2023-10-04
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯今次介紹嘅餐廳我就係常客,無論係旺角、定係銅鑼灣店我都食過。各款刺身、炸物、烤物、丼飯都非常出色,而且性價比高。海膽炒飯$238飯粒粒粒炒到金黃色,粒粒分明,睇得出夠哂火喉。面頭仲有滿滿嘅海膽和三文魚籽,鮮甜味係口腔久久不散。吉列千層豚肉 $238原條豚肉炸到香脆,再切開一圈圈,可以入面嘅芝士形成長長嘅拉絲,視覺效果一流。外層炸皮薄薄一層唔會太厚,內層豚肉軟身又濕潤,芝味一流呀。極上鹽燒牛舌芯 $138粒粒骰仔大小嘅牛舌芯,口感爽脆又多汁。舞茸豚肉卷 $68豚肉嘅油脂同濃味嘅舞茸有相輔相成嘅作用,好惹味呀。豚肉露荀卷 $58露荀可以減輕豚肉油膩感,亦都非常推介。如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯申子居酒屋 (旺角)旺角黑布街74-76號藝興大廈地下1號舖⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
海膽炒飯$238
吉列千層豚肉 $238
極上鹽燒牛舌芯 $138
粒粒骰仔大小嘅牛舌芯,口感爽脆又多汁。
舞茸豚肉卷 $68
豚肉嘅油脂同濃味嘅舞茸有相輔相成嘅作用,好惹味呀。
豚肉露荀卷 $58
露荀可以減輕豚肉油膩感,亦都非常推介。
你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
申子居酒屋 (旺角)
旺角黑布街74-76號藝興大廈地下1號舖