2023-03-29
烤魚工房 旺角亞皆老街16號旺角商業大廈2樓2/F, Mongkok Commercial Centre, 16 Argyle Street, Mong Kok一入到店就充斥住BBQ香料同烤魚鍋麻辣湯底的香味, 未入坐先臭聞上先引起共鳴, 大腦發指令口水直流了。烤魚工房是地道重慶烤魚, 次次BOOK 左位都見FULL 曬, 受歡迎兼排隊人龍$289 清江魚, 剁椒味會無咁辣, 要了少辣我可以盡情享用啦 !好多芽菜洋蔥同三色椒,魚肉好多一大鍋。$29烤雞軟骨2串 多cumin 粉惹味雞腎爽口豬大腸食上癮 ,外層脆濃味多調味粉,中間有脂肪,咬下爆出,邪惡好食燒魷魚鬆,腳位口感更彈牙$35 牛油錫紙娃娃菜娃娃菜配上牛油,蒜頭去焗,令到香味更加出,娃娃菜焗得岩岩好錫紙花甲 $49細細隻但係有金菇同粉絲墊底,粉絲吸曬啲精華,唔會好辣辣得過癮,吃得興奮。
旺角亞皆老街16號旺角商業大廈2樓
$29烤雞軟骨2串 多cumin 粉惹味
雞腎爽口
燒魷魚鬆,腳位口感更彈牙
辣得過癮,吃得興奮。