招聘中
$17,300+
月薪
2023-05-21 36 瀏覽
牛大人台灣火鍋吃到飽 (旺角)📍地址:旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫============小妹我不嬲都好鍾意打邊爐,今日就揀咗嚟牛大人,好彩有提早book位,唔使等就可以食😳呢間餐廳座位闊落舒適,自助區飲品選擇夠多,仲有多款唔同蔬菜、遠慮同台灣麵等等可供選擇😍湯底就揀咗紅燒牛骨湯,牛味夠晒濃郁,基本上唔使用豉油都可以🤣牛肉方面,選擇非常多,最中意食SRF美國黑牛後腿肉,油脂比例啱啱好,食多啲都唔會覺得膩😳西班牙豬五花都同樣出色🤣不停encore 呢兩款‼️海鮮都夠新鮮,食咗海蝦同蜆。味道幾鮮甜❤️餐廳仲有多款台灣小食,亦有鴨血提供,款式真係夠晒多元化!最尾竟然仲有一人一杯Movenpick/哈根達斯雪糕😍😍真係非常滿足呀!
牛大人台灣火鍋吃到飽 (旺角)
📍地址:旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫
============

2023-05-20 37 瀏覽
打邊爐嚟講,我其實都比較鍾意去餐廳,唔使自己又要洗食材,食完啲嘢好污糟又唔使洗🫢🤭。呢兩三年嚟牛大人係我唯一嘅選擇,唔單止食到豐富嘅食物種類,食材新鮮乾淨,重點係佢每一樣食材都好高質,心中No.1火鍋餐廳,仲要一直以來都保持到咁高嘅質素。今次同成班同事聚舊,咁啱今期牛大人推出強波酸啤🍺 Jumbo Sour,真係可以啤一啤佢🍻,入口無乜苦澀味,反而有啲果酸味,幾過隱,又開胃,原來仲攞左澳洲國際啤酒大賽金牌👍🏻。澳洲極上和牛吃到飽,其實好抵,$400內,自己買啲好嘅材料都可能唔止呢個價。澳洲和牛比較瘦、切得好薄、不過牛香味濃,口感都幾實、咬口比較多啲,Prime肩里肌牛味仲濃郁。和牛牛丸,超彈牙,最重要係牛味超濃郁、咬落去啲肉汁同油咇哂出黎,基本上每次嚟都要叫牛丸!另外,每次嚟都要叫手打滑,平時喺街市買都已經唔平,牛大人嘅手打滑係好彈牙,幫朋友一齊食,可以叫晒每個味道。呢度嘅魚肉都好新鮮,最鍾意係出去拎菜,真係好佩服每一樣都係青bb,好fresh,生菜淥完之後仲好爽口。放題比人哋感覺永遠都係多嘢食,但係啲嘢食質素一般,但係牛大人永遠都兩者兼得,所以通常我知道夜晚食牛大人,日頭就會盡量食最

放題比人哋感覺永遠都係多嘢食,但係啲嘢食質素一般,但係牛大人永遠都兩者兼得,所以通常我知道夜晚食牛大人,日頭就會盡量食最少嘅嘢,哈哈哈👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
以前食過荃灣分店,荃灣地理位置冇甘好。而今次地方好易揾,荷李活商業中心近油麻地地鐵站,牛大人好多台灣小食,好正!-湯底:蕃茄鍋。一上臺就見到個湯底好紅,雖然已經有唔少蕃茄係裡面,但我都加左好多粒蕃茄落去一齊滾,食落清清地又酸酸地。-必叫之選-肉澳洲M9和牛牛丸 (入座每人送2粒) -呢個牛丸真係超驚喜 ! 口感好紮實,牛肉味極濃,入口多汁而且油脂好香,令人回味無窮,會想食多幾粒。台灣鯛魚片:肉質扎實有彈性鴨血:重口味既我係唔會放過>W<,鴨肉咬落夠煙韌,淥完唔會散開,入口夠滑淨。如果係叫麻辣湯底就正。牛肉:手切封門柳,肉質比其他肉片厚,必點。漿:蟹籽墨汁漿、真味牛肉漿、澎湖花枝漿、章魚珍珠漿、海鮮漿,全部都係好推 !-必叫之選-菜水蓮- 水蓮是台灣特有菜,對上一次食都係牛大人,平時係街市都睇唔到有賣。口感特別,有啲似通菜,爽爽的,而且唔係度度都有得食!水蓮煮大概1分鐘就食得,又脆又可口。娃娃菜、油麥菜、唐生菜等配料:芋絲夾埋湯底唔錯。-必叫之選-飲品冷泡茶就最去油解膩感了。-甜品記得以前有仙草凍,今次去冇左QQ。而家得番Movenpick雪糕,都唔錯既,有朱古力同士多啤
必叫之選-肉
台灣鯛魚片:肉質扎實有彈性
牛肉:手切封門柳,肉質比其他肉片厚,必點。
必叫之選-菜
娃娃菜、油麥菜、唐生菜等
配料:芋絲夾埋湯底唔錯。
必叫之選-飲品
冷泡茶就最去油解膩感了。
甜品
記得以前有仙草凍,今次去冇左QQ。而家得番Movenpick雪糕,都唔錯既,有朱古力同士多啤梨味。
蟹籽墨汁漿、真味牛肉漿、澎湖花枝漿、章魚珍珠漿、海鮮漿
  • 澳洲M9和牛牛丸
  • 水蓮
2023-05-19 36 瀏覽
五月都中意打邊爐!阿嫲養生濃湯鍋,湯底清爽,加入了杞子和娃娃菜等食材,口感不會太重,🥰非常適合追求健康飲食的人。另外,澳洲極上和牛提供了多種不同部位的選擇,🥩肉質鮮嫩,味道香濃。特別推薦澳洲和牛M5牛肩卷,雖然肉片薄,和牛很嫩滑,入口即融,味道濃郁。🥢套餐還包括了澳洲M9和牛牛丸,口感彈牙多汁。此外,餐廳還提供手工🥟水餃、黑松露海鮮漿、特色小吃。水蓮很特別,😋爽脆。麻辣鴨血有特色,很入味。

此外,餐廳還提供手工🥟水餃、黑松露海鮮漿、特色小吃。

水蓮很特別,😋爽脆。麻辣鴨血有特色,很入味。

2023-05-17 42 瀏覽
Extremely value for money all you can eat Taiwanese hotpotOver 8 selections of broth Picked the Chinese herb chickenNot too overwhelming and Perfect for ladiesThe highest grade included different kinds of wagyu from AustraliaWhich are all Perfectly marbled and extremely meatyThe m9 beef ball is rare , spongy and chewy Tried the award winning jumbo sour beer Hoppy, fruity and refreshing. This delivers just the right amount of sour to quench Paired well with hotpot
Over 8 selections of broth

Hoppy, fruity and refreshing.
Paired well with hotpot
2023-05-10 49 瀏覽
第一次食牛大人,原來餐廳地方好大,而且每隔幾個位就有空氣清新機,食得安心又舒適。湯底款款有特色,同養生朋友一齊當然揀阿嬤養生濃湯鍋~澳洲極上和牛吃到飽單是肉類便有7款牛肉,三款豬肉,仲有羊卷肉同花彫酒雞件同魚腩! 澳洲和牛M5牛肩卷好好食,雪花均勻有肉汁,加上係有筋膜部位,更有咬口!最估唔到牛胸爽都有得食,不過係期間限定,要食就快!仲有封門柳、牛小排都一樣好味😝。每台仲會送澳洲M9和牛牛丸,彈牙又有香濃牛味,超like!另外仲有海蝦,夠晒鮮甜彈牙,真係食多多都得!蜆肉漲卜卜,加埋落鍋湯底更鮮甜。黑松露海鮮漿同花枝漿鮮滑彈牙,仲食到粒粒花枝!自助醬料除有平時食開嘅莞茜、蔥、辣椒,仲有洋蔥牛肉醬、台灣甜辣醬等⋯各類新鮮蔬菜翠綠又新鮮,連水蓮都有得食!勁多台灣直送食品同特色飲品,好飲番杯嘅可以點2022《AIBA 澳洲國際啤酒大賽》金牌嘅jumbo sour,邊飲邊聞著果酸香氣,配火鍋一流!食飽仲有甜品movenpick雪糕!台式火鍋控唔好錯過!

湯底款款有特色,同養生朋友一齊當然揀阿嬤養生濃湯鍋~

澳洲極上和牛吃到飽

每台仲會送澳洲M9和牛牛丸,彈牙又有香濃牛味,超like!

原來已經九個月無食過牛大人😨 心癮起就梗係要去擦餐勁嘅!例牌我哋都係嗌最高級嘅極上和牛吃到飽套餐($328)🥩太耐無食一食又再被驚艷到😳 澳洲和牛M5牛肩卷大大片,每片都軟熟香甜,正到暈🤤 而期間限定嘅SRF美國黑牛後腿肉就有咬口啲,驚太肥可以食呢款🤣今次第一次試台灣直送嘅黑松露海鮮漿,佢係由新鮮花枝漿、旗魚漿同松露蘑菇醬製成,食落彈牙香甜,高質🦑 除咗肉類同丸類,呢度嘅蔬菜都好新鮮!佢哋依家仲做緊強波酸啤買一送一優惠,呢款啤酒獲得2022《AIBA 澳洲國際啤酒大賽》金牌,每啖都充滿檸檬同柑橘嘅酸香,解膩一流,爽啊🍻

2023-05-09 54 瀏覽
Soup & meats 湯底、肉類湯底方面有10款正宗台灣味道,今次揀咗其中一款最受歡迎嘅阿嫲養生濃湯鍋,主要用鮮雞🐔、豬骨🍖、寶血紅棗、杞子、充滿骨膠原桃膠、驅寒嘅薑片熬製而成,健康滋潤,而肉類就有濃郁彈牙澳洲M5和牛牛丸🇦🇺、安格斯特選牛板腱🥩、方便進食嘅一囗牛肉粒、美國極級肩里肌🇺🇸,仲有一啲都唔騷嘅紐西蘭羊肉卷,放入養生湯煮,再加少少配料已經好入味😋Hotpot ingredients 火鍋配料幾十款嘅火鍋配料選擇多元化,又充滿台灣特色👍🏻,好似係六七款嘅台式手工水餃🥟同蛋餃、好正嘅私房鴨血、秘製滷大腸、士林豬血糕、唔同嘅爽口手打海鮮漿同魚漿🐟,仲有鮮甜海蝦🦐、冇乜沙嘅新鮮沙白、入口即溶嘅山水滑豆腐 、火鍋必備爽脆炸魚皮🔥等海鮮同配料,真係唔錯啊Cooked Taiwanese food 台灣小食台灣在你直送嘅食一直都有著高人氣,滷牛肉飯嘅牛肉肥瘦均勻🤤,醬汁又唔會太鹹,少少辣嘅士林鹽酥雞色落去份外惹味🌶️,另外仲有略帶甜味嘅豬肉香腸、梅金酥脆薯🍠、糖醋甜不辣,食火鍋之餘,可以同時品嚐台灣夜市小食風味!Desserts & beverages 甜品、飲品自家製嘅冬瓜茶、酸梅汁
Soup & meats 湯底、肉類

Hotpot ingredients 火鍋配料

Cooked Taiwanese food 台灣小食

Desserts & beverages 甜品、飲品
自家製嘅冬瓜茶、酸梅汁、烏梅汁🍹 夠晒冰涼止喝,同火鍋一齊食飲好match,而白桃烏龍🍑、桂花烏龍🌼、武夷大紅袍等嘅homemade 冷泡茶都好高質,茶味濃郁、香醇但係唔苦澀,係配搭火鍋嘅健康之選,甜品就有自家製芋圓仙草或者意大利雪糕🍨,食完之後更加滿足
🚩 牛大人台灣火鍋吃到飽又又又黎到食牛大人嘅日子啦‼️估唔到同一條街除咗瓊華之外,荷里活廣場開咗牛大人🥹而且空間都幾大,不過都係嗰句啦記得book位〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈 澳洲極上和牛吃到飽 $298今次嘅湯底同以往唔同,我地試左佢嘅新品 — 剝皮辣椒雞湯🐤湯底先用土雞慢火熬製再加入台東特產剝皮辣椒,飲落清甜得黎又微微辣,好暖胃🤤晚市食物種類多過午市種類好多,呢個套餐一仲每人送你兩粒和牛牛丸🤤平時我就好鍾意食潮州嗰隻牛丸,多汁得來肉味又重~依款和牛牛丸口感就比較紮實,油脂味較重,唔使點汁都好好食😆M5和牛同樣都係出色嘅發揮,完全冇筋,輕鬆一啖接一啖!今次嚟仲見到有期間限定,牛胸油,薄薄一片,咬落爽脆爽脆~晚市亦都多咗好多海鮮俾你揀,沙白粒粒都好飽滿而且冇沙,脆肉鯇都好好食,唔會有好多幼骨!黎到牛大人蔬菜梗係要食水蓮啦,出面真係好少見🤤食落索索聲,超級爽嫩‼️記得記得一定要瘋狂食鴨血,水水嫩嫩的甜品分別叫咗唔同款,椰果仙草同埋Movenpick雪糕~大滿足,下個月再見😆
🚩 牛大人台灣火鍋吃到飽
🌈 澳洲極上和牛吃到飽 $298

M5和牛同樣都係出色嘅發揮,完全冇筋,輕鬆一啖接一啖!
今次嚟仲見到有期間限定,牛胸油,薄薄一片,咬落爽脆爽脆~

2023-05-05 52 瀏覽
之前和幾個朋友曾經食過牛大人,大家一致讚好,今晚是我第二次過來光顧。先選湯底要了台灣濃香蕃茄鍋,酸甜醒胃,食欲大增。食肉獸今次主打是牛,全部靚肉我們都要😍叫上,QR code下單易用方便,種類多,目不暇給。率先來了跟和牛餐送的澳洲M9和牛牛丸,和上次一樣,彈牙爆汁,味道濃郁,不負眾望。安格斯牛小排肉質香嫩,牛味特濃,富光澤。澳洲和牛M5牛肩卷口感更細緻,入口軟熟,實在欲罷不能。安格斯特選牛板腱顏色鮮,紋理均勻,切得保留了少少嚼勁,後續牛肉質感細軟。美國PRIME極級肩里肌紅白分明,品質很高。上腹牛五花有可見的油花,細緻的質地,肉味油脂交錯爆發。手切封門柳吃起上來有層次,挺有咬口,無限encore吃得盡興。美國黑牛後腿肉看得到的新鮮,烚幾秒就能吃。食物來得好快,收盤速度同樣高,一盤又一盤衞生易歸類,愈食愈興奮。貢丸香菇味出色,牛丸質感十分嫩,墨丸較軟身,口感似魚旦。吸收了蕃茄湯底的味道,食材更顯惹味。還有很多,如海鮮蔬菜台灣小食炸物餃子芝士腸丸物魷魚等,都可以滿足我倆的要求,大飽口福,一次過滿足多個願望。朋友歎了杯強波酸啤🍺 Jumbo Sour,據說獲得2022的AIBA 澳洲國際啤酒

先選湯底要了台灣濃香蕃茄鍋,酸甜醒胃,食欲大增。

安格斯牛小排肉質香嫩,牛味特濃,富光澤。

澳洲和牛M5牛肩卷口感更細緻,入口軟熟,實在欲罷不能。

美國PRIME極級肩里肌紅白分明,品質很高。

上腹牛五花有可見的油花,細緻的質地,肉味油脂交錯爆發。

美國黑牛後腿肉看得到的新鮮,烚幾秒就能吃。

朋友歎了杯強波酸啤🍺 Jumbo Sour,據說
獲得2022的AIBA 澳洲國際啤酒大賽金牌,甜酸甜酸,易入口,啤酒味不強,開胃適合女仔飲。

次次來必點酸梅汁和烏梅汁,有肉眼可見的話梅和青檸呢😍酸香消濟,完全解到膩。每回都忍不住要叫兩杯解渴。

甜品是一人一杯的MOVENPICK雪糕,士多啤梨幼滑,朱古力味濃,沒那麼甜。

食後感:牛肉優質,量誠不欺我,價錢實惠,會再和朋友來幫襯。
2023-05-05 39 瀏覽
牛大人雖然開咗一段時間,但直到依家仍然人氣旺盛,平日晚市時間坐滿食客,真係幾時都咁受歡迎!《極上和牛吃到飽 》 $328每位附送2粒澳洲M9和牛牛丸,口感紮實且彈牙,重點係好重牛味而且好juicy!湯底揀咗 牛大人紅燒牛骨鍋呢款係招牌湯底,鍋中有牛骨,帶少許微辣,味道濃郁惹味。呢個餐有多款牛肉任食,包括澳洲和牛M5牛肩卷、SRF美國黑牛後腿肉、安格斯牛小排、安格斯一口牛肉粒、豬雪花肉片等,牛味非常之濃郁,特別喜歡和牛M5牛肩卷,大大塊而且口感軟嫩,好高質。除此之外,仲有海蝦同沙白,各式各樣小食例如鹽酥雞、甜不辣同皮蛋豆腐,同樣好味。另一款必食嘅係黑松露海鮮漿同章魚珍珠漿,兩款都好足料,咬落好彈牙鮮甜。強波酸啤 $68獲得2022《AIBA 澳洲國際啤酒大賽》金牌味道偏酸,略帶甜味,值得一試。最尾甜品仲有 Haagen-Dazs 雪糕,大滿足~

《極上和牛吃到飽 》 $328

湯底揀咗 牛大人紅燒牛骨鍋
呢款係招牌湯底,鍋中有牛骨,帶少許微辣,味道濃郁惹味。

強波酸啤 $68
獲得2022《AIBA 澳洲國際啤酒大賽》金牌
味道偏酸,略帶甜味,值得一試。

最尾甜品仲有 Haagen-Dazs 雪糕,大滿足~
2023-05-05 38 瀏覽
牛大人食咗幾次都覺得係信心保證,想同朋友食好啲可以選擇牛大人,而且飲品同配菜選擇多,幾時想食都好方便~🍺 強波酸啤 $68鍾意飲啤酒嘅鯊仔特登叫咗強波酸啤 $68,獲得2022《AIBA 澳洲國際啤酒大賽》金牌嘅強波酸啤味道偏酸,略帶點甜,入口好順。🐮 澳洲極上和牛 $328(正價時段)放題有多款牛肉任食,包括上腹牛五花、安格斯特選牛板腱,安格斯牛小排、手設封門柳、澳洲和牛M5牛肩卷,除此之外,仲有各款海鮮如海蝦同蜆,各款小食例如甜不辣同皮蛋豆腐,即使係放題,牛肉同海鮮質素都保持到適當水準,牛肉油脂分布平均,入口嫩滑,蜆肉亦唔會多沙。無論飲品區域定配菜區域亦同樣豐富,配菜多達三大個冰櫃供選擇,飲品同樣有各種冷泡茶、汽水同香港比較少見嘅蘋果西打,任君選擇,甜品仲有Häagen-Dazs限定口味雪糕,務求令食客「吃到飽」~

🍺 強波酸啤 $68

🐮 澳洲極上和牛 $328(正價時段)

2023-05-04 42 瀏覽
極上和牛吃到飽 💰288 (19:30 前離坐)每枱奉送非一般牛丸~ 澳洲M9和牛牛丸👍三款火鍋套餐 十款台灣鍋底超過百款鍋料 台灣直送美食 🇹🇼仲有台灣小食+泡茶+特飲🥤牛大人紅燒牛骨鍋🌶餓底倆人👭 主要食牛肉🐮~澳洲和牛M5牛肩卷 安格斯牛小排 油花平均 肉質軟嫩又夠肉汁😚~SRF 美國黑牛後腿肉 封門柳 牛氣十足🐮 入口有嚼勁👍 還有特別部位入口爽脆牛胸爽😚 👆 密密encall 真係食到飽同爽🤭其他必食之選嫩滑鴨血 澎湖花枝漿 牛媽秘製滷大腸魚香皮蛋豆腐 梅甘酥脆薯…...最後一人一杯 movenpick雪糕💕🍻🍻友優惠 買一送一😚✴️ 強波酸啤🍺 Jumbo Sour獲得2022《AIBA 澳洲國際啤酒大賽》金牌

極上和牛吃到飽 💰288 (19:30 前離坐)
每枱奉送非一般牛丸~ 澳洲M9和牛牛丸👍

還有特別部位入口爽脆牛胸爽😚
👆 密密encall 真係食到飽同爽🤭

其他必食之選
嫩滑鴨血 澎湖花枝漿 牛媽秘製滷大腸
魚香皮蛋豆腐 梅甘酥脆薯…...
最後一人一杯 movenpick雪糕💕

🍻🍻友優惠 買一送一😚
✴️ 強波酸啤🍺 Jumbo Sour
獲得2022《AIBA 澳洲國際啤酒大賽》金牌

2023-05-03
2023-05-01 48 瀏覽
牛大人今日森仔放工去到旺角行街睇戲🎬。之後個肚餓到爆,就決定食著名嘅台式火鍋放題:牛大人😎😎呢間分店係荷里活廣場下面,鄰近旺角地鐵站或油麻地地鐵站🚉😌兩邊行過去都係十分鐘左右。而餐廳🍴內裝修裝潢相當獨特,猶如去到台灣本店般。至於食物方面,我地叫左澳洲極上和牛套餐。入面可以仼食澳洲和牛及不同牛部位❤️❤️❤️食物種類多不勝數,尤其是牛肉的品質也很不錯。而湯底選擇都有好多🤓而森仔最愛嘅都係牛大人紅燒牛骨鍋,夠濃味和惹味❤️❤️❤️湯頭真係牛味特濃,正正子。用黎涮涮牛肉,更帶出牛肉的鮮味😍超級正🫡👍🏻在眾多火鍋配料中,森仔最欣賞嘅如下:🥇M5和牛肩卷牛味濃郁,雪花條紋清析均勻,油脂分佈均勻,所以不會太煙靭。肉質嫩滑,有種入口即溶輕輕煮熟後油脂在口腔入面化開而散發濃濃嘅牛肉味🥈特選牛板健牛板腱是附在肩胛部位的肉,因為這個部位經常運動,所以脂肪較少,有咬口、肉味濃郁。難得店家將極難切的牛板腱薄切配合火鍋口感,淨係呢層功夫已經令我覺得值回票價🥉北海道十勝豚肉豚肉外觀與一般豚肉不同,呈現出粉嫩般的色澤,上面同和牛一樣有豐富的大理石花紋,肉質特別鬆化,入口即溶,嫩滑多汁。而另外,森仔都好鍾意❤️海鮮,特別係當中的活
牛大人
今日森仔放工去到旺角行街睇戲🎬。
之後個肚餓到爆,就決定食著名嘅台式火鍋放題:牛大人😎😎

呢間分店係荷里活廣場下面,鄰近旺角地鐵站或油麻地地鐵站🚉😌
兩邊行過去都係十分鐘左右。
而餐廳🍴內裝修裝潢相當獨特,猶如去到台灣本店般。

食物種類多不勝數,尤其是牛肉的品質也很不錯。

在眾多火鍋配料中,森仔最欣賞嘅如下:
🥇M5和牛肩卷
牛味濃郁,雪花條紋清析均勻,油脂分佈均勻,所以不會太煙靭。
肉質嫩滑,有種入口即溶
輕輕煮熟後油脂在口腔入面化開而散發濃濃嘅牛肉味

🥈特選牛板健

🥉北海道十勝豚肉

而另外,森仔都好鍾意❤️海鮮,特別係當中的活海蝦🦞同蜆👍🏻👍🏻兩者都係超新鮮,鮮甜😜
海蝦爽口彈牙,配上獨自調製嘅火鍋🍲醬汁一流我!

而沙白蜆更加係正,鮮味非常,白雪雪嘅肉身美味冇沙。

不得不提嘅係森仔每次一定會食一細碗肉燥飯🤣🤣因為個肉燥煮得好惹味,同外面食到的不同。品嚐完,真係覺得好滿足😝😝👍🏻

而當日森仔仲試咗新推出榮獲2022澳洲啤酒大賽金牌嘅酸波強啤。
佢個果味真係好突出,淡淡橙味和檸檬🍋味,真係令人一飲上癮🎉
果種微微果酸加上啤酒味 ,非常正斗😎😎

總而言之,牛大人仼食火鍋🍲Cp 值超高,可以食盡不同火鍋🍲配料😍
每次都令到森仔食到樂而忘返!
一次過識到靚黃牛,新鮮海鮮,和各種台式火鍋配料,真係大滿足😍
  • 強波酸啤
  • 澳洲和牛M5牛肩卷
  • 肉燥飯
2023-04-30 51 瀏覽
湯底選擇特別,比較養生。有三個套餐選擇,今次我哋揀咗$288安格斯牛,掃碼落單,方便快捷無漏單,安格斯牛類新鮮好味,另外亦有其他選擇,例如鮮牛丸、蝦膠、墨魚膠、章魚膠等等。自助區亦有很多選擇,各式各類講得出嘅丸都有,牛柏葉爽口推薦,另外亦有多種粉麵類可供選擇。調味配料繁多,適合鍾意食醬嘅人士,另外飲品選擇都最少有十種,性價比高,值得推薦,餐後亦有movenpick雪糕贈送,唯一不足真係兩個鐘食唔切呀🤣
  • 安格斯牛小排