最近發現呢間放題店有得食大閘蟹放題,就試一試佢!啲即蒸大閘蟹最重要係出得好足,order可以每15分鐘上一次,咁就可以確保溫度,慢慢食,非常貼心!(雖然食得晒先好叫,唔好浪費食物)3-4両出足數量童叟無欺,爆膏!鮮甜!出得好足!仲有蟹粉小籠包,爆汁多䱤,鮮味十足!另外亦有升級任食海鮮,粉絲蒸扇貝+香辣燒蠔 都係好正,味道好香,升級大閘蟹套餐就有得食!刺身款式多多擺盤一流!小清新就食咗日式枝豆+黃金牛油焗栗米,枝豆充滿鹽好香。另外韓國人蔘雞湯即叫即整,有趣。日式汁燒雞肉串就比較香滑。蟹籽軍艦/火炙岩鹽燒三文魚腩壽司/黑松露珍寶帶子壽司幾款唔同嘅壽司,唔會太大件,但係鮮味十足,配搭特別。特別鍾意燒三文魚腩,充滿油香。榴槤炸彈裏面爆汁,香氣十足。鐵板馬拉盞炒通菜比想像中香辣,爽口!如果食得辣就會比較推介!黑糖薑母茶食完大閘蟹一定要飲,咁就可以保暖驅都寒。另外出面都有好多飲品例如朱古力奶茶一刻等等,相當特別呢。升級壽喜燒,好多唔錯嘅牛肉,好豐富!

仲有蟹粉小籠包,爆汁多䱤,鮮味十足!

刺身款式多多擺盤一流!

日式汁燒雞肉串就比較香滑。
蟹籽軍艦/
火炙岩鹽燒三文魚腩壽司/
黑松露珍寶帶子壽司

榴槤炸彈裏面爆汁,香氣十足。

升級壽喜燒,好多唔錯嘅牛肉,好豐富!
2022-11-03 477 瀏覽
踏入秋季,又到食蟹的季節,大閘蟹是「九月圓臍十月尖」,即農歷九月食蟹乸、農歷十月食蟹公⋯⋯唔想逐隻逐隻計,想一次過食得回本,當然要選擇最抵食的大閘蟹放題,咁就可以一次無限量食晒蟹公蟹乸喇!🦀🦀🦀🦀🦀 【神戶屋日秋季限定 120分鐘任食大閘蟹放題】$499/位除了無限追加任食約3至4両大閘蟹公及蟹乸🦀,還有供應海鮮肥牛火鍋🍲、刺身壽司🍣、香辣小龍蝦🦞和多款炸物串燒🍢等,相當豐富吸引!即叫即蒸大閘蟹,每隻約3-4両重,打開蟹蓋全都是滿滿美味鮮甜嘅蟹膏,蟹乸蟹膏較實,蟹公白油白膏較多,口感滑溜,任食真係好爽🦀😋!另外,升級任食大閘蟹放題套餐,仲有其他海鮮類都係任食,例如粉絲蒸扇貝、香辣燒蠔、燒虎蝦,超級正!

【神戶屋日秋季限定 120分鐘任食大閘蟹放題】$499/位

2022-10-22
  • 刺身拼盤
食大閘蟹想食得過癮一點,除了在家吃,那當然可以選去吃一下大閘蟹放題了!神戶屋最近推出了大閘蟹放題,除了包了大閘蟹,還有日式放題給你任吃,那肯定要來吃一下!大閘蟹放題(499元)這個套餐包括了3-4兩的大閘蟹任吃,不分公母都可以吃到,而且還有這套餐限定的不同海鮮和蟹粉類的食物!蟹都是新鮮蒸的,如果是公的就是比較大隻的,母會細一點,但蟹膏都是比較多的,吃起來既鮮甜又甘香,真的是一個接一個的!而且下單了的蟹,也會出夠給你,真的是可能吃回本的感覺!套餐包的蒜蓉粉絲蒸元貝真的非常大隻,吃起來蒜香味十足,元貝鮮甜!第二主角,那肯定是日式放題的刺身了,滿滿一大盤刺身,還有生蠔和海膽,吃起來都挺新鮮的,味道鮮美!其他刺身也不錯的,量也足!其他食物都不錯,炸物類都是新鮮炸的,所以很脆,他他醬炸雞很特別!而雞皮串質素不錯,燒得外脆內嫩的,是我喜歡的質感!最後還少不了雪糕,也有挺多款選擇的!而且還會送一杯movenpick給你!

大閘蟹放題(499元)

第二主角,那肯定是日式放題刺身了,滿滿一大盤刺身,還有生蠔和海膽,吃起來都挺新鮮的,味道鮮美!其他刺身也不錯的,量也足!

又來到食大閘蟹嘅季節神戶屋期間限定推出任食大閘蟹放題作為大閘蟹粉絲一定要去試吓啦🤣呢度大閘蟹同埋任食海鮮我就叫咗蒜蓉粉絲蒜大元貝香辣燒蠔來試下呢啲都係升級大閘蟹套餐先有架🤭味道都唔錯 好有鮮味 特別係粒元貝真係好大香辣燒蠔 蠔肉飽滿多汁即蒸大閘蟹 每隻約3-4兩重打開蟹蓋全都是滿滿肥美鮮甜且多蟹膏 蟹肉沾滿蟹膏好夠味呀😜更帶出蟹本身鮮甜味 蟹肉亦都好飽滿 味道唔錯另外我認為一定要買蟹粉小籠包呢個都係大閘蟹套餐先食到㗎小籠包皮薄餡靚 一咬落去入面非常多肉汁😍刺身拼盤包括了海膽、珍寶帶子、蟹柳、鮑片、三文魚、甜蝦同埋螺肉~估唔到呢度嘅海膽好好食 夠鮮味一啲都唔腥甜蝦味道鮮甜 三文魚肉質鮮甜厚肉好似出面居酒屋嘅質素 真的值回票價呢!前菜我哋叫左日式枝豆 &黃金牛油焗栗米😜好有食放題嘅感覺 味道都唔錯蟹籽軍艦 火炙岩鹽燒三文魚腩壽司 同埋黑松露珍寶帶子壽司🍣小食叫左日式汁燒雞肉串 榴槤炸彈 ~呢個鐵板馬拉盞炒通菜都幾好味 辣辣地 而且感覺很有鑊氣 通菜非常之新鮮值得推介最後必定要飲番杯黑糖薑茶因為大閘蟹都係偏寒涼㗎啤酒汽水同埋飲品甜品都係任食任飲㗎真係可以一試😝😝
又來到食大閘蟹嘅季節

呢個都係大閘蟹套餐先食到㗎
小籠包皮薄餡靚 一咬落去入面非常多肉汁😍

估唔到呢度嘅海膽好好食 夠鮮味一啲都唔腥
甜蝦味道鮮甜 三文魚肉質鮮甜厚肉
好似出面居酒屋嘅質素 真的值回票價呢!

前菜我哋叫左日式枝豆 &黃金牛油焗栗米😜
好有食放題嘅感覺 味道都唔錯

蟹籽軍艦 火炙岩鹽燒三文魚腩壽司 同埋黑松露珍寶帶子壽司🍣

小食叫左日式汁燒雞肉串 榴槤炸彈 ~
呢個鐵板馬拉盞炒通菜都幾好味 辣辣地
而且感覺很有鑊氣
通菜非常之新鮮值得推介

最後必定要飲番杯黑糖薑茶
因為大閘蟹都係偏寒涼㗎

啤酒汽水同埋飲品甜品都係任食任飲㗎
真係可以一試😝😝

2022-11-01 226 瀏覽
前晚去咗旺角行街,見到兆萬入面有得食大閘蟹放題,仲有任食燒海鮮同刺身,一於試下🥰 🦀大閘蟹升級放題 $499/位呢個套餐可以任食3至4両嘅大閘蟹公同蟹乸,仲有蟹粉小籠包、蟹粉扒時蔬、蟹粉蟹肉蒸蛋等等。😋 另外仲有任食燒海鮮,例如蒜蓉粉絲蒜大元貝、香辣燒生蠔、鹽燒大虎蝦等等,呢啲都係升級大閘蟹套餐先有,想任食大閘蟹同燒海鮮嘅朋友仔一定要升級٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و大閘蟹即叫即蒸,等咗十分鐘就有第一輪(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 蟹乸同蟹公都爆晒膏,蟹公好多白膏,好甘香。😋😋 店員仲好貼心俾咗枝蟹醋我地,仲有手套、濕紙巾同較剪,怕大閘蟹寒涼嘅朋友仔仲可以飲黑糖薑茶驅寒。♪(´ε` )刺身方面升級放題仲可以任食生蠔同海膽,生蠔好大隻,海膽好鮮甜唔腥。三文魚好厚切,馬刀貝爽口,牡丹蝦好大隻鮮甜。另外普通放題方面就叫咗幾款火炙壽司、黑松露壽司、黃金芝士燒廣蠔、鐵板一口和牛粒、鐵板紐西蘭羊架、芝士燒黃金沙律開邊蝦、燒牛舌、芝士蝦春卷等等。佢地嘅燒牛舌好厚切,燒得好香口,必食😋😋 最後仲食咗Movenpick 雪糕🍦,超飽肚。

🦀大閘蟹升級放題 $499/位

最後仲食咗Movenpick 雪糕🍦,超飽肚。
2022-10-31 971 瀏覽
每年秋季就是吃大閘蟹的日子~市面上的餐廳推出不少大閘蟹套餐,不過大多數每人只能分得一兩隻,往往意猶未盡……大閘蟹放題絕對是我的首選,吃多少點多少最實際!旺角兆萬這間放題更包普通的日式放題,能夠有更多嘗試。 120分鐘任食爆膏大閘蟹放題 - $529 6時時及9時後入座可享9折優惠 星期五、六、日、假期及假期前夕+$20 大閘蟹 即叫即蒸冒出新鮮得白煙,每隻大約有3至4兩,打開隻隻都有著豐腴的蟹膏;蟹乸的蟹膏好細膩和綿密,質感硬身香口,而蟹公的則較軟身黏糯,蟹肉同樣清甜結實;上碟速度好快,而且無漏單。 有齊吃蟹工具,包括剪刀、手套和濕紙巾,還附上熱薑茶驅寒。 升級大閘蟹放題有不少限定的海鮮包括蒜蓉粉絲蒸扇貝、香辣燒生蠔、鹽燒大虎蝦、蟹粉扒時蔬、蟹粉蟹肉蒸蛋等等。最喜歡蒜蓉粉絲蒸扇貝,大大隻扇貝肉厚鮮甜好彈牙,晶瑩剔透的粉絲吸飽蒜香和扇貝水份。  還可以點選普通放題的食物,包括刺身、壽司、熟食、燒物、炸物、甜品等等。 刺身方面,一共有十八款刺身,如三文魚、海膽、赤貝、蟹柳、馬刀貝、赤蝦和帶子等等,厚切的刺身特別有口感,好新鮮。 鍋物方面,選了香辣惹味的奇味雞煲,裡面全部都是雞中翼,特別皮薄
120分鐘任食爆膏大閘蟹放題 - $529
6時時及9時後入座可享9折優惠
星期五、六、日、假期及假期前夕+$20
大閘蟹
有齊吃蟹工具,包括剪刀、手套和濕紙巾,還附上熱薑茶驅寒。
蒜蓉粉絲蒸扇貝

還可以點選普通放題的食物,包括刺身壽司、熟食、燒物、炸物、甜品等等。
奇味雞煲
鍋物方面,選了香辣惹味的奇味雞煲,裡面全部都是雞中翼,特別皮薄肉嫩,充滿四川香料味。
手握壽司
壽司方面,有多款手握壽司、軍艦和手卷等等,火炙三文魚逼出豐溢的魚油;花之戀被多片肥美的三文魚包裹和蟹籽沙律醬。
咸蛋黃金蝦,燒牛舌&海蝦
燒物方面,即叫即燒帶微微香烤味,海蝦好新鮮彈牙;燒牛舌肉厚軟嫩中帶微煙韌,滿佈黑胡椒香;還有燒羊架、燒廣島蠔、燒菠蘿等等。
炸物
炸物方面,即叫即炸特別金黃酥脆,榴槤炸彈有濃郁的榴槤流心;炸鮮奶咬開軟嫩的牛奶;芥末炸雞和他他醬炸雞外酥內軟,毫不油膩。
咸蛋黃金蝦&牛油粟米
熟食方面,蒜香一口牛的牛肉好大塊,肉質軟腍,牛味濃厚富蒜香;咸蛋黃金蝦的鮮蝦仁滿佈甘香的咸蛋香,還有麻辣小龍蝦、泰式鳳爪等等。
飲品方面,有多款罐裝飲品及紙包飲品,還有酒類飲品嘉士伯啤酒。
甜品方面,每位包一杯MÖVENPICK雪糕外,還有多款高質的韓國雪條,如LAVELEE藍莓乳酪雪條和30%芒果雪條,有著濃厚的果香;也有不少店家自製的甜品可任取。
2022-10-30
午餐
2022-10-28 224 瀏覽
朋友話神戶屋有120分鐘大閘蟹升級版任食放題,咁正!就算近排好忙都即刻去拆下蟹先🥳喪食happy下。平日夜晚都坐滿晒,好有人氣!見到大家都好努力拆蟹😝而其他放題料理選擇都好豐富,包括刺身丶壽司丶燒物丶炸物丶天婦羅丶火鍋等,成晚係咁食~好滿足!大閘蟹好爆膏!每隻3至4両 size都唔細🦀 仲好貼心提供晒手套丶鉸剪丶蟹醋~蟹膏肥美甘香👏🏻升級版除咗有大閘蟹任食,另外仲有幾款任食海鮮料理~包括蒜蓉粉絲蒜大元貝丶香辣燒蠔🦪丶蟹粉蟹肉蒸蛋,鍾意食海鮮嘅朋友,就啱晒啦~食完蟹仲有黑糖薑茶可以order 刺身擺盤靚~一上枱出晒煙好有視覺效果。刺身選擇都多~激巨赤蝦刺身真係好巨一隻。炸物燒物方面,我鍾意海苔多春魚天婦羅,好香口唔油膩,另外,鹽燒活海蝦🦐& 燒有機菠蘿🍍都正!甜品方面~見到韓國雪糕雪條選擇都多~最後仲有每人一客Mövenpick雪糕,放題喪食好滿足。18:00前入座或21:00後入座仲有9折呀,仲有卡位/房間可以訂~

平日夜晚都坐滿晒,好有人氣!見到大家都好努力拆蟹😝而其他放題料理選擇都好豐富,包括刺身壽司丶燒物丶炸物丶天婦羅丶火鍋等,成晚係咁食~好滿足!

2022-10-27 140 瀏覽
大閘蟹係令我瘋狂嘅食物,有時一星期食兩三次! 每年得個兩三個月有得食,就等我放縱吓啦~今日專登約朋友嚟食大閘蟹放題, 雖然有120分鐘,但係拆蟹費時,放題嘢食選擇又咁多,兩個鐘不停點不停食,真係好忙!大閘蟹大約3至4両,有蟹公同蟹乸。 比預期中大隻,入面都幾多膏,甘香鮮美。每人都有骨盛、濕紙巾、較剪、手套,貼心喎。黑糖薑茶勁薑,熱辣辣,食完蟹咁寒涼一定要飲薑茶呀!預先訂咗位,有優惠。揀咗日本直送生蠔同北海道海膽,生蠔肥美鮮甜厚肉,海膽就細咗少少。升級咗有蒜蓉粉絲大元貝同香辣燒生蠔,回本之選。 大元貝有手掌心咁大隻,蒜蓉可以減少啲,蒜味太濃。刺身真係好震撼,放枱時仲有煙霧效果。 必點珍寶帶子刺身同激巨赤蝦刺身,珍寶size,掂!炸物之中我最鍾意海苔多春魚天婦羅,唔油膩又幾香海苔味。燒有機菠蘿成熟香甜,面頭仲有薄薄焦糖。甜品每人一杯movenpick雪糕,出面仲有大量雪糕雪條,唔係講笑,款款都想食,可惜肚已漲,食兩三條啦!好滿足嘅一晚,第二日早餐同午餐都唔駛食!

黑糖薑茶勁薑,熱辣辣,食完蟹咁寒涼一定要飲薑茶呀!

炸物之中我最鍾意海苔多春魚天婦羅,唔油膩又幾香海苔味。

燒有機菠蘿成熟香甜,面頭仲有薄薄焦糖。

好滿足嘅一晚,第二日早餐同午餐都唔駛食!
2022-10-26 229 瀏覽
刺身+火鍋+大閘蟹放題。抱住試一試心態上去食,點知大閘蟹目測4~5兩,隻隻超新鮮熱辣,且爆膏,而且睇得出清洗得好乾淨。刺身都係好正,上菜速度同服務都非常好。幫年輕人非常有耐心同耐性,而且好細心的準備晒食蟹工具,連消毒濕紙巾,幹紙巾同手套都準備曬,怕唔夠,埋單前仲再畀多一份紙巾。本身以為食日本料理,大閘蟹好難質素高,點知真係非常好。而且十五分鐘落一轉,6~8隻,加上咁多刺身烤物,同火鍋……真係飽到頂心口。間店怕客人等蟹時間耐,間中會送上一些熱辣小食。講真,試完同一價錢其他間放題,呢間提供的服務同食物質素,真係值回票價,滿足曬我大閘蟹好友心願最開心係唔怕我好食得,每一轉蟹都4~5兩size,無一隻唔新鮮。個燒菠蘿居然有層薄薄焦糖,口感好特別。臨走同之前一樣,老闆會提醒可以門口拿雪糕食,都會係門口食條雪糕先走,感覺好隨和。希望繼續維持住呢個氛圍同質素,生意難做,keep住水準,祝生意興隆。多謝老闆咁好服務。今年食大閘蟹心願終於圓滿完成。下次刺身放題見。
刺身火鍋+大閘蟹放題。抱住試一試心態上去食,點知大閘蟹目測4~5兩,隻隻超新鮮熱辣,且爆膏,而且睇得出清洗得好乾淨。刺身都係好正,上菜速度同服務都非常好。幫年輕人非常有耐心同耐性,而且好細心的準備晒食蟹工具,連消毒濕紙巾,幹紙巾同手套都準備曬,怕唔夠,埋單前仲再畀多一份紙巾。本身以為食日本料理,大閘蟹好難質素高,點知真係非常好。而且十五分鐘落一轉,6~8隻,加上咁多刺身烤物,同火鍋……真係飽到頂心口。間店怕客人等蟹時間耐,間中會送上一些熱辣小食。講真,試完同一價錢其他間放題,呢間提供的服務同食物質素,真係值回票價,滿足曬我大閘蟹好友心願
大閘蟹+刺身+火鍋
2022-10-25
5 分鐘 (堂食)
大閘蟹+刺身+火鍋
2022-10-20 413 瀏覽
想食大閘🦀🦀好耐啦 但出面好多都好貴 🥺最近見到呢間大閘🦀放題😍😍即book✅呢個價錢真心超抵!真係任食大閘蟹🦀🦀🦀🦀好多膏好甜🤤🤤唔飽仲可以食埋刺身壽司燒物🍣🍤🥟🍥🍢食到勁飽勁滿足🤤🤤今次絕對回本🤑🤑會再encore😏😏
想食大閘🦀🦀好耐啦
但出面好多都好貴 🥺
最近見到呢間大閘🦀放題😍😍即book✅
呢個價錢真心超抵!
真係任食大閘蟹🦀🦀🦀🦀
好多膏好甜🤤🤤
唔飽仲可以食埋刺身壽司燒物🍣🍤🥟🍥🍢
食到勁飽勁滿足🤤🤤
今次絕對回本🤑🤑
會再encore😏😏
大閘蟹🦀🦀🦀
2022-10-20
15 分鐘 (堂食)
大閘蟹🦀🦀🦀
2022-10-20 351 瀏覽
之前同朋友去樓上食放題;經個見到呢間都好多人排隊;跟住見到佢有大閘蟹放題;所以再約朋友去試下呢間;佢除咗任食大閘蟹之外;仲有好多海鮮;粉絲蒸扇貝都不過不失;好多蒜蓉粉絲都好鮮味;仲有燒蠔同燒虎蝦;啲蝦都好新鮮好鮮甜;先時以為佢啲大閘蟹好細隻嗰啲;但係都幾多膏;埋單每位 $499;比出面嘅放題多100蚊左右;但係有任食大閘蟹都抵;大閘蟹之外;正常日式放題嘅食物都有;刺身、壽司、 燒物、 炸物、 天婦羅 、火鍋同雞煲;蟹粉類食物都有幾款;蟹粉扒時蔬;蟹粉蟹肉蒸蛋;;佢哋做緊個推廣;留言"大閘蟹放題";再發圖至whatsapp訂座;有清酒任飲或生蠔半打;係每2位起計
之前同朋友去樓上食放題;經個見到呢間都好多人排隊;跟住見到佢有大閘蟹放題;所以再約朋友去試下呢間;佢除咗任食大閘蟹之外;仲有好多海鮮;粉絲蒸扇貝都不過不失;好多蒜蓉粉絲都好鮮味;仲有燒蠔同燒虎蝦;啲蝦都好新鮮好鮮甜;先時以為佢啲大閘蟹好細隻嗰啲;但係都幾多膏;埋單每位 $499;比出面嘅放題多100蚊左右;但係有任食大閘蟹都抵;大閘蟹之外;正常日式放題嘅食物都有;刺身壽司、 燒物、 炸物、 天婦羅 、火鍋雞煲;蟹粉類食物都有幾款;蟹粉扒時蔬;蟹粉蟹肉蒸蛋;;佢哋做緊個推廣;留言"大閘蟹放題";再發圖至whatsapp訂座;有清酒任飲或生蠔半打;係每2位起計
2022-10-13
120 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日
  • 刺身
  • 清酒煮蜆
  • 鹽燒活海蝦
  • 牛舌
  • 燒菠蘿
2022-10-19 269 瀏覽
It’s this time of the year again! It’s time for hairy crab! My friend saw this all you can eat restaurant includes hairy crab so we went there to try it out! There were lots of people and luckily we made a booking. $499 includes hairy crab and lots of seafood and hotpot. I definitely think it is worth going back again. We sat down and ordered hairy crab straight away, they arrived awhile later and steaming hot! I couldn’t believe my eyes as each crab was full of golden roe, they were so creamy and buttery! The meat was sweet. We had a few and that was enough for us because there were so many others seafood! I love the scallops and baked oyster! They were delicious!
2022-10-18
每年10月都係大閘蟹既季節,最鐘意同屋企人一齊食大閘蟹,今年啲大閘蟹好似貴左少少,比我發掘到呢間神戶屋既日韓放題推出左大閘蟹放題套餐,梗係要留肚擦餐勁既先~🌟期間限定任食大閘蟹放題 ($499/person)呢個放題套餐非常豐富,除左任食大閘蟹之外,海鮮都係任食,例如粉絲蒸扇貝、香辣燒生蠔同鹽燒大虎蝦,海鮮控必試,大閘蟹每隻大概三至四兩,一個人食三四隻無難度啦,每隻大閘蟹都爆哂膏,而且食落鮮味十足,另外仲有蟹粉入饌既菜式,有蟹粉扒時蔬同蟹粉蟹肉蒸蛋,好吸引呀,海鮮類都好出色,帆立貝大隻厚肉,鮮甜彈牙,虎蝦超大隻,成隻手掌size既虎蝦,推介👍🏻👍🏻👍🏻🌟刺身及壽司用QR code落單真係好方便,刺身多達18款,推介赤貝同馬刀貝,貝類鮮甜彈牙唔會腥,三文魚刺身都好肥美,壽司都好高質,黑松露壽司、花之戀、手卷同火炙壽司等等,所有壽司都係即叫即整好新鮮🌟燒物食完刺身同壽司就到熟食,燒物都好多選擇,有燒菠蘿、燒牛舌、燒蠔同燒羊架,燒菠蘿香甜又多汁,羊架燒起熱辣辣食落唔會羶,高質🌟飲品兩個飲品櫃既飲品可以自取,連教主代言既OOHA都有,神徒唔好錯過啦,當然仲有罐裝汽水同紙包飲品,總有一款岩你口味

🌟期間限定任食大閘蟹放題 ($499/person)

🌟刺身壽司

🌟燒物
食完刺身壽司就到熟食,燒物都好多選擇,有燒菠蘿、燒牛舌、燒蠔同燒羊架,燒菠蘿香甜又多汁,羊架燒起熱辣辣食落唔會羶,高質

🌟飲品
2022-10-18 230 瀏覽
前幾日係抖音睇到 呢間日式放題居然推出咗大閘蟹放題!😍😍由於本人係極中意食大閘蟹🤣所以迫不及待就揀咗今日去食🤭🤭入座坐低嘅時候,店員好詳細咁樣同我哋講解咗個流程,亦都教咗我哋點樣落單💪💪。令我最意想不到嘅係😱本來仲以為第一轉落單要等成半個鐘。點知唔夠5分鐘。已經有個店員攞咗六日熱辣辣嘅大閘蟹俾我哋😍😍。而且仲教咗我哋點分公乸。 隻隻都差唔多有四兩👍🏻👍🏻之後已經隻手污糟晒 唔好再影相👍🏻最後總結呢間放題整體都可以有八90分🎊🎊而且每一個店員都好有禮貌值得推介👍🏻👍🏻
所以迫不及待就揀咗今日去食🤭🤭

• 壽喜燒
  • 刺身
  • 心太軟
2022-10-18 129 瀏覽
又到食大閘蟹既時間🦀奶油包今年一定要食夠佢咁岩朋友係旺角做野佢地就話我知「神戶屋」而家有個以大閘蟹放題為主既放題我地梗係二話不說就去食啦呢個秋季限定 120分鐘任食大閘蟹🦀放題又有大閘蟹又有任食海鮮岩晒D怕食得多大閘蟹唔OK既人既然任食既我地就叫晒D好野食大閘蟹就爆晒膏隻隻都足両數既差唔多有4両蟹公蟹乸都有而奶油包就鍾意食蟹乸呢個季節係最岩食蟹乸既時候9月圓時10月尖蟹乸既肚肚係圓既仲有一樣好緊要既就係「神戶屋」係出足隻數唔會你叫左但唔出食得放題就當然除左大閘蟹之外都有叫其他野啦奶油包同朋友就叫左好多海鮮🦞🐠包括粉絲蒸扇貝🦪、香辣燒蠔仲有手掌咁大嘅燒虎蝦🦐唔少得既仲有新鮮刺身壽司🍣朋友唔食但奶油包好鍾意既榴槤炸彈等等同埋食得蟹既就叫埋蟹粉扒時蔬同蟹粉蟹肉蒸蛋今次既放題奶油包同朋友都好滿意因為我地都係大閘蟹既Fans3個人食左好多大閘蟹唔知食咁多會唔會俾店主Black List呢🙈🙈期待下一次再食大閘蟹
又到食大閘蟹既時間🦀
奶油包今年一定要食夠佢
咁岩朋友係旺角做野
佢地就話我知「神戶屋」
而家有個以大閘蟹放題為主既放題
唔會你叫左但唔出
食得放題就當然除左大閘蟹之外
都有叫其他野啦
奶油包同朋友就叫左好多海鮮🦞🐠
包括粉絲蒸扇貝🦪、香辣燒蠔
仲有手掌咁大嘅燒虎蝦🦐
唔少得既仲有新鮮刺身壽司🍣