2018-03-09 229 瀏覽
今日黎到人稱勇者塔嘅兆萬中心,即管試吓有幾勇者!嚟到神戶屋,環境裝修都唔錯!首先我哋叫咗一大盤刺身,賣相都10分唔錯!食落亦都十分新鮮和鮮甜。刺身來講生蠔、海膽、帶子都值得推介!然後我哋仲叫咗一煲部隊鍋,湯底10分濃郁,有韓式嘅味道仲有香濃嘅芝士係面!材料亦都10分足料。壽司卷色香味俱全,裏面的牛肉很滑,與壽司的燒汁配合得很好,食過返尋味。粟米香甜可口,很鮮嫩,配上綠色的香草點綴,突出了粟米的金黃色。

2018-03-09 79 瀏覽
黎到旺角梗係要食放題啦😍之前都食過神戶屋放題,覺得唔錯就同朋友再嚟多一次。佢啲嘢食種類都好多,有韓式日式😍試極都試吾哂😂😂有呢個和牛壽喜燒😍正正子食落去好滑啊~湯汁又好飲😍😍仲有豆腐吸晒啲湯嘅味道。跟住食放題一定要有刺身🙈其實我好欣賞佢嘅擺盆,真心放得好靚😴🎉影相一流😋😋😋😋仲有刺身真係好新鮮🙈最正就係個海膽😍😍😍又甜又新鮮,食完真係昇仙😍😍跟住呢就有個三文魚,我最鍾意佢啲冰夠凍。咁啲刺身呢就會比較好一啲,邊傾計邊食都唔會怕。跟住仲有個是炒蜆呢個真係推介😍😍炒得好香好入味,食落冇沙。仲有唔同種類嘅壽司🍣我幾鍾意佢食佢嘅壽司🍣細細舊唔怕飽仲有都整得幾有質素。仲有個芝士焗蠔都好正仲有好多唔同種類嘅甜品🍮有好多新款嘅雪糕同雪條,有芝士味嘅雪條,芒果味嘅雪條😘正😍有10多款飲品任飲包括我最愛無糖烏龍茶、韓國啤酒及韓國飲品等
佢啲嘢食種類都好多,有韓式日式😍試極都試吾哂😂😂

有呢個和牛壽喜燒😍正正子
食落去好滑啊~湯汁又好飲😍😍仲有豆腐吸晒啲湯嘅味道。

跟住食放題一定要有刺身🙈
其實我好欣賞佢嘅擺盆,真心放得好靚😴🎉
影相一流😋😋😋😋仲有刺身真係好新鮮🙈
最正就係個海膽😍😍😍
又甜又新鮮,食完真係昇仙😍😍

跟住呢就有個三文魚,我最鍾意佢啲冰夠凍。
咁啲刺身呢就會比較好一啲,邊傾計邊食都唔會怕。

跟住仲有個是炒蜆
呢個真係推介😍😍
炒得好香好入味,食落冇沙。

仲有唔同種類嘅壽司🍣
我幾鍾意佢食佢嘅壽司🍣細細舊唔怕飽
仲有都整得幾有質素。

仲有個芝士焗蠔都好正

仲有好多唔同種類嘅甜品🍮
有好多新款嘅雪糕同雪條,有芝士味嘅雪條,芒果味嘅雪條😘正😍

2018-03-08 71 瀏覽
一向好鍾意食放題我當然都唔例外同埋, 我仲比較貪心想搵D多種類o既放題餐廳希望可以樣樣都食d因為依間地點方便, 起旺角兆萬仲有日,韓,泰不同種類放題最緊要個刺身刺身有十六款帶子、三文魚、松葉蟹腳蚶、象拔蚌、甜蝦..樣樣都好新鮮, 份量足有訂位可以選擇原隻生蠔刺身同海膽或韓國雪條好正除左冷盤, 仲有熱盤黃金芝士燒廣島蠔超多芝士, 細細隻, 啱啱好,不太油膩鐵板一口和牛粒調味鹹度適中, 好香口,肉質軟身熱盤最吸引, 一定係芝麻雞翼雞軟骨,年糕外面脆口之餘,再加埋芝麻調味好食到食左成五六隻XD依度真係好多野食連壽喜燒同韓式芝士部隊鍋都有我地就揀左壽喜燒牛肉又肥又正!!我個FD好大食佢話晚餐一定要食碗飯或者麵先夠盡興所有再叫左個拉麵, 估唔到放題都整得咁好食~二百幾蚊食到咁多野, 仲要樣樣都咁高水準, 依間性價比一流呀!!
一向好鍾意食放題
我當然都唔例外
同埋, 我仲比較貪心
想搵D多種類o既放題餐廳
希望可以樣樣都食d

因為依間地點方便, 起旺角兆萬
仲有日,韓,泰不同種類

放題最緊要個刺身
刺身有十六款
帶子、三文魚、松葉蟹腳蚶、象拔蚌、甜蝦..
樣樣都好新鮮, 份量足

有訂位可以選擇原隻生蠔刺身同海膽或韓國雪條
好正

除左冷盤, 仲有熱盤
黃金芝士燒廣島蠔
超多芝士, 細細隻, 啱啱好,不太油膩

鐵板一口和牛粒
調味鹹度適中, 好香口,肉質軟身

熱盤最吸引, 一定係芝麻雞翼雞軟骨,年糕
外面脆口之餘,再加埋芝麻調味
好食到食左成五六隻XD

依度真係好多野食
連壽喜燒同韓式芝士部隊鍋都有
我地就揀左壽喜燒
牛肉又肥又正!!

我個FD好大食
佢話晚餐一定要食碗飯或者麵先夠盡興
所有再叫左個拉麵, 估唔到放題都整得咁好食~

二百幾蚊食到咁多野,
仲要樣樣都咁高水準, 依間性價比一流呀!!
2018-03-08 72 瀏覽
兩個人被安排到四人座位,所以特別闊落😀首先一坐低,會擺左碟前菜同醬油,有海帶,螺肉同八瓜魚!都夠凍同係好食既!然後比左兩張紙我地,一張係送既火鍋,有兩種湯底可以選,另一張係訂座的話還有生蠔或海膽送! 揀左兩樣各一。火鍋好快就上左,有肥牛,金菇,同有d菜,我們選了日本和牛壽喜燒,個湯底都好夠味,而且d菜索哂d汁,d菜入哂湯底既味,肥牛肥瘦適中!口感都非常唔錯!之後落了單既食物徐徐送上,芝士焗蠔焗到岩岩好!個份量係一杯仔,個蠔焗完仲好大隻!食落新鮮夠熱,而且唔會話縮到勁細😋有d 薯蓉,食落勁惹味!都係必點既食物。另外,預先訂座送既蠔都好大隻,好新鮮完全無腥味,原隻連殻上,連埋刺身拼盤一起到,三文魚每片都厚厚的, 下面有冰墊住上,夠凍,味道亦好新鮮,係放題入面意外地驚喜。另外蝦刺身有分甜蝦同赤蝦,我們兩隻都有點,赤蝦食落比較有口感,甜蝦則比較鮮甜,兩者都不錯。意想不到地刺身還比熟食更好食。十分推介刺身😋特別喜歡吃生蠔的朋友一定會喜歡。蟹粥都好好味,入面有蟹肉食下,而且個粥有蟹味,煲得算係唔錯。燒羊架,燒得剛剛好,來到時還是熱辣辣的,唔會好穌,而且肉好鬆軟同嫩口。飲品方面都幾多選擇,有盒裝,

飲品方面都幾多選擇,有盒裝,罐裝同支裝果汁氣水係雪櫃備任飲。

食到飽最後當然是吃甜品時間,點了心太軟,味道不錯,甜度岩岩好,而且細細個,就算食得好飽都會食得落。

其他既甜品就係外面甜品自助區,有牛奶布甸,質地好滑而且好香奶味,最後仲食左杯雀巢朱古力味雪糕😀。

餐廳座位都好滿下,建議想食前先訂座,希望餐廳可以保持食物水準。,
2018-03-07 140 瀏覽
年初八放工約左朋友食個晚餐 開openrice睇搵到li間收零晨2點 而且評分算好, 就去試試, 入座10點9 12點last oder. $209加一第1樣叫既食物 當然係刺身 再來就點其他熟食 刺身算是唔錯 ,而且點5件真出5件 冇比小既情況 都算新鮮 種類算比其他放題多幾款 蝦刺身已有幾款 泰國生蝦都有! 但熟食部份,令我深深感到中伏,我都明白 放題餐廳忙 其實有某部份食物都係先整定 再叮番熱既 。。但li間係全部全部全部都係叮番熱 (除炸物外),其實外面坐係望到入廚房 仲有食物黎到, 一摸到隻碟就知, 成隻碟都係熱 ,,叮唔緊要 真係唔緊要 ,,重點係 全部熟食都係凍 ,係微暖, 外面係微微暖, 入面係凍,就算難食都好 至小係米應該係熱身嫁呢, 比d凍既熟食出黎比人食 , 曼魚炒飯係凍, 曼魚汁係臭, 一口牛係凍既 ,仲有咩韓式牛柏葉 帶子 又冇味又係微暖 但本身唔係凍食黎 ,,好多熟食都係凍 。。。。。仲有次次放題必點既燒牛舌,,我食其他放題, 其實食得到係即燒 or燒定 再翻燒 。。。但li間 又係搵個錫紙兜, 放係碟上面 叮番熱既, 夾開塊牛舌, 見到個兜出哂
年初八
放工約左朋友食個晚餐

第1樣叫既食物 當然係刺身
再來就點其他熟食

。。。。。仲有次次放題必點既燒牛舌,,我食其他放題, 其實食得到係即燒 or燒定 再翻燒 。。。但li間 又係搵個錫紙兜, 放係碟上面 叮番熱既, 夾開塊牛舌, 見到個兜出哂水 食落口又係有d水份係到, 唔係本身既汁 係水 。。奇奇怪怪咁。。

唔知係米因為大晚上, 趕住清潔收工, 求求其其出左野食就算 。。 反正就係差!
如果正係食壽司刺身, li間野係冇乜問題 但熟食部份太差。
晚上10點9,209加一既放題
去其他餐廳好過。。
2018-03-06 99 瀏覽
第一次光顧下午茶時段,食物水準一般,本人覺得刺生可以,還有炸雞亦好好味之外,其他,都好普通,還有下午茶時般:冇咩客,我地嘅食物都要被佢地拖住上.🐢🐢,食物款式亦不多
2018-03-04
慶祝紀念
生日
2018-03-06 111 瀏覽
有時諗唔到食咩 放題的確係一個好選擇朋友聚會又得 拍拖食又得 包你飽一飽👍🏻一去到咩都唔好理 嗌刺身先!😍刺身款式唔少! 蝦都已經有三款了Order 好齊👍🏻新鮮 刺身都好厚切一人一舊小海膽 中規中矩啦 無腥味😝黑松露系列嘅壽司 黑松露醬毫不嗇色 👍🏻飯細細舊 唔驚飽🙈焗海鮮係我飛佛 醬汁好多 (最愛飲醬)仲有配料起裏面 我瘋狂落order 😍燒波蘿 酸酸甜甜 好開胃☺️👍🏻仲有不同嘅炸物🤩 有炸牛奶 芝士 芝士年糕炸得好香脆豉椒炒魷魚 好少見岀面有呢個點魷魚 大大條又爽口 味道適中👍🏻飲品自己起雪櫃揀 仲有熱柚子茶 綠茶可以飲甜品有雪糕 奶凍 啫喱整體黎講 呢到選擇多 刺身不錯 炸物岀色 相反熟食中規中矩 🤨
有時諗唔到食咩 放題的確係一個好選擇
朋友聚會又得 拍拖食又得 包你飽一飽👍🏻

一去到咩都唔好理 嗌刺身先!😍

刺身款式唔少! 蝦都已經有三款了

Order 好齊👍🏻新鮮 刺身都好厚切

一人一舊小海膽 中規中矩啦 無腥味😝

黑松露系列嘅壽司 黑松露醬毫不嗇色 👍🏻

飯細細舊 唔驚飽🙈

焗海鮮係我飛佛 醬汁好多 (最愛飲醬)
仲有配料起裏面 我瘋狂落order 😍

魷魚 大大條又爽口 味道適中👍🏻

飲品自己起雪櫃揀 仲有熱柚子茶 綠茶可以飲
甜品有雪糕 奶凍 啫喱

2018-03-05 94 瀏覽
通常一大班朋友聚會有男有女梗係要揀啲就腳,又可任食嘅地方可以照顧到唔同人鐘意食唔同既種類好在有book位等一陣就入到去啦 送上三款日式小食 可以一面食住一面點菜仲有訂咗位可以有生蠔 海膽或者韓國雪條三選一芝士黃金沙律開邊蝦 ,大大隻開邊蝦肉上鋪上沙律醬和焗香芝士一食再食嘢飲方面有唔同嘅韓國嘢飲同埋一啲茶類仲有啲糯米糍,jelly ,豆腐花,雪糕仼食好少欠單,上菜都夠快兩個小時219一位,係夠時間食,係個半鐘嘅時候,店員會主動追問有冇欠食物,主動幫你追埋,非常貼心。生蠔無海水味,肥美 海膽冇腥味因為好鍾意食芝士嘅關係點芝士年糕炸炸得外皮香脆金芝士流心炸雞軟骨香口夠熱,細細粒,送嘢飲傾計一流韓國部隊鍋或者牛肉壽喜燒可以二選一壽喜燒份量都幾多 牛肉新鮮夠薄,菜類茹類,可以清一清腸胃剌身 新鮮 種類多有三文魚 ,北寄貝,帶子,泰式蝦,鮑魚片,螺肉 仲有芝麻雞翼炆得好林和濃瑞士汁叉燒拉麵迷你版本,但同平時嗰啲冇乜分別,有兩塊叉燒,鳴門卷,粟米,昆布,麵質就非常之爽,湯底濃招牌炒蜆有大排檔嘅味道濃濃豉椒味,無沙黃金芝士焗廣蠔 肥美蠔配上溶芝士,鮮甜而不油膩

好在有book位等一陣就入到去啦

送上三款日式小食 可以一面食住一面點菜

仲有訂咗位可以有生蠔 海膽或者韓國雪條三選一

嘢飲方面有唔同嘅韓國嘢飲同埋一啲茶類

仲有啲糯米糍,jelly ,豆腐花,雪糕仼食

生蠔無海水味,肥美 海膽冇腥味

因為好鍾意食芝士嘅關係點芝士年糕炸炸得外皮香脆金芝士流心

炸雞軟骨香口夠熱,細細粒,送嘢飲傾計一流

韓國部隊鍋或者牛肉壽喜燒可以二選一
壽喜燒份量都幾多 牛肉新鮮夠薄,菜類茹類,可以清一清腸胃

仲有芝麻雞翼炆得好林和濃瑞士汁

招牌炒蜆有大排檔嘅味道濃濃豉椒味,無沙

黃金芝士焗廣蠔 肥美蠔配上溶芝士,鮮甜而不油膩
15 分鐘 (堂食)
  • 黃金芝士燒廣島蠔
2018-03-05 62 瀏覽
平時好少機會去食放題,但當到咗一大班人約出嚟食飯既日子,就自自然然會有人提出食放題,唔洗煩吖嘛~喺旺角兆萬樓上既神户屋都好易去,我地八點左右齊人上到去見佢都幾full下,好彩有book枱姐!我個人就唔食魚生既,但啲friend個個都話好新鮮同啲蝦又大正隻又正。咁我就推介下熟食啦!熟食嚟講選擇都好多,中日韓都有,我地點咗避風塘炒蜆同牛栢葉,仲有避風塘炒尤魚~炒蜆仲好食過大排擋嗰啲,每粒都有蜆肉,又好夠味好香,一個人都可以食曬一碟呀!另外芝士焗蠔都係必點既,芝士香濃之餘蠔又大大隻,食完好滿足~後尾我地又點多咗一口牛柳粒,咬落去充滿肉汁,好惹味!覺得依間放題對於熟食都好花心思,就算唔食魚生都一定會好滿意,遲下媽咪生日都可以帶佢嚟試下~

後尾我地又點多咗一口牛柳粒,咬落去充滿肉汁,好惹味!

平心而論,食放題上得慢真心吾系問題,但慢極都應該有個譜。我地食到差吾多7成飽的時候,我地想食d沙津同水果,前後落左3張紙,但正系黎得1個沙津。吾緊要,我地前後向職員問左4次,但直到我地走,仍然系一個沙津都冇上到。另外,我地order左芝麻雞翼同埋串燒都冇黎到,我明今日系星期六,廚房系好忙碌,但講左咁多次都冇處理,好明顯吾系我地的問題最後,樓面員工的態度同服務都吾錯,都見到佢地系有幫手處理客人的需要

2018-03-03
2018-03-01 83 瀏覽
食物種類選擇多,但甜品種類不多,燒菠蘿仍出水,未乾。壽司較多沙律醬,失望。環境比較擠迫。刺身較好,榴槤球都不錯。雞軟骨是炸的,不是串燒。鹽烤蝦d蝦腸仍在,有點沙。員工服務都周到,傳菜速度可接受。整體,有待改善。
食物種類選擇多,但甜品種類不多,燒菠蘿仍出水,未乾。
壽司較多沙律醬,失望。
環境比較擠迫。
刺身較好,榴槤球都不錯。
雞軟骨是炸的,不是串燒。
鹽烤蝦d蝦腸仍在,有點沙。
員工服務都周到,傳菜速度可接受。
整體,有待改善。
2018-03-01
慶祝紀念
生日
2018-02-28 135 瀏覽
放題對我來說,最重要刺身一定新鮮,其他選擇就是其次。今天友人推薦這裡,說只吃刺身已經可以回本,我半信半疑便訂了位。差不多全是卡位,兩個人都可以坐四人卡位,有可能要搭枱,不過由於卡位非常闊落,所以就算搭枱,都會很舒服。收費方面,六點半前$189,就有200多款食物,包括日本和韓國料理、串燒、炸物、天婦羅、熟食、飲品、甜品。刺身都有十六款,款款都咁新鮮,而且解凍得好好。蝦刺身都五款,天使蝦、泰式生蝦、激巨赤蝦、甜蝦、有頭甜蝦,放題有咁多蝦食都算罕見,所以點齊五款,其中以激巨赤蝦最好,其餘都不錯,結果點了三次,吃刺身返本無難度。至於其他刺身有帶子、三文魚、松葉蟹腳蚶、象拔蚌,我推薦帶子、象拔蚌,因為新鮮爽甜。吃完刺身,仲可以㨂日本壽喜燒或韓國步隊鍋,結果我們要了壽喜燒,牛肉肥美,又有好多蔬菜,飲啖熱湯又可以吃過。
放題對我來說,最重要刺身一定新鮮,其他選擇就是其次。

刺身都有十六款,款款都咁新鮮,而且解凍得好好。

2018-02-25 234 瀏覽
今日大開殺戒,食左勁多嘢!帶子刺身 同隔離果個 冇頭甜蝦好食 鮮甜,冇頭蝦比有頭甜蝦更加鮮甜,有口感,帶子刺身好厚身。個泰式蝦個人認為麻麻,唔食我鐘意既口味,比較脆。燒左口魚壽司好香,入口即溶!正!帶子黑鬆露壽司都唔錯,大大舊肉,細細舊飯燒牛舌,唔好睇距咁個樣,其實火候燒得正好,薄切再配黑胡椒去燒,好入味,唔敢食牛舌既朋友都應該試下啦!呢個鐵板牛舌,講真對於我呢個鐘意食比較軟綿綿口感既人,比起燒牛舌,我更鐘意鐵板牛舌!配合洋蔥同紅椒絲一齊食!我自己就食左一碟總之,距地既燒物我覺得都好真材實料,牛柳粒同羊架肉質都比較軟,唔粘牙。呢個芝士焗蠔同蒜蓉焗帆立貝我就覺得一般般,因為個蠔唔係好新鮮天婦羅蝦同多春魚都好食,炸帶子都唔錯,但係炸廣島蠔就麻麻,粉太厚。跟住我仲叫左火鍋,不需要再加錢。個壽喜燒湯底正,放娃娃菜好食,湯都可以飲。肥牛比較難咬,麻麻地。油麥菜太老啦,煮完好硬,難吞。甜薯一般般,太甜啦,鐘意甜既朋友可以試。芝士年糕都ok。紫薯丸好食,我朋友好鐘意。榴蓮爆漿丸勁正啊,真係爆漿,好香榴蓮味!仲係食榴蓮既朋友一定唔好錯過!最後,仲有雪糕同雪糕糯米糍,雪糕糯米糍荔枝味好食,雪糕係雀巢牌子
今日大開殺戒,
食左勁多嘢!

燒左口魚壽司好香,入口即溶!正!

帶子黑鬆露壽司都唔錯,大大舊肉,細細舊飯

燒牛舌

我自己就食左一碟

甜薯一般般,太甜啦,鐘意甜既朋友可以試。芝士年糕都ok。
紫薯丸好食,我朋友好鐘意。

最後,仲有雪糕同雪糕糯米糍,雪糕糯米糍荔枝味好食,雪糕係雀巢牌子。

飲品方面,冇影到相,不過種類都算多,我淨係飲 道地烏龍茶 已經夠啦,幫助消化!

希望呢篇食評可以幫到大家啦

燒牛舌
神戶屋日韓放題食物種類有200多款 包括日本和韓國料理、串燒、炸物、天婦羅、熟食、飲品、甜品。 有10多款飲品任飲包括我最愛無糖烏龍茶、韓國啤酒及韓國飲品等第 座位都好闊落,食得都幾舒服  馬上有前菜八爪魚,螺肉和醬汁提供 兩個人坐了四個人的位,好舒服喔。  刺生拼盤,刺身有三文魚、帶子、蟹鉗、象拔蚌及甜蝦等 三文魚油脂分怖均勻,油份甘香 象拔蚌,因為新鮮爽甜,帶子原粒上大大粒 任食都算有質素  最鍾意就是海膽,一版過的超正啊。  花之戀必食,好味   鰻魚卷物細細件,不會太飽。   限定食物 日本和牛壽喜燒 及韓式芝士部隊鍋 二選一  炒帆立貝大大粒非常惹味  芝士焗蠔這個是必食,芝士味濃郁  蜆肉無沙而且都算大隻,份量挺多的。  韓式豬頸肉,辣辣的非常惹味  芝士焗蝦好足芝士  炸芝士必食濃郁芝士味道   炸蝦外脆內軟天婦羅炸粉適中,食落去夠脆口  烤至軟心的芝士和煙韌年糕吃起來是絕配!  炸鮮奶係用麵包包住奶漿,卷埋拎去炸 榴槤波波外層麵包糠來炸,外層脆口,入面是榴槤蓉。 甜度啱啱好,唔會過甜  甜品方面有好多選擇,雪條都有十幾款,另外仲有啫哩奶凍百福豆腐花等等 moven
神戶屋日韓放題食物種類有200多款
包括日本和韓國料理、串燒、炸物、天婦羅、熟食、飲品、甜品
座位都好闊落,食得都幾舒服
 馬上有前菜八爪魚,螺肉和醬汁提供
 兩個人坐了四個人的位,好舒服喔。
 刺生拼盤,刺身有三文魚、帶子、蟹鉗、象拔蚌及甜蝦等
三文魚油脂分怖均勻,油份甘香
象拔蚌,因為新鮮爽甜,帶子原粒上大大粒
任食都算有質素
 最鍾意就是海膽,一版過的超正啊。
 花之戀必食,好味
  鰻魚卷物細細件,不會太飽。
  限定食物 日本和牛壽喜燒 及韓式芝士部隊鍋 二選一
 炒帆立貝大大粒非常惹味
 芝士焗蠔這個是必食,芝士味濃郁
 蜆肉無沙而且都算大隻,份量挺多的。
 韓式豬頸肉,辣辣的非常惹味
 芝士焗蝦好足芝士
 炸芝士必食濃郁芝士味道
  炸蝦外脆內軟天婦羅炸粉適中,食落去夠脆口
 烤至軟心的芝士和煙韌年糕吃起來是絕配!
 炸鮮奶係用麵包包住奶漿,卷埋拎去炸
榴槤波波外層麵包糠來炸,外層脆口,入面是榴槤蓉。
甜度啱啱好,唔會過甜
movenpick,Dryers,韓國雪條

————————————————

餐廳名字:【神戶屋日韓放題
地址:旺角西洋菜街1號兆萬中心8樓
電話:27701000
營業時間:16:30 - 02:00
2018-02-14 186 瀏覽
是日一早book定位同友人食日式放題撐爆肚😂上到黎一開門見到都幾多人下,好在book左位 等左約10分鐘左右就安排入座,個場係細型但座位算寬闊。一坐低職員就介紹首點刺身會砌靚仔上枱,不過我唔食刺身,就只係試左甜蛋同蟹捧,都好味蛋唔會太甜岩岩好,而魚生方面友人話不錯,尤其希靈魚挺好味,爽口。然後亦送一客壽喜燒或部隊鍋,連韓式都有?😂想食辣麵ge我當然係揀部隊鍋,個鍋唔係講笑,大量我喜愛的娃娃菜同一片邪惡芝士,湯底夠濃,兩三下就食哂😂由於呢度種類實在太多,每樣都點左小小,本來都預佢出唔齊架啦,點知量不單只齊,而且出菜亦快,搞到我地張枱爆哂,未食得切,職員就主動又有笑容讓廚房停單先,慢慢食完有咩想要再入單,搞到我地都唔好意思。眼見負責我地區ge侍應又主動幫隔離枱影相,密密收碟,忙極都無黑哂面實在少有,好想表揚嗰位女侍應🙈。講翻食物先,好多都想推薦啊,尤其炸物都好好味!例如 炸香竽丸、南瓜天婦羅、炸蝦天婦羅、芝麻雞翼、牛柏葉入味夠淋、牛小排都入味,仲有我至愛燒波蘿同牛油粟米👍👍👍壽司其實都不錯架,不過想留肚食多d野就無叫太多。總括黎講,性價比中上,值得再黎!
是日一早book定位同友人食日式放題撐爆肚😂

總括黎講,性價比中上,值得再黎!
2018-02-06
15 分鐘 (堂食)
  • 韓式部隊鍋