是我最推介的這間放題的性價比絕對超高,可以翻食~

沒想到放題還有這種炒菜吃,水準也不過不失~
鍋物的份量很好,不會太多,不然就吃不下其他的了~
呢個串燒蝦味都好新鮮
這間放題的性價比絕對超高,可以翻食~
2017-11-01
2017-11-12 132 瀏覽
行完街已經好晏,突然口痕想食好多好多野😝喺朋友介紹下,揀左喺附近兆萬既神戶屋放題😙😙 同其他放題一樣有刺身,壽司,天婦羅等等 有好多選擇👻另外仲有韓國料理,韓式炸物,牛肉鍋等😜值得讚既係服務態度好好,平時食放題都無乜服務態度可以享受到😂 呢度會見你就食鍋,比定幾張紙巾你,見你著嬲,又會睇吓洗唔洗較細冷氣💕💕 一坐低,我地即刻叫個刺身拼盤😋😋 我地兩個人叫左好多👻 真係會tick幾多黎幾多😆成個拼盤好靚,即刻影多幾張相呃吓like! 刺身整體都幾新鮮😚其中帆立貝刺身超得我心,超厚身,好鮮💕 另外螺肉,鮑片,三文魚都好好食,八爪魚好爽😆一向都好中意食火炙壽司,呢度一啲都唔會失望🤣好中意火炙岩鹽燒三文魚腩壽司嗰種入口即融既感覺,仲有油脂慢慢滲出🤤 另外,火炙松葉蟹棒壽司🍣仲有啲沙律醬喺上面,好味😙 黑松露玻璃蝦壽司亦都推介大家點,一放入口有好濃嘅黑松露味,玻璃蝦亦都好鮮味同黑松露好夾😋😋😋👍🏼另外,亦都點左普通壽司🍣味道正正常常👅卷物水準偏高😙芝士鰻魚卷🐠配上醬汁同芝麻,鰻魚都幾大舊,加埋芝士好夾好好味💋 另外🥑牛油果軟殻蟹卷好驚喜👍🏼💕幾新鮮既配搭,一放入口,牛油果已經開始融化,陣陣香味慢
行完街已經好晏,突然口痕想食好多好多野😝喺朋友介紹下,揀左喺附近兆萬既神戶屋放題😙😙 同其他放題一樣有刺身壽司,天婦羅等等 有好多選擇👻另外仲有韓國料理,韓式炸物,牛肉鍋等😜

另外,亦都點左普通壽司🍣味道正正常常👅

卷物水準偏高😙芝士鰻魚卷🐠配上醬汁同芝麻,鰻魚都幾大舊,加埋芝士好夾好好味💋 另外🥑牛油果軟殻蟹卷好驚喜👍🏼💕幾新鮮既配搭,一放入口,牛油果已經開始融化,陣陣香味慢慢滲出,配上軟殻蟹幾特別😝

放題必有既黃金芝士燒蠔,芝士燒到焦焦的,好香口🧀

至於韓式炸物,我非常推薦炸鮮奶,奶味超級濃,外脆內裏充滿牛奶味🍼🍼點了又點💕👻
另外,炸雪糕亦非常特別,外面熱熱的,入面冰冰的,係芒果味雪糕,感覺非常有趣,建議想睇後盡快食,避免雪糕溶了👻

不得不提嘅鐵板一口和牛粒,調味非常之好🐮一試難忘😚😚牛味好出,味道好豐富

點少得火鍋,呢個係牛肉壽喜燒鍋,唔好以為放題嘅邊爐就會好hea,佢啲牛好肥美,份量好多🤣 湯底如果淡番少少會更好

最後,甜品選擇唔算好多,有啫喱,有牛奶布甸🍼🍼牛奶布甸非常之滑,亦都夠甜👍🏼👍🏼
2017-11-12 112 瀏覽
早排工作有d忙,所以決定book定位去食個放題輕鬆下。lee一餐最後都冇令我失望😆一去到就feel到d員工好nice又主動👍🏼會問我哋駛唔駛落左刺身同小食先。刺身黎講,我本身最鍾意食三文魚,今次都有番咁上下水準。盤刺整體都好吸引,一拎黎就覺得好靚好新鮮😋👍🏼帶子夠哂肥美,蝦又鮮甜,仲好爽口🤤其中比較特別嘅係有泰式刺身蝦。另外壽司都幾高水準,火炙三文魚入口即溶。松露蝦都非常出色,未食已經聞到好香🤤另外,蟹棒壽司都好野味,d芝士仲好重手👍🏼👏🏼👏🏼熟食方面都唔差,當中我好欣賞嘅,就係呢份羊架。佢嚟到嗰陣時,其實我對佢冇乜好感,因為我覺得佢嘅賣相有d普通😂食咗一啖就佢改觀,咬落去非常之鮮味,有d肉地,但又唔會太油膩。😋😋😋另外,我想介紹一下天婦羅。佢哋嘅質素唔錯,而當中最特別嘅就係有香蕉天婦羅🤣 可能係我孤陋寡聞,但係香蕉天婦羅真係第一次見,亦都驚起地好😂👍🏼總括黎講,呢一餐非常之唔錯,服務周到,食物質素又高,下次想食放題嘅時候可以再戰一次👍🏼

2017-11-11 226 瀏覽
平時很少吃放題,今晚等朋友在旺角收工,在想不到吃什麼的情況下找了間有不少好評的放題。*刺身食放題點會唔叫刺身?!因為每樣都想試,所以都每樣叫了少少;最好食的就是帶子、甘蝦和三文魚,每樣都算新鮮;其他就普普通通,不過不失。另外就是壽司,個人偏好火炙的,一定不會太難食。*火炙岩鹽燒三文魚腩壽司三文魚腩入口即溶好有油脂味。*火炙玻璃蝦壽司玻璃蝦爽口。*神戶和牛卷和牛卷比較乾身了一點。*牛油果軟蟹卷軟蟹夠脆,牛油果都好淋。*珍寶帶子壽司帶子都算新鮮。*鐵板一口和牛粒和牛粒好淋,味道不會太咸。炸物比較有驚喜*韓國蜂蜜芥末炸雞炸雞有點似大大舊的麥樂雞,沾上蜂蜜芥末醬,甜甜的。*韓國炸鮮奶炸鮮奶外脆內軟,甜甜的,少有放題可以食。*日本芝士年糕芝士年糕煙煙UNUN,一人一半開心SHARE就不會太膩。*日本香芋丸味道偏甜,有年糕的煙UN。

*刺身
放題點會唔叫刺身?!
因為每樣都想試,所以都每樣叫了少少;
最好食的就是帶子、甘蝦和三文魚,每樣都算新鮮;
其他就普普通通,不過不失。
刺身

另外就是壽司,個人偏好火炙的,一定不會太難食。

*火炙岩鹽燒三文魚腩壽司
三文魚腩入口即溶好有油脂味。
火炙岩鹽燒三文魚腩壽司

*火炙玻璃蝦壽司
玻璃蝦爽口。
火炙玻璃蝦壽司

*神戶和牛卷
和牛卷比較乾身了一點。
神戶和牛卷

*牛油果軟蟹卷
軟蟹夠脆,牛油果都好淋。
牛油果軟蟹卷

*珍寶帶子壽司
帶子都算新鮮。
珍寶帶子壽司

*鐵板一口和牛粒
和牛粒好淋,味道不會太咸。
鐵板一口和牛粒

炸物比較有驚喜
*韓國蜂蜜芥末炸雞
炸雞有點似大大舊的麥樂雞,沾上蜂蜜芥末醬,甜甜的。

*韓國炸鮮奶
炸鮮奶外脆內軟,甜甜的,少有放題可以食。

*日本芝士年糕
芝士年糕煙煙UNUN,一人一半開心SHARE就不會太膩。

*日本香芋丸
味道偏甜,有年糕的煙UN。
2017-11-07
火炙岩鹽燒三文魚腩壽司
神戶和牛卷
牛油果軟蟹卷
珍寶帶子壽司
鐵板一口和牛粒
2017-11-10 124 瀏覽
約朋友食飯,佢過好耐冇食過放題好想食!依家日式放題愈開愈多,好難選擇我對放題既要求最緊要有帆立貝、蝦同象拔蚌,最好有埋海膽上網搵下見到呢間放題完全符合我既要求,訂座仲有海膽送一定要試下呢間首輪刺身會有一張特別既點菜紙,店員話會優先處理呢個做法好體貼!一坐低唔使等好耐已經有得食首輪刺身!刺身好新鮮,而且種類算好多,淨係蝦都有四五款,真係淨係食蝦都回本!訂座送既海膽一啲都冇欺場!份量唔少仲好新鮮叫完刺身既首要任務就係要睇佢個雪糕櫃,有雪米糍!另外仲有個甜品櫃有奶凍、豆腐花等等,非常不錯睇完甜品當然要睇飲品!飲品都有好多選擇!有汽水有韓國飲品有啤酒仲有蘭香子坐暖張椅就可以開始叫熟食,燒菠蘿必點!酸酸甜甜好開胃另外呢個燒海蝦都好鮮甜!食到真係新鮮既活海蝦!個人最愛的一口甜蕃薯、粟米好甜,仲有炒什菌呢間放題既天婦羅都好出色,忍唔住encore左兩次仲有清酒煮蜆,蜆冇沙新鮮,不錯!天婦羅中首推呢個炸香蕉!外脆內軟,香蕉炸完後更香口,好好味!真心推薦!人大左開始食量細左估唔到食左一round刺身已經開始飽!但都堅持要叫多一次帆立貝同海蝦,太好味了!食到捧住個肚走!食放題真係好有罪惡感,但又好滿足!臨
約朋友食飯,佢過好耐冇食過放題好想食!
依家日式放題愈開愈多,好難選擇
我對放題既要求最緊要有帆立貝、蝦同象拔蚌,最好有埋海膽

上網搵下見到呢間放題完全符合我既要求,訂座仲有海膽送
一定要試下呢間

首輪刺身會有一張特別既點菜紙,店員話會優先處理
呢個做法好體貼!一坐低唔使等好耐已經有得食

首輪刺身刺身好新鮮,而且種類算好多,淨係蝦都有四五款,真係淨係食蝦都回本!訂座送既海膽一啲都冇欺場!份量唔少仲好新鮮

坐暖張椅就可以開始叫熟食,燒菠蘿必點!酸酸甜甜好開胃
另外呢個燒海蝦都好鮮甜!食到真係新鮮既活海蝦!

個人最愛的一口甜蕃薯、粟米好甜,仲有炒什菌

呢間放題既天婦羅都好出色,忍唔住encore左兩次
仲有清酒煮蜆,蜆冇沙新鮮,不錯!

人大左開始食量細左

食到捧住個肚走!食放題真係好有罪惡感,但又好滿足!臨走見到個雪條櫃,又係訂座既優惠!整體呢間放題性價比都算高,刺身種類夠多!食物快上冇漏單,店員都幾好態度!不錯

2017-11-10 82 瀏覽
對兆萬中心的放題一向抱有偏見,加上早陣子也曾光顧較底層一放題店,需則未算中伏,但也吃得並不理想。今次又再到兆萬並不是本人意願,而是臨時被動地給訂了2人放題,皆因同行者叫我相信他,今次這裡放題應該會使我滿意,因有朋友試過。皆因訂了5點15分非繁忙時段,所以可安排坐四人卡位,就算叫了刺身及各類壽司和熱食等,亦有位置安放。1.刺身款類多並有蟹拑,新鮮程度🆗2.壽司size正常,味道👍3.炸物味道也🆗,脆道也適中 4.羊架肉質很鮮嫩,味道💯5.炒蜆好味程度💯,全晚order了5次以上6.2人可選取免費生蠔1隻及海膽1份(生蠔)🆗(海膽)鮮甜,但所謂1份是得很少7.每枱可免費煲仔牛肉鍋1份,還可任食某些火鍋配料(不需另外收費)由於任食款式都未能食齊,就算有幾款加推價錢食物我們也沒有upgrade。到埋單2位放題連加一合供380元有找。這個價錢這個放題也算大滿足。至於侍應服務很好。但人手稍為不足,但仍很有效率出食物及收碟。至於漏單並冇,出食物時間也正常。最差只可說是環境並不美觀。
1.刺身款類多並有蟹拑,新鮮程度🆗
2.壽司size正常,味道👍
3.炸物味道也🆗,脆道也適中
4.羊架肉質很鮮嫩,味道💯
5.炒蜆好味程度💯,全晚order了5次以上
6.2人可選取免費生蠔1隻及海膽1份
(生蠔)🆗(海膽)鮮甜,但所謂1份是得很少
到埋單2位放題連加一合供380元有找。
這個價錢這個放題也算大滿足。
部份刺身

火炙壽司
鼓椒炒蜆
羊架
2017-11-09 4046 瀏覽
朋友話成日食日式放題有D悶佢就提議話去試試日韓匯雜型式既放題有咁特別既野奶油包就決定去試試一去到就覺得選擇唔少點菜紙由A到J日式韓式任君選擇真心覺得唔錯朋友知我鍾意食刺身就點左好大盤刺身入面有蟹棒,三文魚,帶子,海膽,甜蝦…應有盡有奶油包就好鍾意食海膽既但係有D海膽唔新鮮係會有怪味而呢度就冇三文魚就好肥美蟹棒都係同出面冇咩分別帶子都幾鮮甜再嚟個好多汁既燒菠蘿睇我咁講都知佢既重點係多汁多成一咬一啖就漏汁之後仲有蒸蛋同溫泉蛋2個都唔錯不過如果可以咸返D會好D因為2個食落去都唔咸仲有朋友點左韓式既牛栢葉同帆立貝Well…真係辣到奶油包要立即飲野沖完佢仲有一樣好奇妙既野…就係蚊型甜品 – 心太軟一啖就食左落肚不過都有D流心既之後仲有串燒…燒五花腩同雞軟骨2個都係辣既上面有D好似七味粉既野而炸物方面我地要左網紙蝦卷,吉列大蝦,炸雞,芝士年糕同埋奶油包至喜歡既炸榴槤當然唔少得日式天婦羅食完呢D我地覺得唔係好夠喉所以就叫左個韓國部隊鍋一上枱見到有埋個辛辣面就覺得都幾正宗咁不過比較可惜既係佢既辣係甜辣即刻有種食緊炸雞味既部隊鍋
朋友話成日食日式放題有D悶
日式韓式任君選擇
真心覺得唔錯
朋友知我鍾意食刺身
就點左好大盤刺身

入面有蟹棒,三文魚,帶子,海膽,甜蝦…
應有盡有

不過如果可以咸返D會好D
因為2個食落去都唔咸
仲有朋友點左韓式既牛栢葉同帆立貝
Well…真係辣到奶油包要立即飲野沖完佢
仲有一樣好奇妙既野…
就係蚊型甜品 – 心太軟
一啖就食左落肚
不過都有D流心既
之後仲有串燒…
燒五花腩同雞軟骨

2個都係辣既
上面有D好似七味粉既野
而炸物方面
我地要左網紙蝦卷,吉列大蝦,炸雞,芝士年糕

同埋奶油包至喜歡既炸榴槤

不過比較可惜既係佢既辣係甜辣
即刻有種食緊炸雞味既部隊鍋
2017-11-02
2017-11-08 132 瀏覽
已經唔係第一次來喇,之前服務態度幾好,仲記得店員幫我解凍付味螺肉,但今次來呢,開頭都OK,不過我同朋友兩人去就要搭檯,但好彩我地要求下最後都唔洗搭,餐單無左付味螺肉有dd失望,之後上食物都OK,雖然唔係話好新鮮但對得住個價錢,之後上左個火鍋仔,(其實唔想噶話我無錦火😡)因為上左火鍋之後,一路叫店長加湯,第一次話轉個頭過來加,第二次當睇唔到,第三同佢講都係無影,好失望。以後可能會轉其他地方,可能因為人手唔夠,但已經心淡,如果係其他員工我可以理解,但店長佢都係如此我就無辦法接受。
2017-11-08
5 分鐘 (堂食)
2017-11-06 113 瀏覽
最近瘋狂地迷上愛食放題, 所以今日來到美食集中地兆萬中心搵嘢食,兆萬中心大多數嘅放題餐廳我都試過 唯獨是呢一間暫未試過打算今晚試!餐廳嘅格局尚算非常寬敞, 沒有太侷促嘅感覺, 而人亦不算多。餐廳嚟飲品以大路嘅紙包同罐裝飲品為主。相信好多人同我一樣,黎得食放題都主要係為咗食刺身, 所以點一盤包羅萬有嘅刺身拼盤係必然之選, 呢度值得一讚嘅係刺身選擇種類非常多, 包括有我最愛嘅甜蝦刺身亦係非常大隻, 而其他刺身亦都好新鮮!食完凍嘢梗係要食啲熱野暖暖肚, 呢個一口和牛非常有水準, 食落有牛味唔會太煙韌!壽司方面我就點左油甘魚,玻璃蝦及三文魚, 最大特色係個面都鋪咗黑松露,食落有層次。鹽燒大蝦非常惹味,而且燒得啱啱好, 又唔會太黏殼,要夠新鮮嘅蝦先可以做到芝士炸年糕入面充滿暖笠笠嘅芝士, 而且食落鬆軟好味最後飲埋一碗我最愛嘅麵豉湯甜品有我最鍾意嘅燒菠蘿, 一啲都唔酸而且又夠消滯雪條選擇多,大多數係韓國品牌嘅雪條為主, 當中有幾款係我覺得好好味嘅!

餐廳嚟飲品以大路嘅紙包同罐裝飲品為主。

芝士炸年糕入面充滿暖笠笠嘅芝士, 而且食落鬆軟好味

最後飲埋一碗我最愛嘅麵豉湯

甜品有我最鍾意嘅燒菠蘿, 一啲都唔酸而且又夠消滯

2017-11-01
2017-11-06 157 瀏覽
$189任食任飲嘅《旺角神戶屋日韓放題》,好抵食。刺身「甜蝦」雖然細細隻,但係食落去好鮮甜爽口,一次過食咗十幾廿隻。「帶子」好大隻,聞落去好新鮮,同樣地食落去好鮮甜,點少少豉油Wasabi都已經好夠味道。「手握壽司」同埋「軍艦」款式都多元化。「三文魚壽司」「帶子壽司」面頭有一點黑松露醬做點綴,細細件好的骰,食落口一啖就食晒,好味道。「藍鯨拖羅蓉軍艦」同樣地非常新鮮,有入口即溶嘅感覺,滿口都係香濃嘅拖羅碎味道。熟食「鐵板馬拉盞炒通菜」遠處都聞到好香嘅馬拉盞味道,通菜非常入味,有少少辣嘅味道,更為滋味。「燒羊架」同樣都係我至愛,燒得好香,而且一啲都唔「騷」,好大件啖啖肉,必食之選。「炸天婦羅大蝦」「牛肉海鮮鍋」都好好食,太多款式食物不能盡錄,但都非常新鮮滋味。「迷你心太軟」我哋即刻叫咗兩個試吓,估唔到水準同出面糖水舖嘅水準一樣,甜味剛剛好,而且有好濃郁嘅香濃朱古力味道,嚟到一定要試吓!除此之外甜品仲有韓國雪條,仲要係唔同味道,另外仲有雀巢雪糕杯,就連甜品都咁多元化。食咗咁多野,仲要任飲任食,最後埋單都只係$400左右,仲要係一人$200,簡直係非常超值!
$189任食任飲嘅《旺角神戶屋日韓放題》,好抵食。

刺身
「甜蝦」
雖然細細隻,但係食落去好鮮甜爽口,一次過食咗十幾廿隻。
「帶子」

「手握壽司」同埋「軍艦」款式都多元化。
「三文魚壽司」「帶子壽司
「藍鯨拖羅蓉軍艦」

熟食
「鐵板馬拉盞炒通菜」

「燒羊架」

「炸天婦羅大蝦」「牛肉海鮮鍋」
都好好食,太多款式食物不能盡錄,但都非常新鮮滋味。

「迷你心太軟」

2017-11-05 68 瀏覽
「神戶屋日韓放題」有優惠價錢可以任飲任食,即刻去試吓。刺身有多種選擇我哋就叫左一個刺身拼盤,當中嘅三文魚非常新鮮。壽司有我最鍾意嘅火炙,壽司飯一啲都唔散,手握得有技巧。燒物方面,叫做我最鍾意嘅燒煆,食落去爽口彈牙人蔘雞湯入面更加有原隻切好咗嘅雞,肉質軟林林。蔬菜都炒得好有鑊氣,食落去好香口滋味。甜品都有唔同味道嘅雪糕杯,全部都係雀巢牌子,另外雪櫃僅有奶凍、啫喱等等我最鍾意嘅芝麻雞翼炸得非常香脆可口,肉質滑嫩,好滋味。另外在叫左一碟小炒同埋小食,食物嘅種類繁多,未能一一盡錄,不過食完真係值回票價,因為每一款食物都非常新鮮,下次會再帶幾個朋友再嚟試吓。
「神戶屋日韓放題」有優惠價錢可以任飲任食,即刻去試吓。

壽司有我最鍾意嘅火炙,壽司飯一啲都唔散,手握得有技巧。

燒物方面,叫做我最鍾意嘅燒煆,食落去爽口彈牙

人蔘雞湯入面更加有原隻切好咗嘅雞,肉質軟林林。

蔬菜都炒得好有鑊氣,食落去好香口滋味。

我最鍾意嘅芝麻雞翼炸得非常香脆可口,肉質滑嫩,好滋味。