2023-05-27
愉景新城一直都係家長帶小朋友放電既好去處上幾個星期見到有間新餐廳就嚟開地方都好大聲稱又有得食又有得玩又有堂可以上家長可以呢度一次過滿足晒小朋友幾個願望😍😍😍見連續有幾日假期 一於帶埋姨甥女同家姐放下電🤪=====================親子餐廳嘅好處就係大人可以一邊享用美食,又可以叫d造型美食氹吓啲小朋友開心,地方可以放電,波波池瀡滑梯砌積木等等,包保有樣岩你小朋友,見到隔籬枱有啲半歲左右大既小朋友,餐廳都有造型糊飯餐選擇比家長,咁就可以唔洗額外自己預備,又幾方便👍我哋今次兩個大人一個小朋友叫左好多樣嘢,去新餐廳就係永遠會失預算食到肚滿腸肥,因為樣樣都好想試,而且每個名好似好吸引🤣🤣所以,我地叫左1️⃣頂級霜降牛小排 2️⃣韓國鰻魚3️⃣芝士炸雞全份 4️⃣蘋果香蕉窩夫5️⃣韓國公主蛋包飯城堡6️⃣冷壓果汁7️⃣柑橘沙冰果茶食物質素唔錯!小朋友嘅造型食物亦都好吸睛,而且員工服務態度很好,餐廳仲有robot 送餐,小朋友見到又好開心😊我地約左五點半,小朋友玩樂區夜晚六至七會大清潔同整理,所以玩左一陣,食完飯可以入去再玩!餐廳仲有啲小心思,枱面嘅墊枱紙係填顏色紙,每枱都會放埋一筒木顏色係度,小朋友一坐底就忍唔
上幾個星期見到有間新餐廳就嚟開
4️⃣蘋果香蕉窩夫
5️⃣韓國公主蛋包飯城堡
6️⃣冷壓果汁
7️⃣柑橘沙冰果茶
我地約左五點半,小朋友玩樂區夜晚六至七會大清潔同整理,所以玩左一陣,食完飯可以入去再玩!餐廳仲有啲小心思,枱面嘅墊枱紙係填顏色紙,每枱都會放埋一筒木顏色係度,小朋友一坐底就忍唔住要油油油🤣玩樂區入面唔算太大,但五臟俱全,家長要面對嘅危機就係,小朋友可能會玩到唔願走🙈🙈🙈
帶埋小朋友出街,一間合適嘅親子餐廳真係可以幫到好多手,食食吓入去玩又得,玩完出嚟再食過又得🤣🤣
見佢咁就腳,絕對有再黎既機會,呀!下星期家姐巳經即刻約左朋友再黎🤣🤣🤣🤣
#炑八韓烤親子餐廳 #韓烤親子餐廳 #香港親子餐廳 #親子餐廳 #韓系童心空間 #韓屋 #親子韓服 #親子假日好去處 #親子好去處 #小朋友放電之選 #邊食邊玩 #波波池 #滑梯 #KoreanBBQ #meokbangkidzone #babymeal #bb餐 #兒童餐 #炑八烘焙工作坊