2022-08-13
神屋日韓放題😋一個月一次聚餐,今次朋友揀左呢間日韓放題,一入到去感覺一般,因為環境有點窄,不過食野時間好寬鬆,所以都無咩所謂啦🫢🫢至在搵個地方吹下水同食下野😂但好想讚既係佢地有個女仔員工,超級好服務態度!仲要好好禮貌👍好似叫詩琪,真係如果我係老闆都會請佢野食方面,不過不失,刺身數量比得好足,填幾多比幾多,唔似其他放題店咁,事旦咁比另外,佢仲有炸物都值得推薦,炸雞皮,天婦羅都好食👍👍😻壽司方面,有個芝士三文魚壽司,一上檯未食都已經香到陣😹個個都話即刻想食 實係唔係得個味 食落都好足料😋😋甜品都好正,好多不同種類,有雪糕夾餅,有不同雪糕同韓式雪條,食到尾記得留番個肚😸加上,因為預先訂檯,每人再送一種小食/清酒,清酒就有點淡味 ,唔係太岩我心水😅總括:如果唔怕迫,同檯細左啲啲 其實整體都幾好!最緊要唔會趕頭趕命迫你走個啲
另外,佢仲有炸物都值得推薦,炸雞皮,天婦羅都好食👍👍😻