2023-07-11 202 瀏覽
呢間火鍋有三間分店,之前去過尖沙咀、觀塘,旺角佔地最大,坐位最多,不過電梯位隔住咗坐位同食物自助區,枱面偏細,枱與枱之間距離更近。 晚市有3 個套餐可以揀,今次我地試中價位嘅$288 「SRE 美國極黑和牛片」套餐。🍲老黃瓜瑤柱薏米雞鍋比較少有,味道偏向清淡,唔會遮蓋食材原汁原味,亦可消暑。 🥩$288嘅和牛套餐包括唔少款牛肉,美國極黑和牛片、手切封門柳、美國安格斯牛板腱、巴西牛脷托同美國牛肩胛片等等,當中和牛脂肪比例適中。海鮮種類大眾化, 有沙白、海蝦同象拔蚌等。🥬🍢火鍋配料係自助形式拎,丸類、蔬菜、粉面類幾齊全,特別推介芝士蛋腸、蛋餃同特長蟹棒。熱盤有🦞麻辣小龍蝦,夠哂入味,食開小辣嘅都可以食到,愈食愈上癮,仲有脆口炸物:油炸鬼、炸午餐肉、即炸響鈴同炸魚皮。 😝落單嘅熟食必叫紅燒乳鴿,外皮帶脆口,肉汁豐富,肉質鮮嫩。醬爆糍粑炸得唔會太厚粉,帶黑糖醬幾滋味, 鹽酥雞、台灣一口腿同醉雞卷都可以一試。🥰飲品多選擇超級多,擺滿幾個大雪櫃。除咗常見嘅放題飲品同自家製嘅冷泡茶同珍珠奶茶😍,仲有任斟椰青水、清酒同梅酒,任拎熱紙包飲品。🍨甜品方面,雪糕除咗抹茶味同雲呢拿味軟雪糕,再加唔同糖作配料,

🍲老黃瓜瑤柱薏米雞鍋
比較少有,味道偏向清淡,唔會遮蓋食材原汁原味,亦可消暑。

🍨甜品方面,雪糕除咗抹茶味同雲呢拿味軟雪糕,再加唔同糖作配料,仲有Häagen-Dazs特別口味嘅雪糕杯, 哈密瓜同黑朱古力味。

🍰🍮甜品櫃擺放咗奶凍、芋圓、泡芙..…. 食咗咁多美食,唔少得食西瓜同哈密瓜消化下。
2023-07-10 216 瀏覽
同朋友行完街就到旺角創興廣場搵野食,上到二樓見到有間「牛站駅」麻辣火鍋放題就入去大擦一餐。入座後先到餐廳外面自助區取食物,有多款冷盤、火鍋配料、麻辣小龍蝦、冷熱飲品及甜品等…湯底選擇了椰子雞湯,真材實料飲落鮮甜。食物方面我們點了美國極黑和牛,色澤均勻而且好新鮮,入口鮮嫩無比。美國肩胛肉肥瘦適中,牛味香濃。大蜆粒粒都帳卜卜好清甜,海蝦夠新鮮彈牙,土魷好爽口加入火鍋醬料一齊食,美味。小食點了乳鴿同炸雞粒,外皮香脆可口,十分惹味!其餘嘅食物質素不錯👍最後飲埋杯珍珠奶茶🧋同Häagen-Dazs 雪糕(任飲任食)超滿足🤤

2023-07-08 208 瀏覽
台式火鍋在香港大行其道, 寬敞舒適嘅環境, 優質火鍋食材加上地道台式小食, 確是吸引食客嘅地方。牛站旺角分店位於創興廣場, 店舖更寬敞舒適,自助區比其他兩間店更大, 選擇也更多。設有座位等候區也是其賣點。自助區有多款新鮮蔬菜和特色手打肉丸, 小食如炸魚皮, 麻辣小龍蝦, 泡菜蕎頭以至蜜柑, 西瓜和蜜瓜等水果都有, 任君選擇。打邊爐當然少不了牛肉, 美國極黑和牛, 安格斯牛板腱和美國肩胛肉都是優質食材, 即淥即吃, 有口感又有牛味, 花膠滑溜又有豐富膠質, 象拔蚌片夠曬爽脆, 手包蝦肉雲吞竹料又美味。還有熱辣辣嘅燒乳鴿, 香脆甜蜜嘅榴槤炸彈和黑糖糍粑, 食得相當滋味。

2023-07-08 296 瀏覽
之前去過觀塘牛站, 整體上都好滿意。今次就朋友去旺角牛站, 嘩~一上自動電梯, 原來成層都係牛站, 大都好誇張喎!四人枱好闊落晚市120分鐘, 揀咗中檔次的$288 SRF 美國極黑和牛片自取食物: 熱食有好多, 小龍蝦, 滷水豬手係我嘅至愛, 上火煱前, 可以食住等。👏🏻另火煱配料極多, 有三排凍櫃, 擺放清潔, 整齊, 仲不斷出冷風保持食物質素, 真係值得一讚行過雪榚櫃, 哈哈, 忍唔住, 食支榴槤雪條降下溫先, 再攞罐Ashai飲住啤酒打邊爐, 人生樂事✌🏻極黑和牛片真係冇得輸, 鮮紅嫩肉, 大大片, 一塊一啖, 好滿足😍美國肩胛肉, 油脂分佈多D, 牛味濃, 啱哂我。安格斯牛板腱, 較爽滑...落單即到, 叫咗3,4個round都冇漏單。👍🏻海鮮, 我地叫咗:海蝦, 沙白, 象拔蚌片, 每樣都新鮮, 難得每隻沙白都冇沙見到有燒乳鴿叫添, 掛住食忘記影相, 熱的, 外脆肉嫩, 同沙田乳鴿有得比,仲有好少有嘅沙艋魚呢,起正!
之前去過觀塘牛站, 整體上都好滿意。
今日放工同同事去旺角食晚餐,大家都好耐冇打邊爐,於是就去咗呢一間度食!超多選擇,仲有好多唔同嘅自助區!甜品飲品,前菜同埋打邊爐嘅配料都有好多種類!首先,攞咗飲品先,見到好多梅酒、清酒、白酒任飲,梗係要飲番幾杯啦!🍺前菜方面,有好多特色嘅開胃小菜。例如有泡菜蘿蔔,中華沙律同埋蒜香螺肉,都係一啲我最愛開胃小菜😋湯底方面,我就揀咗椰子雞湯,因為我哋幾個都唔係好食得辣。呢個湯底就啱晒我哋,夠清甜!而牛肉方面有黑毛和牛同美國牛肩胛肉,都好重牛味!😋最有特色嘅就係佢呢度有乳鴿任食,好少放題有乳鴿食😆其實乳鴿都係我最愛嘅食物之一😋炸到脆卜卜!肉質食落又唔會好乾身!甜品方面,仲有三色芋圓,呢個值得推介,因為佢有好多唔同嘅配料喺入邊!甜得來又夠清熱。以雪糕方面仲有我最鍾意食嘅Häagen-Dazs!超級抵食

而牛肉方面有黑毛和牛同美國牛肩胛肉,都好重牛味!😋

一😋炸到脆卜卜!肉質食落又唔會好乾身!

以雪糕方面仲有我最鍾意食嘅Häagen-Dazs!超級抵食
2023-07-06
之前食過觀塘分店,新店旺角店成個場都好大,午餐仲可以食四個鐘!————————————————————————#美國特級肩胛肉眼 💰188 湯底有好幾款選擇,今次係試椰子雞。任食呢款美國特級肩胛肉眼,仲有豬腩片等等,除咗手機📲order點單,仲有其他任食火鍋料可以任食,食幾多拎幾多,飲品款式好多,除咗自家製冷泡茶,仲有唔同款既野飲。食物類別有唔同類既丸類、蔬菜類,仲有大路既響鈴、煎午餐肉、魚皮同埋油炸鬼!雪糕、甜品類,驚喜係有杯裝haagen dazs雪糕。食足四個鐘,仲可以去邊度搵?!絕對係同一大班朋友吹水既聚腳地方。
————————————————————————
#美國特級肩胛肉眼 💰188

湯底有好幾款選擇,今次係試椰子雞。
任食呢款美國特級肩胛肉眼,
仲有豬腩片等等,
除咗手機📲order點單,

雪糕、甜品類,驚喜係有杯裝haagen dazs雪糕。
食足四個鐘,仲可以去邊度搵?!

絕對係同一大班朋友吹水既聚腳地方。
2023-06-23
午餐
2023-07-05 263 瀏覽
尖咀食過牛站果時,已經覺得係有回頭~~今次係旺角食 srf美國極黑和牛 套餐星期五講緊$298/位 點左 期間限定 嘅老黃瓜瑤柱薏米雞鍋 真係大大隻雞髀係鍋內~主打SRF美國極黑和牛片 美國安格斯牛腱手切封門柳西班牙豬五花帆立貝/象拔蚌片手打墨魚滑滷牛筋 另外當日配料試左烏雞卷、海蝦、自家餃類都係唔錯!小食:泡椒魚皮、鹽酥雞、台腸、醉雞卷都不妨一試!無限暢飲清酒梅酒、啤酒,冷泡茶罐裝呢d 唔少得特色嘅仲有一杯杯沖好珍珠奶茶任拎自助區:必食當然係招牌 小龍蝦另外亦有多款涼菜、水果同火鍋配料、甜品、雪糕櫃同軟雪糕
尖咀食過牛站果時,已經覺得係有回頭~~
今次係旺角食 srf美國極黑和牛 套餐
星期五講緊$298/位
點左 期間限定 嘅老黃瓜瑤柱薏米雞鍋
真係大大隻雞髀係鍋內~

主打
SRF美國極黑和牛片
美國安格斯牛腱
手切封門柳
西班牙豬五花
帆立貝/象拔蚌片
手打墨魚滑
滷牛筋
另外當日配料試左烏雞卷、海蝦、自家餃類都係唔錯!
小食:泡椒魚皮、鹽酥雞、台腸、醉雞卷都不妨一試!
無限暢飲清酒梅酒、啤酒,冷泡茶罐裝呢d 唔少得
特色嘅仲有一杯杯沖好珍珠奶茶任拎
自助區:必食當然係招牌 小龍蝦
另外亦有多款涼菜、水果同火鍋配料、甜品、雪糕櫃同軟雪糕
2023-06-02
  • 小龍蝦
  • 雪糕
係香港講起打邊爐放題 以前就即刻諗到牛字輩嘅牛陣、牛氣、牛摩等等 但係隨著台式火鍋嘅興起 牛大人 山見等都越來越佔據港人心頭好 今次講嘅呢間超越以上所有火鍋 斬獲最高性價比嘅火鍋之位 係個人角度出發 放題提供又多選擇又高質 仲要座位闊落坐得舒服係最重要!午市放題:美國特級肩胛肉眼套餐💰198午市套餐有定量同放題選擇 放題就可以食無限量肉類同唔同自助區嘅野食 係午餐火鍋價位來講$198已經可以食到第二隻等級啦 時間限制我諗應該係2個鐘 因為我個陣到差唔多都2點幾 食到4:30係最後時間🍲湯底呢度一共有9款湯底任君選擇 除左藥膳 麻辣等 仲有沙嗲海鮮 豬肚雞 椰子雞等 我地就揀左濃郁惹味嘅沙嗲湯 雖然湯頭好濃 但係冇話特別鹹!入面有好大塊嘅牛肉 同台灣牛肉麵個隻質地好似 好入味!🥩肉類牛就有美國特級肉眼片 牛肩胛片 仲有少有嘅巴西牛脷托 豬肉就有美國豬梅肉片同雪花肉片 其他嘅仲有花雕酒雞翼 雞肉片 滷豬大腸牛肚等等豬牛肉每碟份量會比較少 應該係希望大家食得幾多嗌幾多 不過肉片都切得比較細片 肩胛肉眼會比純肩胛瘦D 冇咁多白色嘅部分 但係碌出來都係一樣咁滑嫩 薄薄地一片更加易熟同入口!牛舌就

午市放題:美國特級肩胛肉眼套餐
💰198

🍲湯底

🥩肉類

牛肉每碟份量會比較少 應該係希望大家食得幾多嗌幾多 不過肉片都切得比較細片 肩胛肉眼會比純肩胛瘦D 冇咁多白色嘅部分 但係碌出來都係一樣咁滑嫩 薄薄地一片更加易熟同入口!牛舌就係韌少少 不過又冇燒個隻咁韌 食多左肉之後換個口味都唔錯 仲有豬肉兩隻都好精瘦!

🍲打邊爐食材
首先要講嘅就係打邊爐必須要落嘅丸類啦 呢度自助區真係多不勝數 除左有常見嘅港式蟹籽丸 凍豆腐 台式蛋餃 麻糬寶 豬血糕都有!仲有牛站獨有嘅貓爪墨魚丸 特別推薦呢度嘅流沙魚蛋同埋芝士年糕 前者入面同流沙包入面嘅料一模一樣!年糕入面嘅芝士煮耐左就識得拉絲😍上面仲有好多主食 例如薯粉 公仔麵 刀削麵等

隔離仲有好多其他蔬菜等 我就拎左好多冬瓜 萵筍 菇類 仲有一隻叫冰菜嘅蔬菜 真係有D冰粒係個菜面頭煮熟左之後就超有咬口 脆身!

🍤小食
火鍋店涼菜我就冇乜見過啦 出面有普遍嘅中華海草 泡菜 連枝豆同埋雞翼尖都有!係電話落單叫肉嘅時候仲有流心糍粑同魚皮可以叫 呢隻糍粑唔係淋紅糖上去嘅 而係有紅糖流心係入面 一咬就會流出來 所以肥嘟嘟勁好味😍

係醬料區嘅中間仲有個熱櫃入面裝滿左新鮮嘅炸物 例如炸午餐肉 炸芋頭 響鈴卷等 確保所有炸物都可以熱辣辣咁樣送到客人嘅口腔入面😋芋頭炸完再擺落湯度滾特別有味!仲有D滷肉飯 豬腳薑可以任攞😗

🧁甜品
甜品櫃都有獨立嘅雪櫃 三層分別由最上面嘅泡芙布甸、中間嘅木糠布甸同tiramisu 最下面就係流質D嘅有豆腐花 乳酪 同埋仙草凍 最上面嘅大粒泡芙好好味 表皮係類似菠蘿包個隻甜嘅脆皮 入面嘅cream係甜甜地類似雪糕咁嘅!木糠布甸就係港式個隻 可以試下無妨👐🏻

🍦雪糕
冇諗過雪糕都要特登擺出來寫 因為真係太多選擇啦!由gelato到朱古力脆皮 唔同牌子應有盡有 haagendazs都有朱古力 曲奇等經典味道 gelato有芝麻 香芋 豆腐等少見嘅味道!朱古力脆皮嘅選擇包括左係乳酪界享有鼎鼎大名嘅Bulla 但係可能雪凍得太耐所以入面嘅朱古力雪糕仲係比較凍 仲有隻Ekselence牌子未見過 係mini版嘅朱古力脆皮 出面好多榛子 入面雲呢拿雪糕好潤滑 好正!

🧋飲品
汽水 茶 啤酒呢度應有盡有 最特別係呢度有自家製嘅冷泡茶 白桃烏龍等唔錯!仲有自家製嘅珍珠奶茶 都值得一試😗

整體來講呢間真係我覺得最高性價比嘅台式火鍋放題 放題除左食肉我更prefer可以出去攞野嘅感覺 呢度無論係甜品 火鍋配料定小食選擇又多又高質 環境又闊落 好值得試下!

📌 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (旺角)
旺角彌敦道593-601號創興廣場2樓
2023-05-06
呢間牛站火鍋店我之前已經去過觀塘分店,當時比佢勁大嘅自助區吸引住。今次黎到佢地旺角新店,估唔到更寬敞舒適,自助區比其他更大選擇更多😍😍😍今次食2號餐,屬於中間價位$298一位,絕對足夠因為已經有4,5款牛肉同勁多其他食物任食。湯底揀左蜆肉湯,蜆份量都幾多湯底清甜,如果唔夠蜆仲可以QR code海鮮欄無限追加😋😋😋 蜆肉無沙鮮味十足。牛肉方面推介SFR美國極黑和牛片,每一份大約2,3片,大大片但非常薄切,牛味都濃郁,可以好似日本shabu shabu咁輕輕淥熟就食得,方便又好食🤤自助吧方面真係選擇勁多,前菜冷盤醬料火鍋配料炸物飲品甜品乜都有🤯🤯 好多丸類但完全唔會係好cheap嗰d,食落無雪味👍🏼仲有好多係台灣特色食品。值得一提嘅係雪糕option有勁多,仲有我最愛嘅haagen daz,真係回本之選,我同朋友每人食左3杯🤣

Happy Friday的晚上旺角周圍都水洩不通,幸好有訂座,不然Walk In可能要等好久。Waiting Area空間闊落,店員耐心招待,大家都很有秩序。這間台式火鍋店佔地創興全層,雖然獲分配的座位跟自助區有一小段距離,但依然無損心情,因為即使人多,但環境乾淨整齊,寬敞舒適,自助區配料、熟食選擇也非常豐富,CP值很不錯!晚市120MINS放題大滿足 | SRF美國極黑和牛片 $298湯底差不多10款湯底可以選擇,多款也是心水,例如:清甜椰子雞鍋、美顏花膠竹絲雞鍋和喇沙海鮮鍋,但也不及很少看到的鳳梨涼瓜豬骨鍋吸引。比想像中還出色,雙色涼瓜有驚喜,味道清新帶甘甜,也不會搶掉配料的鮮味。 肉類不論是牛或豬,都是走Shabu Shabu的薄切Style,多吃幾款也沒負擔。值得Encore好幾輪的有牛味濃郁的美國牛肩胛片和手切封門柳,西班牙豬五花片也很不錯,燒乳鴿皇也有誠意之作,暖烘烘又皮脆肉厚。海鮮類鮮甜沙白、象拔蚌片、海蝦和美顏花膠配上清甜湯底,沒什麼好挑剔。還要一讚,海鮮都有碎冰墊底,可見心思。台式配料有台味的配料也有很多,蛋餃、燕餃、鴨血、花雕酒雞翼、醉雞卷、鹽酥雞、台式一口腸等等,

湯底

肉類

海鮮類

台式配料
有台味的配料也有很多,蛋餃、燕餃、鴨血、花雕酒雞翼、醉雞卷、鹽酥雞、台式一口腸等等,最喜歡的是在其他火鍋店不常有的麻辣鴨舌、水蓮和芋圓仙草,完全配得起台式火鍋的招牌!
2023-06-23 735 瀏覽
🥰🥰🥰每月邊爐朋友聚一聚今次去左e間打邊😳意外非常出色我地揀左SRF美國極黑和牛片 set 晚市$288蚊一位但極多野食🙀款式多到每樣食1件都已經飽左🤣最最最正係❣️❣️有haagen dazs雪糕任食 仲要係正常果隻size🥹有我最愛既焦糖脆餅味✐湯低方面 我地揀左牛駅秘製麻辣&清甜椰子雞麻辣揀左微辣 辣度岩岩好😋麻味出色而清甜椰子雞 d椰子🥥香出曬黎🥰真係好唔錯✐熟食方面有勁多😍乳鴿,豬手,藤椒魚皮,麻辣鴨舌,榴槤炸彈 etc..有乳鴿真係有驚喜 仲要皮脆肉汁夠🥹高質而豬手都炆得夠淋🥰前菜既魚皮同麻辣鴨舌 真係食唔停口🤣又爽口又好食 辣度岩岩好 完全叫完一轉又一轉✐肉類方面我地只係叫左SRF美國極黑和牛片同美國安格斯牛板腱🤣因為太多野食食唔曬全部😚牛肉都好好食✐海鮮方面除左蝦同魚之外 最特別係有象拔蚌片同日本帆立貝🥰象拔蚌片夠爽👍🏻帆立貝真係大粒 好食
🥰🥰🥰每月邊爐朋友聚一聚

牛駅秘製麻辣&清甜椰子雞
麻辣揀左微辣 辣度岩岩好😋麻味出色
而清甜椰子雞 d椰子🥥香出曬黎🥰真係好唔錯

✐熟食方面有勁多😍
乳鴿,豬手,藤椒魚皮,麻辣鴨舌,榴槤炸彈 etc..
有乳鴿真係有驚喜 仲要皮脆肉汁夠🥹高質

除左蝦同魚之外 最特別係有象拔蚌片同日本帆立貝🥰
象拔蚌片夠爽👍🏻帆立貝真係大粒 好食

2023-06-19
2023-06-22 547 瀏覽
從牛站第一間分店開張已經光顧,最近得知旺角開了另一間分店,地方比尖沙咀和觀塘更大更寬敞,而且自助區內款式齊全,今晚便專程來到這裏一試。自助區有汽水、果汁飲料、清酒梅酒、甜品、雪糕雪條、蔬菜及丸類。SRF 美國極黑和牛肩胛肉眼 成人$288。秘製麻辣鍋拼老黃瓜薏米瑤柱雞鍋,秘製麻辣鍋辣度十足,亦都非常之香,不會死辣。老黃瓜薏米瑤柱雞鍋,材料十足,味道清甜,不喜歡吃麻辣的,可以一試。SRF美國極黑和牛片、美國安格斯牛板腱、手切封門柳、美國牛肩胛片,當然以美國極黑和牛的牛肉,味道最為鮮甜,追加了好幾次,不過其他都一點也不遜色。美國豬梅肉片、鮮甜海蝦、鮮甜沙白、手打墨魚滑、台北鴨血。海鮮類都很新鮮,海蝦是必點的,因為爽口彈牙。另外美國豬梅肉片也是很美味,值得推薦。手打墨魚滑非常出色,彈力十足,味道鮮甜。

SRF 美國極黑和牛肩胛肉眼 成人$288。

見朋友推介今日假日特意黎試下,我地食晚市#3號餐 $338+1,估唔到食物有驚喜, 種類多 裝修好靚,自助區整到好似去左酒店食自助餐,食物除咗一般火鍋嘅食材,比較特別既係有乳鴿小龍蝦Häagen-Dazs任食 ⋯啤酒都係啲大牌子,omg, Asahi 🤩🤩任飲…..之前食過嘅朋友話原來最近加左新野榴槤波波同芝麻雞翼 ,我真係幸運第一次就食到🫶🏻🫶🏻🫶🏻夜晚真係好旺場,我見d員工好忙 出去拎嘢食,順便放低啲碗碟俾侍應 佢哋都好有禮貌話”唔好意思啊 唔該晒 “之後就快手快腳過嚟清枱面。整體而言感覺唔錯 👍都有90分 。可以有下次,可能又有新野嘗試😉
見朋友推介今日假日特意黎試下,

整體而言感覺唔錯 👍都有90分 。
可以有下次,可能又有新野嘗試😉
麻辣小龍蝦
餐前小食餐後水果
大量蔬菜配菜
象拔蚌都有
珍珠奶茶    甜品控
  • 小龍蝦珍珠奶茶,乳鴿牛肉  仲有海鮮
2023-06-21 248 瀏覽
呢間性價比超高既任食火鍋終於起旺角有分店創興2樓全層地方好寬敞選擇比觀塘同尖沙咀分店既選擇更加多自助區既範圍闊落麻辣湯/清甜椰子雞麻辣湯夠麻同辣,香港人選擇bb辣就岩岩如果想挑戰辣度中辣已經好刺激餐廳有油碟提供,解辣就一流椰子雞鍋好鮮甜,用黎煮蔬菜好好味SRF極黑和牛和牛油脂感好足落麻辣鍋好滿足點上油碟好濃郁既麻油味再加上有生蒜味牛味濃同牛肉軟熟海鮮有鮮蝦、剝皮魚、帆立貝估唔到任食都有剝皮魚呢隻魚肉厚魚刺少,食落啖啖肉鮮蝦好彈牙涼菜一定要試下佢既花椒魚皮好爽脆惹味鴨舌都一樣有得食好彈牙麻香味十足小小辣但夠晒麻甜品有哈根達斯任食好吸引仲有高價既gelato 真係超高質

呢間性價比超高既任食火鍋終於起旺角有分店
創興2樓全層地方好寬敞
選擇比觀塘同尖沙咀分店既選擇更加多
自助區既範圍闊落

麻辣湯/清甜椰子雞
麻辣湯夠麻同辣,香港人選擇bb辣就岩岩
如果想挑戰辣度中辣已經好刺激
餐廳有油碟提供,解辣就一流
椰子雞鍋好鮮甜,用黎煮蔬菜好好味

SRF極黑和牛
和牛油脂感好足
落麻辣鍋好滿足
點上油碟好濃郁既麻油味
再加上有生蒜味
牛味濃同牛肉軟熟

海鮮
有鮮蝦、剝皮魚、帆立貝
估唔到任食都有剝皮魚
呢隻魚肉厚魚刺少,食落啖啖肉
鮮蝦好彈牙

甜品
有哈根達斯任食好吸引
仲有高價既gelato
真係超高質
-又又又打邊爐 點解? 鬼叫台式火鍋店🍲愈開愈多咩🤭呢間位於旺角創興廣場2樓 (前身呢個位系日式放題)🔹120分鐘放題大滿足 ✅SRF美國極黑和牛片 $28810款湯底任君選擇 上次尖沙咀店食過沙嗲鍋 超濃郁🥘今次就叫多次睇下唔同分店系咪一樣味🫢讚讚👍🏻🔹任食肉類QRcode點餐📲SRF美國極黑和牛片、美國牛胛肉、美國安格斯牛板腱、手切封門柳、花雕酒雞翼、澳洲羊肉片、西班牙豬五花片、巴西牛脷托、美國豬梅肉⋯⋯仲有乳鴿都系任食‼️平時餐廳一隻都$98啦🫣一於食番夠本🔹餐廳自助區選擇都勁多 生食、蔬菜、熟食、飲品、甜品乜都齊而且位置超闊落 唔怕撞來撞去牛丸、粟米丸、長洲大魚蛋、芥末蟹子丸、羽衣甘藍、芋絲、丸、金菇、冬菇、麻辣豬脷、中華沙律、螺肉⋯⋯

又又又打邊爐 點解? 鬼叫台式火鍋店🍲愈開愈多咩🤭
呢間位於旺角創興廣場2樓 (前身呢個位系日式放題)
🔹120分鐘放題大滿足 ✅SRF美國極黑和牛片 $288
10款湯底任君選擇 上次尖沙咀店食過沙嗲鍋 超濃郁🥘
今次就叫多次睇下唔同分店系咪一樣味🫢讚讚👍🏻

🔹任食肉類QRcode點餐📲
SRF美國極黑和牛片、美國牛胛肉、美國安格斯牛板腱、
手切封門柳、花雕酒雞翼、澳洲羊肉片、
西班牙豬五花片、巴西牛脷托、美國豬梅肉⋯⋯
仲有乳鴿都系任食‼️平時餐廳一隻都$98啦🫣一於食番夠本

🔹餐廳自助區選擇都勁多 生食、蔬菜、熟食、飲品、甜品乜都齊
而且位置超闊落 唔怕撞來撞去
牛丸、粟米丸、長洲大魚蛋、芥末蟹子丸、羽衣甘藍、芋絲、
丸、金菇、冬菇、麻辣豬脷、中華沙律、螺肉⋯⋯