2022-06-25
收工之後同朋友去食,地理位置上都算方便,油麻地站出去好快就到。上到去之後見到都好多人,而且檯同檯之間嗰都幾窄,張檯仲要幾細下,好多時候都放唔曬野食,不過好彩執碗碟都算快,可以清空到少少位繼續放。落單用qr code 掃,食物選擇唔算少,但食物嘅質素就真係有待改善。我地叫左烏冬同冷麵,烏冬好食,冷麵有陣古怪味,同埋兩份食物所附帶的魚板係好似綠豆、桂花糕咁粉,同我過去食嘅完全不一樣,可能我經歷太少,無見過世面。跟著嗰唔知魚生拼盤定乜,總之有日式煎蛋捲嘅東西,嗰煎蛋捲係有一陣勁奇怪嘅味道,我咬完一啖吐番出黎,食唔落口。其他食物都係一般般,炸物算係比較好食,甜品又係一般,大部分甜品口感同味道都比較一般。不過陽光嗰柑香茶幾好飲。同埋服務其實幾好,如果食物味道有改善就非常好。
不過陽光嗰柑香茶幾好飲。
同埋服務其實幾好,如果食物味道有改善就非常好。