2023-06-18 30 瀏覽
我覺得呢間餐廳好型,店內外都是特工主題。店外展示特工必備的西裝,店內掛有一系列的特工裝置和配件。係呢度,有多種單項任務 (食品),而組合任務 (套餐) 就包括1主要任務 (主食) + 1 附加任務 (小食) +1 濕身任務 (飲品),連掃code點餐都係任務之一🤣 就揀一個任務A和任務C啦 (各HK$92)。🍔 豬榴彈.呢個係雙層手打豬柳芝士漢堡.手打豬柳真係唔同啲,肉質特別軟彈,豬肉味濃郁,一片怕我唔夠,2片就啱晒👍🏻.食食下發現個包辣辣哋嘅?原來來自個辣芝士醬!🥵.配有鮮番茄片和生菜🥬🕵🏽 特務J.呢個係招牌威士忌BBQ豬扒飯.豬扒厚切,入口軟滑,配獨特的威士忌燒烤醬,超正呀,令我一口豬一口飯咁食晒😋🍅 特務濃湯.有紅湯和白湯可揀.店員真係無介紹錯,紅色雜菜羅宋湯係超足料,湯味濃郁,酸甜大對比,好正!🐽 手打豬肉丸.嘩,呢個肉丸比豬柳扒更彈口,爽脆呀!.單食有認真品嘗香濃豬肉味,也可以點個威士忌BBQ醬,都好好味㗎😋🥥 椰青水 (+HK$13).健康又清甜的支裝飲品今次嘅任務超額完成,要出去行下,消化下啦🤣

🍔 豬榴彈

🍅 特務濃湯
.有紅湯和白湯可揀

雜菜羅宋湯

🐽 手打豬肉丸
.嘩,呢個肉丸比豬柳扒更彈口,爽脆呀!

手打豬肉丸

🥥 椰青水 (+HK$13)
.健康又清甜的支裝飲品

今次嘅任務超額完成,要出去行下,消化下啦🤣
2023-06-09
豬榴彈