2021-12-20
每次想打邊爐,第一時間就會諗起牛大人,今日lunch 時間有成兩個鐘,我地即興去牛大人打邊爐。有超可愛既蠟筆小新同牛大人聯盛,周圍都有打卡位,好可愛呀Lunch 時間有60分鐘一人一鍋定量午餐或90分鐘吃到飽可以選擇,我地簡了90分鐘吃到飽,極上和牛吃到飽只係$198加一,如果要升級海鮮+$30 。Lunch 打邊爐開頭會怕款式唔多,原來款式都係一樣多,自助吧依然有超過三十多款配料選擇,自助飲品區都係任飲,雪糕任食。湯底:阿嬤養生濃湯鍋,湯料十足,湯底味道濃郁。打邊爐必食安格斯特選牛板腱,澳洲和牛M5牛肩卷,切得薄薄一片,滾10秒左右就食得,兩款都係我地至愛,以兩款肉我地encore 左好幾次。蟹籽墨汁漿,墨汁味濃,加上蟹籽,有脆卜卜口感,另外章魚珍珠漿,食到粒粒章魚,味道相當濃郁又彈牙午市雪糕係任食自家出品-玄米茶雪糕
有超可愛既蠟筆小新同牛大人聯盛,周圍都有打卡位,好可愛呀
湯底:阿嬤養生濃湯鍋,湯料十足,湯底味道濃郁。
午市雪糕係任食
自家出品-玄米茶雪糕