2017-11-12
行完街已經好晏,突然口痕想食好多好多野😝喺朋友介紹下,揀左喺附近兆萬既神戶屋放題😙😙 同其他放題一樣有刺身,壽司,天婦羅等等 有好多選擇👻另外仲有韓國料理,韓式炸物,牛肉鍋等😜值得讚既係服務態度好好,平時食放題都無乜服務態度可以享受到😂 呢度會見你就食鍋,比定幾張紙巾你,見你著嬲,又會睇吓洗唔洗較細冷氣💕💕 一坐低,我地即刻叫個刺身拼盤😋😋 我地兩個人叫左好多👻 真係會tick幾多黎幾多😆成個拼盤好靚,即刻影多幾張相呃吓like! 刺身整體都幾新鮮😚其中帆立貝刺身超得我心,超厚身,好鮮💕 另外螺肉,鮑片,三文魚都好好食,八爪魚好爽😆一向都好中意食火炙壽司,呢度一啲都唔會失望🤣好中意火炙岩鹽燒三文魚腩壽司嗰種入口即融既感覺,仲有油脂慢慢滲出🤤 另外,火炙松葉蟹棒壽司🍣仲有啲沙律醬喺上面,好味😙 黑松露玻璃蝦壽司亦都推介大家點,一放入口有好濃嘅黑松露味,玻璃蝦亦都好鮮味同黑松露好夾😋😋😋👍🏼另外,亦都點左普通壽司🍣味道正正常常👅卷物水準偏高😙芝士鰻魚卷🐠配上醬汁同芝麻,鰻魚都幾大舊,加埋芝士好夾好好味💋 另外🥑牛油果軟殻蟹卷好驚喜👍🏼💕幾新鮮既配搭,一放入口,牛油果已經開始融化,陣陣香味慢
另外,亦都點左普通壽司🍣味道正正常常👅
卷物水準偏高😙芝士鰻魚卷🐠配上醬汁同芝麻,鰻魚都幾大舊,加埋芝士好夾好好味💋 另外🥑牛油果軟殻蟹卷好驚喜👍🏼💕幾新鮮既配搭,一放入口,牛油果已經開始融化,陣陣香味慢慢滲出,配上軟殻蟹幾特別😝
放題必有既黃金芝士燒蠔,芝士燒到焦焦的,好香口🧀
至於韓式炸物,我非常推薦炸鮮奶,奶味超級濃,外脆內裏充滿牛奶味🍼🍼點了又點💕👻
另外,炸雪糕亦非常特別,外面熱熱的,入面冰冰的,係芒果味雪糕,感覺非常有趣,建議想睇後盡快食,避免雪糕溶了👻
不得不提嘅鐵板一口和牛粒,調味非常之好🐮一試難忘😚😚牛味好出,味道好豐富
點少得火鍋,呢個係牛肉壽喜燒鍋,唔好以為放題嘅邊爐就會好hea,佢啲牛好肥美,份量好多🤣 湯底如果淡番少少會更好
最後,甜品選擇唔算好多,有啫喱,有牛奶布甸🍼🍼牛奶布甸非常之滑,亦都夠甜👍🏼👍🏼