2023-06-04 103 瀏覽
缺點1: 一間親子親廳,用餐和玩樂時間只有兩小時,食到一半已經吹人埋單,仲要繁忙時段清潔遊戲室半小時。缺點2: 新餐廳特別多員工,佢地得閒到碟野未食完或用完就嘗試收野,第一次員工仲要問都唔問就直接拎走隻碟,塊肉岩岩放落爐燒,都仲未落佢提供既香料就比員工收咗,問返佢地攞但就冇人跟進,唯一跟進就係不停吹還枱埋單。缺點3: 餐牌既兒童餐圖好靚呀,實際差天共地,賣相醜到唔開胃。缺點4: 規矩多多,價錢唔平,但服務,環境和食物質素都冇水準。

2023-06-04 80 瀏覽
D park 又開新餐廳了,這次是韓式燒肉店 炑八,而且是親子餐廳,有playroom, 可以借韓服,之前已去過觀塘分店,小朋友玩得食得開心,大人也食得開心,所以便立即去捧場了這些全是配菜啊,職員說不停的可以添吃呢韓國Hite生啤 & 冷壓果汁 (蘋果及橙汁)大人飲品就先點了生啤,果汁給小朋友,吃燒肉不能少了冷飲吧風味牛肉拼盤(牛前胸肉2件,葱蒜牛五花4件,牛小排2件,牛舌2件)一次過滿足幾個願望啊,每款也喜歡吃,味道亦不錯,牛味重,又可以試不同部份位,特別適合會選擇困難的人頂級霜降牛小排拼盤吃過不錯,所以額外再點,味道很好,推介給喜歡啖啖肉的朋友韓國鰻魚肉質肥厚,燒完很香口,下次可以再點芝士炸雞全份上菜時哇了一聲,很大一份,應該點半份好了,脆炸口感極好,芝士記得要熱吃啊,多沾上芝士,大愛水果忌廉三文治造型可愛,小朋友一見就嚷著要吃,厚厚的三文治大口大吃著很滿足蘋果香蕉窩夫這個大人小朋友都愛,雪糕球跟窩夫非常配,加上生果真的很好吃韓國公主蛋包飯城堡韓國也有公主啊,小女兒看到就吃了一半,味道不濃,她嚷著下次來再點一次最吸引小朋友的playroom, 主力吃了半小時多,其餘時間都在裡面了,

這些全是配菜啊,職員說不停的可以添吃呢

韓國Hite生啤 & 冷壓果汁 (蘋果及橙汁)

大人飲品就先點了生啤,果汁給小朋友,吃燒肉不能少了冷飲吧

風味牛肉拼盤

(牛前胸肉2件,葱蒜牛五花4件,牛小排2件,牛舌2件)

頂級霜降牛小排

韓國鰻魚

肉質肥厚,燒完很香口,下次可以再點

水果忌廉三文治

蘋果香蕉窩夫

這個大人小朋友都愛,雪糕球跟窩夫非常配,加上生果真的很好吃

韓國公主蛋包飯城堡

最吸引小朋友的playroom, 主力吃了半小時多,其餘時間都在裡面了,哈。
2023-05-28
2023-06-02 69 瀏覽
我最近去咗荃灣嘅炑八韓烤親子餐廳食飯,呢度係一個非常啱晒家庭同小朋友嘅餐廳。除咗好食嘅韓燒同豐富嘅兒童餐之外,佢哋仲有一個好大嘅兒童波波池,小朋友可以喺度面玩樂同埋享受水上樂趣,仲可以著韓式服裝,整個用餐體驗更加有趣。返到食物方面,我哋揀咗頂級霜降牛小排、韓國鰻魚同芝士炸雞全份,每一道菜都好好味。霜降牛小排肉質鮮嫩,口感好到爆,而鰻魚就好滑嫩,味道好濃郁,啱晒鍾意食魚嘅人士。芝士炸雞外層酥脆,內裡多汁濕潤,加上芝士香味,真係好好味。兒童餐方面,我哋揀咗水果忌廉三文治、蘋果香蕉窩夫、冷壓果汁同埋小baby 粥糊餐。水果忌廉三文治同蘋果香蕉窩夫都好好味,份量十足,啱晒小朋友食。冷壓果汁都好清爽,飲起來好健康最後,佢哋仲有水果迷你班戟同韓國公主蛋包飯城堡,啲小朋友都好鍾意嘅菜式。班戟薄脆,加上新鮮水果同奶油,好好味;韓國公主蛋包飯城堡用蛋皮包住炒飯同蔬菜,好可愛,味道都唔錯。總括嚟講,我好鍾意呢間炑八韓烤親子餐廳,佢哋嘅韓燒同兒童餐都好細緻好味,價格都好合理。佢哋嘅服務好周到,對小朋友都好友善,令家庭用餐嘅體驗更加愉快。如果你係荃灣搵一間啱晒全家一齊食嘅餐廳,我好推介炑八韓烤親子餐廳。特別係

總括嚟講,我好鍾意呢間炑八韓烤親子餐廳,佢哋嘅韓燒同兒童餐都好細緻好味,價格都好合理。佢哋嘅服務好周到,對小朋友都好友善,令家庭用餐嘅體驗更加愉快。如果你係荃灣搵一間啱晒全家一齊食嘅餐廳,我好推介炑八韓烤親子餐廳。特別係佢哋嘅兒童波波池同埋韓式服裝,令小朋友可以一邊食飯,一邊享受樂趣同埋韓國文化體驗,真係好好玩。如果你想搵一個有趣同埋美味嘅家庭用餐體驗,炑八韓烤親子餐廳係一個非常值得一試嘅選擇。
無諗過香港商場入面都可以有咁大間餐廳,佔地超過5000呎!除咗有餐廳可以食燒肉外,仲有遊樂場同烘焙室,可以比小朋友玩同上工作坊學習整嘢食。而餐廳除咗有燒肉外,仲有粥糊餐、兒童餐選擇,大朋友小朋友都有嘢啱食。仁川鰻魚(全份) $256大大條嘅鰻魚,店員會主動過嚟幫手燒,同埋剪開細細件鰻魚,鰻魚汁調味適中。頂級霜降牛小排(6件)$188牛小排油花分佈均勻,我鍾意搭配包生菜嘅食法。全份炸雞系列(無骨)$220超大份嘅炸雞,炸雞底下有好多芝士,炸雞肉好外脆內嫩,但要趁早食,芝士放耐咗就做唔到拉絲效果。韓國公主蛋包飯城堡 $98推薦比唔鍾意食蔬菜嘅小朋友👧🏻,呢度嘅蛋包飯搭配切咗細細粒色彩豐富嘅蔬菜,望落去已經好吸引好開心。水果迷你班戟 $88蘋果香蕉窩夫 $95自選粥糊餐蘋果汁$32橙汁$32兒童入場費(正價)$158

仁川鰻魚(全份) $256

頂級霜降牛小排(6件)$188
牛小排油花分佈均勻,我鍾意搭配包生菜嘅食法。

全份炸雞系列(無骨)$220
超大份嘅炸雞炸雞底下有好多芝士,炸雞肉好外脆內嫩,但要趁早食,芝士放耐咗就做唔到拉絲效果。

韓國公主蛋包飯城堡 $98

兒童入場費(正價)$158
  • 頂級霜降牛小排
  • 韓國公主蛋包飯城堡
2023-06-01 217 瀏覽
見到荃灣D park 新開炑八韓烤親子餐廳,即刻帶仔仔去食+玩下🥳呢度有兒童遊戲室,小滑梯、Lego區、超級市場、廚房仔,仲有波波池呀😍小朋友又可以着韓服打卡🤩大人可以享受美食,小朋友可以放電我地叫咗,✨頂級霜降牛小排,✨韓國鰻魚,第一次食即燒鰻魚又幾得意,差不多燒好要搽埋個鰻魚汁再燒一燒就好味晒✨芝士炸雞全份,呢個唔好掛住影相要快啲食,如果唔係啲芝士就唔夠拉絲,雞肉好嫩滑✨韓國公主蛋包飯城堡,旋風蛋生熟剛剛好,唔會太生好啱小朋友食,入面係蕃茄炒飯,✨蘋果香蕉窩夫✨迷你班戟✨冷壓果汁除咗兒童餐,呢度仲有小baby 粥糊餐,係食物形狀立體糊仔,所以呢度係BB都有嘢食

小朋友又可以着韓服打卡🤩
大人可以享受美食,小朋友可以放電

2023-05-26
30 分鐘 (堂食)
2023-06-01 86 瀏覽
今天約朋友食飯,佢帶咗個小朋友,為咗大人容易傾偈,就要諗吓計仔,因此最後決定去咗愉景新城呢間親子餐廳食飯,貪佢有D兒童食物,好得意好可愛,小朋友實鍾意。當然大人食嘅嘢亦不容忽視,點咗朋友喜歡的頂級霜降牛小排(6件),而喜歡海鮮的我就點咗仁川鰻魚(全份),除此之外,亦點咗無骨芝士炸雞,唔使食得論盡。燒鰻魚必須有啲耐性,最初唔係好識燒,之後就燒到得心應手,餐廳提供燒汁,燒咗一陣之後再加燒汁繼續燒,非常惹味又有滿足感👍"水果忌廉三文治"和"蘋果香蕉窩夫"大人小朋友可以share 食,而小朋友仲有佢自已專屬嘅公主蛋包飯食😜而芝士炸雞也是呢日唔錯的選擇

而芝士炸雞也是呢日唔錯的選擇

炑八韓烤親子餐廳喺愉景新城開咗新分店,優惠時段玩足兩個鐘,最平$208包一大一細入場同埋一份兒童套餐,當然仲包括入遊戲室玩同埋穿韓服體驗啦。😍店入面嘅韓服好新同埋有多款顏色選擇,女仔仲可以揀選頭飾。遊戲室入面有一個大波波池同埋滑梯,除此之外遊戲室仲有lego、迷你超市同廚房等多款遊戲,絕對可以俾小朋友放夠電先去食飯😆我同囝囝放電時媽媽們已經點齊食物,炑八韓烤比其他親子餐廳好嘅地方就係大人喺呢度都食到想食嘅嘢,而且味道都真係唔錯😋頂級霜降牛小排牛小排霜降雪花好靚,兩邊輕輕烤一烤已經好香,只需沾上少少鹽,非常惹味😍仁川鰻魚鰻魚超大份,店員會幫手烤至四面都帶金黃色,鰻魚皮香脆,魚肉嫩滑👍🏻芝士炸雞全份無骨嘅炸雞外層超香脆,雞肉嫩滑而且仲好多汁,配埋芝士味道更有層次😋 韓國公主蛋包飯城堡囝囝食嘅蛋包飯入面係蕃茄飯,蛋外面仲落咗紅蘿蔔同粟米等配料,非常健康👍🏻蘋果香蕉窩夫炑八嘅窩夫外脆內軟,配上香蕉、蘋果同其他配料,賣相一流😍水果迷你班戟小朋友嘅甜品賣相都好吸引,班戟細細粒,一啖一塊,配埋水果,小朋友好鍾意食😁冷壓果汁餐廳而家做緊優惠,每位付入場費小朋友都送一杯冷壓果汁,杯果汁冇加冰又唔會太甜,

頂級霜降牛小排

仁川鰻魚

蘋果香蕉窩夫
炑八嘅窩夫外脆內軟,配上香蕉、蘋果同其他配料,賣相一流😍

水果迷你班戟

冷壓果汁
餐廳而家做緊優惠,每位付入場費小朋友都送一杯冷壓果汁,杯果汁冇加冰又唔會太甜,幾啱小朋友👍🏻

炑八兒童餐有半歲至1歲嘅BB粥糊餐,遊戲區亦設有細BB專區,朋友仔帶埋小BB嚟都玩得好開心。😁
2023-05-25
逛商場時見到有新餐廳,裝修色彩繽紛,好吸引小朋友韓烤點了頂級霜降牛小排和全份韓國鰻魚,牛小排肉味濃,油脂分布靚,細嫩多汁,鰻魚厚肉,加入鰻魚汁烤,肉嫩又香。芝士炸雞全份 份量好多,炸雞皮脆肉嫩,底層有流心芝士漿,包著炸雞食更惹味。韓國公主蛋包飯城堡韓服公主好可愛,蛋香滑,飯是炒飯,好少調味,口味好適合小朋友。蘋果香蕉窩夫外脆內軟,加上雪糕特別夾,新鮮水果減少油膩感水果忌廉三文治 熊仔造型好可愛,忌廉香甜水果迷你班戟一口一個鬆軟小班戟,加上好多水果,好睇又好食。冷壓果汁有蘋果汁和橙汁,清新香甜。更有大型兒童玩樂區和韓服試穿,小朋友特別開心。
逛商場時見到有新餐廳,裝修色彩繽紛,好吸引小朋友

蘋果香蕉窩夫
外脆內軟,加上雪糕特別夾,新鮮水果減少油膩感

水果忌廉三文治
熊仔造型好可愛,忌廉香甜

水果迷你班戟
一口一個鬆軟小班戟,加上好多水果,好睇又好食。

冷壓果汁有蘋果汁和橙汁,清新香甜。

更有大型兒童玩樂區和韓服試穿,小朋友特別開心。

2023-05-24
5 分鐘 (堂食)
1K
上望睇介紹,得知《炑八韓烤親子餐廳》進駐荃灣愉景新城,仲以韓屋為主題,場內設有playhouse、bakery class 🥯🥯及課餘活動,稱上兒童樂園🎠。餐廳用上淺木色做主調,令人身置於韓屋的溫馨舒適感覺,裝潢配套以至食物同時注入小朋友快樂元素,最特別可以提供6 個月起寶寶粥品,帶少幾樣野已經對家長黎講免麻煩🥣👶🏻。最快樂是場內設有遊樂空間,有波波池🛝、滑梯、玩具車、家家酒、圖書📖等,一應俱全,小朋友可以自行玩樂,大人可以安心享受美食。 最特別設有親子烘焙工作室🥯、整搞怪馬卡龍、熱門人氣韓食等。每次去炑八必點招牌韓國原條鰻魚,肥美厚肉爽彈鰻魚煎至香脆金黃,皮脆肉嫩,魚香豐腴,啖啖肉好有口感,可以補補身子。頂級霜降牛小排: 每一片都呈粉嫩粉嫩,充滿油花香,色澤均勻,牛味香濃,小排肉質軟糯,配合前菜泡菜包裹著,別有風味。邪惡芝士炸雞: 毫不吝嗇的雞胸肉,炸到外脆內軟,炸粉不厚值得一讚,仲鎖緊肉汁,最滋味是用鐵板呈上,炸雞襯熱時包上拉絲芝士,好邪惡但絕對會一口接一口。公主蛋包飯:造型可愛不止,蛋包飯配搭薯仔🥔粒,粟米🌽紅蘿蔔🥕健康得黎又色彩繽紛,絕到吸引到小朋友食慾。水果迷你班戟: 一口一

水果迷你班戟: 一口一粒班戟仔,方便小朋友進食,甜度已是減甜,配搭著大量明眼藍莓🫐草莓🍓同提子🍇,顏色鮮艷天然。

日本大熱的水果忌廉三文治🥪:可愛熊仔造型打卡一流,軟綿綿白麵包夾著香軟細滑淡忌廉,不論味道同外觀都不錯。

最後來一客蘋果香蕉窩夫🧇,熱辣辣窩夫充滿蛋香,香蕉🍌夠軟夠香,配上雲呢拿雪糕,冰火交融😍,同樣都有得意熊仔🐻‍❄️造型。

冷壓果汁🧃,100% 新鮮無添加,小朋友放心飲用。

總結:
小朋友遊樂場🎠大人天堂
有得玩有得食 食物精緻高質 回頭率高
全新開幕親子餐廳,佔地5000呎,可以食住韓燒同小朋友放電,仲有BB糊餐同兒童餐提供!韓系遊樂場有好多嘢玩,角色扮演、化妝、小廚房、小超市、玩具車、滑梯、波波池、幼兒區等⋯6個月以下免費入場玩~小朋友仲可以免費借穿韓國直送嘅韓服、頭飾,有女仔裙,有男仔衫~質料款式高質,小朋友打卡影相 !勁靚好得意呀!兒童餐好多選擇!妹妹必點「韓國公主蛋包飯城堡」,伴薯仔紅蘿蔔汁,味道無味精適合小朋友,好食!仲有水果迷你班戟、熊仔蘋果香蕉窩夫~造型可愛,小朋友好鍾意!新開幕優惠!小朋友免費送冷壓果汁一杯,新鮮原汁原味!如果有小baby 6個月大起,仲有粥糊餐!米糊、果蓉、蔬菜泥等,每日新鮮製造,無添加任何調味料,真係好方便媽媽呀!我哋點咗頂級霜降牛小排、韓國鰻魚、芝士炸雞全份~配埋前菜、沙律、包生菜、圍爐邊嘅(芝士粟米、雞蛋、泡菜雞蛋)~流晒口水!勁滿足呀!^優惠時段小童入場費包埋兒童餐一份、韓服體驗1小時、遊樂場任玩兩小時!

新開幕優惠!小朋友免費送冷壓果汁一杯,新鮮原汁原味!

2023-05-29 112 瀏覽
又有新親子餐廳開左向荃灣呀#扮下韓妹先Yeah!炑八親子餐廳終於開到黎荃灣喇可以邊食韓燒邊食炸雞,小朋友有兒童餐食,佢地食飽飽仲可以去遊樂區到玩,仲可以著住🇰🇷韓國直送韓服邊玩邊影相。頂級霜降牛小排 :油花平均,夾埋生菜泡菜架埋醬汁一同吃正呀 韓國鰻魚 :肥美芝士炸雞全份 :香脆嫩滑一定要點埋芝士醬吃貨妹最鐘意韓國公主蛋包飯 城堡熊仔造型既水果忌廉三文治冷壓果汁(橙汁/蘋果汁)仲有大大份蘋果香蕉窩夫 可以 share 一齊食添餐廳仲特別推出「小 baby 粥糊餐」比最少由6 個月至1歲開始加固👶🏼👶🏼,非常貼心呀💕。媽媽可以帶少啲野😎每個周末更有不同主題的工作坊讓小朋友參加爸爸、媽媽同小朋友可以盡情 享受烘焙同整嘢食樂趣!🍽炑八韓烤親子餐廳 meokbangkidzone地址:荃灣愉景新城1 樓 1009 號鋪電話:26182289
又有新親子餐廳開左向荃灣呀
#扮下韓妹先
Yeah!炑八親子餐廳終於開到黎荃灣喇

可以邊食韓燒邊食炸雞

頂級霜降牛小排 :油花平均,夾埋生菜泡菜架埋醬汁一同吃正呀
韓國鰻魚 :肥美
芝士炸雞全份 :香脆嫩滑一定要點埋芝士醬

吃貨妹最鐘意
韓國公主蛋包飯 城堡
熊仔造型既水果忌廉三文治

冷壓果汁(橙汁/蘋果汁)

仲有大大份蘋果香蕉窩夫 可以 share 一齊食添

餐廳仲特別推出「小 baby 粥糊餐」
比最少由6 個月至1歲開始加固👶🏼👶🏼,
非常貼心呀💕。媽媽可以帶少啲野😎

每個周末更有不同主題的工作坊讓小朋友參加
爸爸、媽媽同小朋友可以盡情 享受烘焙同整嘢食樂趣!
🍽炑八韓烤親子餐廳 meokbangkidzone
地址:荃灣愉景新城1 樓 1009 號鋪
電話:26182289

2023-05-29 75 瀏覽
好開心呀!炑八係愉景新城開親子餐廳,呢個場面積夠哂大, 除左韓燒外,小朋友來到一定會好開心的,因為呢到有個兒童遊樂區, 入面有個波波池+滑梯,幼兒來都有野啱玩架, 有煮飯仔玩具公仔等等。 講返食物先,我地叫左以下野食⬇️⬇️⬇️✡️ 頂級霜降牛小排 ~ 快燒幾下已經食得,用泡菜+菜包住食最有風味。✡️ 韓國鰻魚 ~ 睇韓劇成日見人地燒,今次到我表現,我都燒得唔錯架,鰻魚帶有飽滿的脂肪,燒烤過後鮮美多汁。✡️ 芝士炸雞全份 ~ 用鐵板上芝士在炸雞下面, 我太大意, 忘記d 炸雞一來應該快速與芝士拌勻才食,不過 炸雞就咁食已經外脆內嫩。✡️ 韓國公主蛋包飯城堡 ~ 我和我個fd 都要做公主,所以叫左公主蛋包飯。✡️ 水果忌廉三文治 ~ 為謙謙而叫的, 賣相一流, 謙謙話入面d cream 香滑。✡️ 蘋果香蕉窩夫 ~ 熊仔雪糕球好啱打卡, 窩夫外脆內軟,熱力慢慢溶個雪糕,配上水果一口過咁食超夾呀!✡️ 水果迷你班戟 ~ 我食唔到咁甜,呢款啱哂我, 細細件班戟唔會太甜,又多新鮮水果,正呀一口一件!✡️ 蘋果汁 + 橙汁來到呢個場,謙謙都自動波去玩,我和好友就負責 order 和燒好食物加吹水,咁上下

講返食物先,我地叫左以下野食⬇️⬇️⬇️

✡️ 蘋果汁 + 橙汁

來到呢個場,謙謙都自動波去玩,我和好友就負責 order 和燒好食物加吹水,咁上下謙謙就返來食, 食到一半,又忍唔住再去玩,行來行去,見佢玩得咁開心都值得嘅。
2023-05-28 83 瀏覽
呢間親子餐廳簡直係家長帶小朋友黎放電嘅好地方,有得食又有得玩前菜🈶沙律菜、芽菜、蘿蔔、青瓜薯仔絲、粟米芝士🧀️及泡菜蛋,侍應會主動加蛋同芝士個爐唔會黏底,亦冇乜油煙味,環境又唔會太吵,都適合二人撐枱腳或朋友聚餐呢度必試頂級霜降牛小排,口感嫩滑美味韓國鰻魚亦非常不錯,加埋醬汁一齊燒,食落惹美肥美芝士炸雞都唔可以錯過,底層係香濃嘅芝士🫕點上香脆嘅炸雞一齊食,十分滋美可口餐廳有為嬰兒及小童而設嘅餐飲,賣相都好可愛吸引,例如韓國公主蛋包飯城堡、水果忌廉三文治、水果迷你班戟➕蘋果香蕉窩夫仲有健康嘅冷壓果汁🍹蘋果汁較甜,橙汁則較酸

呢度必試頂級霜降牛小排,口感嫩滑美味

韓國鰻魚亦非常不錯,加埋醬汁一齊燒,食落惹美肥美

仲有健康嘅冷壓果汁🍹蘋果汁較甜,橙汁則較酸
上次去完炑八烘焙工作坊見到佢隔離有埋餐廳 好吸引咁今日終於約左朋友黎食餐廳夠大間裝修都幾靚😊有個遊樂場俾小朋友玩 好貼心🫶🏻仲有d韓服可以比小朋友著 好得意⭐️燒烤-頂級霜降牛小排 肉汁鮮味包埋生菜加埋燒烤汁成個口感好好😋⭐️韓國鰻魚 第一次即燒鰻魚侍應好好,幫埋我哋燒烤得剛剛好鰻魚好彈牙好味😆⭐️芝士炸雞全份 炸雞熱辣辣加埋芝士成個味道昇華左而且份量十足CP值好高⭐️韓國公主蛋包飯城堡 擺盤好可愛蛋包飯好味😋裡面仲有薯仔等配菜令到成個飯的口感更特別&好食鍾意食甜品嘅我忍唔住叫左三款甜品食😋全部都好值得推介👍🏻⭐️水果忌廉三文治 一上枱已經嘩一聲造型超可愛😍甜度剛好⭐️蘋果香蕉窩夫 造型同樣超掂馬上打卡🤣✌🏻又有雪糕、忌廉、水果非常豐富😄⭐️水果迷你班戟 顏色好吸引又好食班戟熱辣辣配埋水果好夾⭐️冷壓果汁揀左蘋果汁同橙汁夠fresh🤩
上次去完炑八烘焙工作坊

加埋燒烤汁
成個口感好好😋

⭐️韓國鰻魚
第一次即燒鰻魚
侍應好好,幫埋我哋燒
烤得剛剛好

甜度剛好

⭐️蘋果香蕉窩夫
造型同樣超掂
馬上打卡🤣✌🏻
又有雪糕、忌廉、水果
非常豐富😄

⭐️冷壓果汁
揀左蘋果汁同橙汁
夠fresh🤩

2023-05-22
10 分鐘 (堂食)
2023-05-27 78 瀏覽
今日係荃灣行街,見到呢間新開親子餐廳,二話不說就同bb入左去坐低。環境非常舒適,坐位亦很寬敞,仲有個兒童樂園,有波波池,很多唔同種類的玩具。Menu仲有6個月-1歲bb粥糊餐,非常窩心。bb食得津津樂道🥰頂級牛小排,牛味香濃,仲燒到有少少焦香的味道。還有三款醬料配搭(原味、青醬、韓式秘製)👍🏼👍🏼仁川鰻魚(全份),2個大人要點全份喔,因為食完還想再點一份,燒得剛剛好,鰻魚醬料必須落,提升咗鰻魚的鮮味。全份芝士無骨炸雞16件 ,特濃的芝士配上脆口的炸雞,非常美味,配搭一流,值得推介。❤️👍🏽重點一讚,侍應的服務非常好,一舉手佢哋會馬上快步過嚟👍🏽真係非常愉快的體驗。

環境非常舒適,坐位亦很寬敞,
仲有個兒童樂園,有波波池,很多唔同種類的玩具。

❤️👍🏽
2023-05-22