2021-12-30 501 瀏覽
荃灣隱藏爐端燒小店一段日子沒有來荃灣,朋友介紹一間隱藏在四陂坊內的爐端燒小店,如果不熟悉荃灣的人一定不知道在什麼地方。小店可以容納的人數較少,但勝在服務親切,見到不少熟客,價錢又不算高,一試都不錯。燒牛舌串燒必點的一定是燒牛舌,燒得不錯,肉質剛好,但鹽分太高~豚肉車厘茄非常出色的豚肉車厘茄串,車厘茄燒得恰到好處又多汁,與豚肉片二合為一,沒想到我第一次吃這種串燒,果然沒有介紹錯~!玉子燒每次我都會叫的雞蛋料理,因為可以試到一間店舖是否有質素,玉子燒非常結實,配上蘿白茸實在出色,簡單卻好味~芝士年糕冬天吃年糕好有氣氛,全滿的芝士在口腔中爆發出來!冷稻庭烏冬今次串燒的唯一主食,稻庭烏冬的口感會比普通烏冬好,富有咬口。汁燒墨魚咀&燒雞翼&燒茄子墨魚咀是店員的是日推介,燒得很爽脆,少有串燒店會提供;雞翼和茄子就正常味道~一小時清酒任飲 120元頗為特別的安排,店員提供了清澈的清酒和精緻的小酒杯,為今晚串燒帶來高潮~火狐爐端燒荃灣四陂坊12號雅緻大廈地舖#爐端燒 #火狐爐端燒 #荃灣 #四陂坊 #清酒 #SAKE #BEER #酒 #墨魚咀 #燒雞翼 #燒茄子 #稻庭烏冬 #芝士年糕 #燒牛舌 #
荃灣隱藏爐端燒小店

燒牛舌
串燒必點的一定是燒牛舌,燒得不錯,肉質剛好,但鹽分太高~

豚肉車厘茄

玉子燒

芝士年糕
冬天吃年糕好有氣氛,全滿的芝士在口腔中爆發出來!

冷稻庭烏冬

汁燒墨魚咀&燒雞翼&燒茄子

一小時清酒任飲 120元

荃灣四陂坊12號雅緻大廈地舖

#爐端燒 #火狐爐端燒 #荃灣 #四陂坊 #清酒 #SAKE #BEER #酒 #墨魚咀 #燒雞翼 #燒茄子 #稻庭烏冬 #芝士年糕 #燒牛舌 #豚肉車厘茄 #玉子燒 #服務 #goodservice #hongkong #tsuenwan #bbq #香港人加油 #dinner #晚餐
2021-12-29
  • 牛舌
  • 厚燒玉子
  • 燒牛舌
  • 汁燒墨魚咀
2021-12-29 73 瀏覽
荃灣高質爐端燒!荃灣不嬲都多好野食,今日就趁放工去食呢間爐端燒!☺️依家仲有一小時任飲清酒😍😍好抵!坐低即刻叫野食,好快就送一碟又一碟既燒物上黎!😙首先係胡麻秋葵,秋葵好大條,食落口鹹鹹地好有口感,外脆內軟真係正!😝然後就到豆腐唐揚,全件豆腐都金香脆,浸左係淡甜醬油汁度,令豆腐唔會變凍,係一道簡單又美味既前菜!🤤燼端燒一定要試雞軟骨黃金燒!😋呢度既既雞軟骨肉多骨少,基本上無骨頭既硬位,係真正既雞軟骨。黃金燒係鹹蛋黃,配上雞軟骨非常合適,好有鹹香味!🤪呢碟豚肉車厘茄一睇就知無得彈!😚豚肉好高質,食落口好煙un,肉質一流!車厘茄都好新鮮,好甜!😊然後到最期待既牛舌!🤩呢樣係我每次必點之選,牛舌厚度唔會太薄,燒得啱啱好,咬落爽彈,上層灑左D椒鹽加上牛舌油香,無可挑剔!😋我地又叫個厚燒玉子,非常大同好厚,口感好滑,值得一試!🤪最後叫個牛肉湯稻庭,稻庭烏冬真係烏冬中既極品,好滑,牛肉都有好多塊,D湯都好飲,飲完食完真係好飽!😙🤤
荃灣高質爐端燒!

我地又叫個厚燒玉子,非常大同好厚,口感好滑,值得一試!🤪

2021-12-26 61 瀏覽
之前同朋友都黎食過~今日同友人又想食下串燒就再黎~食物質素都仲keep到👍🏻我地叫左幾樣小食同一碟飯~仲叫了一時間任飲清飲🍶叫完任飲清酒店員會比我地選杯🍶我地選了兩個琉璃杯~好靚💗黑豚五花腩我好少食五花腩怕好肥🙈呢個燒得剛剛好~油脂分布得唔錯~唔會食到成口油👍🏻牛舌好大片又爽口~唔會有腥味~好濃厚既牛味👍🏻仲好厚切~正😋雞翼串燒就最怕吐骨~單骨方便好多~燒得剛剛好~好香口~豆腐唐揚平時好少串燒會咁大舊炸豆腐~切開豆腐吸了啲醬汁同蘿蔔蓉好甜~外表香脆內裏鬆軟~味道唔錯~汁燒墨魚嘴墨魚嘴好彈牙~醬汁又配合得剛剛好~蟹膏海鮮炒飯海鮮好新鮮~蝦同魷魚都好爽口~帶子好香甜~最突出啲蟹膏好香~融入啲飯到炒好好味~P.S.好開心無黎一段時間~質素都仲好高~食材好新鮮~
之前同朋友都黎食過~
今日同友人又想食下串燒就再黎~
食物質素都仲keep到👍🏻
我地叫左幾樣小食同一碟飯~
仲叫了一時間任飲清飲🍶

叫完任飲清酒店員會比我地選杯🍶

我地選了兩個琉璃杯~好靚💗

黑豚五花腩
我好少食五花腩怕好肥🙈
呢個燒得剛剛好~
油脂分布得唔錯~
唔會食到成口油👍🏻
牛舌
好大片又爽口~
唔會有腥味~
好濃厚既牛味👍🏻
仲好厚切~正😋

雞翼
串燒就最怕吐骨~
單骨方便好多~
燒得剛剛好~好香口~

豆腐唐揚
平時好少串燒會咁大舊炸豆腐~
切開豆腐吸了啲醬汁同蘿蔔蓉好甜~
外表香脆內裏鬆軟~
味道唔錯~

汁燒墨魚嘴
墨魚嘴好彈牙~
醬汁又配合得剛剛好~

蟹膏海鮮炒飯
海鮮好新鮮~
蝦同魷魚都好爽口~
帶子好香甜~
最突出啲蟹膏好香~
融入啲飯到炒好好味~

P.S.
好開心無黎一段時間~
質素都仲好高~
  • 黑豚五花腩
  • 燒牛舌
  • 汁燒墨魚咀
2021-12-22 87 瀏覽
同朋友喺荃灣四陂坊搵咗間爐端燒小店諗住傾吓偈,座位唔多,但環境都唔錯。冷蕃茄$45朋友點的前菜,嚟到好大個,加上芥末汁,酸酸甜甜好開胃啊,不過價錢有小小貴。鹽酥河蝦$68上枱同想像中有小小出入,不過好脆口,份量都好多。牛舌 $40好似比較細件,唔會太韌,食串燒必嗌。黑豚五花腩$30肉質有小小嚡,不過味道唔錯,黑椒味幾重。雞翼$28推薦👍🏻燒得啱啱好,唔會太乾,咬落好香。大啡菇芝士燒 $38大大粒啡菇,燒完仲好juicy。蒲燒鰻魚飯 $88鰻魚肥美,唔多骨,鰻魚汁撈飯好正!成碗清晒~大家要多多支持小店啊,特別是在疫情下。
冷蕃茄$45
鹽酥河蝦$68
上枱同想像中有小小出入,不過好脆口,份量都好多。
牛舌 $40
好似比較細件,唔會太韌,食串燒必嗌。
黑豚五花腩$30
肉質有小小嚡,不過味道唔錯,黑椒味幾重。
雞翼$28
推薦👍🏻燒得啱啱好,唔會太乾,咬落好香。
大啡菇芝士燒 $38
大大粒啡菇,燒完仲好juicy。
蒲燒鰻魚飯 $88
鰻魚肥美,唔多骨,鰻魚汁撈飯好正!成碗清晒~
大家要多多支持小店啊,特別是在疫情下。
荃灣任飲清酒 + 高質日式爐端燒想在日式居酒屋喝點小酒,吃吃串燒,最近睇有個冬日限定的推廣,$120一小時可以暢飲六款唔同嘅清酒,個優惠很吸引,sake特別推薦喜多屋純米吟釀,特別喜愛清爽舌順滑口感,沒有特別酸、澀的味道。燒物:牛舌、白鱔、翠玉瓜牛舌厚薄適中,火候控制佳,吃完馬上encore。白鱔多肉調味豐富,一上枱就香味撲鼻,而翠玉瓜夠Juicy,上面灑滿木魚片,更有日式風味。唐揚豆腐,外脆內軟,配合味醂昆布汁,熱辣辣食幾正,唔夠飽食返個冷稻庭烏冬,幾彈牙而且清清地可以平衡返。—————————————————火狐爐端燒 (荃灣)荃灣四陂坊12號雅緻大廈地舖—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#hkfoodie #hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram #foodie #foodporn #foodphotography #foodgasm #lunch #dinner #foodstagram #picoftheday #hkig #荃灣美食 #爐端燒__
荃灣任飲清酒 + 高質日式爐端燒

燒物:牛舌、白鱔、翠玉瓜

—————————————————

火狐爐端燒 (荃灣)

—————————————————
#食港女
2021-12-14
  • 豆腐唐揚
2021-12-15 108 瀏覽
火狐爐端燒荃灣四陂坊12號雅緻大廈地舖成日行過都留意到呢間居酒屋,但一直都無機會黎試,今日約左朋友係荃灣見面,突然唸起呢間小店,當然要黎支持下啦。。餐廳既位置好方便,就係千色匯既後面,入到黎既感覺就好似係日本既居酒屋一樣,呢到仲有好多款唔同既爐端燒,串燒食,真係唸到心大心細,樣樣都想試下忌廉薯餅外層香脆但不太油膩,而入面既忌廉餡料,軟滑細膩,食落口感一流,值得一讚豆腐唐揚豆腐既表面炸得好香脆,但食落入面卻軟滑無比,沾少少表面既白蘿蔔蓉同埋醬汁混埋一齊食就最夾啦雞軟骨黃金燒平時食開爐端燒,雞軟骨一向係必食item, 估唔到呢到既雞軟骨沾滿左鹹蛋黃醬一齊食燒,感覺更加昇華左,好香好正呀黑椒五花腩,雞翼串燒全部都係即叫即燒既,最鐘意呢到既五花腩肉肥瘦均勻,係燒既期間配合埋惹味既黑椒仲有其他調味料,真係一試難忘朝鮮泡菜海老本身自己唔算特別鐘意食泡菜,但原來配合埋新鮮既大蝦mix埋一齊出奇地夾wo, 食落又幾有驚喜浦燒鰻魚飯睇見已經覺得好豐富,大大件既鰻魚,離遠已經聞到香味撲鼻,加埋特制既鰻魚汁撈飯就最滋味啦清酒放題而家開始踏入冬天,同朋友一路吹水一路飲返兩杯sake就岩晒啦,餐廳而家做緊推廣清

忌廉薯餅

黑椒五花腩,雞翼

浦燒鰻魚飯

清酒放題
而家開始踏入冬天,同朋友一路吹水一路飲返兩杯sake就岩晒啦,餐廳而家做緊推廣清酒放題,每日會有6款清酒比客人任飲,60分鐘只係$120, 幾抵呀,如果下次黎唔做渣車,一定會試下

2021-12-10 107 瀏覽
經常係荃灣食野,朋友介紹先知呢度有間環境舒適既爐端燒店,最岩同朋友一齊飲下酒食串燒同吹水。因為呢度有個冬日限定既優惠,就係第一個小時$160,之後續小時$80任飲清酒,一次過試晒六款清酒。食物係即叫即燒,我地叫既甘多款食物都好好食。🍴芝士年糕:一上枱熱辣辣,傳來陣陣米香,一咬外面脆卜卜煙煙韌韌,入面係已經溶化既芝士,雙重口感。🍴雞軟骨黃金燒:有口感,同清酒好夾,一啖清酒一啖雞軟骨,好爽。🍴大啡菇芝士燒:啡茄厚肉,唔會乾,依然好多汁,芝士可以中和菇既草青味。🍴汁燒八爪魚仔:雖然係八爪魚仔,但燒完食落唔會又乾又硬,仲係美味多汁。仲有我最鍾意既蒲燒鰻魚飯,鰻魚肥美,加埋鰻魚汁撈飯,食到停唔到口。
2021-12-10 65 瀏覽
荃灣爐端燒居酒屋🏮【#火狐爐端燒 】忌廉薯餅新鮮炸起 外脆內軟 超軟滑嘅薯泥配上超香忌廉!豆腐唐揚酥脆嘅外皮包住軟豆腐 搭配生蘿蔔泥同鰹魚醬油 清新又爽口!牛舌呢個推介!黑椒味鹽味都幾重 燒得吾會過硬~雞翼單邊雞翼 反而性價比就唔太高 有啲一般燒茄子茄子10分入味而且好香 不過有小小油 燶度剛好吾會爛晒冷蕎麥麵彈牙嘅蕎麥麵 淋上和風醬汁 紫菜同埋鵪鶉蛋 簡直透心涼 我覺得兩隻鵪鶉蛋就會好啲 因為麵嘅份量都幾多依家仲有冬日限定1小時任飲六款清酒 都只係$120😍火狐爐端燒 (荃灣)荃灣四陂坊12號雅緻大廈地舖
荃灣爐端燒居酒屋🏮【#火狐爐端燒 】

忌廉薯餅
新鮮炸起 外脆內軟 超軟滑嘅薯泥配上超香忌廉!

豆腐唐揚
酥脆嘅外皮包住軟豆腐 搭配生蘿蔔泥同鰹魚醬油 清新又爽口!

牛舌
呢個推介!黑椒味鹽味都幾重 燒得吾會過硬~

雞翼
單邊雞翼 反而性價比就唔太高 有啲一般

茄子10分入味而且好香 不過有小小油 燶度剛好吾會爛晒

冷蕎麥麵

依家仲有冬日限定1小時任飲六款清酒 都只係$120😍

火狐爐端燒 (荃灣)
荃灣四陂坊12號雅緻大廈地舖
><上菜嘅時間比其他串燒餐廳較為快唔洗食完一串等好耐先有下輪芥辣八爪魚($55)八爪魚刺身爽滑黏黏地芥末有提鮮嘅作用 作為佐酒小食係唔錯黑豚五花腩($30)脂肪清爽不膩乾身得嚟唔會嚡牛舌($40)有嚼勁之餘充滿肉汁簡單嘅調味已經好夠明太子雞翼($25)雞翼啖啖肉帶明太子嘅香辣而雞翼尖非常香脆朝鮮泡菜海老($68)燒好嘅蝦放上泡菜蝦膏都好香 已經剝晒殼好方便忌廉薯餅($35)酥脆Creamy蒲燒鰻魚飯($98)鰻魚好厚身 仲有玉子燒燒汁撈飯一流><><><><><><><><><><><火狐爐端燒 Hono Fokkusu荃灣四陂坊12號雅緻大廈地舖
上菜嘅時間比其他串燒餐廳較為快
唔洗食完一串等好耐先有下輪
芥辣八爪魚($55)
八爪魚刺身爽滑黏黏地
芥末有提鮮嘅作用
作為佐酒小食係唔錯
黑豚五花腩($30)
脂肪清爽不膩
乾身得嚟唔會嚡
牛舌($40)
有嚼勁之餘充滿肉汁
簡單嘅調味已經好夠
明太子雞翼($25)
雞翼啖啖肉帶明太子嘅香辣
而雞翼尖非常香脆
朝鮮泡菜海老($68)
燒好嘅蝦放上泡菜
蝦膏都好香 已經剝晒殼好方便
忌廉薯餅($35)
酥脆Creamy
蒲燒鰻魚飯($98)
鰻魚好厚身 仲有玉子燒
燒汁撈飯一流
><><><><><><><><><><><
火狐爐端燒 Hono Fokkusu
2021-12-08 645 瀏覽
今日收工同男友去食好嘢😎我不嬲都覺得串燒/爐端燒要去啲小店先好食,佢地通常比較有心機燒,質素相對穩定同有保證!😁⭐螢光魷魚沖漬 💰5️⃣5️⃣印象中應該係第一次食螢光魷魚😯咬落去係爆汁同煙韌既口感,濃郁既海水味所以略鹹,但幾特別,值得一試👍❤️豆腐唐揚 💰3️⃣5️⃣呢個口感非常似醬油版既臭豆腐😱 外層炸到超級脆,裡面勁嫰滑!😋 個醬汁係熱既,又係幾特別😉❤️雞翼 💰2️⃣8️⃣雞皮燒到勁脆!!🤤 雞翼唔會太肥,骨肉容易分離,估唔到雞翼咁普通都燒得咁出色!😮❤️雞軟骨黃金燒 💰2️⃣8️⃣店員一放低就聞到超級香既鹹蛋黃,開正我果範!!😍食落勁香但又唔會膩,出面好少見到呢個組合,好食!🤤⭐黑豚五花腩 💰3️⃣0️⃣食到輕微柚子胡椒味,呢款相對普通啲~❤️朝鮮泡菜海老 💰6️⃣8️⃣擺盤好精緻,海老煎到勁香!肉質彈牙,幾開胃幾夾既組合😊❤️蟶子皇牛油燒 💰4️⃣8️⃣蟶子非常新鮮,味道鮮甜爽口,無沙兼完全唔腥,牛油味超香!!🤤 ❤️牛肉湯稻庭 💰7️⃣8️⃣湯底幾清甜,啲牛肉好似越南生牛肉河咁,非常嫰滑,烏冬彈牙,天氣涼涼地食碗暖粒粒既麵,正!😋呢間隱藏係內街既小店果然無令我失望!😍🤗👏
今日收工同男友去食好嘢😎

⭐螢光魷魚沖漬 💰5️⃣5️⃣
螢光魷魚沖漬

印象中應該係第一次食螢光魷魚😯

❤️豆腐唐揚 💰3️⃣5️⃣

呢個口感非常似醬油版既臭豆腐😱
外層炸到超級脆,裡面勁嫰滑!😋
個醬汁係熱既,又係幾特別😉

❤️雞翼 💰2️⃣8️⃣
黑豚五花腩,雞翼

雞皮燒到勁脆!!🤤

❤️雞軟骨黃金燒 💰2️⃣8️⃣
雞軟骨黃金燒

店員一放低就聞到超級香既鹹蛋黃,開正我果範!!😍
食落勁香但又唔會膩,出面好少見到呢個組合,好食!🤤

⭐黑豚五花腩 💰3️⃣0️⃣
食到輕微柚子胡椒味,呢款相對普通啲~

❤️朝鮮泡菜海老 💰6️⃣8️⃣
朝鮮泡菜海老

擺盤好精緻,海老煎到勁香!肉質彈牙,幾開胃幾夾既組合😊

❤️蟶子皇牛油燒 💰4️⃣8️⃣

❤️牛肉湯稻庭 💰7️⃣8️⃣
牛肉湯稻庭

呢間隱藏係內街既小店果然無令我失望!😍🤗👏
2021-12-07
螢光魷魚沖漬
牛肉湯稻庭
  • 雞翼
我同個friend啱啱到既時候唔多人,服務員態度還可既。落單後,啲嘢食黎得好慢,咁我同個friend諗緊可能係我哋叫既嘢要比較耐既時間,不如叫幾個比較快啲整既,一路食一路等,呢頭同個waitress加單嗰頭佢就勁冇禮貌同我哋講「啲嘢全部係生既,該要俾啲耐性」😡😡😡 我哋都冇complain已經等咗成大半個鐘,你黎寸話我哋冇耐性?!仲要遲我哋入黎嗰幾枱客都已經食咗幾碟,我哋都冇complain,你用極差既態度話我哋好問?!啲嘢係幾好味,但呢個妹妹真心趕客囉!連隔離枱都因為等太耐而要取消張單走人!
2021-09-12
2021-07-23 1514 瀏覽
今日朋友同我慶祝生日!由於已book枱,所以唔需要等!如果你唔趕時間,想同朋友一邊食下野,一邊傾下計,呢間都係一個唔錯既選擇!由於係爐端燒,所以真係需要d時間等野食既!果個燒雞皮同雞軟骨黃金燒都超好味,係必食之選!所以我地都有再加單!另外,不得不提既係朝鮮清酒煮大蜆,又係好好食,連d清酒都飲晒!雖然係等得耐少少,但邊食邊傾計,又唔覺既!而且都好好食,都係值得一試的!由於掛住食,完全唔記得咗影相!一定會再去的!
由於係爐端燒,所以真係需要d時間等野食既!
2021-07-08
生日
  • 雞軟骨黃金燒
  • 燒雞皮
  • 朝鮮清酒煮大蜆
2021-04-10 1937 瀏覽
呢間係位於荃灣千色匯後面既小店,門面睇落冇乜特別咁,但原來入面係食爐端燒,係呢區黎講好少見,所以有時都會特意幫襯。最鍾意食既係佢豚肉荔枝,出面有層燒過既肉味,咬落去有清甜既荔枝味,估唔到咁夾,黎到必嗌。仲有佢既芝士燒蘑菇都好正,大大粒,而且燒完後都唔會話乾哂,仲keep到好juicy。今次仲叫左芝士焗蠔,又係大大塊芝士鋪上面,食落熱辣辣,仲有芝士味,超正。呢間店其他燒物都好好味,即叫即整,而且價錢相對其他路爐端燒舖頭合理,值得一試。

2021-02-23 2308 瀏覽
想試下爐端燒一search荃灣見評價都唔錯就決定食啦!去到要等10-15分鐘位員工態度幾親切、友善我地叫左燒黑豚五花腩幾正既 幾juicy 食到黑豚既味 用黑胡椒調味 幾好味牛舌都好食但中間有一塊塊略嫌有小小厚如果切返開一半會更好味燒茄子都幾多汁外皮又唔燒得太乾喜歡食茄子既人必叫蟹膏炒飯嗯...炒飯...無咩蟹膏味,但幾足料蒜蓉燒雞軟骨雞軟骨係燒得脆身幾好味但蒜蓉好似有點小...因為蒜蓉都算重口味既食物,但無咩蒜蓉味芝士燒年糕好味 燒得幾好既但...好似差小小唔知咩咁明太子雞翼正常水準 好味有蠔味既...但唔夠鮮甜但都幾好味 因為都食腥味芝士燒大啡菇我會比5分(5滿分)真係好多汁 芝士又唔會太鹹蓋左個陣啡菇味好好味!推薦一夜干正常水準 無咩特別終結都好味既嗯...因為前後上菜2個鐘適合朋友傾下計如果急既人 為左醫肚就唔推介
想試下爐端燒
一search荃灣
見評價都唔錯
就決定食啦!

去到要等10-15分鐘位
員工態度幾親切、友善

燒黑豚五花腩/燒牛舌

外皮又唔燒得太乾
喜歡食茄子既人必叫

蟹膏炒飯

蟹膏炒飯
嗯...炒飯...
無咩蟹膏味,但幾足料

雞軟骨係燒得脆身幾好味

燒芝士年糕

芝士燒年糕

好味 燒得幾好既
但...好似差小小唔知咩咁

正常水準 好味

燒蠔  (鹽燒)

有蠔味既...但唔夠鮮甜
但都幾好味 因為都食腥味

芝士燒大啡菇

我會比5分(5滿分)
真係好多汁

2021-02-19
燒黑豚五花腩/燒牛舌
燒芝士年糕
明太子雞翼
燒蠔  (鹽燒)
  • 大啡菇芝士燒
2020-12-26 3416 瀏覽
#pb食在荃灣唔打唔撞的驚喜💕成日係荃灣食cafe 想有d新意😂 唔打唔撞係Openrice search下 搵到呢間爐端燒 見到價錢都幾抵😍 今次我地3個叫左兩個set lunch + 散叫其他串燒、沙律 埋單都係500百幾蚊👍🏻.Lunch set $70-80 包前菜(汁燒翠玉瓜)、飲品🥰 不過最驚喜係串燒 真係燒得好出色🤩 熱辣辣食無得輸❤️🔸Set lunch - 芝士豬扒🐷豬扒出面包住芝士 好邪惡🤤 不過相比串燒 呢個豬扒唔夠熱 所以食落覺得麻麻🙈🔸Set lunch - 泡菜豚肉鍋🐷迷你邊爐💕 泡菜同豚肉份量都好足 $70幾蚊覺得幾抵😍🔸火狐沙律🥗冇影相🙈 不過佢好大盤!除左沙律菜同車厘茄之外 最驚喜係佢加左白飯魚乾 好香😍🔸串燒🍡 推介❤️1️⃣雞軟骨黃金燒🧀 必叫🥰 鹹蛋黃配雞軟骨 食落超香😋2️⃣豚肉車厘茄🍅 必叫🥰咬落好juicy!!!😍3️⃣芝士年糕🍢 必叫🥰4️⃣白鱔🐟 必叫🥰5️⃣燒多春魚🐟6️⃣汁燒墨魚咀🦑7️⃣燒茄子🍆.雖然串燒食評唔多 但係真係好好食🙈💕 有時唔打唔撞先至有驚喜🤭火狐爐端燒荃灣四陂坊12號雅緻大廈地舖
#pb食在荃灣
唔打唔撞的驚喜💕