2023-08-15 77 瀏覽
牛摩+ 上水龍琛路39號上水廣場5樓513號舖牛摩有燒肉食!新推 一張枱內有打邊爐 有燒肉如果成班人一定有點意見不同 就住食咩好難一次過滿足哂兩邊人需要而家唔怕 就算4 人尼食野 都可又打邊爐又燒肉新裝修既上水廣場5 樓多左好多餐廳極上牛海鮮盛合極上美國牛小排120g+半殼扇貝+海蝦2隻 $188美國牛小排 優越的質量、口感 風味一流脂肪分佈和肉質紋理方面都有D料到 油香正到不得了鮮甜扇貝 大大隻海蝦+$18升級 自助放題區飲品 甜品,雪糕糖果任食
牛摩+
上水龍琛路39號上水廣場5樓513號舖

牛摩有燒肉食!新推 一張枱內有打邊爐 有燒肉
而家唔怕 就算4 人尼食野 都可又打邊爐又燒肉
新裝修既上水廣場5 樓多左好多餐廳

極上牛海鮮盛合
極上美國牛小排120g+半殼扇貝+海蝦2隻 $188
美國牛小排 優越的質量、口感 風味一流
脂肪分佈和肉質紋理方面都有D料到 油香正到不得了
鮮甜扇貝 大大隻海蝦

+$18升級 自助放題
飲品 甜品,雪糕糖果任食
2023-07-26 1195 瀏覽
上水終於都有一人邊爐放題任食啦。今日同屋企人去左位於上水廣場5樓嘅牛摩。餐廳環境幾好,唔會太噪,平日2點半後都仲有唔少客人,睇黎幾受食客歡迎。我地兩個人叫左牛頸脊套餐,肉類要用qrcode加單,牛肩胛,牛板腱,仲有羊卷肉,極上黑豚肉,豬肉片,雞肉,帆立貝,青口等。可以揀兩個湯底,一個叫左豬骨湯,一個叫左沙嗲湯底。都唔會太重口味。小食有青瓜,小蕃薯,溫泉蛋,炸雞,薯角等等。各種丸類,蔬菜,豆腐,蘿蔔,沙律等等一應俱全。飲品選擇都好多,無糖茶,汽水,韓國飲品,沙冰,咖啡。甜品小蛋糕,自製雪糕都有。肉類質素唔錯,特別鐘意牛板腱 肉質有咬口,帶少少筋,牛味重。羊卷肉 脂肪夠,食落爽口,重點係唔羶。極上黑豚肉,肉質鮮味,爽口。開胃小菜 黃蘿蔔都幾好食,酸酸地解膩一流~任食嘅蔬菜新鮮,豆腐,餃子都有而且幾好食。甜品試左一兩件,味道正常唔會過甜。價錢合理,多湯底選擇,住附近又多個選擇。

小食有青瓜,小蕃薯,溫泉蛋,炸雞,薯角等等。

肉類質素唔錯,特別鐘意
牛板腱 肉質有咬口,帶少少筋,牛味重。

羊卷肉 脂肪夠,食落爽口,重點係唔羶。

極上黑豚肉,肉質鮮味,爽口。

開胃小菜 黃蘿蔔都幾好食,酸酸地解膩一流~

任食嘅蔬菜新鮮,豆腐,餃子都有而且幾好食。

甜品試左一兩件,味道正常唔會過甜。

價錢合理,多湯底選擇,住附近又多個選擇。
2023-07-26
2023-07-25 64 瀏覽
今日星期一,為左趕走blue Monday 所以約friend去牛魔打邊爐!一入去就聞到好香嘅牛肉味!身為牛魔王嘅我嗱嗱聲埋位落order!餐廳都幾寬敞,好光猛,店員仲安排咗卡位俾我哋坐!我哋叫咗個安格斯牛頸脊海鮮放題,有得揀兩個湯底,我哋叫咗壽喜燒同豬骨湯底!湯底味道濃郁,質地比較濃稠,但又唔會太過油膩!牛肉肉質鮮嫩又好有彈性,肉汁同湯底混合一齊,點埋生雞蛋一齊食,牛肉會吸收蛋液滑嫩口感同微甜味道,令肉質變得更加柔嫩,更有層次!我哋叫嘅放題套餐仲可以免費追加21款美食,包括各種肉類、炸物、海鮮、溫泉蛋、牛摩飯等等,用QR CODE落單,好方便!難得打一次邊爐,我哋豬、牛、雞都追加晒😂肉質嫩滑,索晒啲湯汁。我哋仲叫咗溫泉蛋,蛋香十足,口感細滑,入口即化!自助區仲有多款丸類、蔬菜、甜品任食任拎!蔬菜方面我哋食咗油麥菜、羽衣甘藍同小旺菜,味道微甘,口感清爽!丸類選擇多到數唔晒,除咗有必食嘅墨丸、芝士腸、獅子狗、魚片之外,竟然仲有韓式年糕食!年糕口感煙韌,仲有流心嘅芝士餡,真係十分邪惡!食咗咁多肉,飽到上心口!但係女人有兩個胃,就算九成飽要繼續食甜品!甜品種類好多,有泡芙、卷蛋、芒果沙冰等

餐廳都幾寬敞,好光猛,店員仲安排咗卡位俾我哋坐!

湯底

食咗咁多肉,飽到上心口!但係女人有兩個胃,就算九成飽要繼續食甜品甜品種類好多,有泡芙、卷蛋、芒果沙冰等等,而我哋就食咗朱古力雪糕。朱古力味勁濃,唔係好假化學味嗰種,又唔會太甜,真係好好食!非常滿足

2023-07-24
湯底
2023-07-24 66 瀏覽
今日去咗牛魔打邊爐,一直都見到好多人排隊,原來真係幾抵食,我地叫咗SRF和牛套餐,入邊都包好多款肉,性價比高!我仲試咗佢地推介嘅博多美人骨膠原啫喱雞白湯底,有牛魔個樣慢慢溶,好得意!個湯底清清地,有甜甜地嘅雞白湯味肉類方便都好高質新鮮,和牛、IBM牛板腱,牛肩胛都好好味,牛脂味好香。每一片都切得好薄,擺落湯幾物就可以拎上嚟食。野飲都好齊,仲有爆汁牛丸一定要試!最驚喜係佢仲有泡菜同壽司拎,打邊爐嚟講,食物算好齊而且有驚喜!
個湯底清清地,有甜甜地嘅雞白湯味
野飲都好齊,仲有爆汁牛丸一定要試!
終於喺上水都有一間任食牛肉嘅放題啦🎉🎉🎉眾所周知牛摩都係集團式嘅餐廳,環境唔錯,坐位舒舒,冷氣又夠,最緊要係食物唔差👍🏽佢有唔同嘅湯底,主張一人一鍋🍲又有唔同既口味,咁今次就升級左揀膠原雞白湯🤪🤪另一個就係普通嘅湯底豬骨濃湯🥘膠原雞白湯黎到有牛摩個公仔😊😊好可愛😜😜開火就慢慢溶化,味道濃郁👍🏽豬骨濃湯就係濃濃嘅豬骨味,比雞白湯更重味😌😌咁今次我就帶咗牛頸脊套餐,食物選擇都算多👍🏽除咗可以電話點食物,出邊仲有自助食物吧,打邊爐嘅食物又有😄熟嘅食物又有😛仲有甜品添🤪🤪牛頸脊🐮比較大片😊肉質較嫩😋牛肩肉🐮肉味比較濃,有咬口👍🏽豬肉片🐷好香豬肉味👍🏽👍🏽推介推介🎉蔬菜種類都好多🤤有粟米🌽娃娃菜、蕃茄🍅南瓜、芋頭、蘿蔔、木耳、芽菜、生菜🥬西洋菜等等等等仲有餃子🥟烏冬拉麵韓式粉絲等🍜嘢飲選擇種類亦都非常多,有茶有汽水有沙冰等超過10多種,真係總有一種係啱飲既😌😌總括嚟講佢性價比高👍🏽都係值得推薦嘅😊

膠原雞白湯
黎到有牛摩個公仔😊😊好可愛😜😜開火就慢慢溶化,味道濃郁👍🏽

豬骨濃湯
就係濃濃嘅豬骨味,比雞白湯更重味😌😌

牛頸脊🐮
比較大片😊肉質較嫩😋

牛肩肉🐮
肉味比較濃,有咬口👍🏽

豬肉片🐷
好香豬肉味👍🏽👍🏽推介推介🎉

總括嚟講佢性價比高👍🏽都係值得推薦嘅😊
2023-07-07 84 瀏覽
好耐無食放題,今晚一於同友人去試下位於上水廣場既牛摩+~我地揀左630左右去食,當時餐廳內差唔多full house ,但等既人數都唔太多,等左差唔多10分鐘左右入得去今次叫左美國安格斯牛頸脊海鮮放題,價錢238+1,有好多款式,包括:當然有主角美國安格斯牛頸脊、黑豚肉、雞肉、羊肉,仲有海鮮(青口、帆立貝等)、鴨血,最意想不到有鴨血,正~自助BAR食物選擇好豐富,有丸類、唔同既菜,同埋壽司等,想食咩都有,而上菜速度都好快!炸物方面,有麥樂雞,好脆、係好新鮮咁炸,可試~飲品除了普通汽水、果汁同茶類以外,亦有沙冰,正最後, 食埋甜品,有泡芙、蛋糕、jelly、朱古力雪糕等,款式都唔少嫁,所以如果大家黎到上水,又想食火鍋放題,都十分建議黎試試而間👍🏻
好耐無食放題,今晚一於同友人去試下位於上水廣場既牛摩+~

炸物方面,有麥樂雞,好脆、係好新鮮咁炸,可試~

飲品除了普通汽水、果汁同茶類以外,亦有沙冰,正

2023-07-03 96 瀏覽
【北區】【牛摩+】去親北區,如果唔係自己食飯,一般都係同前電台同事周馬膠一齊食,今次亦都唔例外。去到上水廣場,本身係諗住食一間日式燒肉,之但係佢哋已經冇做放題,咁就放棄咗,退而求其次之下,就去咗呢間「牛摩+」打邊爐。之前都食過呢間但係後面係冇個加號嘅,我都唔知個加號係代表 add 吖,positive 吖,定係 plus 喇,差唔多料就入去啦。我哋揀咗有牛嘅最平嗰個餐, $149 嘅「午市特選美國牛肩胛放題」,本身係 $139 嘅不過星期六日貴啲。湯底方面佢哋係一人一鍋嘅設計,周馬膠揀咗經典和風嘅「關東風壽喜燒」附「雞蛋」一隻嘅,佢就話質素 okay。我就食本土風味嘅「港式特濃沙爹湯」,估唔到佢哋做開日式火鍋,港式沙嗲個味都幾濃幾香,係唔錯喎。個餐就有「特選美國牛肩胛」、「羊卷肉」、「豚肉」、「雞肉」、「牛摩+飯」、「黃金花枝棗」等食物任食,而場裡面本身亦都有其他食物、甜品、醬料嘅 bar 可以畀客人享用,加上兩個大雪櫃嘅嘢飲亦都係可以任飲嘅。味道上我覺得整體嚟講都唔錯,當然我係基於兩位埋單價 $328 嚟講,一人百零蚊其實又確係唔可能要求太多,但起碼對得住個價甚至都算抵食。我幾中意牛

味道上我覺得整體嚟講都唔錯,當然我係基於兩位埋單價 $328 嚟講,一人百零蚊其實又確係唔可能要求太多,但起碼對得住個價甚至都算抵食。我幾中意牛肉、玉子豆腐、泡芙,同埋有得飲解綠茶,總括嚟講都係幾滿意。。。

(地址:上水龍琛路39號上水廣場5樓513號舖)
2023-06-23 106 瀏覽
上水廣場5樓近期多了很多新餐廳進駐,作為土生土長上水人當然歡迎,唔駛下下跨區先食到好西!是日午餐就與老公潮聖牛摩+食和牛火鍋!有6款和牛滋味牛市火鍋定量套餐,加90分鐘任食自助區放題,一人一鍋唔錯,湯底可以揀自己鍾意嘅口味,見最近冇咩出外食飯,所以決定食豪少少!極盛和牛雜錦套餐 (2人前份量) $488日本和牛、SRF美國和牛、美國牛小排、黑毛豬、海鮮拼盤 (海蝦、半殼帆立貝、半殼青口、魷魚仔)日本和牛入口即融,SRF美國和牛牛味夠濃,牛小排肉質鮮美滑嫩,黑毛豬肉質鬆化多汁,各款海鮮亦非常新鮮!湯底:關冬風壽喜燒湯+博多美人骨膠原啫喱雞白湯(細鍋+$10)前者湯汁鹹鹹甜甜,配牛一絕,將肉片沾生蛋黃吃味道更有層次!後者味道清一點,用上可愛牛摩造型,慢慢煮溶成為濃郁雞白湯,而且蘊含豐富骨膠原,滋潤美顏。自取區有飲品、甜品、雪糕、冰沙及各款火鍋配菜,不過2人餐份量亦不少,留肚食和牛,其他配菜淺嘗算了哈哈。#牛摩 #放題 #任食 #打邊爐 #優惠 #火鍋 #wagyumore #wagyumoreplus

極盛和牛雜錦套餐 (2人前份量) $488

• 日本和牛、SRF美國和牛、美國牛小排、黑毛豬
2023-06-22 65 瀏覽
成日經過牛摩都聞到好香火鍋味,但又未試過,今次就入去試下。今次叫左極盛和牛雜錦套餐,湯底簡左長野蘋果湯同博多美人骨膠原啫喱雞白湯。長野蘋果個湯底比較特別,好香蘋果味。煮耐d會再出蘋果味d,呢個湯底係甜甜地 ,落海鮮唔錯,另海鮮食落鮮甜。另外一個博多美人骨膠原啫喱雞白湯都好好味,好香濃,落肉類好襯。呢個定量包括左日本和牛120g,美國和牛120g,美國牛小排120g,黑毛豬120g。日本和牛食落好滑身,好香牛味,油脂分怖平均。美國和牛都一樣唔錯 都係滑身,肉質鮮嫩,牛小排冇前2款咁滑身,但都係好鮮嫩。黑毛豬都意外好好食好滑。另外仲有海鮮拼盤,有海蝦,帆立貝,青口同魷魚仔。海鮮都好新鮮,魷魚仔好滑好軟冧,帆立貝大大隻,蝦都鮮甜。呢到既自助個邊款式都多,蔬菜類都好幾款,菜類新鮮。丸類唔係平時出面買個d,食落都好彈牙。另外都有麵類。不過太飽就冇試。另外水吧飲品種類多,有沙冰。沙冰2款味都好飲,仲有茶包,熱水等等。另外仲有個飲品櫃有大量飲品。甜品區都唔錯,有一款都好特別 啫喱彈牙質地, 濃黑糖味入面包左紅豆。呢個我都未食過,可以一試。另外都試埋佢既雪糕,自己整又多配料,玩味十足,岩哂小朋友。牛摩
成日經過牛摩都聞到好香火鍋味,但又未試過,今次就入去試下。

日本和牛食落好滑身,好香牛味,油脂分怖平均。
黑毛豬都意外好好食好滑。
另外仲有海鮮拼盤,有海蝦,帆立貝,青口同魷魚仔。
海鮮都好新鮮,魷魚仔好滑好軟冧,帆立貝大大隻,蝦都鮮甜。

牛摩肉類質素都幾高,2個人計哂加一都係500零,價錢合理。環境都好舒適,坐位闊落。值得一試

2023-06-17 99 瀏覽
自從係上水廣場開左牛摩,其實都幫襯過好多次,今次再度encore!!今次照舊食返SRF美國和牛餐90分鐘放題,俾大家參考下個餐牌。肉類黎講品種都豐富,有八款可以選擇、仲有肉丸、小食同海鮮類。湯底今次我地揀左博多美人骨膠原啫喱雞白湯,關東風壽喜燒。壽喜燒一直係至愛,但今日特登揀左呢款骨膠原啫喱雞白湯試,一放上黎幾咁吸精😍肉類一定唔少得美國和牛,俾大家睇下雪花分佈得幾靚👍🏼美國IBP牛板腱牛脂含量較低,但食落肉質都有鮮嫩口感。牛肉款類仲有牛舌可以無限追加!唔食牛既朋友仲有美國極上黑豚肉同埋雞肉可揀,都好嫩滑家。另外仲叫咗瀨尿牛丸、牛骨濃湯牛丸、鴨血、蟹籽墨魚滑👍🏼除咗上面手機落單嘢食,出邊仲有多款自助配粒、小食、壽司區,值得一提係蔬菜類別真係好新鮮👍🏼我最鍾意呢度係有多款飲品可以揀,咩味都有、仲有雪糕甜品區😋整體來講,幫襯左牛魔都唔少次,啲職員服務態度都係好好👍🏼值得加分

肉類一定唔少得美國和牛,俾大家睇下雪花分佈得幾靚👍🏼

美國IBP牛板腱牛脂含量較低,但食落肉質都有鮮嫩口感。

牛肉款類仲有牛舌可以無限追加!

我最鍾意呢度係有多款飲品可以揀,咩味都有、仲有雪糕甜品區😋

2023-06-16 40 瀏覽
臨近父親節,又係時候約爸爸食餐好野!老豆一直都好鐘意打邊爐,前排先講起鋪邊爐癮又發作,今日一於BOOK定屋企附近既邊爐等佢過一過癮啦以前都食過上水廣場既牛魔+,記憶中芋頭好好食,今次都唔例外即刻拎芋頭先!湯底我地嗌左博多美人骨膠原啫哩雞白湯同埋豬骨濃湯今次簡左特選美國牛肩頭套餐,有牛肉,豬肉,羊肉同雞肉可以ORDER牛肉係手切肉,色澤都唔錯架,另外羊肉都好食,我同老豆都係咁食除左肉之外出面既配料特別係芋頭仍然係好新鮮,好粉,好食!另外係自助吧拎既墨魚丸都好多品種,好食,除此之外既丸類都好多款,唔錯唔錯爸爸都食到好開心,又飽又滿足呀!總括黎講老豆好滿意,個肚又滿意心情又滿意,呢個父親節飯慶祝得好好

湯底我地嗌左博多美人骨膠原啫哩雞白湯同埋豬骨濃湯

除左肉之外出面既配料特別係芋頭仍然係好新鮮,好粉,好食!
爸爸都食到好開心,又飽又滿足呀!

2023-06-13 66 瀏覽
呢次上嚟同大家分享下一間餐廳係上水任食既火鍋放題,叫做「牛摩」。呢間野開係上水一段時間,專門提供日式火鍋任食嘅餐廳,平時夜晚都多人到爆,見咁啱放假,就同屋企人一齊去試佢既午市火鍋。 我哋揀咗一個叫F餐嘅午市火鍋定量套餐,叫做「極盛和牛雜錦套餐」,價錢係$488,足夠兩個人食。呢個套餐裡面有日本和牛、SRF美國和牛、美國牛小排,仲有黑毛豬同埋海鮮拼盤(包括海蝦,帆立貝,青口,魷魚仔)。  除咗呢啲定量食品之外,牛摩仲有蔬菜類、丸類同豆製品類嘅火鍋配料任食,啲蔬菜新鮮,啲丸仔又Q又彈牙,真係好好味。另外,飲品任飲嘅選擇都幾多,汽水,檸茶,荔枝茶,冬瓜茶都有,可以試到平時少機會飲到既野,都幾正!至於甜品,除左有乳酪雪糕任食之外,仲有泡芙,芝士蛋糕,啫喱,涼粉,茶果等大,食完火鍋再食啲甜品,真係好滿足。  牛摩個環境都幾舒適,座位間距都夠闊,唔會覺得擠迫。同埋個服務都唔錯,啲侍應好有耐性,又主動幫我哋換涼茶水,整體黎講都幾滿意。食完呢個火鍋定量套餐,我覺得啲肉質都幾好,尤其係和牛同美國牛小排,肉質鬆軟,入口即溶,真係好滿足。同埋海鮮部分,啲海蝦同帆立貝都好新鮮,青口同魷魚仔都OK喎。總括嚟講,

總括嚟講,牛摩呢間日式火鍋餐廳真係唔錯,價錢雖然唔算平,但係物有所值,適合同屋企人或朋友一齊去食。如果你都鐘意食火鍋,可以考慮試吓呢間牛摩啦!
2023-06-09
10 分鐘 (堂食)
  • 極盛和牛雜錦套餐
2023-06-13 1383 瀏覽
上水👣 - 牛摩+🍲雖然天氣愈來愈熱,但都無阻我打邊爐既決心,今日同朋友去左上水呢間連鎖火鍋店牛摩+,一個價錢任飲任食,食到多款高質靚牛,當然要推介比大家啦湯底方面原先想揀骨膠原啫喱雞白湯,但點知太多人揀,去到已經暫停供應,但好彩嘅係咁岩仲有壽喜燒湯底😋壽喜燒湯味道足唔會太咸,另外仲會跟一隻蛋,可以點牛食,超一流!👍🏼🔥極品美國牛小排套餐▫️極品美國牛小排 ▫️SRF美國和牛▫️牛舌▫️美國IBP牛板腱▫️特選美國牛肩胛揀左呢個牛小排放題套餐當然要主攻靚牛啦,牛小排雪花紋好靚,厚薄適中,口感軟嫩,牛味香濃,牛板腱都好出色,薄切牛肉只需淥一陣就食得,唔怕煮過火 🔥海鮮▫️廣島蠔▫️加拿大翡翠螺▫️半殻扇貝▫️海蝦▫️蟹籽墨魚滑▫️半殻青口▫️魷魚仔▫️帆立貝火鍋放題好少食到高質既海鮮,牛摩海鮮都好多款,海蝦蝦肉彈牙,鮮甜爽口,最驚喜既係帆立貝同翡翠螺,兩款都好大隻,又夠飽滿肥美,鮮味十足🔥炸物、小食款式種類好多,連好多台灣地道小食都有,例如甜不辣、台灣腸、龍鳳蛋餃同麻香貢丸等等,炸物方面都好出色,推介大家一定要叫打邊爐必食既炸魚皮,超正🔥飲品、甜品飲品櫃有罐裝汽水可以任飲,仲有提子沙冰同芒果沙冰,最後留肚食埋甜品
上水👣 - 牛摩+🍲

▫️海蝦▫️蟹籽墨魚滑▫️半殻青口
▫️魷魚仔▫️帆立貝

🔥炸物、小食

🔥飲品、甜品
飲品櫃有罐裝汽水可以任飲,仲有提子沙冰同芒果沙冰,最後留肚食埋甜品先走就最perfect啦,有日式泡芙、卷蛋同涼粉,呢啲天氣食夠哂透心涼

📍 上水龍琛路39號上水廣場5樓513號舖

#香港美食 #平民美食 #上水 #上水美食 #香港 #美食 #hkfood #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #likeforlike #hk #hkig #foodshare #hkrestaurant #foodies #852food #hkfoodblog #食評 #美食推介 #牛摩
2023-06-07
2023-06-12 40 瀏覽
牛魔😈😈😈牛魔😈 點可以唔去 牛魔😈呢?真係好耐冇係上水食野啦今次 我地夜晚🌛黎到上水睇下有咩好食🍜🍲🍛🍝🍣🍱突然間見到有間餐廳叫牛魔牛魔就話去食啦今次我地係極品美國🥩牛小排一個就叫博多豚骨濃湯另一個湯底就叫左美人窩美人窩太可愛啦🤩上台個時候仲係 可愛嘅小圓臉☺️加熱後就變左水💦膠質多 食完一定會靚d💅🏻今次我地叫左好多牛🐮啊大家睇下檯面真係好多 好多 好多😋😋😋我地係最貴💸💸💸💸 果個餐啦所以全部🐮牛都可以食今日個牛小排 都真係好靚😆😆😆油脂均勻 油花都好多超級好味疫下 真係好少打邊爐今次食嘅夠本而我最中意就係牛舌同埋墨魚丸呢個2都好好味😋😋但牛魔話我 邊有人黎任食食魚蛋🍡🍢嘎哈哈哈。。。你旁邊果個就係甘奇粑你就偏偏愛上這奇粑❤️❤️❤️❤️❤️
牛魔😈😈😈

牛魔😈 點可以唔去 牛魔😈呢?
真係好耐冇係上水食野啦

而我最中意就係牛舌
同埋墨魚丸
呢個2都好好味😋😋

但牛魔話我 邊有人黎任食食魚蛋🍡🍢嘎
哈哈哈。。。你旁邊果個就係甘奇粑
你就偏偏愛上這奇粑❤️❤️❤️❤️❤️
2023-06-09 778 瀏覽
👦🏻👧🏻去完旅行返嚟,好掛住打邊爐,一於食好啲,叫咗極品美國牛小排放題套餐,咁啱而家做緊期間限定嘅台灣祭,有多款台式小食同飲品。湯底可以每人揀一款口味,唔怕對方唔啱口味☺️👧🏻揀咗博多骨膠原啫喱雞白湯,用牛摩公仔做湯底,造型好可愛😍!味道清淡啲,啱哂健康既朋友仔。👦🏻揀咗關東風壽喜燒湯,甜度恰到好處,同肉類非常夾。一開始就會先上一碟極品美國牛小排,雪花分布均勻,口感軟嫩,質素很好!之後用QR code落單,有肉類、海鮮、小食同飲品等等。肉類選擇有好多,有牛小排、和牛、牛板腱、牛肩胛、黑豚肉、雞肉、羊肉片等等。海鮮則有加拿大翡翠螺、廣島蠔、青口、扇貝、海蝦等等。出面既自助區有各式各樣蔬菜、丸類、醬料、飲品同甜品。✨肉類海鮮推介✨👉🏻牛小排必食!選用左美國極品牛小排級別,食5碟已經回本😝!口感嫩滑,肉質相對柔軟,食完encore再encore🤭👉🏻牛肩胛較瘦,但肉味香濃🐮!👉🏻黑豚肉片肥瘦適中,肉質柔軟🐷!👉🏻加拿大翡翠螺大大隻飽滿肥美,有鮮味🐚!👉🏻海蝦蝦肉彈牙,鮮甜爽口🦐!👉🏻七味炸雞翼炸到外皮香脆,肉質juicy,好食!✨甜品推介✨👉🏻朱古力布朗尼蛋糕有粒粒朱古力係入面,朱古力味香濃!

👦🏻揀咗關東風壽喜燒湯,甜度恰到好處,同肉類非常夾。

✨肉類海鮮推介✨
👉🏻牛肩胛較瘦,但肉味香濃🐮!
👉🏻黑豚肉片肥瘦適中,肉質柔軟🐷!
👉🏻加拿大翡翠螺大大隻飽滿肥美,有鮮味🐚!
👉🏻海蝦蝦肉彈牙,鮮甜爽口🦐!
👉🏻七味炸雞翼炸到外皮香脆,肉質juicy,好食!

甜品推介✨
👉🏻朱古力布朗尼蛋糕有粒粒朱古力係入面,朱古力味香濃!
👉🏻原味卷蛋質地濕潤,有蛋香味!
👉🏻朱古力軟雪糕帶有香濃嘅朱古力味,再自己加上朱古力粒topping,雙重朱古力享受🍫!

🌟依架會員購買星聚電子禮券$1000,即送多$1000,食足$2000,包括$1000電子現金禮券及$1000免費產品券,好吸引阿😍!

📍 牛摩+ (上水廣場) (上水)
上水龍琛路39號上水廣場5樓513號舖

#牛摩 #上水 #放題 #任食 #打邊爐 #優惠 #火鍋 #wagyumore #wagyumoreplus #Sheungshui

2023-06-06