2021-07-24
📌澳洲極上和牛吃到飽 (120分鐘任食)即係最貴嗰個餐, 除另外附費食品/飲品外, 其他食物/飲品都可以任添任叫‼️叫呢個餐每人送兩粒和牛丸, 好juicy😋任食嘅其中一樣好處就係可以唔需要理會朋友嘅喜好, 各有各叫自己喜歡嘅嘢食, 攞自己鍾意嘅飲品, 爽😆 作為麻辣控嘅我, 毫不猶豫揀咗麻辣湯底🌶️🌶️🌶️可以揀大中小辣, 唔夠辣可以叫店員再畀多啲辣油~食台式火鍋一定要食鴨血, 配上麻辣湯底好正😋 加埋芋絲寬粉, 索下啲湯, 超正🤤牛肉質素keep到, 特別喜歡安格斯牛小排, encore咗幾次🥩除咗牛肉之外, 佢嘅蟹子墨汁墨魚漿都幾特別~好重墨汁味, 同埋裏面有墨魚粒, 所以食落口感好豐富~飲品方面有好多款soft drinks揀, 依然有我最愛嘅冷泡無糖茶, 最喜歡桂花烏龍, 好香嘅桂花味, 烏龍茶又可以幫助消化, 令到我可以食更多嘢😜 朋友就加配咗一杯餐廳獨有嘅啤酒🍺「流水落花」(HK$48@) 花香味幾出, 飲落有適當嘅苦味👍🏼店員收碟超快手🤪一隻吉碟放咗唔夠30秒就有人收走🤣走嗰陣見到好多人排緊隊等入座呀, 真係超多捧場客‼️