2018-02-11
收工已經11點幾,想打個邊爐其實都唔容易,不過呢間日式火鍋開到好夜,宵夜時段仲有得平,所以我同同事成日都去.日式火鍋gei特色就係o羊都有得食,除左幾本肉類,對我而言最吸引gei反而係隔離D熟食同甜品我本身好鐘意o羊都食D,所以見到咁多前菜同壽司,我已經忍唔住食左好多仲有D細細件gei甜品(選擇未免太多啦掛?)食左一輪熟食我先開食正式睇下有o羊淥~~有好多材料比你混醬~呢度都幾多蔬菜類選擇,真係好適合我呢D草食性生物!!年糕同午餐肉放湯都好食淨係放呢D去熬湯,個湯已經好清甜,呢個時候就可以淥下D肥牛~其實佢個menu有好多款可以淥,但我地對食無要求,係咁叫最基本gei牛肉,不過佢每盒gei份量都好多,所以大家可以唔使一口氣叫10盒其實我都係喜歡吃豆腐呀 丸阿o個D,所以淥到中期,佢地個個都索曬味,超正超鮮!!!好快我就已近食到好飽,但我都要推介大家玩下呢個雪糕乳酪機,裡面D乳酪真係好好好好味,加上你可以自己配topping自己o即.成件事好玩好多~除左雪糕,仲有窩夫同棉花糖機,有時間可以o係消化緊gei時候行去玩~~
仲有D細細件gei甜品(選擇未免太多啦掛?)
有好多材料比你混醬~