2019-04-24
親子餐廳愈開愈多,無他嘅,小朋友去玩波波池,大人可以安心食餐安樂茶飯,幾咁美好!一直超熱愛嘅炑八韓相燒竟然開左親子餐廳令韓燒唔再變成帶小朋友嘅禁忌小朋友係以清潔費收取,價錢已經包左入playroom玩,租借韓服同呢份兒童小食,記得襯早食,因為放太耐會淋哂開餐前餐廳亦到有提供填色遊戲,你明啦,一放個仔去playroom佢仲邊肯番嚟食野除左一般兒童餐具,呢度仲提供埋濕紙巾同較剪,抵讚我地叫左kids燒烤3人餐,呢個窩心摩天輪小食併盤影相超靚,入面係一堆韓國小食,炸雞、薯條、紫菜包飯,味道雖然唔夠正宗,但勝在快出,可以醫醫肚先柚子沙律,超級多柚子醬,好frensh好清新,食到底都有柚子醬燒烤拼盤仲會包埋爐邊蛋(可選加唔加泡菜)同粟米芝士,兩者無限免費任添,我地每次至少食2round架燒好肉,沾上醬汁,加入泡菜等配料再用手菜包住食,一咬肉汁四溢,完全係味蕾嘅享受呀跟餐仲有個shake shake愛心便當,所有食材切到一口大細,又加入左韓式紫菜,岩哂小朋友食啦menu見到呢個甜品叫回憶中的便當,正好小朋友扭計唔肯換韓服,就叫左個引佢其實係朱古力cream cake,cream雖然多,但唔會太he
除左一般兒童餐具,呢度仲提供埋濕紙巾同較剪,抵讚
柚子沙律
爐邊泡菜蛋及栗米芝士
shake shake愛心便當
回憶中的便當
menu見到呢個甜品叫回憶中的便當,正好小朋友扭計唔肯換韓服,就叫左個引佢其實係朱古力cream cake,cream雖然多,但唔會太heavy,朱古力味好出,凍凍地勁好味!
食飽就緊係去放電,小朋友韓服係免費租借,男女各有10套左右,但碼數其實唔多,所以都要留意住呀
playroom唔算好大,但有齊波波池、滑梯、化妝枱、玩具車仔同小廚房,仲有圖書角同玩積木,已經好夠小朋友玩啦!