招聘中
$17,300+
月薪
2023-04-30 51 瀏覽
湯底選擇特別,比較養生。有三個套餐選擇,今次我哋揀咗$288安格斯牛,掃碼落單,方便快捷無漏單,安格斯牛類新鮮好味,另外亦有其他選擇,例如鮮牛丸、蝦膠、墨魚膠、章魚膠等等。自助區亦有很多選擇,各式各類講得出嘅丸都有,牛柏葉爽口推薦,另外亦有多種粉麵類可供選擇。調味配料繁多,適合鍾意食醬嘅人士,另外飲品選擇都最少有十種,性價比高,值得推薦,餐後亦有movenpick雪糕贈送,唯一不足真係兩個鐘食唔切呀🤣
  • 安格斯牛小排
好耐冇食打邊爐,近排涼涼地又想打😆仲記得上次經過牛大人排晒長龍,今次醒啦book左位先。😎我哋揀左澳洲極上和牛套餐。有十款湯底可以揀,加$10亦都可以叫雙拼試兩個湯。😄我哋揀咗台灣鳳梨雞鍋湯底,湯頭比較清爽,唔係好見到鳳梨粒,但都飲湯會嚐到淡淡酸甜。如果鍾意打邊爐冇咁油膩嘅話,都好推薦叫呢個做湯底!👍🏻極上和牛套餐會送每人兩粒澳洲M9和牛牛丸,牛丸嘅牛味極之濃郁而且好爽口彈牙,牛丸入面亦有少少牛汁。😋套餐都會包好多唔同部位嘅肉類,而我哋最鍾意嘅係澳洲和牛M5牛肩卷同埋封門柳!牛肩卷嘅油花分佈比較平均、肉質比較冧、入口即溶。🤤封門柳雖然油脂比較少但佢嘅肉味係最突出!如果鍾意食牛味濃嘅朋友一定要叫呢度嘅封門柳!除咗肉類,牛大人仲有好多台式小食同埋打邊爐嘅配料!我哋都覺得呢度嘅滑做得好出色,而佢哋嘅種類都比出邊多好多!🤩除咗最傳統嘅墨魚滑之外,仲有干貝鮮魚漿、章魚珍珠漿、黑松露海鮮漿等等。特別係黑松露海鮮滑呢個大推!🥰黑松露味道超濃郁,配埋海鮮估唔到咁夾,海鮮滑煮完好彈牙☺️而呢度嘅章魚珍珠滑入邊都有好多章魚粒, 好足料!另外台灣鱸魚片都係必食之一!口感有啲似脆魚鯇,但魚肉更加柔軟順滑。佢地都

好耐冇食打邊爐,近排涼涼地又想打😆
仲記得上次經過牛大人排晒長龍,今次醒啦book左位先。😎
我哋揀左澳洲極上和牛套餐。

台灣鳳梨雞鍋

有十款湯底可以揀,加$10亦都可以叫雙拼試兩個湯。😄
如果鍾意打邊爐冇咁油膩嘅話,都好推薦叫呢個做湯底!👍🏻

澳洲M9和牛牛丸

黑松露海鮮滑

除咗肉類,牛大人仲有好多台式小食同埋打邊爐嘅配料!
特別係黑松露海鮮滑呢個大推!🥰
黑松露味道超濃郁,配埋海鮮估唔到咁夾,海鮮滑煮完好彈牙☺️
而呢度嘅章魚珍珠滑入邊都有好多章魚粒, 好足料!
台灣鱸魚片

另外台灣鱸魚片都係必食之一!
口感有啲似脆魚鯇,但魚肉更加柔軟順滑。
佢地都有好多款台灣直送或其他小食,包括鹽酥雞、台灣香腸、炸午餐肉等等。

飲品方面都有幾個大櫃擺住唔同既冷泡茶同台式飲品,例如烏龍、大紅袍、洛神花茶、仙草飲品等。
麻辣丸子

另外亦有兩大個凍櫃既火鍋配料任夾😁
有啲比較特別好食既都想推介大家!
麻辣丸子:內餡係麻辣汁加豬肉碎,其實唔算好麻辣,但個麻辣汁係好惹味😋
招牌凍豆腐:豆腐吸收哂啲汁之後好juicy!
魚腐:魚腐好脹卜卜,同樣吸收哂湯汁之後好疏乎☺️

醬料區都有好多醬汁揀 我地揀左個洋蔥牛肉汁超驚喜!🤩
個汁甜甜地,亦有少少紅椒辣辣地,再加埋牛肉既鹹味,點肉類一齊食可以提昇肉類既味道層次,超好味!

最後最後,仲有得揀食movenpick 同期間限定雪糕(今次係唔根大師既cookies & cream口味),超滿足!😆

總結:$288食到咁多款靚肉,又有咁多特色小食,我地都覺得好抵食!😋
出面食到呢個質素起碼要比多百幾二百蚊。不過我地瘋狂食肉已經食到好飽,下次要留肚食返多少少小食。🤣
2023-04-23
5 分鐘 (堂食)
台灣鳳梨雞鍋
澳洲M9和牛牛丸
黑松露海鮮滑
台灣鱸魚片
麻辣丸子
  • 極上和牛吃到飽
2023-04-27 27 瀏覽
講起上嚟都有啲慚愧,牛大人hit咗咁耐,個個都話好抵食,殊不知我先第一次食,今日去咗旺角荷李活中心嗰間分店,點咗中間價錢$288 set,有多款牛肉選擇,個人推薦牛里肌,肉味強烈有咬口,真係覺得好抵食。海鮮有鯇魚片, 沙白 ,海蝦等等選擇。另外多款小食包含鹽酥雞及滷肉飯,台灣的味道。菜類丸類採取半自助形式,出面吧枱夾,種類款式都好多,澱粉類有新竹米粉王子麵,烏冬等等,飲品都有15款以上自取,個人推薦白桃烏龍,清清地好香白桃味。
1K
2023-04-26 39 瀏覽
朋友生日想打邊爐,首選一定係牛大人今次點了澳洲極上和牛吃到飽套餐($328 /位)可以食到澳洲M5 和牛牛肩卷,手切封門柳,安格斯牛小排等等每位仲送2粒M9和牛,牛丸彈牙,充滿肉汁湯底揀左期間限定,剝皮辣椒雞鍋清清甜甜,配牛肉同海鮮都好合適澳洲和牛M5牛肩卷脂肪分佈平均,油脂感十足手切封門柳肉質腍身,牛味濃郁另外亦有安格斯牛小排安格斯特選牛板腱等每塊牛都好厚身除了肉類,亦點了不同的海鮮和台式配料,例如沙白、鮮甜海蝦、私房鴨血、台式餃類另加錢叫左強波酸啤 Jmbo Sour 微酸帶有果香嘅啤酒奶 口感更清爽,容易入口,女仔實岩飲,更獲得 2022《AIBA 澳洲國際啤酒大賽》 金牌最後甜品可以揀雪糕或者仙草凍真係大滿足
朋友生日想打邊爐,首選一定係牛大人

今次點了澳洲極上和牛吃到飽套餐($328 /位)
可以食到澳洲M5 和牛牛肩卷,手切封門柳,安格斯牛小排等等
每位仲送2粒M9和牛,牛丸彈牙,充滿肉汁

湯底揀左期間限定,剝皮辣椒雞鍋
清清甜甜,配牛肉同海鮮都好合適

澳洲和牛M5牛肩卷
脂肪分佈平均,油脂感十足

手切封門柳
肉質腍身,牛味濃郁

另外亦有安格斯牛小排
安格斯特選牛板腱等
每塊牛都好厚身

另加錢叫左強波酸啤 Jmbo Sour
微酸帶有果香嘅啤酒奶 口感更清爽,容易入口,

最後甜品可以揀雪糕或者仙草凍
真係大滿足
️相信好多人都食過牛大人 🧜🏻‍♀️都唔例外 經常性再訪 任食和牛咁抵食 岩曬打邊爐控成日去啦👅-🍴澳洲極上和牛吃到飽 HKD338/1🍴牛夫人秘方麻辣鍋 牛大人紅燒牛骨鍋 (鴛鴦鍋+HKD50)湯底方面當然係人氣牛骨鍋啦 湯底濃郁香氣十足 淥埋和牛食實無錯🤪中意食辣嘅話就可以叫麻辣鍋 麻香味重 🧜🏻‍♀️果日叫左中辣 個人認為都唔算辣 食得辣嘅朋友建議可以試下大辣喔🙌🏻咁多款牛肉 🧜🏻‍♀️最推介和牛M5牛肩卷 牛小排同牛胸爽 兩款肉牛香味濃濃偏腍身 牛胸爽充滿油脂感而爽口🐮仲有雞肉 羊肉 豬肉等等超多肉類選擇 滿足曬食肉獸嘅欲望👅火鍋配料亦有好多 蟹籽墨汁漿 章魚珍珠漿 味道鮮之餘爽口彈牙 仲有米血糕 鵝腸 蛋餃等等都好吸引😋除左掃QR code落單食物 自助區都有蔬菜類 丸類 自取😚熟食類亦有甜不辣 台灣腸 鹽酥雞等等呢啲香口台式夜市小食 等緊火鍋嘅時候都可以過下口癮唔怕餓🤣飲品方面有4個大雪櫃任君選擇 牛大人自家茶類茶香清清正好解膩 仲有好多台式飲品😛另外甜品每位有杯Movenpick雪糕又或者可以試下佢地嘅仙草凍都唔錯🥰呢個餐每位會送兩粒澳洲和牛牛丸 爽口爆汁 牛味極濃 必試啊🙈

🍴澳洲極上和牛吃到飽 HKD338/1

• 安格斯牛小排
  • 極上和牛吃到飽
2023-04-20 31 瀏覽
天氣開始熱到胃口變差,所以假日特意出去吃火鍋~ 放肆吃肉,心情特別好牛大人一直人氣旺盛,旺角區地點方便,晚餐時段已經有不少人排隊。阿嬤養生濃湯鍋湯底清,入口有淡淡藥材味極上和牛吃到飽澳洲和牛M5牛肩卷 是我們的首選,牛肉脂肪比例好,大片又有口感,肉質爽滑安格斯牛小排 油脂分布較多,肉味香濃美國PRIME極級肩里肌 肉質最有彈性澳州和牛牛丸 彈性又夠油香梅甘酥脆薯、真豬小香腸、士林鹽酥雞惹味私房鴨血必食,入口嫩滑;士林豬血糕入口軟糯;每位附送雪糕或仙草凍,2小時任食任飲,大愛!讚好專頁仲送黑糖珍珠鮮奶添

牛大人一直人氣旺盛,旺角區地點方便,
晚餐時段已經有不少人排隊。

阿嬤養生濃湯鍋
湯底清,入口有淡淡藥材味

極上和牛吃到飽

安格斯牛小排 油脂分布較多,肉味香濃
美國PRIME極級肩里肌 肉質最有彈性
澳州和牛牛丸 彈性又夠油香

梅甘酥脆薯、真豬小香腸、士林鹽酥雞惹味

私房鴨血必食,入口嫩滑;

士林豬血糕入口軟糯;

每位附送雪糕或仙草凍,2小時任食任飲,大愛!

讚好專頁仲送黑糖珍珠鮮奶添
2023-04-16
10 分鐘 (堂食)
朋友生日月,飯局少不了,約了朋友們開心一聚阿嬤養生濃湯鍋淡淡藥材香味,清甜順喉、先飲一碗暖暖胃再開動。澳州和牛牛丸每位贈送2粒,彈性十足,和牛油脂豐富,惹味極上和牛吃到飽澳洲和牛M5牛肩卷 油花分布靚,肉質鮮嫩爽滑,肉味香濃,牛魔王們表示一大碟非常滿足~牛胸爽全白色的牛胸爽,灼幾秒即可,口感爽而油潤。SRF美國黑牛後腿肉油脂比例少,肉質比較有咬口,肉味濃新鮮沙白大隻無砂,肉質鮮甜;鮮甜海蝦大隻爽口;脆肉鯇魚腩爽脆台中仙草凍,甜而回甘,紅豆、珍珠、花生等配料豐富,各類茶飲、飲品、蔬瓜等自助提供,店內環境寬敞,大滿足呢!
朋友生日月,飯局少不了,約了朋友們開心一聚

阿嬤養生濃湯鍋
淡淡藥材香味,清甜順喉、先飲一碗暖暖胃再開動。

澳州和牛牛丸
每位贈送2粒,彈性十足,和牛油脂豐富,惹味

極上和牛吃到飽

牛胸爽
全白色的牛胸爽,灼幾秒即可,口感爽而油潤。

SRF美國黑牛後腿肉
油脂比例少,肉質比較有咬口,肉味濃

台中仙草凍,甜而回甘,紅豆、珍珠、花生等配料豐富,

各類茶飲、飲品、蔬瓜等自助提供,店內環境寬敞,大滿足呢!
2023-04-16
8 分鐘 (堂食)
2023-04-14 37 瀏覽
📍旺角-牛大人台灣火鍋吃到飽 @masterbeef.hk 琴日放咗學終於有機會試到牛大人嘅”澳洲極上和牛”Set🥹🥹🤍無論係牛肉本人定係配料都驚艷到我🥲🫶🏼好想同大家分享~~!!🥘眷村白玉酸菜鍋 (湯底)每次食牛大人都係例牌叫依個湯底🫶🏼因為佢有好多配料(///▽///)有酸菜同豬腩肉🤍另外如果大家都去試我今次介紹嘅和牛Set 叫依個湯底都唔錯!清清地唔會搶咗和牛本身嘅香味🐮 🐮安格斯牛小排依個牛小排我個人黎講超級推介!!!✨⭐️好鬼死香牛味♪( ´θ`)ノ同埋薄薄地 食完一塊就好想不斷繼續食!超有魔力✨🐄🐄🐮澳洲和牛M5牛肩卷依個都好正!好重和牛味~ 而且一食就知佢係靚和牛🥹✨放題有得食依個質素真係好抵食cryyyyy🍻🐄安格斯特選牛板腱 🥲🥲第三款係依款安格斯特選牛板腱~!佢啲脂肪同肉嘅ratio好合適🥲🫶🏼唔會話太肥好膩🥰深深愛上了! 🥩澳洲M9和牛牛丸跟住就同大家介紹跟餐會送嘅 每人兩粒和牛牛丸🫶🏼🐮我覺得呢一粒牛丸 超級有和牛牛香味!直頭爆汁🥹🥹✨一食落去就覺得叫呢個餐真係好抵(●°u°●)​ 」🥩牛胸爽牛胸爽係我本人最愛嘅牛內臟之一🫶🏼🥹佢嘅油香味 遠遠超越其他普通嘅牛肉!
📍旺角-牛大人台灣火鍋吃到飽 @masterbeef.hk

🥘眷村白玉酸菜鍋 (湯底)

🐮安格斯牛小排

🐮澳洲和牛M5牛肩卷

🐄安格斯特選牛板腱

🥩澳洲M9和牛牛丸

🥩牛胸爽

牛胸爽係我本人最愛嘅牛內臟之一🫶🏼🥹佢嘅油香味 遠遠超越其他普通嘅牛肉!而且碌一碌落去就即刻食得✨Happy!! total好似叫咗15碟📡

🐮手切封門柳

呢一個牛肉嘅厚度好厚身✨🫶🏼完全唔會同客人計較!超級有牛肉嘅香味🫶🏼🥩正正子

🥩安格斯一口牛肉粒
咁大個女第一次碌安格斯一口牛肉粒🥹🥹👍🏻好奢侈嘅感覺~

🍄黑松露海鮮漿

跟住就同大家推介黑松露海鮮漿🐟🦐🐙!! 呢個係期間限定嘅!黑松露嘅香味好重 亦都食到海鮮 而且口感好煙韌!正✨✨

🍻Jumbo Sour 強波酸啤 $68

呢一個啤酒係佢哋新推出㗎🥹🫶🏼飲落去有好清新嘅感覺 亦都十分之順口👍🏻👍🏻🥰推介俾各位鍾意飲啤酒嘅朋友

————
📍旺角-牛大人台灣火鍋吃到飽 @masterbeef.hk
地址: 旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫
2023-04-12 40 瀏覽
突然好掛住台灣嘅美食 尤其是麻辣火鍋即刻book咗位 食牛大人放假最後一日 第二日要返工 人都唔算太多兩個人安排咗小卡位 坐嘅位置更加闊落今次嗌咗和牛套餐 有牛小排 和牛 同 每人兩粒牛丸 原來復活節係特別假期 每位加收20蚊跟住揀湯底 叫咗鴛鴦鍋麻辣拼養生鍋 要加50蚊麻辣白味好香呀 養生鍋就不過不失牛肉都好食仲有 台灣水蓮除咗可以嗌呢啲肉同埋菜之外出面仲有好多打邊爐嘅配菜可以任拎菜都有好多種㗎 仲有好多種丸 不過食唔落啦喺呢度提一提鍾意食響鈴嘅朋友 喺醬料區物有得拎
突然好掛住台灣嘅美食 尤其是麻辣火鍋

菜都有好多種㗎
仲有好多種丸 不過食唔落啦
喺呢度提一提鍾意食響鈴嘅朋友 喺醬料區物有得拎

2023-04-09 44 瀏覽
好耐冇黎食牛大人嘅火鍋今次就食極上和牛set 呢一個set可以選擇所有嘅食物同埋肉類 但其實唔係貴過其他set好多 所以個人覺得來講應該比較抵食我哋揀嘅湯底係阿嫲養生湯 湯底好清甜😊打邊爐嘅時候亦唔會覺得口渴 應該真係冇落味精 😋首先佢嘅牛肉我都覺得係幾好食😋因為佢嘅肉同脂肪比例都合適😛同埋食落去真係會有一陣牛肉嘅香味另外每一枱都會送四粒和牛牛丸 呢一款牛丸真係好好食😆未食過牛丸係咁有牛肉味 而且咬落去真係會有牛肉汁 感覺真係真材實料👍🏼仲有比較少有嘅牛胸爽食 另外仲有魚滑蝦滑 同埋一啲炸小食等等 魚滑入面會有一粒粒嘅魷魚好足料 口感亦都好彈牙😛我自己幾鍾意食佢啲鯇魚腩同鯇魚片 食落去唔腥 而且幾彈牙爽脆👍🏼自助區方面可以任拎蔬菜肉丸響鈴同埋醬料等等 都好多選擇我哋都食唔晒 蔬菜我哋食咗皇帝菜同西洋菜 感覺都新鮮🥬最後每人會有兩杯雪糕🍦有movenpick揀😍😋太滿足了我哋額外叫咗jumbo sour🍺 同平時又苦又澀嘅啤酒唔同 佢反而有少少甜甜地嘅味 幾啱女士飲其他野飲都係任飲 啲冷泡茶都好出色😊
好耐冇黎食牛大人嘅火鍋今次就食極上和牛set

最後每人會有兩杯雪糕🍦有movenpick揀😍😋太滿足了

其他野飲都係任飲 啲冷泡茶都好出色😊
牛大人紅燒牛骨鍋&台中蒜頭雞鍋😌其實有好多台式招牌湯底😚包括薑母鴨等湯底味道岩岩好,唔會搶走其他火鍋材料嘅味道👏🏻台式火鍋店 #牛大人 ,牛肉、海鮮任食、提供多款火鍋配料及台式飲品😍可以自助點餐真係超方而且食物超快到💕 餐廳提供WiFi、紙巾和濕紙巾,多款自助醬料、飲料🥤、🥗菜、配料自己拎。自助區選擇都幾多🤩🍱餐廳要用scan QR code自助落單,介面都幾清楚,容易落單。仲供應澳洲極上和牛、手切封門柳🐮和牛油脂比較豐富,食落去入口即溶😋😋 真係超好食呀😍
牛大人紅燒牛骨鍋&台中蒜頭雞鍋😌
其實有好多台式招牌湯底😚包括薑母鴨等
湯底味道岩岩好,唔會搶走其他火鍋材料嘅味道👏🏻

2023-04-01 32 瀏覽
阿嬤養生濃湯鍋:呢款湯比較清~入面蟲草花、黃芽白、龍眼乾、紅棗、桃膠等QR Code 點餐,方便衛生👍🏻澳洲極上和牛套餐 任食120分鐘,每位送兩粒M9和牛牛丸,粒牛丸好高質呀!超彈牙仲爆晒汁‼️肉類好多選擇!牛豬雞羊都有😋揀得呢個套餐當然要食安格斯牛小排、手切封門柳、安格斯一口牛柳粒、澳洲和牛M5牛肩卷各款油脂分布平均、肉質嫩滑👍🏻雖然未到royal級數,但呢個價錢絕對係抵食之選😛海鮮推薦蝦、沙白2樣都好新鮮,蝦肉質彈牙~沙白好飽滿,見嘟嘟超甜👍🏻另外仲有好多台式食物鴨血、蛋餃、燕餃、滷牛筋等小食如甜不辣、台灣腸、鹽酥雞等自助區:有多款台式丸,各款蔬菜類、豆製品、粉麵醬汁區:提供多款醬汁,基本上你諗得到嘅都齊晒,可以自行調較飲品區:名款自定製茶類、果汁、汽水應有盡有強波酸啤 Jumbo Sour $68台灣直送嘅啤酒獲得2022《AIBA 澳洲國際啤酒大賽》金牌質地輕盈帶果酸味,好清爽,好啱女仔飲💕牛大人台灣火鍋吃到飽 (荷李活商業中心) (旺角)旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫

QR Code 點餐,方便衛生👍🏻

澳洲極上和牛套餐

肉類好多選擇!牛豬雞羊都有😋

海鮮推薦蝦、沙白
2樣都好新鮮,蝦肉質彈牙~沙白好飽滿,見嘟嘟超甜👍🏻

另外仲有好多台式食物
鴨血、蛋餃、燕餃、滷牛筋等
小食如甜不辣、台灣腸、鹽酥雞等

自助區:有多款台式丸,各款蔬菜類、豆製品、粉麵
醬汁區:提供多款醬汁,基本上你諗得到嘅都齊晒,可以自行調較
飲品區:名款自定製茶類、果汁、汽水應有盡有

強波酸啤 Jumbo Sour $68
台灣直送嘅啤酒
獲得2022《AIBA 澳洲國際啤酒大賽》金牌
質地輕盈帶果酸味,好清爽,好啱女仔飲💕

牛大人台灣火鍋吃到飽 (荷李活商業中心) (旺角)
旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫
2023-03-28 37 瀏覽
今日係旺角呢邊做嘢 知道 #牛大人 喺荷里活開咗新嘅分店😍 即係走過去試下🥰 最鍾意餐廳咁細心 因為設有座位可以方便等 唔使企到咁辛苦🥰黎到牛大人又可以感受台灣既特色火鍋風味 湯底都設有台灣主要湯底薑母鴨🧡🧡我哋要咗個澳洲極上和牛餐🐮貪佢咩都食得🙊我平時係唔食任何丸類既野 唯獨呢到既和牛丸係令我開金口😂😂真係好有牛味 彈牙 肉汁 超好味💕叫咗個和牛餐就一定要食佢嘅和牛🥩油脂比較豐富 食落去入口即溶😋😋 真係超好食呀😍仲有各款台式小食 五餐肉 蜜糖腸等🌭同我一樣鍾意食嘢嘅人一定要黎 因為真係好滿足😋聽講仲有強波酸啤🍺 Jumbo Sour 話晒都係獲得2022《AIBA 澳洲國際啤酒大賽》金牌即刻叫兩杯beerrrr beer 佢🍻🍻📍牛大人台灣火鍋吃到飽(荷李活商業中心)

我哋要咗個澳洲極上和牛餐🐮貪佢咩都食得🙊

同我一樣鍾意食嘢嘅人一定要黎 因為真係好滿足😋

聽講仲有強波酸啤🍺 Jumbo Sour 話晒都係
獲得2022《AIBA 澳洲國際啤酒大賽》金牌
即刻叫兩杯beerrrr beer 佢🍻🍻

📍牛大人台灣火鍋吃到飽(荷李活商業中心)
2023-03-27 50 瀏覽
嚟旺角又想慢慢坐低食高質打邊爐?甘就要去牛大人食*澳洲極上和牛*套餐120分鐘任飲任食 每位$288up依家walk in 都冇問題👍🏻唔使大排長龍 真是太好套餐每位贈送 澳洲M9和牛牛丸2粒😍食過就知呢個和牛牛丸有幾正 🤪最最最推薦係 花甲!!😝好大隻兼好有鮮味 係甘食 密密食😋佢地既牛肉類都幾多選擇,分別有:上腹牛五花/安格斯特選牛板麂/安格斯牛小排/手切封門柳/安格斯一口牛肉粒/澳洲和牛M5牛肩卷/美國PRIME極級肩里肌我今次仲食左佢哋既炸午餐肉、魚皮、鹽酥雞、皮蛋豆腐唔使去台灣夜市 都食到地道小吃 即炸有口感🥰仲嗌咗佢哋嘅得獎啤強波酸啤🍺 Jumbo Sour獲得2022《AIBA 澳洲國際啤酒大賽》金牌🫰重點係而家做緊買一送一!(原價$68/400ml)
嚟旺角又想慢慢坐低食高質打邊爐?
甘就要去牛大人食*澳洲極上和牛*套餐
120分鐘任飲任食 每位$288up
依家walk in 都冇問題👍🏻唔使大排長龍 真是太好

套餐每位贈送 澳洲M9和牛牛丸2粒😍
食過就知呢個和牛牛丸有幾正 🤪

最最最推薦係 花甲!!😝
好大隻兼好有鮮味 係甘食 密密食😋

佢地既牛肉類都幾多選擇,分別有:

我今次仲食左佢哋既炸午餐肉、魚皮、鹽酥雞、皮蛋豆腐
唔使去台灣夜市 都食到地道小吃 即炸有口感🥰

仲嗌咗佢哋嘅得獎啤強波酸啤🍺 Jumbo Sour
獲得2022《AIBA 澳洲國際啤酒大賽》金牌🫰
重點係而家做緊買一送一!(原價$68/400ml)
  • 強波酸啤
  • 澳洲M9和牛牛丸
2023-03-27 107 瀏覽
高級和牛為主打食材的火鍋店,🥘味道鮮美且口感極佳。清淡的湯底和少許調味料,已經以突顯高級食材的原味風味。.養生濃湯鍋配以鮮鷄、當歸和黨參等中藥材料,〈( ^.^)ノ味道鮮美而且有補益健康的效果。🐤鮮鷄肉質鮮嫩,搭配湯頭煮熟後更加滑嫩。.當歸和黨參則是常被用於中藥燉湯中的藥材,具有調節身體機能的功效。🥬.配料選擇了鮮蝦、墨魚滑、腐竹和毛肚等食材,味道豐富多樣。鮮蝦肉質鮮嫩,🥢加上墨魚滑的口感柔軟滑嫩,(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)讓整道菜品更加有口感。