2023-06-18 16 瀏覽
·上環|碧士文電影迷一定知靈感係來自邊套電影係啦 就係…皇家特工係上環影完靚相 見到間咁特別既餐廳門面開頭以為係賣西裝🤵🏻點知睇睇下原黎係餐廳黎更係入去睇下國家有咩任務交比我做😂鋪頭入面全部都係以英倫風格打造而成好有風格😍襯曬成個既氛圍我地今次叫左2 個Combo Mission Mission BAgent C.C. 007芝士焗越式水咖喱豬扒飯🐷配上特務濃湯咖喱豬扒飯一定要襯熱食 濃濃既芝士配上越式水咖喱汁 再加炒飯底 越食越開胃 豬扒肥瘦均勻特務濃湯超濃郁既南瓜湯 配上咖喱飯一齊 成件事好夾Mission C Pork Chop Toast豬扒多士配上手打豬肉丸豬扒多士厚厚既多左包圍住豬扒食落醬汁以為係冬蔭公醬 食落酸酸甜甜帶一點辣味 口感層次每啖都有唔同既感覺手打豬肉丸第一次食咁爽口彈牙既豬肉丸配上威士忌BBQ醬汁佢地既豬肉丸 應該暫時得佢地會有既口感 同味道 下次一定會再叫佢地既豬肉丸😍
上環|碧士文

厚厚既多左包圍住豬扒

第一次食咁爽口彈牙既豬肉丸
配上威士忌BBQ醬汁
2023-06-10
知道銅鑼灣有間以英國特工為主題嘅豬扒飯店Pigsman,店內融合特務電影作裝潢特色,估唔到佢近日係上環開咗分店,食物亦相當有心思,有一系列豬主題的美食,價格相宜,值得放工同朋友過黎一試😋👍🏻Mission A ($92)招牌威士忌BBQ豬扒飯🐽🐽豬扒烤得金黃酥脆,肉質鮮嫩多汁,搭配上獨特的威士忌BBQ醬汁,味道非常豐富,有深邃的威士忌香氣,還有微妙的甜味和酸味,加上米飯口感鬆軟、飽滿,讓人垂涎欲滴。手打豬肉丸🧆🧆大大粒非常美味,肉質鮮嫩彈牙,一口咬下去,肉汁四溢,讓人垂涎欲滴。配上黑松露山葵醬,口感更豐富多樣,讓人吃得津津有味。Mission C ($92)豬榴彈(雙層手打豬柳芝士漢堡)🐷🐷這個雙層手打豬柳芝士漢堡真是太好吃!肉餅非常厚實,口感Q彈,帶有豬肉的自然甜味,搭配上充滿奶香的芝士,味道更是十分濃郁。然後我地揀左法國芥末籽醬,質地非常濃稠,漢堡外層還帶有一點點酥脆的口感,是一道不能錯過的美食。自家製薯蓉配肉汁🥔🥔薯蓉口感綿密、香濃,搭配濃郁肉汁,味道更豐富。薯蓉的味道很純正,沒有添加太多調味料,保留薯類本身的自然甜味和香氣,肉汁也非常出色,濃稠的質地讓它更好地黏附在薯蓉,讓整道

Mission A ($92)
招牌威士忌BBQ豬扒飯🐽🐽

手打豬肉丸🧆🧆

Mission C ($92)
豬榴彈(雙層手打豬柳芝士漢堡)🐷🐷

自家製薯蓉配肉汁🥔🥔
薯蓉口感綿密、香濃,搭配濃郁肉汁,味道更豐富。薯蓉的味道很純正,沒有添加太多調味料,保留薯類本身的自然甜味和香氣,肉汁也非常出色,濃稠的質地讓它更好地黏附在薯蓉,讓整道菜的味道更加豐富。

碧士文 (東利商業大廈) (上環)
地址:上環蘇杭街93號東利商業大廈地下2號舖
2023-06-18 16 瀏覽
與朋友來到一家專門食豬的餐廳,以Kingsman為裝修主題,充滿型格特務風的擺設點了Combo mission (主菜+小食+飲品)✨招牌威士忌BBQ豬扒飯 ($92)豬扒肉質結實,肉質既不軟爛,亦不過硬,口感非常好,而肉汁方面則較少,配上BBQ醬汁,酸甜適中且尾調帶有微微酒味✨避風塘豬扒飯($92)較少見的口味,一看全是炸蒜、蔥同辣椒,配上豬扒勁惹味🪄手打豬肉丸(配黑松露山葵醬)大大粒肉丸裡混入了香草,好juicy彈牙,非常有驚喜,好推介🪄薯條即點即炸,上枱時還保持著熱辣辣狀態,香脆可口豬扒飯全是用長條型餐盒盛著,好特別,豬扒亦切好鋪滿整個餐盒,不用再花時間切,因醬汁比較少且飯較乾身,食完會有點口乾,若豬扒帶點油脂感,配搭可能會更好

點了Combo mission (主菜+小食+飲品)

✨招牌威士忌BBQ豬扒飯 ($92)

✨避風塘豬扒飯($92)
較少見的口味,一看全是炸蒜、蔥同辣椒,配上豬扒勁惹味

🪄手打豬肉丸(配黑松露山葵醬)

🪄薯條
即點即炸,上枱時還保持著熱辣辣狀態,香脆可口

2023-06-12
2023-06-18 37 瀏覽
我覺得呢間餐廳好型,店內外都是特工主題。店外展示特工必備的西裝,店內掛有一系列的特工裝置和配件。係呢度,有多種單項任務 (食品),而組合任務 (套餐) 就包括1主要任務 (主食) + 1 附加任務 (小食) +1 濕身任務 (飲品),連掃code點餐都係任務之一🤣 就揀一個任務A和任務C啦 (各HK$92)。🍔 豬榴彈.呢個係雙層手打豬柳芝士漢堡.手打豬柳真係唔同啲,肉質特別軟彈,豬肉味濃郁,一片怕我唔夠,2片就啱晒👍🏻.食食下發現個包辣辣哋嘅?原來來自個辣芝士醬!🥵.配有鮮番茄片和生菜🥬🕵🏽 特務J.呢個係招牌威士忌BBQ豬扒飯.豬扒厚切,入口軟滑,配獨特的威士忌燒烤醬,超正呀,令我一口豬一口飯咁食晒😋🍅 特務濃湯.有紅湯和白湯可揀.店員真係無介紹錯,紅色雜菜羅宋湯係超足料,湯味濃郁,酸甜大對比,好正!🐽 手打豬肉丸.嘩,呢個肉丸比豬柳扒更彈口,爽脆呀!.單食有認真品嘗香濃豬肉味,也可以點個威士忌BBQ醬,都好好味㗎😋🥥 椰青水 (+HK$13).健康又清甜的支裝飲品今次嘅任務超額完成,要出去行下,消化下啦🤣

🍔 豬榴彈

🍅 特務濃湯
.有紅湯和白湯可揀

雜菜羅宋湯

🐽 手打豬肉丸
.嘩,呢個肉丸比豬柳扒更彈口,爽脆呀!

手打豬肉丸

🥥 椰青水 (+HK$13)
.健康又清甜的支裝飲品

今次嘅任務超額完成,要出去行下,消化下啦🤣
2023-06-09
豬榴彈
雜菜羅宋湯
手打豬肉丸
阿公約咗朋友仔食飯朋友仔話呢到有間新餐廳想試下梗係好啦!阿公最Like👍🏼嚟到門口阿公覺得奇怪點解有套西裝喺到嫁呢🤔細位又嚟啦💡原來係用「特務」做主題嫁🤩🤵🏻‍♂️🔫套餐都係用Mission嚟Complete嫁😆同埋都係以🐷豬豬🐷做主菜嘅食完就明性價比極高🤙🏼🤙🏼🤙🏼首先價錢以港島區嚟講已經一D都唔貴食物正先係重中之重🎱手打豬肉丸👉🏼個做法應該有D似山竹牛肉😆但阿公我唔中意食茜嘅人 都覺得好好食 好幸福嘅樣😙招牌威士忌BBQ豬扒飯👉🏼超有驚喜😜係阿公最中意嘅煙un飯😍個汁酸尾尾咁再帶有酒香🤯Oishi汁再配埋個飯 係食咗第一啖就會不停想再食西飛利👍🏼👍🏼👍🏼自家制薯蓉👉🏼有真薯仔粒 + 薯仔香味 絕對唔係用粉溝出嚟😏豬榴彈🍔雙層手打豬柳芝士漢堡豬柳真心用手打 唔係冷凍貨一食就知道係與別不同🤤總括嚟講就係一定要食同埋一定會再食♾️
阿公約咗朋友仔食飯

同埋一定會再食♾️
2023-05-31
  • 豬榴彈
2023-06-16 10 瀏覽
餐廳裝修非常特別,主打英倫設計風格,櫥窗仲擺放多款特務使用裝備。卡邦尼焗豬扒飯配溫泉蛋套餐 $102卡邦尼汁非常濃厚,仲要用埋芝士焗面超級正。豬扒厚度係勁厚切,啖啖肉之餘,仲每舊都好多汁。底味亦都醃得好足。炒飯底炒得夠乾身,飯粒粒金黃!手打豬肉丸唔好睇小呢個豬肉丸,勁大粒! 肥瘦肉比較打出嚟好平均,咬落去油感適宜,豬油嘅香味保留到哂!仲可以有幾種醬可以配,我地就揀左個好特別嘅whiskey 燒烤醬,惹味度更加係錦上添花。豬榴彈 雙層手打豬扒漢堡包套餐$92用豬肉嚟做漢堡味道完全唔輸,包身用牛油足夠烤底,唔會未食就淋哂,呢個嘅豬扒就煮得比較淋身,適合配面包咁同醬汁芝士蔬菜咁食,口感會平衡啲。薯條配黑松露山葵醬薯條一定係新鮮炸嘅好食,上檯時夠哂熱!但黑松露山葵醬真係個靈魂!黑松露夠哂香,配山葵反而令到唔會愈食愈漏。豬扒多士$63唔夠飽就叫多個豬扒多士,豬扒又係厚嘅,肉質比較爽口d 同漢堡嘅感覺係兩個層次!好飽肚好滿足👍🏻特務濃湯-南瓜忌廉湯$28南瓜肉打哂好均勻,配埋忌廉口感好滑,南瓜味好香甜!卡邦尼芝士焗雜菜$55由於太欣賞佢個卡邦尼芝士焗,但食唔到多個飯,就叫個西蘭花椰菜花!

卡邦尼焗豬扒飯配溫泉蛋套餐 $102

豬榴彈 雙層手打豬扒漢堡包套餐$92

薯條配黑松露山葵醬

豬扒多士$63

特務濃湯-南瓜忌廉湯$28
南瓜肉打哂好均勻,配埋忌廉口感好滑,南瓜味好香甜!

卡邦尼芝士焗雜菜$55
2023-06-16 11 瀏覽
今日去左上環Pigsman店內外環境感覺都好chill 店外有一張二人枱店內好多特工道具同🐷裝飾坐位舒適 店員有禮 🥢Mission B $102-卡邦尼焗豬扒飯配溫泉蛋焗飯造型好似個筆盒咁 幾新奇🤭滿滿芝士蓋滿豬扒上面 豬扒有成5-6件 肉身好厚 肉質多汁軟腍 仲係好香口嘅炒飯底黎架🫶🏻溫泉蛋配埋芝士+飯咁食真係大滿足!-手打豬肉丸+黑松露山葵手打豬肉丸好大粒 有啲香草 肉汁滿滿又唔會好油膩 配黑松露芥末醬食仲滋味🥢Mission C豬柳蛋(雙層手打豬柳漢堡)+黑松露山葵醬+薯條薯條炸得好香脆雙層手打豬柳咬落去好juicy 包入面仲有新鮮蕃茄同生菜 好豐富!漢堡包唔會太硬身係我喜歡嘅質感🐷套餐加左伯爵奶茶 飲落香濃好滑身😋一間有心機嘅漢堡快餐店 值得關注👍🏻
今日去左上環Pigsman
店內外環境感覺都好chill 店外有一張二人枱
店內好多特工道具同🐷裝飾
坐位舒適 店員有禮
🥢Mission B $102
-卡邦尼焗豬扒飯配溫泉蛋
焗飯造型好似個筆盒咁 幾新奇🤭
溫泉蛋配埋芝士+飯咁食真係大滿足!
-手打豬肉丸+黑松露山葵
套餐加左伯爵奶茶 飲落香濃好滑身😋
一間有心機嘅漢堡快餐店 值得關注👍🏻
2023-06-13
2023-06-16 11 瀏覽
喺上環發現咗一間特工主題嘅專門食豬🐽嘅小店睇嚟老闆應該係Kingsman嘅忠實fans🤣🤣舖頭入邊擺咗好多特工嘅小工具🧰門口仲有打卡位📸叫咗兩個套餐都係二百幾蚊上環來講價錢都幾平👀招牌BBQ威士忌豬扒飯 🐽Bbq汁好濃郁 豬扒份量多 肉質軟腍豬榴彈 個名勁搞笑😆 佢係雙層手打豬柳芝士漢堡 麵包嘅質感鬆軟,兩大塊豬柳好結實好Juicy一咬落去好多肉汁走晒出嚟 真係食完呢個都飽手打豬肉丸 肉丸有三大粒配酸酸甜甜嘅bbq sourse好開胃🤤 充滿肉汁 彈牙 自家製薯蓉 成個拳頭咁大😹😹有兩大粒 口感豐富 好食🫣伯爵港式奶茶🧋茶底香濃又滑
喺上環發現咗一間特工主題嘅專門食豬🐽嘅小店

充滿肉汁 彈牙

自家製薯蓉 成個拳頭咁大😹😹有兩大粒 口感豐富 好食🫣

伯爵港式奶茶🧋茶底香濃又滑
2023-06-16 14 瀏覽
Pigsman係銅鑼灣本身有一家分店,而上環分店係新開張,裝修有豐富特務元素,牆有槍同武器,主打型格風😜餐廳做豬料理,十分多選擇!食豬既朋友記住黎試下!招牌威士忌BBQ豬扒飯個豬扒厚切,但食落去唔會好heavy! 個bbq醬酸酸甜甜咁,送飯一流!手打豬肉丸揀左黑松露山葵醬,creamy又好夾個豬肉丸!一咬開仲要啖啖肉!伯爵奶茶飲落有奶香味,唔算太甜!豬扒多士豬扒口感好嫩滑,多士配埋蕃茄同生菜,中和到豬扒既油膩感!仲有得加溫泉蛋,太陽蛋等,可以補充蛋白質!下次想試埋豬扒漢堡!😝

餐廳做豬料理,十分多選擇!食豬既朋友記住黎試下!

伯爵奶茶
飲落有奶香味,唔算太甜!

豬扒多士
豬扒口感好嫩滑,多士配埋蕃茄同生菜,中和到豬扒既油膩感!

仲有得加溫泉蛋,太陽蛋等,可以補充蛋白質!

下次想試埋豬扒漢堡!😝
2023-06-11
  • 手打豬肉丸
這天也是和媽媽一起 逛完街便簡單覓食這間貌似高級西裝店的餐廳 引起我注意媽媽不吃牛 而這裡專門吃豬扒就很適合黑色門面 裡面是英國特工電影道具佈置餐牌以任務來命名 餐點不錯尤其是肉丸坐在小吧檯望著窗外 是簡單舒服的一餐-⧫ 𝕄𝕚𝕤𝕤𝕚𝕠𝕟 ℂ ⧫ $𝟗𝟐ღ 𝐏𝐨𝐫𝐤 𝐂𝐡𝐨𝐩 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 豬扒多士夏天愛清新 選了豬扒包的朋友豬扒多士包身黃澄澄 是因為落了雞蛋及芝士製作裡面夾著兩片薄身豬扒 大量生菜及蕃茄豬扒微辣帶香茅味 千島醬令整體更濕潤-ღ 𝐇𝐨𝐦𝐞𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐌𝐞𝐚𝐭𝐛𝐚𝐥𝐥𝐬 手打豬肉丸必選!! 媽媽和我都大愛!非常有驚喜自家手打秘製 質地彈牙相當juicy極大粒 配合自家製BBQ醬就更加惹味內含莞茜及洋惹 頗有層次的口感與味道-ღ 𝐄𝐚𝐫𝐥 𝐆𝐫𝐞𝐲 𝐌𝐢𝐥𝐤 𝐓𝐞𝐚 伯爵奶茶 +$𝟐𝟐伯爵控之選 茶味不會過濃很幼滑有水準-⧫ 𝕄𝕚𝕤𝕤𝕚𝕠𝕟 𝔸 ⧫ $𝟗𝟐ღ 𝐀𝐠𝐞𝐧𝐭 𝐉𝐚𝐜𝐤 招牌威士忌BBQ豬扒飯厚切豬扒應該有2cm 配特製BBQ醬據說沒有使用鬆肉粉 所以肉質不是死腍醬汁酒味不明顯 但味道微微酸甜很開胃長型飯盒看起來份量不多 其實食落好飽-ღ 𝐀𝐠𝐞𝐧𝐭𝐬' 𝐃𝐚𝐢𝐥𝐲 𝐁
這天也是和媽媽一起 逛完街便簡單覓食

湯的質地濃稠 應該落了很多南瓜去打成
但比起肉丸還是輸 應該兩個餐都揀肉丸

2023-06-02
  • 手打豬肉丸
/ Pigsman上環區主打食特色豬肉專門店🐷平時我喺上環做完瑜伽都會周圍,睇吓有咩餐廳好食,買外賣返屋企食😋今日行到過嚟蘇坑街,見到呢間Pigsman門口裝修幾有型格風,而且裏面裝修有好多豬嘅模型,估佢一定係主打食豬肉🐷見到佢餐牌上組合食物幾豐富,價錢又合理,所以就決定晚餐食佢啦😋Combo Mission B $102卡邦尼焗豬扒配溫泉蛋+手打豬肉丸Combo Mission B $102芝士焗越式水咖喱豬扒飯+雜菜湯佢哋嘅豬扒都係煎香過先至放入去焗,另外亦都好欣賞佢係炒飯底,卡邦尼汁同埋水咖喱汁都好好味,整個配搭好夾👍🏻另外試咗佢嘅手打豬肉丸,超級彈牙,而且足足有三粒,每粒size好大🤣再加咗個雜菜湯,蕃茄味好濃郁,酸酸甜甜幾開胃😝外賣嚟講佢都保持到熱度,食物質素冇下降,堂食應該會更加好食👍🏻📍 碧士文 (東利商業大廈) (上環)上環蘇杭街93號東利商業大廈地下2號舖
/ Pigsman
上環區主打食特色豬肉專門店🐷

Combo Mission B $102
卡邦尼焗豬扒配溫泉蛋+手打豬肉丸

Combo Mission B $102
芝士焗越式水咖喱豬扒飯+雜菜湯

再加咗個雜菜湯,蕃茄味好濃郁,酸酸甜甜幾開胃😝

📍 碧士文 (東利商業大廈) (上環)
上環蘇杭街93號東利商業大廈地下2號舖
2023-06-15 12 瀏覽
上環Pigan特工店~可以scan QR 落單,無論店外內到外賣盒包裝都好有心思,好方便~同朋友叫左兩個mission set~✡️Mission B $102🔸卡邦尼焗豬扒飯 溫泉蛋飯用黑色長方外賣盒作包裝,切成一塊塊既豬扒平均舖放在飯面,賣相精緻。個蛋炒飯底超香蛋味~同Creamy既卡邦尼醬連埋溫泉蛋一齊食唔會乾,唔計個豬扒,已經好夠味好好食😋反而豬扒有少少咸~🔸手打豬肉丸必吃之選!豬肉丸熱辣辣超大粒!肉質鬆軟好juicy有啲芫荽味,口感食落似牛肉球,但會比較實d,有啲咬口好好食~————————————————————✡️Mission C $92🔸豬扒多士微脆既多士夾住厚度適中軟熟既豬扒,新鮮既生菜,蕃茄,味道清爽。有唔同層次嘅口感~🔸薯條薯條就普通正常發揮~~————————————————————🔸自家製薯蓉 配燒汁 $23有兩球,薯蓉比起其他地方嘅口感厚實,入邊有粒粒薯粒夾雜在幼滑既薯蓉入面,好有口感,連香口既燒汁一齊食,好夾好好食

✡️Mission B $102
🔸卡邦尼焗豬扒飯 溫泉蛋

🔸手打豬肉丸

————————————————————
✡️Mission C $92
🔸豬扒多士

🔸薯條
薯條就普通正常發揮~~
————————————————————
🔸自家製薯蓉 配燒汁 $23

2023-06-14 17 瀏覽
最近開左間新既焗豬扒飯,聽講幾好食,所以就黎試下。一入到嚟就已經有一種英式西餐廳嘅感覺~餐牌上面有好多款豬扒飯,都唔係平時成日見到嘅整法,好期待!避風塘豬扒飯一拎上嚟已經聞到好香嘅蒜蓉味,加上有少少香辣,同豬扒真係好夾好惹味!滿滿嘅蒜蓉攞埋啲飯食亦都好有風味!招牌威士忌BBQ豬扒飯呢個醬汁好濃味,有少少似燒烤醬,但又多左淡淡的甜味,有醬汁好快撈咗個飯食曬~芝士蘋果焗豬扒飯佢嘅焗豬扒飯都係用咗茄汁底,但係比起出邊嘅芝士味就更加香濃。加埋蘋果呢個配搭都好新鮮,令到成個飯都冇咁油膩!每個飯上面嘅豬扒都有大塊又厚切,切好晒真係好方便!抵讚!見到隔籬枱食多士好吸引,下次一定要再來試下!

避風塘豬扒飯

芝士蘋果焗豬扒飯

2023-06-14 10 瀏覽
🟠 招牌威士忌BBQ豬扒飯($63)呢個豬扒飯係好似一個便當咁,相當精緻🤓豬扒同飯既份量都唔少,而且仲可以多飯,岩哂大食既人🙈佢既豬扒相當嫩滑,而個醬汁就係有bbq醬汁感覺加少少威士忌味,加埋飯一齊食,酸酸甜甜,好好味😚仲配有少少配菜🟡豬榴彈(雙層手打豬柳芝士漢堡)($63)呢個漢堡既雙層豬柳色澤靚,咬落都一樣好嫩滑,仲有爆汁感😎包口感煙韌,生菜同蕃茄中和番,感覺唔會好肥膩👍🏻醬汁揀左黑松露山葵汁,個汁都幾特別,唔會話山葵好辣感覺🟢雙重特務H&M ($38)呢個其實係自家制薯蓉拼肉丸,配燒汁或越式水咖喱。要好推薦呢3粒肉丸,好有驚喜,非常大粒。咬落去口感軟,勁juicy,有洋蔥係肉丸中增加口感,調味夠惹味😻薯蓉就好柔滑,有口感。🔵金手指(豬扒薯條)(香辣汁)($38)呢個豬扒薯條其實就好似炸豬扒咁,不過就整到薯條形狀咁。個豬扒入口超級外脆內軟,juicy到不得了😍個香辣汁望落好似千島醬汁咁,但都幾香辣,超級惹味😽環境方面,裝修非常型格,係參考左Kingsman🕴有睇過既人一定好有共鳴,令人好似置身其中咁。順帶一提,佢既餐牌亦好有連貫性,都係特務餐,簡直令人覺得自己都做緊特工咁😝性價比係
🟠 招牌威士忌BBQ豬扒飯($63)

🟡豬榴彈(雙層手打豬柳芝士漢堡)($63)

🟢雙重特務H&M ($38)

🔵金手指(豬扒薯條)(香辣汁)($38)

性價比係港島區黎講都好抵食,好味之外,份量亦夠哂飽

地址:上環蘇杭街93號東利商業大廈地下2號舖
呢排呢間以特務做主題既英式豬扒飯Pigsman好hit,一開個IG都見好多人食。主要以外賣為主但都有少量位置可坐底食。Combo Mission有三個唔同組合$92或$102都幾抵食。Mission A $92🌟招牌威士忌BBQ豬扒飯🌟手打豬肉丸🌟烏龍茶 +$10BBQ醬落左好多,夠晒撈飯,有少少whiskey味又唔會太濃。豬扒好淋啖啖肉,仲有D豆同茄伴碟多晒fresh手打豬肉丸好大粒,入面有幾種香草好香,一咬開仲爆汁好Juicy,附送一兜仔BBQ醬調味🌟越式水咖喱豬扒飯🌟特務濃湯🌟椰青水 +$13越式水咖喱係較重椰香味冇咁辣,豬扒同招牌一樣都係啖啖肉少少肥超juicy,再加上咖喱汁有唔同味道變化。是日特務濃湯係南瓜湯,南瓜香甜,口感好滑食完重口味咖喱都飲返清涼椰青水,好清甜

Mission A $92

🌟招牌威士忌BBQ豬扒飯
🌟手打豬肉丸

🌟烏龍茶 +$10

🌟越式水咖喱豬扒飯
🌟特務濃湯

🌟椰青水 +$13

是日特務濃湯係南瓜湯,南瓜香甜,口感好滑
食完重口味咖喱都飲返清涼椰青水,好清甜
2023-06-10
  • 招牌威士忌BBQ豬扒飯