2007-05-22
芝士係我既飛彿even blue cheese我都覺得好好味... 朋友想食飯食得耐d有得傾計,我就諗起呢度既芝士火鍋想試又未試過咁就決定黎呢度。我地其實都點得保守架啦.. 1) Swiss cold cut platter (harm, salami, etc)冇特別,亦叫ok. 不過o係意大利餐\廳食果d會好食d.2) 菠菜芝士雞肉火鍋-- 呢個我記得係大家都話好味所以嗌既,d雞肉果然好好味!!! 芝士味不算濃再濃d仲好!但overall都係好味架~~~3) 炒牛仔肉(white sauce)+薯餅-- 意料之外整得好味喎~~朋友仔對呢樣既評價仲高過個cheese fondue,大家不妨試試!2個人試呢3樣野一定係食唔晒... 所以好彩之後有多一個朋友join埋一齊食.. hehe... 個drink list好好笑, 有non alcoholic beer不過冇人試... 下次等我黎試下! Dessert呢, 我叫左apple pie w icecream~ 都幾好, movenpick ice cream 不嬲係我至愛~~ hoho環境唔錯傾得幾舒服又唔太嘈~ service都
我地其實都點得保守架啦..
環境唔錯傾得幾舒服又唔太嘈~ service都唔差呀, 不過冇劉華果種咁好就真~~ 可以再encore~ 不過太肥了,遲d先