2002-04-11
前2晚, 因為要等埋D friend食飯, 攪到成11點幾先有飯食, 上綱check check邊度有好野食, 見到牛屋D comment幾好, 又收得夜, 咪打過電話去問, 知道佢地Kitchen收2 am, 晒Channel~! 去到11點幾, 坐低, Feeling 幾Free, 或者因為係Bar & 餐廳, 而且Service 我地個位小姐幾Nice又幾靚女, haha~! 好Hungry, 本來想叫Set dinner, 老板娘(估=p)就埋推介, 後來我同一個Friend叫份羊鞍, 另外2個Friend叫2份牛柳(Different), 諗住坐定定等食, 個位靚女小姐走埋, 介紹我地可以將2客頭盤加$轉一客田螺, 我諗住試, 就轉一客試試! 有野食啦, 上湯, e..., 點解餐包冇牛油刀? , 佢地好似几忙, 算啦, 牛排刀頂檔; 到田螺啦, 好鬼香, 同薯蓉一齊食, 真係好鬼正; 到D排上, D排好淋, 口感超正, 同D汁佩合得好好; 有個Friend份排有隻焗法國, 1,2,3伸我地分, 正, 好有味, 唔似Pacific Oyster得個大字! 食完飯,
食完飯, 後來仲每人叫支beer傾計, 埋單每人$160, 唔算貴, 物有所值, 絕對推介!