神屋日韓放題😋一個月一次聚餐,今次朋友揀左呢間日韓放題,一入到去感覺一般,因為環境有點窄,不過食野時間好寬鬆,所以都無咩所謂啦🫢🫢至在搵個地方吹下水同食下野😂但好想讚既係佢地有個女仔員工,超級好服務態度!仲要好好禮貌👍好似叫詩琪,真係如果我係老闆都會請佢野食方面,不過不失,刺身數量比得好足,填幾多比幾多,唔似其他放題店咁,事旦咁比另外,佢仲有炸物都值得推薦,炸雞皮,天婦羅都好食👍👍😻壽司方面,有個芝士三文魚壽司,一上檯未食都已經香到陣😹個個都話即刻想食 實係唔係得個味 食落都好足料😋😋甜品都好正,好多不同種類,有雪糕夾餅,有不同雪糕同韓式雪條,食到尾記得留番個肚😸加上,因為預先訂檯,每人再送一種小食/清酒,清酒就有點淡味 ,唔係太岩我心水😅總括:如果唔怕迫,同檯細左啲啲 其實整體都幾好!最緊要唔會趕頭趕命迫你走個啲
神屋日韓放題😋

另外,佢仲有炸物都值得推薦,炸雞皮,天婦羅都好食👍👍😻

2022-08-11
2022-08-06 716 瀏覽
DON'T WASTE YOUR MONEY!!when I first looked at this restaurant on open rice lots of people gave this restaurant a like but it wasn't it even that good.I went to the restaurant today and when I first looked at the surrounding the tables were close together, there was hardly one to even walk between tables. What's even worse was the food I ordered all the foods I ordered was salty and the fried foods really tasted like they've made hours ago.I had to drink like loads of drink to wash away the salt
DON'T WASTE YOUR MONEY!!
I had to drink like loads of drink to wash away the saltiness in my mouth. I even ordered a mala pot but. it wasn't even delivered to us , I asked the stuff about and they said they'll check but it wasn't even delivered.

The bill was $800 even though I hardly are anything because everything was told salty

2022-06-25 1760 瀏覽
收工之後同朋友去食,地理位置上都算方便,油麻地站出去好快就到。上到去之後見到都好多人,而且檯同檯之間嗰都幾窄,張檯仲要幾細下,好多時候都放唔曬野食,不過好彩執碗碟都算快,可以清空到少少位繼續放。落單用qr code 掃,食物選擇唔算少,但食物嘅質素就真係有待改善。我地叫左烏冬同冷麵,烏冬好食,冷麵有陣古怪味,同埋兩份食物所附帶的魚板係好似綠豆、桂花糕咁粉,同我過去食嘅完全不一樣,可能我經歷太少,無見過世面。跟著嗰唔知魚生拼盤定乜,總之有日式煎蛋捲嘅東西,嗰煎蛋捲係有一陣勁奇怪嘅味道,我咬完一啖吐番出黎,食唔落口。其他食物都係一般般,炸物算係比較好食,甜品又係一般,大部分甜品口感同味道都比較一般。不過陽光嗰柑香茶幾好飲。同埋服務其實幾好,如果食物味道有改善就非常好。
不過陽光嗰柑香茶幾好飲。
同埋服務其實幾好,如果食物味道有改善就非常好。
  • 飲品
  • 炸物
2022-06-05 2190 瀏覽
因為沒有預約 問了旺角兩間放題都說滿座一問到這一間有位置就馬上去 地點算易找門口有大招牌寫神戶屋 等了大概5分鐘就可以進去 等的時間讓我們先寫刺身紙 有效率👍🏻看到店裡的位置很近 可能想坐多一點客人 不過我那個位置 如果有人要走過 我就必須一直坐前一點貼近桌子 不然沒空間 😅一坐下就先點了刺身和一份壽喜燒和牛鍋有三片和牛 好吃 有一些配料 湯汁甜甜的 店員幫忙開爐煮熱 🌟介紹一些好食的給大家刺身(有設計過 有些葉和假花還有乾冰飄著煙 全部都覺得新鮮 蝦很大 有連頭的 我仔細拉出蝦線吃 肉很爽口 帶子和象拔蚌也好吃 但我發覺不是我點的份量 就每樣給我一點點 可能師傅自動減少了 沒關係 我手機再點好了😅 但發覺手機下單的表跟填表的有些不同 例如多了墨魚 但沒有象拔蚌😯 再點了刺身回來 又是減了刺身數目😂 )榴槤炸彈(吃了三粒超好吃)炸鮮奶(挺特別)天婦羅(南瓜、海老、多春魚,不過沒上醬汁 要問店員才有)韓國牛肋肉粒(肉質嫩滑)甜品(很多韓國雪糕雪條,😍鯛魚燒雪糕,桃味雪糕和芒果味雪條都好吃😋,不過冰箱在門口喔)飲品(選擇都挺多,罐裝汽水紙包果汁都有)🤢有些不建議喔清酒煮蜆(超多沙,沒有清酒
因為沒有預約 問了旺角兩間放題都說滿座
一問到這一間有位置就馬上去 地點算易找

一坐下就先點了刺身和一份壽喜燒和牛鍋
有三片和牛 好吃 有一些配料 湯汁甜甜的 店員幫忙開爐煮熱

🌟介紹一些好食的給大家

榴槤炸彈(吃了三粒超好吃)

炸鮮奶(挺特別)
天婦羅(南瓜、海老、多春魚,不過沒上醬汁 要問店員才有)
韓國牛肋肉粒(肉質嫩滑)

飲品(選擇都挺多,罐裝汽水紙包果汁都有)

🤢有些不建議喔
清酒煮蜆(超多沙,沒有清酒味)

牛油焗雜菇(我問店員為什麼是酸的 然後回應我是這個味,但那個酸味吃起來很奇怪)

韓國人蔘雞湯(有湯的顏色,但沒有配料,喝起來也沒甚麼味道😂)

馬拉盞通菜(有小蝦乾在表面👍🏻 我心想肯定好吃吧 菜是新鮮翠綠的 但咸到我要浸天婦羅汁來除咸味😂 )

那個麻辣小龍蝦和泰式鳳爪點完就消失了
牛肉鍋呀雞煲那些 我在出去拿甜品時才看到一直放在櫃上 雖然有用保鮮紙蓋著 但生肉放室溫 難怪肉看起來有點深色 感覺不太衛生

店員態度是友善的 有幫忙拿筷子、濕紙巾
2022-05-28
5 分鐘 (堂食)
2022-06-04 1519 瀏覽
有雪味嘅刺身😫仲要每塊刺身之間有冰塊,入口即溶可能係賣點??鰻魚飯一陣酸味,真係唔知係個飯定魚定本身係咁?炸物嗰陣千年油味超勁,熟食正常係熱,但唔明點解個汁好似後加咁,凍汁上。真係搞唔掂,張枱仲要係痴立立,好似幾年冇抹過🙄🙄罐裝飲品同獨立包裝既雪糕最正常👍🏼係咪要讚下?真係未試過食咁差既放題
2022-06-03
2022-06-01 1482 瀏覽
🥢 刺身拼盤 一坐底叫咗一堆刺身拼盤先,好快手就黎到而且擺盤擺得好靚,仲有乾冰,一定要相機食先🤣 所有刺身都好新鮮,三文魚唔使講一定好食,帶子亦係我嘅最愛之一,仲有朋友最鍾意食嘅海膽🤤 所有刺身都完全唔會腥而係帶着鮮味,食完咁多其實已經好滿足😆 但係放題唔可以停,繼續食更多🔥🥢 壽司好喜歡呢度嘅壽司,平時食放題佢嘅壽司都整得一係好細個,一係好隨便,但係呢度嘅壽司有出邊回轉壽司店水準👍 花之戀當然係必叫,三文魚沙律醬同蟹子嘅配搭冇得輸🤤 其他壽司都正常,但係但係‼️炙燒三文魚壽司超級好食,十分推介,炙燒後個飯同三文魚都係微暖,上面再有少少嘅沙律醬(都可以揀鹽燒或者芝士),好惹味,最後我哋又叫咗四件😋🥢一口牛肉粒呢個味道普通,唔係好推薦食牛肉粒,可以留返個肚食呢度其他更加好食嘅嘢🤤🥢樂天桃茶推薦推薦樂天桃茶🍑 唔會好似平時嘅果汁咁甜,淡淡的桃味帶有茶香,好好飲,如果超市有得賣我會去買😛🥢燒菠蘿菠蘿好特別,表層有一層焦糖,係未試過嘅味道😂 不過都唔錯可以一試🥢芝士年糕、榴槤炸彈、炸流沙球(唔記得個名)本場特別特別推介‼️ 雖然係嚟食放題,但係我最鍾意嘅就係呢度嘅炸物🤤🤤🤤 每樣嘢都係啱啱炸出嚟,
🥢 刺身拼盤

🥢 壽司

🥢一口牛肉粒

🥢樂天桃茶

🥢燒菠蘿

🥢芝士年糕、榴槤炸彈、炸流沙球(唔記得個名)
本場特別特別推介‼️ 雖然係嚟食放題,但係我最鍾意嘅就係呢度嘅炸物🤤🤤🤤 每樣嘢都係啱啱炸出嚟,熱辣辣,而且炸嘅時間啱啱好,所有嘢都流心😍
芝士年糕外脆內軟夾住既唔係會漏嘅芝士,忍唔住一啖接一啖,秒速食完🔥
榴槤炸彈係我嘅最愛🤤入面榴槤蓉非常多,一啖咬落去滿滿嘅榴槤香喺口腔裏面爆炸🤤(唔食得榴槤嘅人小心😂)
炸流沙球係第一次食,估唔到佢咁好食!入面係有少少紫薯(?)然後包住流沙鹹蛋黃,超級惹味🤤

🥢紅絲絨芝士蛋糕雪糕
到最後當然要食返雪糕,有個雪櫃自己可以任拿,超級驚喜竟然有呢款紅絲絨芝士蛋糕雪糕,之前喺Pandamart買要$20,即刻攞返個。重點佢真係超好食,紅絲絨同芝士味好重,夾有芝士雪糕嘅碎,好好食,係完美嘅結束 🔚

星期六去旺角拍拖,順便去買運動用品, 行到下午茶時間,我們打算吃一個豐富的放題便不吃晚餐。旺角最好是選擇多😎。在網上搜尋一輪之後決定去兆萬中心。這間放題現在已經轉成用q r code落單非常方便。選擇也很多,分類做得很好!飲品選擇很多,竟然有教主代言0卡飲品,還有100% Coconut water ❤。我們點了基本的刺身拼盤,刺身種類比我想像中多,也比以往的放題店多 ,馬刀貝赤貝帶子任點!大推!壽司方面,我特別推介牛油果軟殼蟹手捲。 香香的牛油果味配上軟殼蟹,非常搭配。必吃!最重要是這裏的牛油果是真的一大舊🥰。原來這間放題的燒烤也做得很出色,牛舌很香口, 我特別喜歡燒菠蘿, 跟別的燒菠蘿有分別。他們這裏是在菠蘿麵鋪上糖,讓燒烤後出現焦糖的硬片,讓菠蘿咬落去又酸又甜又多汁。這裏的熟食選擇很多,真是花多眼亂。事實都很美味,挺著肚子也值的得一試 😋。對於一些不吃刺身或海鮮的朋友來說,這裏真是天堂!剛好遇著期間限定,我便決定食日本和牛壽喜燒。壽喜燒上枱非常大煲,非常豐富!但我必須說,這個壽喜燒我大力推介。除了因為份量十足,材料十足之外,最重要口感和味道都一流,不會太甜,是剛剛好的感覺,因為調
旺角最好是選擇多😎。
在網上搜尋一輪之後決定去兆萬中心。
最重要是這裏的牛油果是真的一大舊🥰。
對於一些不吃刺身或海鮮的朋友來說,這裏真是天堂!
剛好遇著期間限定,我便決定食日本和牛壽喜燒。
壽喜燒上枱非常大煲,非常豐富!但我必須說,這個壽喜燒我大力推介。除了因為份量十足,材料十足之外,最重要口感和味道都一流,不會太甜,是剛剛好的感覺,因為調節的味很好,所以很易入口!
我吃了很多~這鍋的牛,我想有一磅,就是不停吃也還未完🤣

另外,神戶屋有很多特別的甜品,跟飲品一樣,非常多選擇!!

神戶屋日韓放題
地址:旺角西洋菜街1號兆萬中心8樓
網址: https://s.openrice.com/QrbS0oCi200~uy2boAw
  • 日本和牛壽喜燒
  • 牛油果軟殼蟹手捲
前排都比較少出街食飯,趁著放假,和三五知己好好放寬心情和肚皮,在旺角揀了一間日韓放題,大快朵頤。原來剛好有期間限定,可以挑選一個特色火鍋,我們選了日本和牛壽喜燒。原本個火鍋未送來之前我們都沒有很高的期待值,但是當一煲材料飽滿的壽喜燒送到枱前時,我們都立即嘩出聲來,鮮紅雪白的肥牛,豐盛的各款菇菌蔬菜,仲有要等個煲煮熱後才最後加上的雞蛋,淨係望到呢個壽喜燒,已經令人充滿食慾,相當有幸福感。之後我們點了各款刺身,魚:三文魚,希靈魚,雕魚貝螺:赤貝,馬刀貝,角螺蝦:甜蝦,特大赤蝦,泰國虎蝦每款都非常新鮮爽口,絕對是放題水準之上。特別推介:馬刀貝,特大赤蝦(由於刺身實在是新鮮,之後我們多點了兩次刺身)小吃料理和燒烤種類繁多而且美味,未能一一盡錄,當中我印象最深刻的是兩款燒烤:牛舌和羊架。由於其他人怕牛躁味,所以我第一次只點了牛舌,牛舌輔以孜然調味來燒烤,一入口嫩滑多汁,肉質肥美而軟綿,一食就知燒烤的火候控制得非常好,亦因此我再點了一道羊架。這裡的燒烤真是非常棒,羊架同樣燒得很出色,解凍做得好,肉質一口即溶,而且孜然用得恰到好處,不會像有些地方只是狂落,而不是調味。另一個令我驚喜的地方是這裏的甜品

前排都比較少出街食飯,

趁著放假,

和三五知己好好放寬心情和肚皮,

在旺角揀了一間日韓放題

大快朵頤。

原來剛好有期間限定,

可以挑選一個特色火鍋

我們選了日本和牛壽喜燒。

原本個火鍋未送來之前我們都沒有很高的期待值,

但是當一煲材料飽滿的壽喜燒送到枱前時,

我們都立即嘩出聲來,

鮮紅雪白的肥牛,

豐盛的各款菇菌蔬菜,

仲有要等個煲煮熱後才最後加上的雞蛋,

淨係望到呢個壽喜燒,

已經令人充滿食慾,

相當有幸福感。

之後我們點了各款刺身

魚:三文魚,希靈魚,雕魚

貝螺:赤貝,馬刀貝,角螺

蝦:甜蝦,特大赤蝦,泰國虎蝦

每款都非常新鮮爽口,

絕對是放題水準之上。

特別推介:馬刀貝,特大赤蝦

(由於刺身實在是新鮮,

之後我們多點了兩次刺身

小吃料理和燒烤種類繁多而且美味,

未能一一盡錄,

當中我印象最深刻的是兩款燒烤:牛舌和羊架。

由於其他人怕牛躁味,

所以我第一次只點了牛舌,

牛舌輔以孜然調味來燒烤,

一入口嫩滑多汁,

肉質肥美而軟綿,

一食就知燒烤的火候控制得非常好,

亦因此我再點了一道羊架。

這裡的燒烤真是非常棒,

羊架同樣燒得很出色,

解凍做得好,肉質一口即溶,

而且孜然用得恰到好處,

不會像有些地方只是狂落,

而不是調味。

另一個令我驚喜的地方是這裏的甜品都是市面少見的,

比如我手上的鯛魚燒雪糕,

手掌那麼大塊,一口吃下,

滿滿的雪糕,滿滿的童真。

放題的價錢,

能夠吃到這樣的食物質素和種類繁多的食品,

以及期間限定的特色火鍋

性價比想當然十分高,

我和朋友都話下次食放題都會首選呢間。

• 燒牛舌
2022-05-26 946 瀏覽
最近都只係過住啲返工放工嘅生活🥲冇乜要事好少好少出街有乜叫得郁我今日出黎旺角食飯?就係朋友吹雞話食放題🍣🍜🍛老實講兆萬嘅放題咩環境咩質素心中有個譜我唔會話好期待,可能就因為咁我反而覺得有驚喜🤩首先如果食歡樂早場嘅話基本上冇限時啱晒今日只係想聚舊多過食嘢嘅我哋其次係佢除咗日式嘢之外仲有窩物啱晒啲怕生冷嘢嘅人🙈講得出嘅放題食物佢都有齊用QR code落單夠方便我就冇漏單情況,服務員都勤快有禮咁旺角通常都係好迫好迫呢個係事實,環境係冇咁舒適好彩收碟快,食得切先好叫下一輪就冇問題👍食物都新鮮嘅,刺身唔差冇出曬水火炙系列我覺得係必食其餘都係mk放題質素啦,唔呃你飲嘢甜品種類都非常齊兩百幾一位食呢啲無限時我就好滿意聚會必選呢度!

最近都只係過住啲返工放工嘅生活🥲
冇乜要事好少好少出街
有乜叫得郁我今日出黎旺角食飯?
就係朋友吹雞話食放題🍣🍜🍛
老實講兆萬嘅放題咩環境咩質素心中有個譜
我唔會話好期待,可能就因為咁
我反而覺得有驚喜🤩

首先如果食歡樂早場嘅話基本上冇限時
啱晒今日只係想聚舊多過食嘢嘅我哋
其次係佢除咗日式嘢之外仲有窩物
啱晒啲怕生冷嘢嘅人🙈

講得出嘅放題食物佢都有齊
用QR code落單夠方便
我就冇漏單情況,服務員都勤快有禮

咁旺角通常都係好迫好迫
呢個係事實,環境係冇咁舒適
好彩收碟快,食得切先好叫下一輪就冇問題👍

食物都新鮮嘅,刺身唔差冇出曬水
火炙系列我覺得係必食
其餘都係mk放題質素啦,唔呃你

飲嘢甜品種類都非常齊
兩百幾一位食呢啲無限時我就好滿意
聚會必選呢度!
3K
2022-05-25 858 瀏覽
是日同朋友黎左旺角食放題,book左神戶屋,貪佢午市可以食六個鐘,慢慢食傾下偈都得。平日$229/位,星期五六日要加廿蚊,呢個價位都屬好平了,任飲任食喎。見好多人話佢啲刺身唔得,我食呢日又幾好喎。入座就有個刺身併盤,我見枱枱都砌得好靚,打卡一流~味道正常發揮,無雪味無腥,仲厚切添,正呀。壽司款式幾多,軍艦,火灸等,細細件方便一口一件。其他熟食,炸物等都幾好味,即刻炸好熱㗎,甜品有朱古力布朗尼,燒菠蘿,炸榴槤波波同雪糕雪條任食,雪糕雪條大部份係韓國樂天牌。飲品有多款無糖茶,汽水,果汁,連教主隻ooha都有呀。全日無漏單,上菜快,份量黎足,抵食無投訴!

壽司款式幾多,軍艦,火灸等,細細件方便一口一件。

其他熟食,炸物等都幾好味,即刻炸好熱㗎,

飲品有多款無糖茶,汽水,果汁,連教主隻ooha都有呀。

全日無漏單,上菜快,份量黎足,抵食無投訴!
2022-05-21
2022-05-24 652 瀏覽
呢間放題標榜下午時段可以食足6個鐘(12:15-6:00),好少有可以坐咁耐嘅舖,於是同幾個朋友一齊去試下。其實 book完之後睇返 openrice嘅評論,深知可能中伏,但抱住試下同可以坐得耐,就去一探究竟。當日我地 book左2:00,落單係用手機掃 QR code,叫左1-2轉之後發現.網頁顯示 3:45 為最後落單時間,見到即刻嚇一嚇,唔係食到6點嘅咩,好彩店員都好好禮貌同服務,佢話因爲師傅需要落場食飯,要截單先,可以係4點幾開返系統再俾我地落單。到4點幾嘅時候,我地再掃QR code 發現顯示失效,再問另一個店員,但佢竟然回答 「我出過張俾你地,落埋最後一次啦」。我地聽到一頭霧水,不過之後都可以繼續落就算啦。食物質素整體而言不過不失,反而4點幾之後落嘅個轉食物質素開始下降,大部分食物都唔熱,例如:炸物、燒物。值得一提,餐廳內嘅甜品較多選擇,有多種款式嘅雪條雪糕,質素偏高。整體而言,可以坐咁耐,唔會被趕走都唔錯㗎啦。

整體而言,可以坐咁耐,唔會被趕走都唔錯㗎啦。
2022-05-23 544 瀏覽
同朋友去慶祝生日梗係要食放題啦,呢一間放題店食物選擇多,而且價錢亦都適宜,另外呢度嘅防疫措施亦都做得好足,消毒措施都做足,我哋都食得更加放心。食物方面我覺得呢度嘅串燒都好正,特別係呢度招牌嘅蒜蓉燒扇貝串燒,蒜蓉味夠晒香,配埋扇貝一齊食就完美。壽司當然都要試吓啦,佢哋都有好多種唔同嘅軍艦壽司同埋卷物,我覺得佢個神戶炸蝦佢好正,炸蝦啱啱炸起,捲落壽司度食都好吸引另外呢度亦都有黑松露壽司,之前都未試過好特別,黑松露配上夠晒肥美嘅油甘魚好搭配

2022-05-20 800 瀏覽
一入坐,比左張稱為「特快」刺身紙黎,我填左20張有頭甜蝦,佢黎到比左幾隻有頭赤蝦我…首先20變左幾隻,然後甜蝦變左赤蝦?發生咩事?我唔鐘意食赤蝦!一句有頭甜蝦無貨..同埋個兜唔夠大就走左…個兜唔夠大???點解唔夠大?首先隻兜夠大,同埋出去食放題我未見過有邊間20隻甜蝦會放唔落去!之後我寫左20隻無頭甜蝦!依舊黎幾隻….到底發生咩事?炸物又難食.榴彈炸彈唔係叫貨既咩?點解其他放題都差唔多水準…你呢粒又林同埋榴連蓉勁小……天婦羅炸到硬崩崩…..個開邊蝦仲爆….細過蝦米🤣沙律醬又酸…到底點解甘難食???不過值得一提,侍應其實唔差.有禮貌的。係間野規矩同廚房或老細問題。真心…300幾蚊…好痴線…
之後我寫左20隻無頭甜蝦!依舊黎幾隻….
到底發生咩事?
個開邊蝦仲爆….細過蝦米🤣沙律醬又酸…
到底點解甘難食???
不過值得一提,侍應其實唔差.有禮貌的。
係間野規矩同廚房或老細問題。
真心…300幾蚊…好痴線…
2022-05-20
20 分鐘 (堂食)
2022-05-14 955 瀏覽
Openrice 買咗兩張晚市$179三小時任食優惠卷諗住星期六同朋友去食 食既時候每人要比多$79事情是咁的早個幾星期打去book位 已經話晚上full晒 得4:30- 7:30的時間 我冇問題既 咪早啲食 照book去到 枱面地下痴笠笠都算 食物質素參差 叫咗的食物冇貨 都唔會講聲 要主動問離場時間早1小時便截單 6:30last order 都算6:35左右有個職員態度好差行過嚟叫我哋即刻走話出邊有客等緊我哋張枱我哋同返佢講 我哋係晚市優惠券 食到7:30佢就死口話係午市 食到6:30即刻收晒我地桌上的餐具食物質素差,員工態度差,環境衛生差
Openrice 買咗兩張晚市$179三小時任食優惠卷

話出邊有客等緊我哋張枱
我哋同返佢講 我哋係晚市優惠券 食到7:30
佢就死口話係午市 食到6:30
即刻收晒我地桌上的餐具
食物質素差,員工態度差,環境衛生差
2022-05-13 751 瀏覽
近期終於開翻晚市堂食🤩,就即刻同朋友去食翻個日式放題啦🥳。今日黎到呢間位於旺角嘅神戶屋日韓放題😗,呢度衛生環境都好好,每一張枱中間都有隔板,食得更加安心😆。首先刺身拼盤超級吸引❤️,有各種新鮮魚生,我自己就覺得三文魚特別肥美😝,帶子都超級大隻,識落好滿足。另外我都好鍾意佢個蝦天婦羅🍤,炸得好夠脆,又夠晒大隻😎。亦都試咗佢個期間限定嘅四川香辣雞煲😛,麻辣味超級惹味,而且每一件雞肉都好滑😁。呢度嘅壽司亦都好多種類有黑松露火炙壽司等等,我自己幾鍾意佢個火炙芝士燒三文魚腩,芝士配上肥美嘅三文魚腩簡直冇得輸
近期終於開翻晚市堂食🤩,就即刻同朋友去食翻個日式放題啦🥳。

另外我都好鍾意佢個蝦天婦羅🍤,炸得好夠脆,又夠晒大隻😎。