外賣由落單到開嚟食都係13分鐘,整個便當(雞、蛋、飯)都是冷的(沒有微暖,似雪櫃拎出嚟)想打去問番是不是凍食但無人聽~想食熱食的要留意了,餐廳走日式便當路線,味道是好吃的。

想食熱食的要留意了,餐廳走日式便當路線,味道是好吃的。
為咗慶祝爸爸生日,兩個寶貝女就諗到食 炑八 燒肉賀一賀👍🏻一來好食、二來有playroom,我哋上星期六嚟仲有免費workshop整手工,真係又食又玩,皆大歡喜🥳想食好啲就點咗 和牛牛柳、原切黑毛和牛牛肩肉、韓式烤腹脅肉、蒜油蜜糖雞腿肉。和牛好淋有牛香味,快熟之選,用菜包埋蒜片同韓式醬汁一齊食就最正!每款肉都無多餘肥膏,醃雞肉醬料夠入味😋食肉之餘,我地都點咗沙律中和一下,柚子醬令到感覺更加fresh☘️ 前菜無限refill 就必encore泡菜👏🏻 另外一定唔少得兩姊妹favorite 嘅芝士粟米同泡菜蛋,足足encore咗4次呀!小朋友一定要有啲飯落肚,所以叫咗個 兔仔蛋包飯 (有炸雞) 同埋 蝸牛紫菜包飯,造型超可愛🤩,兩姊妹好快清咗碟💯 食韓燒又點少得特色飲品,好想講 士多啤梨香蕉奶昔 好好飲,入面有唔少士多啤梨🍓果肉添! 每次嚟觀塘呢間 親子餐廳,兩個女都會去playroom玩,又有韓服著、又有扭蛋機,今次仲有專人教整又靚又香嘅花環吊飾💕好有驚喜😎

2023-03-06 104 瀏覽
終於今天帶同小朋友來到親子餐廳了,大人燒肉的同時,小朋友可以在旁邊的玩樂區遊玩,實在是非常完美的安排,真的要用慕名而來形容一入餐廳門便看到左邊的玩樂區,小朋友們便急不及待進去玩了,脫下鞋子後工作人員清楚雙手便可,小朋友還可以免費試穿韓服,不錯的體驗。爐邊的粟米芝士及蛋可以免費任添,蛋的還可加上泡菜,最後共添了4次全吃光光手機點餐,先來各款肉也點上一遍,特級牛肋骨一大塊的連爐面也全覆蓋了,肉厚身的味道很好,月見韓牛前胸肉 4片除了4片肉還附上溫泉蛋沾,吃著更加軟滑,太好吃了,所以最後額外再點一碟名品大王豬扒同樣大大的一塊,燒的時間長一點,味道也一樣好,而且肉有口感青醬雞腿肉第一次吃青醬,味道挺特別,跟雞腿肉配上不錯啊最開心必定是小朋友,因為看到兒童菜牌就說自己點餐,最後點了2款兔仔蛋包飯兔年點這個很好,顏色繽紛,小朋友大愛,還主動說要拍照,然後邊吃邊說吃了兔子的部份。吃了一點,味道淡,非常適合小朋友。企鵝泡泡浴這個小朋友一看到,便要點說,說企鵝洗澡很有趣,底下有醬汁可以同吃,味道同樣不重,家長們可以放心小朋友吃飲品當天芒果沒有了,就全點士多啤梨吧,甜甜的挺好甜蜜士多啤梨香蕉奶昔真如其名,

手機點餐,先來各款肉也點上一遍,
特級牛肋骨

一大塊的連爐面也全覆蓋了,肉厚身的味道很好,

月見韓牛前胸肉 4片

名品大王豬扒

同樣大大的一塊,燒的時間長一點,味道也一樣好,而且肉有口感

青醬雞腿肉

第一次吃青醬,味道挺特別,跟雞腿肉配上不錯啊

企鵝泡泡浴

飲品當天芒果沒有了,就全點士多啤梨吧,甜甜的挺好
甜蜜士多啤梨香蕉奶昔
真如其名,士多啤梨跟香蕉味道很配,甜甜的互相配合

士多啤梨朱古力奶
原來這樣組合味道也不錯,第一次喝也愛上,就跟平日吃士多啤梨朱古力的味道般,哈

還有吃燒肉不能少的生啤啊
冰凍的生啤大大1杯,吃了燒肉喝上幾口真的是樂事

小朋友走時,便說下次要再來了

2023-02-26
2023-03-06 79 瀏覽
觀塘友介紹,去咗呢間係專為親子而設嘅韓國燒肉餐廳。餐廳裏面設置咗一個兒童遊戲專區,擺放咗唔同嘅玩具,大人可以邊食燒肉嘅樂趣,小朋友可以去玩,仲可以穿上韓服,好得意。我哋嗰晚有專業魔術師表演,節目豐富有趣,同小朋友有好多互動,大人小朋友都睇得好開心。食物方面都啱大人同小朋友嘅各自口味。係講食乜嘢之前,有一點好特式,餐廳會喺燒烤盤側邊放上芝士粟米、秘製肉鬆蛋汁,等燒咗一陣之後,兩款醬汁都會凝固,之後就可以用蔬菜包住嚟食,好特別特級牛肋骨:秘製醬料醃製而成,牛肋骨有牛味,肉汁亦保留到係牛肋骨裏面,好食月見韓牛前胸肉:肉質嫩滑,牛肉香而不膩,啱晒鍾意食牛嘅老公名品大王豬扒:豬扒好淋,醬料醃得好入味,連對豬扒麻麻哋嘅我,都覺得幾好食青醬雞腿肉:雞肉嫩滑,青醬將雞肉嘅鮮味突顯,好清新兔仔蛋包飯:可愛兔仔造型嘅蛋包飯,好有心思。蛋味香濃又炒得好幼滑,啱晒小朋友嘅口味企鵝泡泡浴:企鵝造型嘅飯浸喺肉醬嘅浴缸碟子裏面,十分趣致,肉醬味濃,啱晒攞嚟送飯,小朋友好都鍾意甜蜜士多啤梨香蕉奶昔/ 士多啤梨朱古力奶1杯:呢兩杯飲品係我嘅大愛,因為唔甜得,仲有好香嘅鮮士多啤梨味道,非常鍾意食完埋單,餐廳會送兩個金幣俾

月見韓牛前胸肉:肉質嫩滑,牛肉香而不膩,啱晒鍾意食牛嘅老公

青醬雞腿肉:雞肉嫩滑,青醬將雞肉嘅鮮味突顯,好清新

食完埋單,餐廳會送兩個金幣俾小朋友扭蛋,小朋友真係大滿足

2023-03-06 77 瀏覽
本身無打算點評 但員工服務態度真係好好 細心有禮貌 對小朋友好有愛心好親切尤其係站崗樂園的姐姐好有笑容而短髮姐姐更見我地帶住一歲bb唔方便仲好有耐性幫手燒埋五花腩添!係吸引我下次再光顧的原因之一Thank you三個女仔➕一個bb入場樂園Bb八個月以上入場收費 會包一個小朋友餐幾個款式可以自己挑選 好可愛!我幫我b揀左🐧企鵝下一秒已被佢神之手摧毀。。人均三百食到好飽...帶住bb無點認真影食物 食物都ok 燒肉黎講個人感覺性價比算中上樂園好靚 好多主題玩具 又可以換韓服影相 扭蛋小朋友好開心 家長都可以放鬆食個飯Anyway 會再光顧
本身無打算點評
但員工服務態度真係好好 細心有禮貌
對小朋友好有愛心好親切
尤其係站崗樂園的姐姐好有笑容
而短髮姐姐更見我地帶住一歲bb唔方便
仲好有耐性幫手燒埋五花腩添!
係吸引我下次再光顧的原因之一
Thank you

三個女仔➕一個bb入場樂園
Bb八個月以上入場收費 會包一個小朋友餐
幾個款式可以自己挑選 好可愛!
我幫我b揀左🐧企鵝
下一秒已被佢神之手摧毀。。

人均三百食到好飽...
帶住bb無點認真影食物

2023-02-03
  • 石鍋飯
  • 五花
  • 兒童餐
難得親子日,香港好少親子餐廳,上網search一下見到呢間又近,就黎試下,環境好好,野食黎到都好有心思,整體都好滿意🥰🥰我地叫左:特級牛肋骨/月見韓牛前胸肉 牛賣相好靚,睇見都知好食😋肉好新鮮,份量都十足,加埋爐邊芝士蛋同芝士粟米好惹味名品大王豬扒豬扒好大塊,厚肉,燒完個面少少脆好好食👍青醬雞腿肉 雞腿肉醃得好好,好嫩,惹味得黎又唔會咸~兔仔蛋包飯 蛋好滑,飽肚之選企鵝泡泡浴 🛀賣相勁得意,仔仔食得好開心士多啤梨香蕉奶昔+士多啤梨朱古力奶唔太甜,好飲👍👍👍

我地叫左:

特級牛肋骨/月見韓牛前胸肉

名品大王豬扒
豬扒好大塊,厚肉,燒完個面少少脆好好食👍

青醬雞腿肉
雞腿肉醃得好好,好嫩,惹味得黎又唔會咸~

蛋好滑,飽肚之選

企鵝泡泡浴 🛀
賣相勁得意,仔仔食得好開心

士多啤梨香蕉奶昔+士多啤梨朱古力奶
唔太甜,好飲👍👍👍

2023-03-03 31 瀏覽
今日帶晒3個小朋友去有得食有得玩媽媽👩🏻我又終於可以解放雙手喇😜同好姊妹好好傾計食下野🫶🏻兔仔蛋包飯🐰兔兔造型飯超可愛仲有蛋同雞肉 3姊妹乖乖食晒😆企鵝🫧泡泡浴飯團🍙係企鵝造型🐧配上蕃茄肉醬同西蘭花🥦咁得意又好食嘅兒童餐,小朋友當然快速完成一支箭去左playroom玩啦😂👩🏻大人解放雙手,好好燒嘢食月見韓牛前胸肉 (4件) 肉質紋理好靚,脂肪比例平均燒完入口即溶嘅感覺,濃濃牛香味特級牛肋骨 上枱見到超大塊,肉質好靚油脂分佈好平均燒好入口鮮嫩,肉味香濃牛肋肉另有搭配咗大蝦🦐肉質好爽口名品大王豬扒 炑八自家秘製醬汁超惹味超大塊超長,我哋成塊放落去,個爐唔夠位店員見到好好人,幫我哋剪開四塊咁燒,仲砌得好靚青醬雞腿肉 好驚喜,雞肉鮮嫩,充滿青醬味,味道真的好配甜蜜士多啤梨香蕉奶昔、士多啤梨朱古力奶 唔會過份甜,充滿士多啤梨🍓味仲可以無限添加爐邊燒芝士粟米同泡菜蛋好飽肚
今日帶晒3個小朋友去
有得食有得玩
媽媽👩🏻我又終於可以解放雙手喇😜同好姊妹好好傾計食下野🫶🏻

🐰兔兔造型飯超可愛
仲有蛋同雞肉 3姊妹乖乖食晒😆

企鵝🫧泡泡浴
飯團🍙係企鵝造型🐧
配上蕃茄肉醬同西蘭花🥦

咁得意又好食嘅兒童餐,小朋友當然快速完成
一支箭去左playroom玩啦😂

👩🏻大人解放雙手,好好燒嘢食

月見韓牛前胸肉 (4件)
肉質紋理好靚,脂肪比例平均
燒完入口即溶嘅感覺,濃濃牛香味

特級牛肋骨
上枱見到超大塊,肉質好靚
油脂分佈好平均
燒好入口鮮嫩,肉味香濃
牛肋肉另有搭配咗大蝦🦐肉質好爽口

炑八自家秘製醬汁超惹味
超大塊超長,我哋成塊放落去,個爐唔夠位
店員見到好好人,幫我哋剪開四塊咁燒,仲砌得好靚

青醬雞腿肉
好驚喜,雞肉鮮嫩,充滿青醬味,味道真的好配

甜蜜士多啤梨香蕉奶昔、士多啤梨朱古力奶
唔會過份甜,充滿士多啤梨🍓味

仲可以無限添加爐邊燒芝士粟米同泡菜蛋
好飽肚
2023-03-01 37 瀏覽
朋友一家返咗嚟香港,佢想幫兩個小朋友搵啲親子餐廳,咁啱大家都鍾意食燒肉,我又再次睇吓呢度book唔book到位啦。呢度個遊戲區都幾大,有波波池,滑梯,同埋好多唔同種類嘅玩具,同埋係透明玻璃設計,爹哋媽咪喺出邊睇到一覽無遺;又有啲濕紙巾消毒用品,幾貼心。一入到去俾佢個VIP區吸引咗,係參考韓屋設計,勁有韓國feel,仲有得租借韓服,見到有啲小朋友同家長影相,感覺好開心。佢哋玩緊嘅時候我哋就點咗以下嘅嘢食:👫🏼特級牛肋骨 :一向好like呢度既牛肋骨,夠稔身,啲汁又入哂味,燒出黎好鎖水。👫🏼月見韓牛前胸肉 :油脂分布平均,好易入口。👫🏼名品大王豬扒 :有驚喜,原來好稔,燒完好juicy 又香口。👫🏼青醬雞腿肉 :用啲香料醃,帶啲fusion感覺,味道較特別,雞肉好滑。👫🏼兔仔蛋包飯 :可愛造型,個蛋做成張被咁,蓋住小白兔形狀的茄汁飯。👫🏼企鵝泡泡浴 :番茄醬浸住小企鵝紫菜飯,小朋友食得好開心。👫🏼飲品:甜蜜士多啤梨香蕉奶昔,士多啤梨朱古力奶,兩款都好特別。

佢哋玩緊嘅時候我哋就點咗以下嘅嘢食:

👫🏼月見韓牛前胸肉 :油脂分布平均,好易入口。

2023-02-28 58 瀏覽
講咗好耐,終於找到伴黎炑八韓烤親子餐廳餐廳係韓屋設計,附設小型兒童遊戲區。小朋友一去到,已經急不及待想入兒童遊樂區玩。星期六真係好多小朋友,個遊戲室意為打杖嚟,全部玩具瘋狂轉哂位,但全部小朋友就玩得非常開心。大玻璃窗,可以睇穿整個遊戲室。😍大人有得食😋,小朋友有得玩 🛝爽YY重借韓服影相打卡📸📷📸 當天仲有DIY小飛機工作坊,可惜我哋臨走先發現,如果有職員提醒我哋就好啦☹️🙁😕兒童餐賣相好吸引弟弟選左🐧企鵝泡泡浴,簡簡單單一個紫菜包飯撈新鮮蕃茄雞扒粒姐姐選左兔仔蛋包飯,蛋包飯係小姐嘅至愛,仲有蜜糖炸雞粒小朋友食飽,輪到大人開餐😋😋😋必點推介特級牛肋骨😋真係好好食大人細老都都啱食,那牛肋骨真是大大件,啖啖肉大蝦都好好食,好新鮮,不過得一隻太少了梨汁雞腿肉:個賣相唔係咁靚仔,綠色一pat pat咁😂😂😂估唔到好好味㗎,配合水果入饌,惹味而不膩,幾有驚喜,值得推薦比大家名品大王豬扒:果然份量十足,好大塊!而且醃得好入味,肉質軟腍好juicy😋😋燒到外層金黃色就啱啱好,然後用生菜包住黎食更滋味最鍾意呢度既前菜、生菜、爐邊蛋、芝士粟米都可以refill食到好飽肚👍🏻👍🏻👍🏻士多啤梨香蕉奶昔賣相好靚
講咗好耐,終於找到伴黎炑八韓烤親子餐廳
餐廳係韓屋設計,附設小型兒童遊戲區。
小朋友一去到,已經急不及待想入兒童遊樂區玩。

重借韓服影相打卡📸📷📸

兒童餐賣相好吸引
弟弟選左🐧企鵝泡泡浴,簡簡單單一個紫菜包飯撈新鮮蕃茄雞扒粒

姐姐選左兔仔蛋包飯,蛋包飯係小姐嘅至愛,仲有蜜糖炸雞

小朋友食飽,輪到大人開餐😋😋😋必點推介

大蝦都好好食,好新鮮,不過得一隻太少了

最鍾意呢度既前菜、生菜、爐邊蛋、芝士粟米都可以refill
食到好飽肚👍🏻👍🏻👍🏻

士多啤梨香蕉奶昔賣相好靚,味道都唔錯👍🏻小朋友都鍾意飲

臨走每位小朋友仲有玩具送
2023-02-18
  • 雞扒蛋包飯
  • 特級牛肋骨
Weekend 帶小朋友去親子餐廳玩,朋友推介呢個親子餐廳,小朋友又有得玩,大人又食得好😍😍⭐️特級牛肋骨 $288、名品大王豬扒 $178超正!勁大塊肉!好吸精!長長的一大塊,侍應好好,會主動幫我哋剪同燒👍🏻👍🏻牛肋骨牛味重,有咬口,好juicy!🤤🤤豬扒一啲都唔”鞋”口!好彈口!好好食!👍🏻👍🏻仲有其他配料,蝦好大隻彈牙爽口,好正😋😋⭐️青醬雞腿肉 $88雞肉好嫩滑!份量都好多,可以用生菜包肉食,就無咁漏👍🏻👍🏻⭐️月見韓牛前胸肉 $128韓牛好好食,牛味濃😋,油脂比較少,肉質實淨!唔錯!⭐️企鵝泡泡浴 $158 (包入場)個賣相好得意,係蕃茄雞扒粒,企鵝係紫菜同白飯,小朋友見到胃口大增!食咗好多😂😂⭐️兔仔蛋包飯 $158 (包入場)兔仔造型又係超可愛!呢個份量超多,大人都夠食😂炸雞俾小朋友秒清!⭐️士多啤梨香蕉奶昔 $48呢個無咁甜,好適合小朋友飲,好好味😋😋⭐️士多啤梨朱古力奶 $48呢杯比較甜,食韓燒飲一流👍🏻👍🏻個兒童區好多嘢玩,玩到啲小朋友唔捨得走!仲可以免費著韓服影相📸️,好啱打卡!最後仲有代幣送,有得扭蛋!有得玩,有得食,有得拎,開心到阿仔番到屋企仲high緊,好推介🥰🥰

⭐️特級牛肋骨 $288、名品大王豬扒 $178
牛肋骨牛味重,有咬口,好juicy!🤤🤤

豬扒一啲都唔”鞋”口!好彈口!好好食!👍🏻👍🏻
仲有其他配料,蝦好大隻彈牙爽口,好正😋😋

⭐️青醬雞腿肉 $88
雞肉好嫩滑!份量都好多,可以用生菜包肉食,就無咁漏👍🏻👍🏻

⭐️月見韓牛前胸肉 $128
韓牛好好食,牛味濃😋,油脂比較少,肉質實淨!唔錯!

⭐️企鵝泡泡浴 $158 (包入場)

⭐️兔仔蛋包飯 $158 (包入場)

⭐️士多啤梨香蕉奶昔 $48
呢個無咁甜,好適合小朋友飲,好好味😋😋

⭐️士多啤梨朱古力奶 $48
呢杯比較甜,食韓燒飲一流👍🏻👍🏻

2023-02-26 54 瀏覽
湊住小朋友又想舒舒服服食燒肉真係非呢度莫屬喇一入餐廳就好似去左韓國咁有feel除左食物同裝修 呢度最吸引既就係有個小朋友既玩樂區呀 大人可以慢慢食 小朋友可以盡情玩小朋友仲可以免費著韓服 仲有頭飾可以揀去到尾聲果時仲可以扭蛋 添一坐低冇耐 店員就送上前菜食完可以再refill爐邊仲有粟米芝士同泡菜蛋一樣可以refill我地今次食左特級牛肋骨~配大蝦一隻 牛肋骨夠juicy月見韓牛前胸肉~配溫泉蛋 牛肉入口軟滑名品大王豬扒~醃得好入味 燒完都唔會un 又大塊又juicy青醬雞腿肉~雞肉入味燒完都好滑兔仔蛋包飯~ 仲配有兩塊炸雞甜甜地 外脆內軟企鵝泡泡浴~兩隻企鵝係浴缸 吸引小朋友目光甜蜜士多啤梨香蕉奶昔~ 味道清新 入口唔會太甜士多啤梨朱古力奶~有朱古力味但唔會死甜 小朋友都岩飲兒童餐選擇都算多實有一款岩小朋友既
湊住小朋友又想舒舒服服食燒肉

甜蜜士多啤梨香蕉奶昔~ 味道清新 入口唔會太甜
士多啤梨朱古力奶~有朱古力味但唔會死甜 小朋友都岩飲

兒童餐選擇都算多
實有一款岩小朋友既

今日夜晚約咗阿妹一家三口去左間親子餐廳食飯😍大人小朋友都超級開心又滿足,因為有得食又有得玩🥳🥳呢間餐廳位於觀塘鴻圖道90號,位置雖然唔算最方便,但係餐廳環境夠曬大,坐得舒服😌而且仲有親子韓服租借服務,係免費架🤩仲有玩具房俾小朋友玩😝玩完小朋友仲可以玩扭蛋添,大人細佬都照顧周到👍今次我地點左都唔算好多野食,但係佢地份量都多,搞到差啲食唔曬😅😅特級牛肋骨講到食韓燒不得不試牛肋骨肉,肉質嫩滑又彈牙,加埋佢地調配的醬料真係愈食愈肚餓🤤月見韓牛前胸肉(4件)呢個剩係賣相都真心幾高級,雪花紋理分佈非常均勻,油脂香味適中,加埋跟配的溫泉蛋🥚肉質入口更滑溜🤤名品大王豬扒超入味嘅豬扒,醬汁香味足,而且肉質口感唔會乾柴,一大塊好滿足🥳可以剪到自己想要嘅大細🤩青醬雞腿肉呢個超級推介🙌姨生仔勁鍾意食,青醬嘅醃料,非常新鮮特別,加上超級無敵嫩滑嘅雞肉真係必點🤤甜蜜土多啤梨香蕉奶昔 x2士多啤梨朱古力奶點左幾杯奶昔飲,口味都係以士多啤梨為主,呢度嘅奶昔入口清新又唔會過甜!好岩我😍而且又夠大杯😙我地後尾仲加單要左個窩心摩天輪同炒粉絲,不過顧住食同照顧小朋友求其影😅摩天輪小朋友又係勁like😳企鵝泡泡浴🛁勁可愛,醬汁

特級牛肋骨

月見韓牛前胸肉(4件)

甜蜜土多啤梨香蕉奶昔 x2
士多啤梨朱古力奶

企鵝泡泡浴🛁勁可愛,醬汁係酸酸甜甜嘅蕃茄醬

仲有可愛小白兔🐰炸雞蛋包飯

📌 炑八韓烤親子餐廳 (觀塘)
觀塘鴻圖道90號2樓

#親子餐廳 #觀塘美食 #美食推薦 #親子餐廳推介 #韓式燒烤 #炑八韓烤 #炑八 #bbq #kids #restaurant #family #家庭日 #playroom
2023-02-19
  • 窩心摩天輪
  • 特級牛肋肉
  • 青醬雞腿肉
  • 越見韓牛前胸肉
2023-02-25 35 瀏覽
超可愛兒童餐有得食有得玩,仲有兒童工作坊企鵝泡泡浴 🛀兩個可愛企鵝🐧造型飯團底層係茄汁燴飯好味又好睇🥰兔仔蛋包飯 配上炸雞🍗飯圈蛋包飯入面系茄汁炒飯特級牛肋骨🐂重牛肉鮮味,肉質較結實、油花漂亮名品大王豬扒 🐽超巨型豬扒,要剪成兩塊分開燒估唔到豬扒都可以好淋肉質滑嫩又juicy青醬雞腿肉清新香草味,雞肉嫩滑,口味清新甜蜜士多啤梨香蕉奶昔今次我哋入場就報名參加免費兒童工作坊可以自己整一架飛機✈️每個週末都有工作坊,記得入座報名,先到先得!
超可愛兒童餐
有得食有得玩,仲有兒童工作坊

企鵝泡泡浴 🛀
兩個可愛企鵝🐧造型飯團
底層係茄汁燴飯
好味又好睇🥰

配上炸雞🍗飯圈
蛋包飯入面系茄汁炒飯

特級牛肋骨🐂
重牛肉鮮味,肉質較結實、油花漂亮

名品大王豬扒 🐽
超巨型豬扒,要剪成兩塊分開燒
估唔到豬扒都可以好淋
肉質滑嫩又juicy

青醬雞腿肉
清新香草味,雞肉嫩滑,口味清新

甜蜜士多啤梨香蕉奶昔

今次我哋入場就報名參加免費兒童工作坊
可以自己整一架飛機✈️
每個週末都有工作坊,記得入座報名,先到先得!

2023-02-24 26 瀏覽
聖誕節個陣同其他媽媽一齊過黎親子餐廳聚會,見到D兒童餐都好靚。我地小朋友男就最中意叫就係個個企鵝泡泡浴,雖然係飯糰,不過整到企鵝look之後放係餐盒,真係好中意🤣 女的小朋友就好中意公主蛋包飯個個,每個女仔心入面都有個公主嘛,係甘🤣🤣 我自己都幾中意呢個親子餐廳,有機會都會繼續過黎呢度meeting

2023-02-23 38 瀏覽
好棒的親子餐廳,小朋友有專門的兒童餐可以吃,吃完穿上韓服去遊戲室玩,大人可以安靜的吃飯聊天,解放雙手,烤肉套餐味道也很好,前菜無限供應,最愛的泡菜可以吃到你吃不下為止,下次還會去
  • 兒童餐