2019-06-04
🤴🏻🎂老公生日當然要帶佢食好嘢🎉好姐妹介紹Megabox 有間以熊仔做主題嘅餐廳🧸食物和環境都好正🧸今日去同老公慶祝生日🎂🎉我哋見到個二人套餐好抵食😻所以就叫二人套餐,首先嚟咗餐湯,今日係龍蝦湯🦞配蒜茸包🥖龍蝦湯🦞好鮮甜🥰蒜茸包🥖外脆內軟👍🏻小食我哋揀咗法式蛋黃醬焗鮮露筍🎋露筍好柔嫩😻好新鮮,配埋蛋黃醬和芝士🧀口感更加豐富💖另外我哋揀咗芝士焗蜜桃汁去骨雞腿飯🍖🍑份量超大碟😋勁多芝士🧀雞腿好Juice🍑蜜桃汁酸酸甜甜好開胃😆呢個飯真心讚👍🏻主菜我哋揀咗🇺🇸美國安格斯牛肩扒🥩我哋揀咗5成熟🥩安格斯牛肩扒好重牛味🥩冇over cook👍🏻唔會好韌🤤還有薯條🍟粟米🌽煙肉卷🥓做配菜🍟薯條勁脆😋飲品我叫咗『薔薇之戀』🍹係柚子玫瑰花茶🌹老公就叫咗『紅荳POP POP』🍹係爆谷味的紅荳冰😋『紅荳POP POP』好特別😻有爆谷味的紅荳冰,紅荳勁多又夠沙🥰唔會太甜好好飲😋🎂生日點少得生日蛋糕🎂餐廳好細心💖可以加24元升級生日版心太軟🎂心太軟充滿香濃朱古力味🍫仲有流心效果🤤好好味😋餐廳還有靚靚嘅生日佈置🎂我哋都係到影咗好多相😻餐廳職員都樂意幫我哋影相👍🏻全部地方都用🐻熊仔佈置🧸每將桌枱上都會有個熊仔陪我哋食
全部地方都用🐻熊仔佈置🧸每將桌枱上都會有個熊仔陪我哋食飯🥰
餐廳仲有一個兒童閣比小朋友係到玩玩具🧸睇吓書📚父母可以食吓嘢休息吓👍🏻
呢間餐廳在裝修上和佈置上花咗好多心思😻全間餐廳都佈滿熊仔🧸真係可以回復一下少女心💖餐廳職員都好有善🥰二人套餐又抵食又大份😻有機會都會再嚟食嘢🥰