2001-02-24 17 瀏覽
絕對同意溝親無好o野!以前試過什麼芝麻糊+豆花、香芋栗子、花生白芝麻等糖水(不是石磨坊產品)都不及原味般滋味~
絕對同意溝親無好o野!
都不及原味般滋味~
2001-02-23 14 瀏覽
有很多個下午經過都沒有開門, 原來它是4pm左右, 那晚大約9pm去到, 叫了一個腰果+合桃露, 沒有什麼特別, 因聽聞它的食物很正, 但地處偏僻, 也有很多人去幫襯, 應該是有質素的. 那晚不太多人, 我食不出有腰果和合桃味, 可能是兩溝, 再加上我在之前吃得很飽, 兩溝要$19, 價錢都ok, 因為和西環那間源?比, 是便宜一些, 如果下次再食, 我會叫一種味道食.
2001-01-10 3 瀏覽
第一次o黎食o野叫o左碗呢度至有o既熱「朱古力燉奶」,本來以為佢係白雪雪o既奶上面鋪層朱古力醬,點知佢原來成碗都係啡色o既燉朱古力奶。之後再o係面舖層厚厚o既朱古力粉,好甜、好漏、冇奶味。之後又試過「芒果冰」o的冰整到好高,難以入手;略甜。「木瓜杏仁露」。原隻木瓜上,食o個時先幫你燉番熱佢。唔知佢o個日係咪怕我o地等得太耐,唔多夠熱。o的杏仁露仲係凍o既(比我會寧願淨係叫個杏仁露算喇~)「栗子糊」呢,又唔錯boo~ 幾香栗子味。o黎呢度食糖水最好揀糊類,其他真係嘛嘛。

之後又試過「芒果冰」o的冰整到好高,難以入手;略甜。

「栗子糊」呢,又唔錯boo~ 幾香栗子味。

o黎呢度食糖水最好揀糊類,其他真係嘛嘛。