2025-03-03
天氣涼,同朋友想食打邊爐就諗起牛大人,卡位坐得好舒適。120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題 $448今次我哋就選擇咗日本A4黑毛和牛嘅120分鐘火鍋放題,7點半前離座只需$448,仲有得送澳洲M9和牛牛丸2粒同埋海鮮拼盤,真係幾抵食㗎。呢度仲有得任食飽魚,主打鮑魚三食,分別係古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚同埋柚子燒汁鮑魚,每種食法都極具特色,鮑魚亦都好新鮮,口感滑溜彈牙,各位鮑魚愛好者千祈唔好錯過呀。牛大人嘅火鍋湯底有好多選擇,今次我哋就揀咗招牌紅燒牛骨鍋湯底,呢個湯底係用新鮮嘅牛腿骨熬製而成,牛味非常香濃,好適合用嚟做火鍋湯底。火鍋放題又點可以唔食牛?呢度嘅日本A4黑毛和牛真係超正,油脂嘅分布非常平均,牛肉嘅紋理亦都好靚,食落香滑細膩,口感juicy,牛味香濃,絕對要encore多幾碟。除此之外,呢度嘅各款肉類、餃類同火鍋配料都應有盡有,亦有多款手調飲品選擇,最不得不提嘅就係有得任食Mövenpick雪糕同Kitkat雪條,真係超滿足呀。
120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題 $448